Beskjuten

Igår skulle jag egentligen ha varit på kräftskiva, men tyvärr blev det inte så.
Älskar kräftskivor, det borde faktiskt vara med kräftskivor ;P
Istället träffade jag Nathalie, tog en fika och fick min födelsedagspresent. Ett par underbara skor som är blå och vitrandiga, få se till att ta en bild på dem :) Kul med sådant som inte alla har!
  Efter fikan skulle vi i allafall cykla hem till Nattis och ha lite film-mys och göra fina, ljusa slingor i hennes hår. Men först ville hon pumpa i lite luft i sitt framdäck och vad händer då? Jo, det börjar låta konstigt men Nathalie bryr sig inte om det utan fortsätter att trycka i luft i däcket och då exploderar det! Herregud, vilken jäkla smäll! Och jag mitt smartskaft har böjt mig ned för att känna om det räcker med luft när explosionen sker och hennes däck skjuter mig rätt i pannan. Haha som vi skrattade! Ett par killar som kör förbi i en bil ropar och frågar om vi inte ska ta bakdäcket också :P
  Aja, slingorna blev fina i allafall :)


Hahah, jag älskar dig gumman! ♥

Shopoholic

det är sant, det ÄR en sjukdom!
jag vet, för jag har den. det är heeelt sjukt men jag kan inte sluta handla.
jag älskar kläder och framför allt skor - min stora kärlek! MEN det kommer sluta illa, riktigt illa.. det är redan illa! jag gör av med sjukt mycket pengar på just detta! det är den bittra sanningen.
och vill ni veta varför?
jo, för att JAG MÅR BRA AV DET!
av-väjningskliniker för sådant, finns det? i såfall, hjälp! ;P

mitt nya köp idag (förutom mina tre par örhängen) är dessa underbara skor.
både ett par i svart & vinrött.

och imorrn ska jag på stan igen, hur ska detta sluta? ;)

Myggjäklar.

Om sommaren nu ska vara slut, varför dör inte alla förbaskade småkryp med den? Myggor och getingar, försvinn tack! Annars vill jag ha sommarvärmen tillbaka! Igår vimla det av mygg på våran träning, det verkar faktiskt som om dom bor på fotbollsplan? Jag har över 100 myggbett på bara benen. (Ja, jag har räknat det) Inte konstigt att man vaknar mitt i natten av att det kliar?! Tur att jag slipper gå barbent, då ser det nämligen ut som om jag har nån konstig sjukdom..
 
Min underbart snälla mor & far åker till Turkiet på fredag, gissa om jag är avundssjuk?!

Så var det med de

Med blommor & med blad ..



  



Tack :)

21/8



wiiihuuu

så DÅLIGT!

Idag pajjade min mobil - FÖR TREDJE GÅNGEN! Då hade den legat i min väska i mitt skåp på jobbet hela tiden & när jag slutade och skulle svara på ett sms var det två knappar som helt plötsligt inte fungerade. Så vansinne som jag blev gick jag in på onoff igen (redan varit där två gånger med denna tel) & där sa dom att jag fick lämna in den så skulle den bli lagad. Jag frågade då om man inte får en ny när den gått sönder så många gånger och jag bara haft den knappt ett halvår. Men nejdå, jag fick till svar att den var tvungen att vara inlämnad fyra gånger för samma fel om man skulle kunna reklamera den.
  Så jag gick ner till mobilakuten och ska lämna in den och vad säger dom då?! Att det räcker med att den har varit inne tre gånger och att det inte alls behöver vara samma fel för reklamation, blir man arg då lr?
JÄKLA SONY ERICSSON s500i!

Nu ska jag ta ut agressionen på våran match!
Sen trösta jag mig med att shoppa lite också, så det så!

Jag glittra mest !

Klockan är 21.48 söndagkväll. Imorgon blir det att pallra sig upp jobba, IGEN! Nu har jag jobbat sen förr-förra söndagen utan att vara ledig något. Jag vill lova att jag är trött på att jobba! Hädanefter ska jag aldrig klaga igen på att veckorna är långa när man är ledig på helgerna. Jag har inte varit ledig på fyra helger nu, men nästa då jäklar! Då ska jag ha de så himlans bra och bara njuta, första ledigheten på över 20 dagar - jag LÄNGTAR!

Igår hade Madelen sin avskedsfest, dock hinner jag träffa henne ytterligare en gång innan hon åker - på onsdag närmare bestämt :) Igår var det i alla fall maskerad, sagans värld & djur var temat. Och jag måste ge värdinnan cred för hennes underbara dräkt, bee queen. Jaani, en del var faktiskt helt slående lika och så bra att man hade lust att gå och gömma sig i ett hörn. MEN jag glittrade mest av alla! Faktiskt vara hela jag indränkt i glitter som ingen mindre än Tingeling :P
  Var riktigt roligt att träffa Moa, Helena och Emma med :)

Naeni, nu är det nog dags att tänka på refrängen, imorgon är det jobb!
Dock kommer det bli en väldigt rolig vecka ;)


 

Ge mig !



Åhh ge mig sommar , sol & semester igen . Gärna en utomlandsresa , tack !


kråkglans

mamma , mormor , moster och jag var och såg på revy idag - kråkglans . var förra året och det lär säkert bli nästa år igen för gud så kul det är :) dom är så himla underbart bra dom där människorna , bjuder på sig själva och ger allt för att publiken ska ha det så bra som möjligt . åhh jag skulle med vilja va sådär ! vilken utstrålning och för att inte tala om blickarna - herregud ..

dock var servitörerna mindre lyckosamma denna kväll . den ena råka gå in i den andra så han tappa sin bricka med glas halvt över mig och moster . jag fick sluttarna av innehållet över mig och lite glassplitter i ena fingret men annars klarade vi oss bra , men usch för det !
  och så vräkte regnet ner när vi skulle hem , självklart missade vi bussen så istället för att stå en halvtimme i regnet och vänta på nästa buss så gick vi hem . först hem till mormor , bytte lite skor och sen hem . DYGNSUR , tack & lov för paraply !





det jobbiga är att aldrig någon har riktigt förstått mig .
det jobbiga är att det inte går att förklara !

STORseger

blött , lerit , halt , småkallt och så JÄKLA KUL :D
idag vann vi nämligen med 12-2 , det ni !



hoppas det gick bra för världens sötaste lisa i hennes match med :)

Hard work work

jobb , jobb , jobb , jobb , jobb , jobb , jobb , jobb , jobb , jobb , jobb ..
JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ JOBB !
20 dar i streck närmare bestämt ska jag jobba , så när det är fredagkväll och alla gör nånting kul får jag gå och lägga mig för jag jobbar ju hela helgen MED . usch , jag vill också vara ledig och få sova !
  imorrn drar serien igång också , ska bli kul äntligen match :) dock blir det stressigt även där eftersom jag slutar jobba 16.00 och matchen börjar 17.00 . har jag tagit mig vatten över huvudet någon ? men , men pengar rullar in som dom ska ..

nu har jag klagat & klagat så nu ska jag köpa mig nåt gott och tycka riktigt synd om mig själv , det ni ;)

Disturbia

its a theif in the night
to come and grab you
it can creep up inside you
and consume you
a disease of the mind
it can control you
i feel like a monster

jäkla ruggväder ! såhär ska det ju inte vara än , hela augusti (min månad) är ju kvar . det vänder , det vänder jag lovar - efter regn kommer solsken och augusti brukar vara finast ! men inte kan man tro att det var 30 grader i skuggan så sent som i fredags och nu är det 13 grader , regn & blåst . usch för höstrugg ! men trots vädret har jag stått ute , lillebror spelade nämligen DM-final idag mot sylvia . oturligt nog fick dom stryk på straffar , ni kan ju förstå vilket turspel det är & framför allt i detta väder .. STACKARNA !

put on your break lights
were in the city of wonder
aint gonna play nice
watch out you might just go under
better think twice
your train of thought will be altered
so if you must faulter be wise
your mind is in disturbia
its like the darkness is the light
disturbia
am i scaring you tonight ?
your mind is in disturbia
aint used to what you like
disturbia
disturbia

The Dark Knight

igår var det biotime igen , vädret tillät inte allt för mycket annat . valet (som inte var mitt) blev nya batman - the dark knight . jag har aldrig varit nån förljare av batman så jag måste erkänna att jag inte visste så mycket om den . har sett några tecknade avsnitt när jag var lite - det är i princip allt ! men filmen hade fått väldigt bra recensioner så även om lillebror sa att den var sådär så tänkte jag att den här ska man väl se i allafall !
  jag håller med honom , jag tyckte att den var sådär ! dock tror jag att alla batmanälskare kommer att älska den , men jag njaa lite för hmm .. ja hemsk för mig . kanske för att det enda jag tänkte på var heath ledger ?! han spelar nämligen jokern - en psykopat . och på nåt sätt känns det hemskt att det sista man ser av denna otroligt begåvade och charmiga skådespelare är en psykopat .
  annars är handlingen spännande precis hela tiden och tar många otippade vändningar , framför allt denna joker är väldigt svår att lista ut hans nästa drag . men så finns ju hjälten - batman , eller ?



"why so serious ?"