Valborg, vårens dag?

Dags att grilla, kolla på majbrasa & vara ute.
Eller som vanligt när det är valborgsmässoafton - regn eller kallt. Ikväll blir det väl det första för det är inte så kallt, än i allafall.. Förstår inte riktigt varför det är så? Likadant med midsommarafton. Det kan nog inte vara bra väder?! Lite hån sådär.
  Ska och fira faster, blir väl inte så jätte märkvärdigt. Ska hoppa i mina nyainköpta leopard cykelbyxor, svarta strumpbyxor, svart oversize linne och puderrosa mc-jacka. Får se om det kommer någon bild på detta sen.. Eller från kalaset :)

Förresten någon mer än jag som haft problem med bloggtrafik.nu hemsida? Jag kommer inte ens fram till sidan?



Förresten syrran, fult av dig att sno den sista telefonen när det var jag som var behov av en ny, pay-back time ;) ;)

Glad valborg!

Modevisningen

Är riktigt trött nu, efter en heldag på jobbet och så direkt till modevisningen på Strand hotell här i Norrköping. Denna modevisning var helt annorlunda än de tidigare jag gått, inte bara när det gäller kläderna.
  Här gick man i två jättevackra rum med höga fönster på en vacker matta direkt på golvet. Och publiken satt på gammeldagsa stolar längs med väggarna. Längst bort (på "catwalken") var det ett stort blomsterarangemang på pelare som man gick runt. Riktigt vackert! Och så kom man så nära inpå publiken så de verkligen såg alla detaljer och smycken. Och så var det en som berättade om kläderna och smyckena medan man gick runt.

Fick ett presentkort på butiken vi gick för ett och helt paket fullt med skönhetsprodukter & lite smink från en smikös, verkligen hur generöst som helst.
  Riktigt rolig kväll :)

Har bara ett fåtal bilder...






Hår och make-up fick jag stå för själv denna gång eftersom jag jobbade så sent och inte hann gå till sminkösen, vilket var synd. Tycker det är kul att mixa & trixa själv, men ibland är det roligt när någon annan gör det..


s-e-x-y

Hörde idag på radion att Brolle var framröstad till Sveriges sexigaste man..
????????????????????????????????????????????????
Sexig? Brolle?
Charmig - kanske, duktig - jao men inte skulle jag väl kalla honom speciellt sexig? Men det är tydligen VI, eller aaa veckorevyns läsare som har röstat fram detta. På en andra plats kom Joel Kinnaman, följd av någon sångare (jag inte kände igen till namnet?) och sen Darin. Jag tycker uppenbarligen helt olika från resten av det kvinliga folket i Sverige :P Kinnaman kan jag väl hålla med om, duktig skådis med! Men resten.. NEJ!

Vad säger ni? Tycker ni att Brolle är sexig?


på promenad genom stan

Moa & jag var ute och gick i gårkväll, börja bli lite av en vana. Vi promenixar ett par gånger i veckan, riktigt skönt faktiskt! Klär man sig bara efter vädret spelar det absolut ingen roll hur kallt/varmt det är. Igår visade jag även prov på hur man kan få in lite mer träning i power-walkandet, dock var Moa ingen mästerfotograf och missade mitt snygga cirkustrick när jag står på händer.. Eller aaa - händerna har hon ju med ;)

  

Jag vet inte hur jag lyckas?

Nu ska jag hoppa i lite kläder, för att sedan åka till jobbet. Lång sovmorgon idag, börjar 12.00 & det hör verkligen inte till vanligheterna på mitt jobb :)
Ha en fin dag!

Mobilproblem

Har ju sådant problem med mobiltelefon. Måste ju ha en ny, har ingen helt fungerande för tillfället men den jag vill ha kommer ju aldrig? Förstår inte varför man gör reklam på tv och den finns att beställa på varje internetsida, MEN telefonen finns inte? Var är logiken i det?
  Nu har jag i allafall en liten fråga; Någon som vet något om denna telefon? Samsung C3050 slide? Som har den eller vet om den är bra? Jag får inte ut något av att läsa om den..



Hjälp någon?

show must go on

Idag direkt efter jobbet åkte jag och prövade ut mina kläder jag ska ha på modevisningen på lördag. Det är inte min stil för fem öre, men det ska bli jättekul i allafall :) Nästan som att gå in lite i en roll.. Och sen var ju butikens ägare hur gulliga som helst när jag skulle prova ut kläderna. Från början var det tänkt att jag skulle ha 3-4 byten, men det slutade med att jag fick hela sex stycken.
Dom tyckte nämligen att jag var så vacker och passade i precis allt & att jag verkligen skulle ta åt mig för det var det inte alls alla som gjorde. Och att jag hade så vacker kropp (vilket jag själv tycker är det SISTA jag har). Är fortfarande helt röd om kinderna och varm inombords efter alla komplimanger. Det där gjorde verkligen min dag!!

Mamma, faster & kusin kommer även och tittar på mig på onsdag. Ska bli kul att ha någon som kan ta lite bilder och som man kan prata mer efteråt. Eftersom dom är VIP (så lyxigt det låter haha) skulle de även få mat och någon liten present. Första gången jag har någon sådär nära på en visning :) Eller jo, mamma var ju i för sig med på min allra första för Polarn&Pyret. Dock var jag väl 5-6 då?! ;P



"Fashion, i am anything you want me to be.."

Nya Wallander otippad?

Blev att se brorsans match i junior allsvenskan efter min lilla "spapyssling" i förmiddags. Dom vann med 2-1, extra skönt när det var ett riktigt träligt lag dom mötte. Mycket tjaffs & näst intill slagsmål i slutet med knuffar och några slag. Hallå i fotboll?

Sedan hem till Ewe (och Antton) för att se nya Wallander - arvet. Tycker dom har varit lite sisådär dom nya, men den här var helt annorlunda. Tänkte efter trailern att detta kunde bli en bra film.. Och det blev det! Den var psykiskt äcklig till och med & jag satt nästan och höll andan i mellan åt. Hoppa till gjorde jag en och en annan gång med. Den överraskade faktiskt! Helt klart sevärd! Och en del riktigt duktiga & otäcka skådespelar insattser. 
Förtsätt såhär Wallander!

Nu blir det sängen.. Det borde det väl egentligen blivit för länge sedan?!


Konsten att ta hand om sig själv

.. är något som jag aldrig har varit bra på. Tyvärr..
Men idag tänkte jag ta tag i det och pyssla om mig själv lite under denna gräsliga förkylning.
Konstigt att när man är sjuk känner man sig verkligen ful & tråkig.
Så idag har jag varit ute och promenerat i den underbara solen & den värmde verkligen :) Sedan har jag kört en hårinpackning & ansiktsinpackning (något som jag aldrig gör). Haft hårborttagnings kräm på benen och smöjt in hela mig med bodylotion. Och jag känner mig verkligen som en ny människa!



Jag ser verkligen ut som en liten flicka utan smink haha :P Men håret & ansiktet fick en ny lyster :) Detta borde absolut göras oftare.. Tar ni hand om er själva?


saturdaynight

Har precis slötittat lite på Millennium som har gått på svt nu ett antal lördagar. Har både läst böckerna & sett filmerna men dom är faktiskt riktigt bra så det tåls att se dem en gång till. Och här var det ju även lite bortklippta scener. En del väldigt märkligt att de klippt bort?! Pappa berättade även att de ska spela in dem i USA nu för att det är så bra, lite mäktigt ändå :)
Till detta har det frossats i räkor som vi dippat i vitlöksaioli. Mycket gott! Vilken lyx såhär på lördagkvällen, bara vitvinet som fattas då ;P

Lovade ju bilder av gårdagens shopping;

grönt&svart oversize linnen, militärtights, puderrosa mc-jacka, stort linne med tryck, leopardklänning, höga gladiatorsandaler, "gympadojja" med liten kilklack.

Och så min nya älskade vita bustier. Blev inte den jag visade sist, men tycker denna är mycket snyggare. Perfekt sen när man är lite solbränd. Kanonsnyggt!


money, money, money must be funny

STORSHOPPING igår! Känns bra :P
Roligt när man verkligen får lite för pengarna! :) Har inhandlat både leggings, linnen, tunn jacka, 2 par skor, örhängen & ÄNTLIGEN en vit fin bustier!. Men får visa allt det där lite senare.. Nu måste jag tagga inför match. Jippie, äntligen är det min tur att få spela igen. Kanske ett tag i allafall.. Jag har fortfarande kvar min snygga rockröst, är täppt och lite slemhosta MEN jag har inte ont i halsen!
  Sen får vi se om jag ska följa med Moa ut ikväll.. Får se hur jag känner mig efter matchen, men det kan nog bli roligt. Om inte annat kan ju vi två stå & skratta i nåt hörn :P
Ser ut att bli en bra lördag :)

Vad ska ni hitta på?


HM goes bigger

Tycker verkligen H&M bara växer & växer. Nu går det inte att klicka in sig på deras hemsida utan att hitta något som man vill ha. Senaste tillskottet är dessa t-shirtar & linnen, tror dom är ifrån Little black book. Älskar dessa! Perfekta att strosa runt i varma sommardagar med några snygga jeansshorts, slarvigt uppsatt hår och snygga sandaler eller converse.
  Någon som vet om dessa kommit in i butik än? Eller får man helt enkelt göra ett litet klick..?

  

Älskade shorts

Denna skönhet inhandlade jag idag för ynka 49 kr. Helt sjukt, vilket pris! Älskar färgen & att dom är höga i midjan lite slappare sedan & upprullade och lite tajtare vid benen. Väldigt sköna också. Och shorts är väl helt underbara i den benämningen att man kan röra sig precis hur man vill i dem.
  Tänkte dom till den vita bustiern och de svarta, höga gladiatorsandalerna (som finns i ett inlägg längre ner). Kan bli något att inviga i Turkiet när färgen har börjat infinna sig :)

Jag är mer än nöjd!



Hahaha oj vad blek man är nu?! Jag kommer nog lysa i solen i Turkiet de första dagarna :P Undra om det ingår magmuskler i solen? Skulle ju vara snyggt om jag kom hem brun som en pepparkaka och med ett 6-pack ;P

sick and tired

Nyligen hemkommen från jobbet.
Var riktigt tufft idag, förkylningen vill inte ge med sig & på förmiddan mådde jag riktigt dåligt.
Innan man kommer in riktigt i det. Tycker alltid det är värst på morgonen & kvällen.
En hes rockröst har jag också ;P

Så idag blir det inte många knop gjorda här hemma. Ska gosa ner mig med min bok och sen blir det kanske en kvällspromenad. Frisk luft ska ju vara bra mot baciller ;P
Är riktigt trött på detta elände nu, vill träna! Och framför allt så VÄGRAR jag att missa en match till!

Pratade med min kusin förut. Hon är i Turkiet och har det bra. Dock har semestern förstörts lite av den där himla vulkanen. Hon vet nämligen inte om hon kan ta sig hem på torsdag som planerat. Det är väl typiskt att den skulle börja nu?! Bara den ger med sig snart, så att vi kommer iväg.. Inte roligt att sitta fast där, men ännu värre att inte ens komma iväg när man betalat & sett fram emot något.
  Har ni blivit påverkade av vulkanen?



Vackra Kemer

Im in love!

Min tatto! Jag älskar den!
Familjen är verkligen allt för mig! Nära & kära!


Bustier

Tycker verkligen det är så sjukt fint med bustiers! (& jag är verkligen inte den enda) :P
Är själv lite "feg" än så länge, tycker att det känns så bart och naket på något sätt. Brukar ju inte ha urringat direkt.. Dock älskar jag min bustier i jeans, men har inte fått något tillfälle att använda den än bara..
Tror det kommer kännas bättre och lite mer naturligt att sen i sommar när det är varmt och man är brun.
Denna ska jag faktiskt spana in på fredag när lönen kommer. Den går ju lite längre ner än min andra.
Vad tror ni? :)


Stort tack!

Måste slänga ut ett STORT tack till alla söta som lämnar så fina komentarer!
Det värmer verkligen jättemycket!
Tänk att helt okända människor kan göra en så glad?!
Kul med besöksrekord igen också :)
TACK alla ni!


Seriepremiär

Idag går seriepremiären av stapeln. Den som man har väntat på & tränat inför sen oktober. ÄNTLIGEN! Helt plötsligt känns all hård försäsongsträning värt det.
MEN, jag kan inte vara med :( Är så grymt besviken! Idag är den absolut viktigaste matchen att vinna - derbyt! Men är man sjuk så är man.. Hade en tjej i laget som fick hjärtsäcksinflamation förra veckan, så det är verkligen inte att leka med att träna när man är sjuk. Träligt bara eftersom det gått så bra i träningsmatcherna, jag var verkligen så laddad!
Men nu blir det att hoppa i varma kläder istället för att stå på sidan & hejja. Dock kan jag ju inte skrika eftersom jag inte har någon röst. Plakat någon?

By the way.. Oroar mig lite för den där vulkanen. Våran resa närmar sig ju med stormsteg, så nu får den se till att sluta ha utbrott. Jag vill väldigt gärna komma iväg, tack!


I know I want them

SKOR, SKOR, SKOR, SKOR, SKOR, SKOR!
JAG ÄLSKAR SKOR!

Det kan verkligen piffa upp hela outfiten, man kan alltid pröva skor & när det gäller skor behöver man aldrig oroa sig över vikten! Jag har hur mycket skor som helst, men som dom säger; mycket vill ha mer! Dom får mig att må bra & jag blir glad bara av att sitta och titta på dem.
  Här är nya favoriter från Din sko. Det lär bli att införskaffa en del av dessa i allafall :)

  
 
vårinsperation..

Vilka är dina favoriter?

And then?

Vet inte vad som hände.. Kände ingenting på jobbet idag och inget på min power-promenad efter jobbet. Sen..? Tjocknade halsen till & en fruktansvärd hosta bröt ut. En såndär riktig rethosta som bara blir värre & värre ju mer man hostar. Som kliar i halsen och det känns som man aldrig får bort det där som irriterar. Nu har näsan börjat rinna också. Hur kan det dyka upp sådär bara? Helt plötsligt?


Jag har alltid sett dig som speciell. Som den närmsta! Du har alltid varit den låga, som fått min eld att brinna. Du var den jag skulle ha försvarat i vått och torrt, ja till & med då jag egentligen visste att du hade fel. Den någon annan aldrig skulle få yttra ett elakt ord om!
  Nu på något konstigt sätt känns du mer som en bekant. Jag försöker, jag vill verkligen! Och du vet nog inte ens om alla de gånger du gjort mig ledsen. De gånger du verkligen sårat mig.. Kanske får jag skylla mig själv, då jag aldrig talat om det?! Jag ville alltid bara skydda dig.. Och ibland gör det så fruktansvärt ont att jag älskar dig så mycket! Jag skulle aldrig nånsin säga ifrån till dig! Jag bär fortfarande illusionen av att du är mitt allt!


Back on Track

I LOVE TOPSHOP!
Åhh hoppas, hoppas, hoppas att ryktena stämmer och att den kommer komma hit. Det skulle vara lycka! Och så Zara med förstås. (någon som vet förresten om närmsta Zara är i Stockholm?)
Detta skulle jag gärna utöka min garderob med!

   
   
  


Inspirationsbrist

På HÖG nivå!
Vet absolut inte vad jag ska skriva om? Hjälp?
Är grymt trött, har varit ute precis hela dagen med jobbet. Solen är underbar men den gör sitt med.. Man blir otrolig trött! Bra ändå att vi passa på, eftersom det utlovas sämre väder :S
Dock kan personalbristen också ha gjort sitt på jobbet, hela 7 stycken var borta idag?!

Jag får återkomma med något vettigare imorgon..
Om ni inte har något bra förslag?!



By the way; HÄRLIIIIGT Djurgården!

Today´s

Vårkänslor, vårkänslor, vårkänslor



Nu; se Arsenal :)

springtime.

ledig dag idag. behövligt efter gårdagens bravöder..
har varit ute på långpromenad, riktigt varmt - blev nästan lite svettig. underbart att se alla blommor som börjar ploppa upp. var tvungen att ta med mig lite tusselago hem, vårens guld!
har sedan suttit på altanen och njutigt. riktigt varmt emellan åt när solen gasar på & det går att sitta i både shorts och linne. men vad man märker hur blek man är när man sitter där avskalad :P å andra sidan, vem är brun nu?! om man inte fuskat..
men nu är det dags att hoppa i lite sköna vårkläder och sen ta pärlan till farmor. mysa med fika ute i solen och gosa med lilla elsa. det är bra härligt det! farmor har ju blivit lite av min kompis nu ;P


Im like a bird

Känner mig mer död än levande just nu. Trött & förfrusen! Det har varit en lång dag..
Först jobb ute i svärtinge, sen besiktat bilen. Den gick igenom med blankt papper,
HUR SKÖNT?!
Sen bar det av med mitt andra jobb till Kolmårdens djurpark, för att testa Höghöjdsbanan. Vilket jag i princip inte hade en aning om var det var.. Men det är lika läskigt som det låter, upp högt (mellan 5-10 meter) i luften och så gu runt en bana. Lite trasiga hängbroar, balansstockar, smala REP man ska balansera över osv. Och så det värsta momentet, när man bara ska kasta sig rakt ut. Tänk er så högt i luften och sen ska man ta ett kliv rakt ut för att åka en liten linbana till nästa moment. Men här sitter du fast underifrån så du kan inte hålla i något. Bara ta satts och sen ta ett steg ut i tomma luften - grymt läskigt faktiskt!
Jag är mäkta stolt över migsjälv som tog mig igenom hela den där banan 2 gånger.

Ett moment av banan, såhär ser det ut under sommarsäsongen. Nu var träden lite kalare ;P


Sen var jag en sväng och tittade på tigrarna, riktigt häftiga djur! Var kul att vara där och titta på dem när det var helt folktomt. Och man kommer ju så nära dem där!

Bild jag tog i somras. Sådär nära är man alltså tigrarna!

Det närmar sig

Idag är det exakt en månad kvar tills jag och Moa åker till Turkiet.
Det som kändes som en evighet när vi bokade har nu krympt betydligt.
Alla vet ju hur fort en månad går.. Framför allt nu såhär i vårtider.
Sen ligger vi där och badar & solar, äter gott och bara har det allmänt bra!







Som sagt, bara en månad kvar..


Lagjippo

Måste börja med att säga att lagfesten (klubbfesten) igår var GRYMT KUL!
Började med att spela match mot Trosa, vilket vi inte ska tala om.. Vi spelade så dåligt så det nästintill var pinsamt. Vi lyckades ändå vinna med 5-1 + att dom spelar en div över oss, så sätt till det var det väl helt okej. Men annars.. Som sagt; vi ska inte prata om det! Grabbarna kom dock & var hejjarklack en liten stund, de som blev inkilade bjöd på underhållning i pausen i form av någon slags pyramid?
  Sen bar det av tillbaka till haga för att duscha & fixa i ordning sig. Tycker vi gjorde det grymt snabbt med tanke på att vi var 16 tjejer som skulle dela på 4 duschar och 2 speglar. Under tiden hade herrlaget fixat mat. Efter var det dags för vårat uppdrag, vi skulle i små grupper sätta ihop en pjäs som var tvungen att innehålla dessa ord;

Ryggtext
19 sekunder
Guldtand
Mankini
Köpa dommaren
Bomull i röva
Överraskad att vi vann
Näfverstam
Djuret
Svarte Petter
Jenny Torstensson
Nagelteknolog

Vi fuskade lite dock, eftersom vi istället gjorde en sång med dessa ord tillsammans alla tjejer. Men vi fick stora ovantioner för det ;P Efter skulle vi sjunga Hagasången? Japp, den hade vi ju aldrig hört.. Men det gick ju det med! Sen fick dom inkilade grabbarna göra precis samma sak (dom hade gjort pjäser). Och efter det fick de inkilade ta ett ärovarv runt klubblokalen endast iförda kallingar.
  Kvällen avslutades med mingel & sedan Hugo där vi allihopa dansade järnet! KANON KUL KVÄLL :)
Har tyvärr inga bilder än.. Hade med kameran, men tog inga kort? Få se om jag lyckas få några från någon annan?!

Nu är det bara att ladda om batterierna för snart ska vi spela match... igen




Skryt-tajm ;)

FÖRRESTEN, ni missade väl inte min otroligt duktiga kusin på talang igår?
Jag ryser varje gång jag ser henne, hon är så otroligt duktig!
Känner mig väldans stolt! ;P

Underbart söta Elin König Andersson med sin akrobatik!


Dagen D

Sitter och laddar här med vatten!
Snart är det dags för match mot Team Rosa (Trosa). Inte världens härligaste väder, men det ska nog gå. Vi är ju obesegrade än så länge och vi måste ju se till att hålla oss där innan serien börjar ;)
Sen får vi ju hoppas på vinst eftersom vi har lagfest ihop med herrlaget ikväll med, feststämningen kan förstöras en aning om det skulle bli en förlust.. Bättre att ta det säkra före det osäkra ;P
Men då kommer ju problemet what to wear? Varför är det alltid så med oss tjejer att vi aldrig har något att ha på oss? Fast garderoberna oftast är överfyllda.. Jag väljer just nu mellan militärgröna byxor med sömmar lite här & var upprullade, nytt svart stort linne med knappar & spetskant och så en mc-jeansjacka över det. Eller möjligtvis rosa stor klänning/tröja, svarta cykelbyxor & mina nya randiga svarta strumpbyxor. Båda matchandes med massa smycken och kilklackar. Vad tror ni?

Men först; fotbollskläder!


Besökrekord & bloggfest.

Har varit besöksrekord här under dagen. Roligt :)

Är ganska nyligen hemkommen från bloggfesten på palace. Måste tyvärr säga att det var lite av en besvikelse! Inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle vara + att den var några som hade sin födelsedagsfest där samtidigt. Tycker lite synd om arrangören Tyra.
  Lite modevisning har vi sett, och något uppträdande? Och så gick vi ju tipspromenad med. Men som sagt en aning besviken är jag allt. Men det är bara att hoppa i säng och ladda om batterierna. Imorgon blir det match och sedan lagfest med herrarna, kan bli kul :)

Sleep tight!

Adam Lambert - vilken röst!

just dont give up, im working it out
please dont give in, i wont let you down!
it messed me up, need a secound to breathe
just keep coming around


friday, im in love

Vaknade upp idag till inte alls lila fint väder som igår, så träligt!
När ska värmen börja komma egentligen?
Jag vill ha tunna jeansjackor & sandaler NU NU NU ;P

Ska i allafall slänga i mig lite frukost, sen ska Moa och jag ut och gå långpromenad med hennes vovve. (trots det vackra vädret) Men det finns ju inga dåliga väder..
Moas hund heter förresten Rea, fast stavar Riha om jag inte minns fel. Himla bra namn tycker jag :P
Sen vid fyrasnåret ska jag ner på stan och träffa Helena. Vi har så himla kul när vi pratar & tycker mycket lika trots att vi egentligen inte känner varandra så jättebra. Ska bli kul att ses nu i allafall :)

Sen får vi se om det blir bloggfesten ikväll..


Förresten, kul med alla nya läsare :)

Goodmorning sunshine

Ledig dag idag, äntligen lite vårväder :)
Har varit ute på en långpromenad, jättehärligt blev så varmt att jag var tvungen att ta av mig jackan en stund.
Hur härligt är inte det när de börjar hända?
Nu ska jag åka och hämta upp Moa, sen ska vi en sväng till maxi.
Luncha och kolla lite innan hon börjar jobba. Ska kolla upp ett par tygskor..
Sen blir den att träffa Emme. Ska bli mysigt, var alldeles för länge sen vi sågs. Trots att vi alltid har så roligt ihop!


Trasiga jeans och ny döskalletröja. Bara tygskorna som fattas ;)

Påskpresent

Fick nya tygskor i påskpresent av mamma (och pappa). Pappa som vanligt har ingen koll på presenter & vad "han köper" utan utbrast förvånat till mamma; VA? HAR DU KÖPT SKOR TILL HENNE? Pappa har uppenbarligen inte förstått det där med att man inte kan ha för många skor?! Det går bara inte! Helst av allt skulle jag vilja ha en hel stor väg med skoställ och alla mina skor stående så jag kunde kika på dem lite då & då!
  Det är faktiskt så - ett par skor gör himla mycket!


Blommig tygsko ifrån monki. Tack mammsi! (och pappa) ;)

Invite

Kom hem och hittade dessa i brevlådan, blev lite smått chockad faktiskt. Adress och allt liksom? Men, men.. Det kanske är något :) Spelar ju match på lördag och sen fest med herrlaget på kvällen, så det får bli lungt i sådana fall. Någon som är sugen på att hänka i såfall? ;P


Hat/kärlek

F*N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja, är det något lag mitt Arsenal ska åka ut emot så är det Barcelona. Har alltid gillat dom, de har väl varit lite som mitt andra favoritlag men aaa Arsenal alltså.. Varför ska de mötas nu för? Kunde de inte gjort det i en final? :P Dock tycker jag att 3-2 hade varit mer rättvist än 4-1 men, men - spelets regler! Arsenal satte inte sina chanser och under sånna här matcher MÅSTE man göra det.
  MEN.. Mannen, myten, legenden; Lionel Messi! Karljäveln är ju OTROLIG!! Det går inte att göra så som han gör & ändå gör han det? All cred till honom, utan tvekan! Hatkärlek skulle man kunna kalla det i denna match ;P Och han är bara 22! Man kanske borde åka till Barcelona?..



Bara att bocka & buga!

2 goes 7

Mina släktingar brukar åka till Turkiet ungefär 2-3 gånger/år. Nästan alltid till Alanya. Men så i år hade dom bestämt sig för att åka till Kemer. (vem kan klandra dem) Och då faller det in sig så bra att vi är där samtidigt?! Utan att vi visste om det.. Hur stor är den chansen?! :D Moa & jag kommer alltså ha varit där en vecka när dom kommer ner. Så himla roligt, min bästis Emelia (min 6:åriga syssling) kan sola och leka massor i vattnet.
  Ibland är sammanträffandet alltför roligt!


Anna & min lilla Melis :)

Underbara stranden

Oroa dig inte, Moa ;)

shoppinglopping

ibland är en såndär dag då pengarna bränner i fickan uppenbarligen. dock var jag duktig idag, jag tänkte faktiskt igenom mina köp noga & vad jag kunde använda till vad. många plagg åkte även tillbaka efter provhytten.


Hur de ser ut på får ni se någon annan gång..

Och så var påskledigheten över då. Jag som såg fram så mycket emot påsken.. Den blev inte riktigt som den skulle & nu är den bara över. dock får utlåtandet ca 15 grader & sol i slutet av veckan en att må lite bättre.
  Hoppas ni haft det bra!

Är vädret tråkigt..

.. så klär man sig därefter!
Jag har himla svårt för att ta på mig nån klitchig färg när det är grått, mulet & regnet hänger i luften..



Älskade jeansväst!

It keeps me up

Ni vet när det blir sådär att man sitter i soffan & tittar på film/tv och så känner man hur ögonlocken blir tyngre och tynger, och man inte kan hålla emot längre. Man vill bara slumra en stund.. Och sen går man upp och ska ÄNTLIGEN sova och då är man helt plötsligt pigg? Hur kan det komma sig egentligen?
  Känner ni igen vad jag menar?

Imorgon eller på tisdag ska jag nog ta mig förbi Monki en sväng. Hemsidan bjuder på så mycket snyggt och jag som jobbat sådant nu är väl nästan värd en liten titt?! Fast det är klart en ny telefon skulle ju sitta ännu bättre.. Men OM det skulle bli en sväng på Monki, skulle jag spana efter detta;

  
  
Somrigt sisådär :)
NU blir det sängen för min del.. Tror inte det ska vara något problem med somnandet längre..
Puss&godnatt!

Mitt i "ledigheten"

Halloj!
Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har i allafall anledning :P Jobbade dubbelt igår och däremellan klämde jag in lite påskmat hos morbror. Väldigt trevligt! Är riktigt sliten idag efter allt jobb igår och börjar bli förkyld & hostar. Men det bästa är väl att man håller igång för då märker man inte tröttheten?

Ska slänga upp lite bilder från kusinen 20:års kalas.

   
  

Födelsedagsbarnet själv!

Nu ska jag ut och ta en promenad i solen :)


Party hos kusinvitamin

inatt, inatt kom och ge, kom & ta, kom och dansa med mig du är allt jag vill ha..

Denna låt ekar från mina kusiners vardagsrum, eller låt & låt det är snarare min släkt som hörs. JÄTTEVACKERT! Tog en liten paus från fotandet och skrattandet, kramp i magen hotade :P Själv är man nykter (och säkerligen den enda) och med det har jag tydligen blivit taxi. Hur hamnar man alltid det? Har redan skjussat iväg lillebror & kusin på någon fest. Mer omaka par kan man nog inte hitta :P Farmor & farfar ska snart med köras hem.. Å andra sidan ska jag ju upp och jobba imorgon, så att vara bakis är inte ens att tänka på.. :P Å andra sidan kan det vara roligt att bevaka "salongsberusade" människor ibland med ;P

Vad är det man säger? Släkten är värst? :P
Jag utlovar bilder från kvällens bravader i allafall ;)

this weekend

Skärtorsdagen avklarad, dags att inta vårkänslor till max. I allafall förhoppningsvis, vädret har ju sprickit upp nu så det ser lovande ut.

Påskplaneringen ser ut på följande vis:

LÅNGFREDAGEN: Fira kusinen som fyllde 20 i tisdags.
PÅSKAFTON: Jobba 09.00-16.30 på knäppingsborgs påskfest. Ut en snabbis till morbror i Söderköping på påskmat. Tillbaka till stan och jobba 21.00-02/03.00 på trappan - Karateklubben. Beee there ;)
PÅSKDAGEN: Sova! Resten oklart ännu ;P
ANNAN DAG PÅSK: Skulle spelat andra omgången av östgötacupen, men den är antagligen flyttad. Som alltid mat, tipspromenad och påskfirande ute hos farmor & farfar.

Vad har ni för planer för långledigheten?