29 juni.



Fan, fan, fan, fan, fan, fan det borde varit vi!
Så himla orättvist, det borde vara Sverige som spelade final idag! Dom var så värda det, så duktiga! Förstå att hämta upp 0-3 i en semifinal! Åhh, vad jag lider med dom! Det borde varit vi!

Stängde på jobbet idag. Trodde jag skulle avliva - jag älskar denna värme, men när man måste sitta på en altan där det står helt still, solen gassar och man inte har något att svalka sig med då är det inte skönt! Men samtidigt älskar jag sommaren när det är såhär! Imorgon jobbar jag med, sen ska jag sola&bada på onsdag och torsdag. SOM JAG LÄNGTAR ♥
  Efter jobbet träffade jag gamla klasskamraterna + Maddes syrra. Mycket trevligt, satt och pratade & hade det allmänt bra. Emme & jag tog en liten sväng på stan med. Och som vanligt gjordes det av med pengar.. Imorgonkväll träffas vi igen alla tjejer och ska till trägårn. Himla mys :)

Usch, jag oroar mig lite för mitt pass..
Och som vanligt när jag oroar mig gör min mage ont..
Usch, allt MÅSTE ordna sig!

Det är synd att klaga ;)


50 år



VI GRATULERAR, VI GRATULERAR - MORBROR 50 ÅR IDAG!
Dock hade vi STORT kalas för honom igår. Mycket trevligt :) som alltid när min släkt samlas. Dom är inte kloka nån utav dem ;P Det är de som gör dom så bra! Skönt att se hela släkten skratta igen, det var vi värda!
men.. MED BLOMMOR & MED BLAD, VI FIRAR DENNA DAG!
En av världens bästa morbröder! (har ju tre andra med)

  
  


Tack bästa! ♥

Nu ska jag åka och bada!
See you later, babes ;)

1958-2009



King of pop - heal the world now

Sommaren är kort

det mesta regnar bort. Men nu är den här, så ta för dig solen skiner idag!
Lillsjön med jobbet idag, riktigt härligt att man kan gå iväg sådär med jobbet. Bada och ha det skönt. Sen var det bara att ta bilen till Coop för att köpa jordgubbar och sedan fortsätta till Hanna. Solade&badade lite där med (imorgon slutar jag tidigt, så då hinner jag få ut mer av soltimmarna där) och sedan åkte vi in till stan en sväng. Inhandlade en kjol - äntligen & två bikinis (jag som inte har några). Nu kommer jag få beslutångest vilken jag ska använda när jag ska bada :P Grillning hos familjen Nilsson Lange blev det sen och nu sitter jag här.. Ska göra med redo för sängen, för snart ska vi ju på´t igen - solningen&badningen alltså! Bästa att passa på när sommaren är här :D


FÖRRESTEN..

.. ni har väl sett att Lady Gaga hånglar och pratar svenska med Alexander Skarsgård i sin nya video Paparazzi? Den är typ som en liten minifilm på 7 min. Kolla in det ;) Cred till honom ;P


Im back!

Måndag. Midsommarhelgen är över. Tiden går så fort, så nu är det väl snart julafton ;)
Midsommarafton innehöll väl allt den skulle innehålla. (och lite därtill tyvärr) sill-lunch, bad i havet, U21 match, obligatorisk grillning på kvällen, kubbspel. Tyvärr försvann hälften av gänget hastigt & lustigt. Jag har aldrig sett så många människor gråta under samma kväll. Usch att VI SKA BEHÖVA GÅ IGENOM DET HÄR! Jag har aldrig sett en människa sådär lite, så hjälplös, någon som mår sådär dåligt. För första gången fick vi alla se hur sjuk du egentligen är och vilken otrolig människa du är! Vilken kämpe! Du borde hyllas överallt! Det finns inte ord att beskriva det.. ♥

Midsommardagen åkte vi vidare. Vi stannade till hos morbror i söderköping och fortsatte där vi slutade i princip - med att grilla ännu mera och bada lite till. Solen kom fram och vi hade kanonväder på kvällen, underbart att sitta ute och äta grillat. Det är verkligen sommar. Det var skönt att få kunna skratta lite med. Min morbror skulle kunna vara världens idol :P Sov som en prinsessa i min lilla gullunge (som bor i england men snart kommer och hälsar på) otroligt stora säng. Åt frukost i solen med massa exotiska frukter (paradise) och sola&bada. TACK att sommarvädret äntligen verkar vara här!

  
  

♥ Fick ett glädjebesked idag. Att du gått upp i vitk & att du varit uppe och promenerat. Herregud, vad stark du är! Det tackar jag gudarna för, moster!

Glad midsommar!

 

Det trodde ni inte om mig va? Att jag kunde göra en sån där fin midsommarstång alldeles själv! Jag är förvånad själv faktiskt. Men har man 14 ungar som står brevid och kräver att det ska bli bra - så vad gör man inte?
  Som sagt, midsommarfest på jobbet. Dagen började bra, med sol faktiskt. Vi hann (jag) klä midsommarstången och dansa kring den SEN KOM REGNET! Lika bra att barnen lär sig va?! Det är ju ändå alltid dåligt väder på midsommar. Vi som skulle grilla grillspett & allt, men Helena gjorde det! Ute i regnet haha vilken syn :P Medan jag fick komma på andra lösningar och duka långbord inne istället. Fixade & trixade och satte upp gula&blå ballonger överallt i taket och ojojoj så nöjda de små liven var :) Dagens goda gärning!

Nu ska jag snart krypa ner och hoppas på kanonväder imorgon, även om det ser mörkt ut.. Vid elva-snåret åker vi ut till st:annas skärgård för att fira midsommar. Åhh vad jag önskar att det kunde bli lite sol! Aja, några midsommar-dopp brukar det bli i allafall och vi ska väl inte vara sämre i år?! Njaae, det är alltid spännande att se vad just midsommar har att komma med :) Glad midsommar på er!



"Så går vi runt kring vår midsommarstång, midsommarstång, midsommarstång.."

Just nu..

Det blev inte niomanna, tacka gudarna för det! Vi gjorde en kanonmatch trots omständigheterna. Inte kul att ha 7 spelare borta, samtidigt som alla kämpade med krämpor och förkylningar. STOR APPLÅD till oss!

När jag kom hem väntade tråkiga nyheter..
Usch, jag är så less på det här! Det är första gången på länge som jag riktigt gråter. Tårarna bara strömmade ner.. Hur mycket ska en människa behöva stå ut med egentligen? Hur mycket ska en kropp behöva gå sönder? Och för att inte tala om alla runtom kring! Åhh vad jag lider med er.. med alla - alla är så drabbade! Varför ska det hända oss? Hur ska jag någonsin kunna hjälpa dig?
  Det finns ingen jag beundrar mer - INGEN! Och det går inte att förstå hur ont det gör att se någon man älskar må så dåligt, om man inte varit där. Jag hoppas att ni aldrig hamnar där! Snälla, gode Gud gör allting bra! ♥

Niomanna?

Men skojar någon med mig eller?

"run"

You´ve been the only thing thats right in all i´ve done!

Sommarnatt..



Denna film har jag varit på bio och sett idag. Har ni inte sett den? SE DEN! Väldigt rolig så den kan jag varmt rekomendera :)
  Jag är så sjukt sugen på att gå en promenad. Jag vet inte riktigt varför, har ju varit ute hela dagen på jobbet.. Men det liksom rycker i benen. Kanske är det för att mina vader är cp just nu & behöver röra på sig för att komma igång till matchen imorrn?! Vet inte hur jag ska lyckas med att få igång dom bara.. :/ Och sen är det ju så träligt att gå själv såhär på kvällskvisten. Någon som är sugen? Eller vill ni bara ligga och lata er en kväll som denna? ;)

Förresten jag älskar mina nya byxor (ifall ni undrade). Trots att dom är supertajta (får inte över dem över foten om man inte drar upp dragkedjan) så är dom supersköna. Och så mitt vita älsklingslinne till - sommarfräscht! Stora tröjor/linnen kan vara det bästa som finns?!



Sommarnatt, när jag svävar genom mörkret..

Skärpning!

Hörreni vad dåliga ni har blivit på att komentera!
Skärpning va? ;P Det har ju trots allt varit besöksrekord på min lilla blogg idag :D

Stort tack och en STOR kram till alla er! ♥
Det gör det mycket roligare att skriva :)

Sommar, shopping & jordgubbar

Sitter här och äter jordgubbar. Mmm, finns det något godare? Men 40 spänn? Ohh my.. Men idag - på min lediga dag var jag värd det :) Ser ni förresten vilken oerhört snygg, ny design jag har på min blogg?! Haha herregud, jag är verkligen SÄMST på det här med bloggdesign! Hjälp någon?

Dagen har spenderats med Hanna & Sofie (en stund) på stan. Egentligen skulle vi legat och glassat vid hennes pool men den utlovade solen dök aldrig upp :S (typiskt att det ska bli fint väder när jag jobbar) Så vi fick helt enkelt köra på plan B. Inte så bra egentligen eftersom det gjordes av med pengar.. igen.. Nu får jag verkligen lugna mig ett tag! I allafall till lönen kommer ;P Inhandlats har i allafall:

♥ T-shirt med tryck
♥ Stor härlig hålstickad kofta
♥ Två stora linnen
♥ Två nagellack + underlack & manikyrmallar
♥ Armband
♥ Cyckelbyxor

Nu ska jag och Hanna bestämma oss för vad vi ska slänga ihop för mumsig middag. Blir väl en repris från igår. Myskväll på hennes altan med te och massa struntprat. Det är så man spenderar sina lediga dagar som bäst - ihop med goda vänner! Trevlig kväll pussungar!

Im a youngblood

Kulkul, igår gick man barbent - idag får man vara höstklädd. 12 juli, hallå?


Lagfesten skulle varit på Sussis altan. JIPPIE DET HAR SPÖREGNAT HELA DAGEN! Så nu ska vi vara i klubblokalen istället, det får man väl tacka för! Fast det är förstås mycket mysigare hemma hos Sus.
  Förresten, har ni någonsin tittat på en bild av er själva och tyckt att ni ser helt annorlunda ut? Gott folk: Konsten att inte se ut som er själva! (eller är det bara jag som tycker så..)


Lalalala..
call me youngblood,
but i aint wasting no time, going higher and higher.
youngblood,
im gonna follow my heart. gonna walk the wire!
through a minor sky im gonna see things eye to eye.
im a youngblood, youngblood
call me youngblood!

Fy fan vad ni är bra!

Sjung om studentens lyckliga dar..

Jaani, en sista kväll/natt har ni kvar, sen är eran tid i rampljuset över ;) Sedan börjar tomhet, veckan man har längtat efter i TRE år är över på ett litet kick! Men just idag (och inatt) den 11/6-09 då är det eran dag! Då alla tittar på ER och LER mot & med er och eran glädje. Den dagen NI står i centrum för allas uppmärksamhet! Den dagen, alla andra önskar att dom vore i just ERA kläder! Den dagen ni äntligen får vråla: vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra! Grattis på er alla lyckliga studenter, hoppas ni har en massa fina minnen från eran dag, för tyvärr så kommer ni aldrig vara här igen.. Men idag bockar & bugar jag för er! Och minnena bara flödar från när jag tog studenten..

Har firat kusinen nu med blommor, presenter, sång, nallar, champange - ja, allt som hör där till! Hoppas du är nöjd med dagen och får en KANON-kväll! Vädret sprack ju upp och blev det bästa, tänkbara på denna vecka. Och jag hann faktiskt med att hänga saker runt halsen på alla tre studenterna, fast det var på samma skola och dom inte stod i närheten av varandra. Cred till mig för det va?! Tyvärr hann jag inte prata med alla av dem speciellt mycket, men jag sa grattis! Den ena glömde jag till och med bort att fota, ILLA!
  Men, men nu är den kvällen över.. Hoppas alla får en kanonrolig kväll ute, själv ska man sova eftersom man börjar jobba sju imorrnbitti, JIPPIE! Sup&svälj - trevlig ...

  
  

Nu är det lagfest & dop som är kvar av denna vecka.
Puss&godnatt!

HÄRLIGT SVERIGE!

Fy fansiken så skönt att dom fick ta en liten större seger nu & att målskyttet lossna. Till och med Zlatan fick in en pytts ;) Jag har väl uttryckt allt för många gånger om vad jag tycker om fotboll, så känner att jag kan skippa det nu ;) Men såååå bra, nu är vi med i "matchen" igen. Synd bara att dom inte fick göra ett femte mål så vi hade gått om Portugal.. Men man kan väl inte få allt?!



Förresten, hoppas på bättre väder imorgon när det är studenttider. Synd om dom om det ska regna på deras dag! Och vem vill stå på en skolgård och vänta på att gratulera om det står som spön i backen? Uppehåll önskas!

La la la la la

i´ve seen her once or twice
before she knows my face.
but its hard to see with all the people standing in my way!


Jag hade fel..

.. det finns dåliga saker med fotboll! Tyvärr..
När det är som idag så kan man ju börja undra?!
Bort med all skit som filmningar, slit i tröjor, efterslängar och allt snack så är det hur bra som helst.
För helt ärligt ska man behöva ta emot skit så som:
Jävla fetto! Du har ju fel på synen, skaffa glasögon jävla idiot & fy fan vad ful du är!
Hallå, vad har det med fotboll att göra?
Det är ju för fan personangrepp! Fattar inte att det finns idioter som måste hålla på sådär..
SPELA FOTBOLL ISTÄLLET!
Helt ärligt, vad är det för fel om man helt oprovucerat gapar sådana saker?
Aja, mitt lag skulle lätt vinna, om det fanns en tävling för folk med mest blåmärken!

SPELA FOTBOLL ISTÄLLET FÖR FAN!
Skönt att slippa få stryk mot sådana gäng ;)

Det är bra när man kan låna brorsans kläder



(ps han lånar faktiskt mina MINST lika ofta)

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

FAN, FAN, FAN, FAN, FAN, FAN, FAN, FAN, FAN, FAN!

Det här är fotboll från sin sämsta sida! Så jäkla orättvist det finns ju inte!
Vad gör Danmark? INTE ETT SKIT!
Nae, det finns fan inte.. Det är bara Sverige som kan ha sådan otur!
(lr Danmark som kan ha sådan tur)

FY FAN ALLTSÅ!

Studentångest!

USCH VAD JOBBIGT DET ÄR!
Att se alla studenter.. Att det hela TVÅ ÅR sen jag tog studenten?
Det känns fortfarande konstigt när jag ser dem.. Varför har ni mössor liksom, det är ju jag som är en student!
Kommer det alltid kännas så?
Dom som var minst på skolan, är dom som springer ut i år?
Jag har inte varit där sen jag sprang ut.. Och nu ska jag dit igen på torsdag. Men nu är det jag som är åskådare, jag som ska stå där nere, jag som ska hänga saker om halsen, jag som ska gratulera..
Usch, jag får ångest, jag mår dåligt..

VART TAR TIDEN VÄGEN?


and so we talked all night about the rest of our lifes,
we´re we gonna be when we turned 25.
i keep thinking times will never change,
keep on thinking things will always be the same..
but when we leave this year - we wont be coming back!
no more hanging out, cause we´re on a different track.
and if you got something you need to say:
you better say it right now cause we dont have another day!
cause we´re moving on and we cant slow down,
these memories are playing like a film without sound..

will we think about tomorrow like we think about today?
can we survive it out there,
can we make it somehow?
i guess i thought that this would never end..
and suddenly its like we´re women and men.
will the past be a shadow that will follow us around?
will these memories fade when i leave this town?


Ta vara på det nu när ni har det! En dag kommer ni sitta som jag och längta tillbaka.
Önska att ni vore där i skolan igen med alla människor & vänner runt er.
Ni kommer önska att ni kunde göra det, TA STUDENTEN IGEN!
Once in a lifetime! Ta vara på det!



so if we get the big jobs, and we make the big money
when we look back now, will our jokes still be funny?
will we still remember everything we learned in school?
still be trying to break every single rule?
2007-06-07

Bättre&bättre&bättre

Den här dagen började inget bra.. Usch fy & blä! Men det blir bättre och bättre & nu känner jag mig ganska nöjd faktiskt. Vi har köpt en superfin studentpresent till Linnsan och jag har hittat en klänning! Till och med mamma sa direkt att jag skulle ta den för att hon tyckte den var så fin. :)
  Jag fick även ett par sandaler av mamma, bästa mammi, såååå snygga! Älskar sandaler, vet inte hur många jag har MEN MAN KAN ALDRIG FÅ FÖR MYCKET SKOR! Och ett par bruna hade jag inte, så det här blev perfa :) Och självklart med nitar på ;)

 

Jag är inte så bra på att fota, men visst är dom snygga?! :D Tusen tack!

Men det som gjorde min dag idag var min tränare. Mitt knä la av under matchen i onsdags, nu är det blått och gör ont när jag böjer det. Jäkla knän alltså, aldrig ska det försvinna! Min tränare smsade och var orolig & undrade hur de var med det eftersom vi har match på söndag igen. Jag svarade och fick sedan till svar:
"Ska vara rak & ärlig! Jag bygger mittfältet runt dig. Du är en av mina viktigaste spelare!"

Åhhh hur glad blir man inte? JAG ÄLSKAR FOTBOLL! Jag älskar det mer än nånting annat.. Fan vad jag ska kämpa på söndag! Jäkla piss-knän SLÄNG ER I VÄGGEN!

Nu ska jag ut och promenera!

HJÄLP!

JAG BEHÖVER HJÄLP, HJÄLP, HJÄLP FORT!
Är det någon som kan hjälpa mig att hitta en klänning? Några förslag vart det finns fina?

Behövs verkligen nu, hur mycket som helst som händer i juni månad!

♥ 11/6 Student
♥ 13/6 Dop
♥ 19/6 Midsommarafton
♥ 27/6 50:års fest

Jag börjar få lite smått panik nu.. Det får inte vara någon som är för fin, men den få inte vara för alldaglig heller. Och den får inte vara helvit för det är studenterna & dopbarnets färg.

Snälla, hjälp mig!
Puss&kram


Miss Aguilera

Har bara en sak att tillägga ikväll:

DET BORDE VARA FÖRBJUDET ATT VARA SÅ SJUUUKT SNYGG!! Ohh my..





Sanna, släng dig i väggen!

1 juni

Hur varmt är det egentligen? Herregud, jag tror att jag smäller av! Fatta att jag ska TRÄNA i denna värme?! På jobbet har vi sökt skuggan så mycket som vi bara kan, då är det varmt! Men samtidigt: HUR UNDERBART ÄR DET INTE? Nu har vi allt framför oss, hela den underbara sommaren. Skolavslutningar & midsommar, sen är vi där! SEMESTER!

Nu sitter jag och knaprar salta pingviner som pappa hade med sig hem från Tyskland åt mig. Det är så sjukt gott! Salt är bra i värmen med ;) Sitter och beundrar mina fynd jag gjort. Maxi har faktiskt blivit väldigt bra!
  Var på jakt efter shorts och hittade två stycken :) Jag fick även gå ner i storlekar i både paren, snacka om att jag är nöjd :) Men hur snyggt är det inte med shorts då?! Och skönt! Så perfekt!



Tubtoppar och sandaler från H&M.
Ljusa jeansshorts, stor collegetröja & klänning från Ginatricot.
Mörka jeansshorts från cubus.
Espandrillos (något som ALLA borde äga, sjukt skönt) från Din sko.

Nae om man skulle få i sig något annat än saltlakris innan träningen då? Jaa och litervis med vatten såklart!