Bloggdesign.

Som ni vet är jag USEL på det här med bloggdesign. Jag kan absolut ingenting (vilket syns ganska tydligt).. Därför blev jag väldigt glad när Therese skre till mig. Hon gör häftiga, färgglada och annorlunda designer som verkligen föll mig i smaken! För visst är det mycket roligare att läsa en blogg om den ser snygg ut och är personlig?! Jag är i allafall jätte imponerad av folk som är duktiga på sådant :)

Så om ni vill ha hjälp, tips & råd tycker jag ni ska klicka in på denna tjejas blogg :)
http://theessie.blogg.se


music, music, music

i´ve seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine.
just next in line!

arm yourself because no one else here will save you,
the odds will betray you,
and i will replace you!
you cant deny the prize it may never fulfill you,
it longs to kill you.
are you willing to die?
the coldest blood run through me veins,
you know my name!

i´ve seen diamonds cut through harder men
then you youlself, but if you must pretend
you may meet your end..


Läskigt!

Jag tror jag tog ut mig för mycket på min match igår! Eller jag vet inte riktigt vad som hände.. Slarv med sömn & mat kanske? Eller att det helt plötsöigt blev så fruktansvärt varmt lagom till första halvlek?
  Påväg hem efter att jag släppt av Frida, börjar det "flimma" framför ögon. Jag blev skiträdd och tänkte att jag sitter ju i bilen!! Koncentrera mig ordentligt och kom hem utan skador i trafiken. Synen börjar bli suddig och det "flimmrar" ännu mer framför ögon. Jag vinglar ut till altanen eftersom jag tänker att jag behöver frisk luft! Där typ faller jag ihop på soffan. Har ni svimmat någon gång? Då vet ni hur otäckt det är.. Sitter där i 20 minuter innan synen börjar återvända & sedan får jag rysligt ont i huvudet och börjar må illa. Men det hände liksom inget mer - jag kan inte äta eller dricka och kroppen känns helt avdomnad, som om den tillhör någon annan. Sen går jag i allafall in för att lägga mig ch vila. Magen börjar krampade - det gjorde riktigt ont! Och sen helt plötsligt kräktes jag :S (jag som hatar spyor, har typ fobi för det). Det sjuka va att jag mådde inte ens illa, det bara krampade till och sen kom det.

Efter det mådde jag bättre och nu känner jag mig nästan återställd, lite matt i kroppen bara. Det är ju inte så konstigt med tanke på att jag inte ätit sen klockan ett på dagen igår. Märkligt hur kroppen kan reagera ibland, tycker ni inte?! Hoppas ni hade en trevligare söndagskväll än mig ;)


Monkiii

Älskar Monki!
Dom har alltid annorlunda och roliga kläder. En del är kanske lite väl, men överlag som har dom såå snygga grejer! Har spanat in höstnyheterna på deras hemsida, väntar fortfarande på att en del saker ska komma in i butik. Fick ju presentkort i födelsedagspresent så lite har inhandlats ;P




Detta är några av godbitarna som har fått följa med mig hem + ett par tights med skinndetaljer och en svart klänning. Funderar även på att köpa denna vinterjacka, men har lite problem med att välja färg.. Den vinröda är supersnygg - men svart går ju å andra sidan till allt. Vad tycker ni?


DET du inte vet

Blev ju så omtyckt sist, så vi kör igen.
Här kommer fem saker som du inte vet om mig.

Jag är väldigt mörkrädd. Skulle aldrig gå nånstans själv när det är mörkt. Springer typ de 20 meter det är från parkeringen till våran dörr.

• Jag har haft en virknål rätt igenom låret. (Ingen vacker syn!)

• Jag sjöng i kyrkan på min komfirmation - För kärlekens skull med Ted Gärdestad. Det var inte många ögon torra! *stolt* :P (eller så var det stämningen i kyrkan?)

• Jag tycker att Chase Crawford kan vara den snyggaste människa som finns?!

• Jag har befunnit mig i samma rum när en av mina bästa vänners bror haft sex. Helt seriöst vågade jag inte titta, stirrade i taket och tyckte nog det var mer pinsamt än han - men "ljuden" talade sitt tydliga språk ;P




Here we go again

Just hemkommen från powerwalken. JAG ÄLSKAR ATT GÅ! Det är så skönt och framför allt så ger det resultat. Är det någon som vill hänka på någon gång, är det bara att hojta till ;)

Har fart och flängt över hela staden nu tror. Stan, maxi, ingelstaområdet, hageby centrum.. Farmor var tyvärr inte hemma, så blev inget med att träffa Elsa :( Får se om det blir imorgon istället. Har småhandlat lite nödvändigheter :P (om det nu finns sådana?) Två oversize koftor från Gina - det behövde jag faktiskt, lovar, har typ inga koftor! Lite hårspray och presenter är också inhandlat. Skönt att det är klart!

Nu ska jag måla mina naglar med mitt nya nagellack från H&M, som heter Sophisticated Susanna. Passande va?! ;)

090826

Skiiitväder!




Tischa - Vero moda. Jeansleggings - Bikbok. Flätat hårband - Monki. Till det skor i samma färg som hårbandet.

Man slutar aldrig att förvånas.

Jag är arg!
Jag är arg åt dig, för dig, med dig. Jag blir arg för att någon vill göra dig illa! För mig är det precis ofattbart! Alla tog emot dig med öppna armar & så gör du såhär. Du ska vara glad att dom inte vet! Men att ljuga folk rätt upp i ansiktet - du som alltid sa "att sanning vara längst" och att utnyttja någon på det här sättet.. Det är inte bara jävligt fult, det är så förbannat fegt också! Framför allt nu, när du vet vad hon går igenom - när du vet hur hon har det och hur hon har haft det detta år. Med rädsla, orokänsla, sorg och en mamma som ständigt är på sjukhuset. JAG FÖRSTÅR INTE HUR MAN KAN VARA SÅ SJÄLVISK! Och framför allt trodde jag inte det här om dig. Men man slutar aldrig förvånas!
  Nu slipper hon i allafall dig - det är en lättnad! Hon kan gå vidare och hon kan göra vad hon vill, när hon vill. Och hon kommer bli glad! Det kommer få henne att må bra! Och jag kommer aldrig mer prata, ens hälsa på dig efter vad du har gjort henne! Hon är mitt allt & INGEN ska få göra henne illa!



Jag älskar dig! /S

Augusti

Lite dålig uppdatering här.

I lördags var jag och firade Hanna, med kräftskiva. Jag älskar kräftskivor - så roligt och framför allt så gott! Hoppas att jag hinner med någon mer innan vi ska till Turkiet :)
Kvällen avslutades på Palace. Och vi dansade verkligen loss, tror vi stod på dansgolvet en och en halv timme direkt när vi kom utan att lämna det. Så helt plötsligt när vi gick upp en trappa var det fullt med folk. Konstigt dock att det kan finnas så mycket människor i Norrköping som man aldrig har sett?! Men det är väl roligt det med, även om vi gärna stött på lite mer kändisar ;P

Kanonkväll i allafall!




Nu ska jag snart träffa Nattis :)
Ha en trevlig dag i solen alla! /S

My birthday!

Dagen igår blev kalas. TACK SÅ MYCKET ALLA!
Jag blir lika rörd varje gång jag fyller år av min underbara STORA släkt som tar sig tid att komma och fira. Dom är bäst - helt klart! Och så alla andra snälla själar som tar sig det att sms, maila, ringa och säga just grattis.






Visst är min nya kamera bra ?
Och jag har redan varit på stan och hittat mig ett par skor ;)

Ikväll ska jag fira Hanna och äta massor med goda kräftor!

1988-08-21

21 - OSLAGBART!


Badtime!

När vädret är fint, få man passa på!
Precis som jag och Hanna gjorde :)



Lunch i staden först.






Med dom underbara bilderna är det dags att åka och jobba.
Ha en bra dag & gå nu och titta på rix fm festival ikväll ;) Puss

Confession

Sitter med hörlurar på och tittar på en gammal repris av Big brother. Lite småkul faktiskt - fast samtidigt rätt pinsamt!

Min ballongmage är tillbaka, usch det är asjobbigt. Den sväller, blir stor som en ballong och stenhård. Ingen trevlig upplevelse alls. Får kanske börja med medicinen igen om det inte går över..

Det värsta är att hela självförtroendet åker ner i botten när magen blir såhär. Känner mig ful, tjock och äcklig - som om jag inte duger. Det är inte många som skulle gissa att jag har pissdåligt självförtroende, men då chockade jag ju några i allafall, för så är fallet.. Och vet ni, just då när man är nere i "träsket" spelar det ingen roll vad folk runt omkring en säger för man tar det inte till sig. Är det någon som jag lärt mig så är det att man måste trivas med sig själv! Det är då man mår som bäst och det är då man får den där utstrålningen som attrahera andra. För utstrålningen är allt! Man kan vara världens snyggaste människa, men har man inte "it" så lägger man inte märke till det.

Jag måste jobba på min självkänsla - det borde alla människor göra!
Alla är speciella - alla är unika!
Ju förr vi accepterar det, desto bättre kommer vi må..

Jag måste också lära mig detta!
Hjälp?

10 saker du inte visste om Sanna!


Jag har åkt konståkning.

♦ Jag har blivit erbjuden att vara med i tidningen, FHM.

♦ Jag har varit i Venedig (himla häftig stad!)

♦ Jag har gått modevisning (catwalk) för Polarn&Pyret som yngre.

♦ Jag har en otrolig sjukhusskräck!

♦ Jag har sluppit betala intäde (120 kr, men ändå :P) på en fest i utbyte mot en kram.

♦ När jag var lite älskade jag filmerna om Mighty ducks och ville därför bli hockeymålis.

♦ Jag älskar Sveriges bästa grupp - Kent.

♦ Min farfar trodde att jag hette Susanna tills jag var 2 år gammal, trots att han var med på dopet.

♦ Jag har tackat nej till att vara skolans Lucia.


Kräftskivan!

Först & främst: vi vann med 5-0 ;)

Nu till kräftskivan.
Kom ut två och en halv timme försent eftersom jag jobbade. Så himla typiskt att man alltid ska jobba när det är någonting?! Var väldigt trött egentligen men det var bara att svira om och åka ut. Naturligtvis kom regnet precis lagom när man gjort sig i ordning med kjol & hela fadderullan. Men det var bara att dra på sig flecen (som min morbror blev helt kär i) och sen var det inget mer med det. Vad gör lite regn liksom? Vi hade ju partytällt - med väggar! I för sig var det vänt åt fel håll så insidan hade vi utåt, men vem bryr sig? Att det forsade lite vatten då & då gjorde la inget :P
  Kräftorna smakade kalas & sällskapet var som det skulle - trevligt och fulla. Vad mer kan man begära? :P Jag fick uppleva allt på en kväll: nyskriven rapp, modevisning, snappsvisor som aldrig tog slut, rosa sprit & kräftor som började leva i munnen. Det ni ;)








Min morbro + mina kusiner gick en modevisning med gamla kläder, från 1920-talet och framåt. Roligast var alltid när han kom ut, alla satt på helspänn tills han kom. Han såg nämligen alltid roligast ut och gjorde någon lite gest :P Kameran dog tyvärr innan showen var slut.. 



Kvällens huvudperson: FÖDELSEDAGSBARNET!



Nae ni, nu orkar jag inte och bör inte visa fler bilder från kvällen ;) Det räcker med att säga att den var lyckad! Nu ska jag njuta av att vara ledig några dar! Puss på er!


Dagen efter..

Mina händer luktar fortfarande KRÄFTOR! Haha..

Nu ska jag göra mig i ordning sen jobba och direkt efter det åka direkt och spela match. Sen när jag är hemma igen ska jag visa er bilder från kräftisen. Missa inte det - jag lovar ;)



Förresten jag har hittat min t-shirt!
Anything Ken can do, Barbie can do better!
Haha ;)

Aj!

Mina fötter värker..
Det spelar faktiskt ingen roll vad man har för skor.
Står man upp en hel dag (9,5 timmar) får man ont i fötterna!

Va uppe på herravdelningen på jobbet idag. Det är faktiskt rena paradiset om man jämför med undervåningen. Jag lovar, ni skulle få en chock om ni såg vad jag har sett nu flera dagar i rad. Fick tyvärr avsluta min dag på rean.. Där jobbar man & sliter som jag vet inte vad och ändå märks det inte? Snacka om otacksamt!

När jag var på herravdelningen och hängde ut nya t-shirtar precis vid ingången kom det in två män/killar, som fråga om jag jobba där. Jajamensan svara jag, varpå den ena säger: Jag skulle vilja ha en sån här.. hm en.. jadu.. BLONDIN svarar hans kompis då. Hahaha, då kunde inte jag hålla mig så vi stod där och skrattade ihop ett tag. Nog för att vi har några blondiner på New Yorker - men till salu är dom inte!

Imorgon ska jag jobba igen, sedan bär det av ut till svärtinge för att fira kusinen & har kräftskiva. SOM JAG LÄNGTAR! Kräftskiva med min släkt kan va bland det roligaste som finns :)



Ha en trevlig fredagskväll ;)

Hipp hipp hurra

STORT GRATTIS TILL MIN MINSTING KUSIN SOM FYLLER MYNDIG IDAG!


17.17

Tillbaka!
Hittade inte dom perfekta tightsen.. Både på Cubus och H&M hade dom, men det var inte riktigt så som jag ville ha dom. Får väl duga med mina gamla än så länge.
Köpte i allafall denna t-shirt på cubus. Ber om ursäkt för bildkvalitén - bror min har visst tagit med sig min "jättebra" kamera till aiya napa. Å andra sidan behöver han ju inte vara så rädd om den nu :P Men tills dess/eller tills dess att jag får en ny, för ni nöja er med detta!




i was made for loving you baby, you were made for loving me.
i cant get enough of you baby, can you get enough of me?
KISS BABY ;)

Nu ska jag äta och sedan och träna i regnet. Glidtackling någon? ;)

Tråk-dag

Jaa idag är en riktig tråk-dag! Vädret har varit det sämsta tänkbara, kvällens match blev inställd & min lilla älskade valp Elsa (som jag skulle hälsa på & mysa med) var inte hemma. Fast i för sig det är ganska skönt att bara va också - vila upp sig lite. Har en trälig jobbvecka denna vecka, så bara va behövs nog. Men ändå, jag blir så förbaskat rastlös! Jag mår som allra bäst när det händer saker hela tiden - i ett sådär!
  Så nu ska jag åka och köpa skintajts! Får jag inte nitar & läder..


MAMMA MIA!

Sitter och lyssnar på Mamma mia på spotify - den svenska uppsättningen alltså. Och jag måste säga att låtarna är precis lika bra på svenska, hur ofta händer det? Men när det är Björn & Benny ska man väl inte bli förvånad?! Vilka genier! Och jag sitter här och ÅNGRAR IHJÄL MIG för att jag inte var och såg Mamma mia i Stockholm 2005. Hur kunde jag missa det????????
  Jag får väl trösta mig med filmen.. Och det är inte fy skam det heller. Skulle bara vilja hoppa in i den, vilken miljö! Dom måste haft rena, rama paradiset när dom spelade in den. Nae ni, när jag blir stor ska jag bli duktig på att sjunga & dansa så att jag kan få vara med i Mamma mia ;)



För MAMMA MIA SÅ BRA det är! ;)

Outfit



Trädgårns klädseln igår. Väldigt mörk bild, ber om ursäkt för det. Min kamera håller på att falla sönder & samman, har önskat mig en ny i födelsedagspresent så hoppas verkligen jag får det. Så jag kan lägga upp ordentliga bilder.
  I allafall har nya kjolen på mig från Zara
  Och nya toppen ifrån topshop.

Nu ska jag ut och lägga mig på altan, hur länge det nu går.. ? Har skjussat Emme till sjukhuset för en liten stund sen, hoppas det går bra för henne. Tänker på dig! Sen ska jag titta när brorsan spelar match mot kusinens lag :P Innan han drar iväg till arlanda och ska till ayia napa.



Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Stockholmia

Idag blev Stockholms-trippen av. Tyvärr fanns inga av skorna inne som jag hade sett på Topshop & Biancos hemsida - träligt! Men, men man kan inte få allt.. Men i början såg det illa ut. När vi hade gått en sådär 2-3 timmar hade jag fortfarande inte hittat nåt. Men jag spurtade där på slutet ;)
  Det var dock GRYMT varmt! Lite typiskt att spendera en hel dag inne sådär, men annars vet man aldrig när man kommer iväg. Och det ska ju bli sol imorgon med :) Så då får jag försöka hitta någon som vill följa med mig och bada! Hojta till om det är så :)


Min shopping.
♥ Blommig kjol & topp med spetsdetalj - Topshop (bästa topshop!)
♥ Kjol med nitar & "skelett-tshirt" - Zara
Rolling stones tshirt - H&M


Den här kjolen är min nya kärlek - kolla rosetten bara liksom?!


Och så självklart min älskade skor med nitar. Dom finns här med så det är för sig inget speciellt. Har gått och sneglat på dom såå länge nu och eftersom de jag letade efter inte fanns inne i butik så fick dessa snyggingar följa med hem :)

Nu ska jag ha lite beslutångest och försöka välja vad jag ska ha på mig, blir antagligen Trädgårn ikväll. Ses vi där?

Sommarkonsert

Nu ikväll har jag, min mor&far, mormor, moster, morbröder & kusin (glömt någon?) varit ute i St Annas kyrka och lyssnat på Peter Johansson och hans kusin Matilda Hansson. HERREGUD, DEN POJKEN KAN SJUNGA! Och spelar gitarr hur bra som helst. (det hade jag faktiskt ingen aning om..) Och vilken ljud det blir sådär i en kyrka, helt otroligt. Kommer själv ihåg hur det var sen jag gick i musikklass. Rena drömmen att sjunga i en kyrka!
  Det blir så mycket mer personligt såhär också. Dom går runt bland publiken, sjunger de sånger de vill sjunga, pratar & skojar. Och vilken släkt dom har.. Alla som var med var ju syskon och kusiner och allt. Tänk att det finns fler som har lika stor släkt som jag?! :P Kan tänka mig att det blir fight om vem som ska sjunga när det är bröllop osv :P



Bäst var You raise me up och Gabriellas sång - som kan vara en av de vackraste svenska låtar som finns.

det är nu som livet är mitt!
jag har fått en stund här på jorden,
och min längtan har fört mig hit.
det jag saknat & det jag fått.
det är ändå vägen jag valt,
min förtröstan långt bortom orden.
som har visat en liten bit -
av den himmel jag aldrig nåt.

jag vill känna att jag lever
all den tid jag har.
ska jag leva som jag vill!
jag vill känna att jag lever,
veta att jag räcker till!

jag har aldrig glömt vem jag var,
jag har bara låtit det sova.
kanske hade jag inget val,
bara viljan att finnas kvar!
jag vill leva lycklig, för att jag är jag.
kunna vara stark & fri, se hur natten går mot dag.

jag är här och mitt liv är bara mitt!
och den himmel jag trodde fans,
ska jag hitta där någonstans!

jag vill känna att jag levt mitt liv!

Sol&Bad

Det gäller att ta vara på de här sommardagarna som är nu och riktigt suga på karamellen, man vet aldrig när de kommer igen.. Tyvärr blir jag nästan stressad av det. Eftersom jag bara har några lediga dagar nu känner jag att jag MÅSTE göra saker hela tiden. Ännu mera nu när det är dagar med sol. Att sitta inne såhär då känns som att gå miste om det.. Tur att man har kusinerna som bor nära och har en stor härlig pool! Egentligen vill jag hellre åka ut till en sjö när det är såhär, men träligt att åka ensam liksom. Då duger poolen mer än gott & väl :) Idag har det riktigt stegt på också - nästan sådär olidligt varmt. Då är 22 grader precis perfekt - svalkande!
  Är hemma en liten sväng nu eftersom jag blev så himla hungrig. Stekte lite pannkakor i värmen (hur man nu kan få för sig att göra det?) och nu sitter jag och väntar på mamma. Tänkte vara snäll och erbjuda henne att följa med tillbaka till kusinerna och ta ett dopp, hon som jobbar hela dagen, stackarn.



Hur har ni det i värmen?

I do not hook up

oh sweetheart, put the bottle down -
you´ve got too much talent.
i see you through those bloodshot eyes,
theres a cure you´ve found it.
slowmotion, sparks, you´ve caught the chill.
now dont deny it,
but boys will be boys - oh yes they will!
they dont wanna define it!
just give up the game and get into me.
if you looking for thrills then get comfy.

oh no i do not hook up, i go slow.
so if you want me, i dont come cheap!
keep your hand i my hand, your heart on your sleeve.
oh no i do not hook up, i fall deep.
cause the more that you try the harder i´ll fight,
to say goodnight.

ohh sweetheart, put the bottle down
cause you dont wanna miss out!




Jag tror, jag tror på sommaren..

.. jag tror, jag tror på sol igen :)
ÄNTLIGEN är det sommarväder igen :) Och det är väl givet att man ska sola & bada då! Så Hanna & jag har legat och myst vid hennes pool, dåsat lite sådär och så badat massor förstås! Ätit en god sallad och massa jordgubbar - en äkta sommardag helt enkelt :)
  Och så har jag tvättat bilen, så nu glänser den igen både invändigt och utvändigt.

Lägger in lite bilder sen Hanna & jag var på smultronstället i måndags. Min glass var ju tyvärr inget att hurra för, men men.. Hanna var nöjd i allafall :P Var inne på glitters outlet med, har ni inte varit där så åk dit! Den var super! Handlade fyra par örhängen, en ring och ett armband för 100 kr. Mer sådant tack ;)


Hannas glass.


Min glass, som jag INTE rekomenderar :p


Och en outfit.
♥ Tunika från Lindex
♥ Jeansjacka från Gina tricot (i Borås)
♥ Skor & väska converse

Nu ska jag åka och träna, see you later aligater ;)

Hemma från det vilda

Nyligen hemkommen från Kolmården, blev en riktig heldag. Är helt slut faktiskt, men motion har vi ju fått så man ska väl inte klaga. Tror vi har gjort & sett precis allt med (värre än småbarnen). Delfinerna var bäst som vanligt :) Jag förstår inte, när jag sitter där och ser dom ryser jag och får gåshud. Jag tycker att dom är helt underbara och jag skulle göra vad som helst för att få spendera en dag ihop med dessa fantastiska djur! (så nu vet ni det till jag fyller år den 21/8) ;)

Annars blev vi helt förtjusta i "Tiger world". Jag har varit där förut, men blir fortfarande lika imponerad av hur nära man kommer tigrarna och snyggt dom har gjort det där. Det känns verkligen som man är någonstans i Afrika, eller nåt.. Och stora kattdjur är ju för underbara! Det går inte att förstå att dom är farliga.





Vi kom så bra med eftersom tigrarna fick mat precis, så det var full rörelse kan jag lova. Dom sprang till och med ner i vattnet för att få tag på all mat... Sen när gillar katter att bada? :P

Vi åkte även safarin med guidad tur, vilket var första gången för mig. Sjukt egentligen att man bott i Norrköping hela sitt liv och aldrig åkt safariparken. Och jag kan verkligen rekomendera det! Guiden var SJUKT bra, Nattis och jag skratta så vi tjöt och djuren var totalt orädda. Dom kom fram till bussen och gick på vägen framför. Speciellt giraffen var nyfiken, han ställde sig och titta in i fönstret på oss, haha :P





Vi såg även rovfågelshow. Lite småläskigt, dom flög precis över publikens huvuden. Man fick liksom ducka när dom susa förbi. Även här var Nattis & jag som barn - JÄTTEIMPONERADE! Herregud att dom kan få stora fåglar som flyger fritt till att göra sådana saker!



Är det detta som kallas "gamnacke" eller? :P
Vi hade en kanondag på djurparken i allafall! Det är faktiskt lika roligt varje gång! Och ännu bättre när man är med sin älskade kusin - hon är himla bra hon! ♥

its a beautiful day!

(som u2 skulle ha sagt)
Nae men vädret är perfekt för oss idag! Det är en sån här dag det är som bäst att gå på Kolmårdens djurpark, vilket Nattis & jag ska göra idag :) Och vi ska göra allt.. Gå omkring i parken, se delfinshowen, åka safarin, tropicariet? Är man där, så är man! Och självklart ska vi prata en massa strunt också ;) Ha det supermysigt helt enkelt! Det kommer bli kanon - det är sådana här dagar som förgyller sommaren.
  Ska lägga in lite bilder från igår sen med.. Det ska ni inte missa! ;)



Nu måste jag få i mig lite frukost. Hörs sen darliiings!
Puss/S

JAG ÄR KÄR!

Åhh min farmor (och farfars) valp kom i fredags. Har precis varit där och tittat på henne. JAG ÄR KÄR! Hur kan man vara så söt och mysig?! Jag är så avundssjuk! Jag vill också ha en sån här liten goding att komma hem till. Tänk så mysigt?!





Bom

AJ!