Sista Morgonen

du kom till mig , våren var som vackrast när du kom till mig
& om jag vetat det jag vet nu när du fanns hos mig
nu är det försent ..
förälskade , satt vi på balkongen och berusade
vi delade en flaska till och älskade , varandra till sömns
& när vi vaknade var rummet ljust
& gatan utanför var lika full av liv och rörelse som jag
i en säng på tredje våningen drack vi te med mjölk och honung i
du hade en gitarr och jag spelade , du dansade ..

den sommaren , vi åkte ut till lidingö och hem igen
körde på en fågel & begravde den , nånstans vid en sjö
när hösten kom , sa du att nu känns det som det börjar om
men jag var bara tyst och tom ,
när hösten kom och sommaren dog
men det händer att jag går förbi huset som du bodde i
det händer att jag ser dig då & då
vi trodde att vi fattade vi blundade och skrattade
vi tog allting vi kunde få , jag undrar vad vi tänkte på ?

den morgonen ,
jag minns dig där vid fönstret sista morgonen
det hände nåt på natten
& på morgonen var allting förbi ..

CloettaCenter

sist jag var där var det konsert , kent ♥ det var så sjukt jävla bra (ursäkta svordomen) och en sådan underbar känsla . jag kan inte fatta att det är över ett halvår sen ? VART TAR TIDEN VÄGEN ? jag kan nästa fortfarande känna rysningarna när jag tänker efter .
  anyway igår var jag där igen . denna gång av en helt annan anledning - elitseriehockeymatch ! linköping - timrå . jag har då alltid hållt på djurgården , men till skillnad från alla andra norrköpingsbor har jag tyckt att det varit kul när det gått bra för slaka . denna gång måste jag erkänna att jag hejade på timrå & jag kan lova att vi inte var många i cloettacenter som gjorde det ;P men är det norrköpingsbor med i laget SÅ ÄR DET ! och vilken jäkla match det blev , jag var helt uppe i varv ! sjukt kul faktiskt ! och så måste jag GRATULERA jesper samuelsson till sitt första elitseriemål :) vi lyckades ju sitta perfekt för just det målet också , så en glad jesper åkte till sargen mot oss & pekade glatt . och på den sidan av läktaren var vi tre (i allafall) som jublade :D vem har sagt att flest är bäst ?
  dock måste jag ge linköping ett stort plus i kanten för deras entré , fy f*n så snyggt det var ! bilderna på storbildskärm och allt ! SNYGGT !

för att toppa gårdagen tog vi hem årets viktigaste seger ! sååå underbart ! och jag måste skryta (det händer inte ofta) men vilket spel ! God knows we´re good ;)

sov så gott nu !
i know i will :D

när allt känns ..

you said that i wasnt pretty ,
so i just believed you
and you said that i wasnt special ,
so i lived that way




 ♥




how could somebody want me ?

Besvikelse

15 november - London .
Nu har den drömmen kraschat !
Arsenal - Aston Villa & shopping . Kanske i vår ?
Det känns rätt träligt , jag hade sett fram emot det så mycket . Att vara där , på plats och få uppleva stämningen och se världens bästa fotbollslag live - samtidigt som man skulle kunna besöka alla andra Londons sevärdheter . Men jag antar att det får bli en annan gång . Det delades bara ut 30 biljetter till Arsenals fanclub , 30 ! Herregud , det är inte ens en stormatch ! & med mitt vanliga flyt är det klart att jag inte var en av de 30 ..
Men , men skam den som ger sig !

Mamma prata med min moster idag . Hon mådde inte alls bra , mamma var ledsen .. Det var första gången hon hörde henne säga att det var jobbigt . Nånstans inne i mig gör det ont ! Jag är så dålig på att prata om det , det är så mycket lättare att skriva .. Eller inte dålig egentligen - det är bara det att när jag pratar om det så skär sig rösten . Halsen fylls med klumpar och tårarna hotar att dyka upp ! & jag vill verkligen inte gråta , jag vill vara stark och finnas där för dig & din familj , visa att jag bryr mig och trösta ! Hur ska man kunna trösta någon annan när man inte kan hålla sig lugn själv ? Jag önskar bara vi slapp det här ! NU BORT !

det verkar så enkelt vännen ,
ändå är det så obegripligt svårt !
ja , det verkar så enkelt vännen
men ingenting i den här världen var väl
någonsin lätt att förstå ?!

Moviestar

Firat farfar idag, han fyller 65 - ett STORT grattis! Den lilla turgubben fick en kryssning som han drar iväg på imorgon och sen två veckor i turkiet! Gissa om jag är avis?! Jag bara älskar Turkiet & jag känner att jag verkligen skulle behöva en resa nu.
  Väl hemma så blev det att slänga sig framför tv:n. Jag ser nästan aldrig på tv längre så ikväll passade jag på att se allt på en och samma gång. Rapshedyrock, sing-a-long, Lilja forever, Extra extra, Kocken jaa det mesta som gick helt enkelt. Och Lilja forever - vilken hemsk film! Faktumet att det är en sann berättelse gör det hela ännu hemskare! Tänk att det finns barn & ungdomar så har det sådär jäkligt. Man förstår nog inte egentligen vilken tur man har haft! Bara det att man haft familj, släkt och vänner som gjort allt för att man ska må bra & känna sig trygg. Vi är lyckligt lottade!
  Man måste även ge ett plus för skådespeleriet i denna film, vilket duktig tjej! Det gör ont i hjärtat bara att titta på henne och hennes uttryck. Och för att inte tala om dom som spelar "dom äckliga" gubbarna som betalar för att få ligga med henne. Jag skulle aldrig kunna göra en sån vidrig roll! Nae ni, plus till den filmen!

Imorgon är det matchdags igen! Jag längtar faktiskt, hoppas att min hals inte blir värre bara för jag vill verkligen spela! Det är som ett sug, någonting jag måste göra för att må bra. Det är sån härlig känsla, jag älskar fotboll!
  Lisa, hoppas du har kul på 19:års festen och tusen tack för inbjudan. Vi får se till att ha en våra partynätter snart igen :) Och förresten, hoppas att blåsbilden inte är allt för hemsk ;)

Sov så gott allesammans,
I kn

Javisst !


Hon är så HIMLANS bra den där Lisa ♥

yesterday ..

.. oh my trouble seem so far away
haha naerå . igår var jag hemma hos lisa efter jobbet , myspys ! hennes lägenhet är faktiskt himlans fin , besök den om ni inte varit där ;) (skämt o sido) . vi såg i allafall på idol & proppade i oss massa godis . det är faktiskt ett himlans bra tidsfördriv ! självklart skrattade vi himlans mycket med ! till nästa sommar ska jag se till att vara med lisa massvis för då kommer jag ha stan SNYGGASTE mage ;)
  vi kom faktiskt in på himlans viktiga samtalsämnen igår , såsom tuttar - bh:ar , spetströjor osv . lite av experter på området skulle man kunna säga ! haha .. sen är det ju så himlans bra när man har precis lika smak när det gäller allt . gurk&ost smörgåsar t.ex.
  jaa ni hör ju själva att det bli succé när vi slår våra kloka huvuden ihop ! vad annars ? jag kommer snart och knackar på din dörr igen , lisa ;)
underbaring !

nu ska jag åka och ha enskilt samtal med min tränare
wish me good luck !

Min förebild

En förebild. Idrottstjärnor, idoler.. Jo, kanske
Men min förebild är ingen mindre än min moster - Susanna Andersson.
Hon har haft cancer i ca 6 år nu, i ena bröstet, i andra, ovanför ögat, magen. Ja överallt känns det som & jag har aldrig hört henne klaga, INTE EN ENDA JÄKLA GÅNG! Jag har aldrig ens hört henne säga att hon mår dåligt!
  Jag förstår verkligen inte att en människa kan få genomlida så mycket, hur det kan vara så orättvist! Varför kan inte pedofilmer, mördare och våldtäcksmän åka på sådana här saker? Och varför ska det alltid hända när man tror att allt ska bli bra igen?

Jag måste säga att jag beundrar henne nåt enormt! Att man kan vara så stark och bry sig om hur alla andra mår när man själv bär på en livshotande sjukdom. Hur man kan ha en sådan kämparglöd att inte tillåta en sån här sak besegra en. Att förstå vad livet egentligen handlar om - DET ÄR NÅGON ATT SE UPP TILL! Och jag ska be till gudarna att du får behålla din livsglädje och kämparvilja än en gång, för vi behöver dig!

Ibland vet jag inte vilket som är värst, att veta att ens moster har cancer eller att ens bästa väns mamma har det och att det inte finns något man kan göra för att få henne att må bättre. Jag önskar att jag kunde rädda din värld, Nathalie!


So what ?

So what ?
Im still a rockstar , I got my rockmoves
And I dont need you
And guess what , im having more fun
and now that we´re done , im gonna show you tonight
Im alright , im just fine
And your a tool !
So what ?
Im still a rockstar , I got my rockmoves
And I dont want you tonight !


Sex är som innebandy ?

anders lundin .
allas vår allsångledare :)
han fick frågan vad han tyckte om att titta på porr på nätet .

"sex är lite som innebandy .
sjukt kul att hålla på med själv ,
men fruktansvärt tråkigt att titta på !"

well , well det kanske ligger något i det ?
natti natti !

Stuck

det är helt sjukt vad man kan fastna för saker & ting.
just nu är jag helt fast i one three hill, oh my vilken underbar serie säger jag bara. den har precis allt! och det värsta är att när man väl har börjat o titta så kan man inte sluta. och hur bra kan det vara att sitta framför en tv hela dagarna? tur att jag har ett jobb som jag måste sköta :P
  håller på att gå igenom första säsongen nu. så himla kul att se alltihop från början. nae ni, oc kan slänga sig i väggen ;P det är så jäkla bra, nån som håller med?

nåt annat som är så jäkla bra är the poodles - crying
att dom skulle göra en sån här låt hade jag aldrig väntat mig. men ibland så blir man grundlurad, för den här är så jäkla fin rent ut sagt!

i know i cant refuse the calls,
and your silent says it all
its over - dont leave me standing here

you know im trying, denying
that you dont love me anymore
you´re closing all your doors
inside im crying, fighting
to find a way back to your heart
but i break before i start


Hjälp ?




I tjugo år har jag försökt vara
alla andra till lags ..

.. nånstans glömde jag migsjälv

it takes a fool to remain sane

and if you think im corny,
then it will not make me sorry
its your right to laugh at me
and i turn, thats my oppurtunity to feel brave








taking a fight its a life of a hero - staying alive !

Bye bye summer

Sommaren 2008