Bikini på gott & ont

Det finns dagar då man inte vill prova en ny bikini. Det finns också provrum där man inte vill stå naken och försöka klänga på en bikini. Och för att inte tala om speglar, belysningar, tilffällen & årstidens hudton som alla gör så det känns extra dåligt för bikiniprovning. Det märkliga är att just alla dessa verkar infinna sig på exakt samma gång - liksom attackera i grupp, precis när jag ska prova bikini.
  Visst vet du vad jag menar? Visst känner du igen upplevelsen? Och visst finns det tillfällen du helst vill glömma i de där trånga omklädningsrummen? Jag vill bara berätta att NU ÄR DET DAGS IGEN!
  Säsongens bikini och baddräkter ska snart ut i affärerna. Det sprakar av färger och mönster som är så snygga där de hänger på galgarna men som av nån konstig anledning inte alls är lika snygga på.. Det finns små läckra saker som nästan visar mer än dom döljer, men som även dom av någon konstig anledning inte alls är sådär heta på. Men vem har inte drömt om att gå på någon solig strand i just den där perfekta bikinin - skitsnygg & solbränd, lycklig & vacker?! Poff säger det så är man tillbaka i verkligheten och man får syn på den verkliga bilden av sig själv såhär innan vintern riktigt släppt sitt grepp.
  Rättvist? Nae verkligen inte, men livet är inte rättvist! Men det jag vet med säkerhet är att om jag inte väljer min bikini nu snart så kommer jag aldrig få min favorit eftersom den kommer vara slutsåld nästa gång jag kommer tillbaks. Alltså, bäst att göra det snart! Men innan du ger dig ut på den där stundtals plågsamma shoppingturen, ställ dig frågan? Vem är det som säger att man ska se ut på ett visst sätt för att vara snygg i bikini?  
  Vi ses på stranden, läckerbitar ;)

Peter Lemarc - En sån som jag

Kusinerna & far min har fastnat för något hos denna man, kanske förstår jag varför..

Jag gav dig praktfulla pärlband av lögner och svek
Jag glömde bort för en stund, hur dyrbar du är
Jag gav dig falskhet och sorg du aldrig bett att få
Ett fönster stod öppet, kunde flugit just då
En sån som jag är inget bra att ha, jag vet du kommer se det, endera dag
Jag måste fråga dig vad det kan va, hur kan du älska en sån som jag?

Jag sårade dig blint och jag retade dig vild,
när det var jag som var rädd att inte räcka till
Men du är stark när jag är skör och faller lätt itu
Hur man lappar min själ, det vet bara du!
En sån som jag är inget bra att ha, jag vet du kommer se det, endera dag
Jag måste fråga dig vad det kan va, hur kan du älska en sån som jag?

Den största skräck jag har är att bli ensam lämnad kvar,
osynlig och övergiven - oälskad och sönderriven
Blotta tanken på att förlora dig, blir tung som en droppen vatten inom mig

Handling lär betyda mer än tal,
så ett förlåt är inget mer än ett ihårligt skal
Det här är bara ord men jag säger dom igen:
Jag älskar dig, du är min bästa vän!
En sån som jag är inget bra att ha, jag vet du kommer se det, endera dag
Jag måste fråga dig vad det kan va, hur kan du älska en sån som jag?


New Yorker

Igår bestod dagen av New Yorker. Jobb först på dagen där jag hade kändisbesök i kassan. Hör & häpna, ingen mindre en Pontiak kom och handlade av mig ;P Det var ett mycket lärorikt och roligt samtal, men jag tror att jag behåller det för mig själv.. Vem vet, den som frågar kanske får veta?!
  Sen var det bara snabbt hem & duscha för att sedan bege sig till Bomullsfabriken, där det blev middag med jobbet. Jag kan väl inte påstå att Nathalie & jag passade in där, varken när det gällde kläderna eller åldern. Men maten smakade bra. Sen drogs det vidare till teaterbaren, leche & otten. Dock hade jag svårt för att få med mig hockeygrabbarna att dansa men jag & Nattis hann svänga våra lurviga innan kvällen var slut.

   

LÄCKERBITAR! ;)

Mr Pontare

Visst ska man fira brorsan när han har fyllt år , MEN (som Tony Erving skulle uttryckt det) jag hade gärna sett Vincent Pontare idag !

image172

Född till snickare?

Kanske är det så att Nathalie & jag har tänkt helt fel när det gäller det här med yrke.. Att jobba med människor & kläder kanske trots allt inte är våran största talang?! För igår monterade vi nämligen ihop hennes nya köksbord med stolar till, som om vi inte hade gjort annat ;P Höll gjorde de också - bara för att slippa alla missförstånd ;)
  Det börjar faktiskt bli riktigt mysigt där inne nu. Okej, vi ska väl inte ta åt oss all ära.. Hennes sambo (nu snart) tog hjälp av sina egna och medspelarnas hockeymuskler och bar upp alla möbler i lägenheten. Det ska ges en louge för det med tanke på hur mycket sakerna vägde, men framför allt med tanke på att dom valt att bosätta sig i lägenheten högs upp. Dock krävs det ju en kvinnas känsla för att det sedan ska gå att bo i lyan sen & nu gör det de utan problem :D För att tala klarspråk: Det är supermysigt nu!

Dags att få upp flåset nu och se Sverige spöa Tyskland ;)
På återseende!

Och folk tycker vi är lika ?

image169
 
image171

Dom skulle bara veta ;P

Trött, tröttare, tröttast

Jag förstår inte detta, men det verkar som om jag blir tröttare ju mer jag sover? Kan detta verkligen vara logiskt? Det var länge sedan, riktigt länge sedan jag var såhär trött redan klockan tio! Aja får väl göra det enda rätta - det enda som hjälper: GÅ OCH SOVA.
  Men först är det med glädje som jag såg ett Sverige vinna sin första match mot Island i handbollen. Kan det vara dags för "comeback" nu? Jag håller alla tummar & tår för det! Fan vad gött det vore, rent ut sagt :)

Imorgon ska jag äntligen få träffa Nattis! Jag har tänkt mycket på det du sa, och du har rätt som vanligt. Du har alltid varit min kusin (inte så konstigt med tanke på att din far och min mor är syskon) & bästa vän, men nu är du även min syster!
Systra mi ♥

Älskling

Your beauty is beyond compare, with flaming locks and auburn hair,
with ivory skins and eyes emerald blue.
Your smile is like a breath of spring, your voice is soft like summer rain
and I cannot compete with you, hun!

 
    

Vad skulle jag göra om någonting hände dig? ♥


Hingstarna

Var och besökte Joakims lägenhet igår, inspekterade den mycket noga! Förvånadsvärt nog såg den väldigt bra ut (där kom den sågningen Jocke) ;) Av någon konstig anledning tycke han att jag sågade honom lite väl mycket igår, jag förstår självklart inte varför?! ;) Roligaste var väl ändå kylskåpsmagneterna där man själv fick bilda sina egna små meningar, mina har fått tillstånd att ALLTID stå kvar!
  Träffade även faster, kusinerna, Nova, farmor & farfar igår. Farmor hade överträffat sig själv när det gällde maten precis som vanligt. Vi andra var inte sena att påpeka det :)

image161 Kan man bli så mycket sötare än allas vår Nova?

Nu snart är det dags att försöka få fason på utseendet, sen ska det rusas på stan med Hanna. Otroligt skönt att ha henne hemma från London nu, även om hon flyttar nästa helg :( Efter stan ska vi i alla fall ta oss mot Himpahallen och se Hingstarna, Sveriges bästa ishockeylag från Sveriges huvudstad! Citerat: kommentatorn Benka Nyberg
Ses vi där?

Kvällens ramsa

Citerat Johanna:

"Vem är bäst i svenska landsla-a-a-aget? El-mander, El-mander!!"

Schysst tränare?

Min bror är som sagt i värmen, närmare bestämt någonstans på kanarieöarna.. Där (som alla förstår) är ju allt frid och fröjd med sol, bad & födelsedagsfirande hela dagarna. Dock började resan lite mer skrämmande..
  Min brors fotbollstränare är polis och jobbar för det mesta på flygplatsen här i Norrköping. Turligt nog för Robin & hans gäng flög dom härifrån, så det var nära och bra. Men när Robin möter sin tränare på flygplatsen lägger han ner sin pistol i Robins väska. Haha stackars kraken var väl livrädd :P Vakterna skrattade bara och undrade om han kände Matsa! Det kanske är hans grej det där, att lägga pistoler hej vilt i väskor haha!

Hallå avundssjuka!

Min bror smsade precis. Han var påväg från stranden, det var 25 grader varmt i skuggan och det brände lite halvhärligt på kroppen. Jag kom precis innanför dörren med blött hår och frusna händer. Gissa vem som är mest avundssjuk på den andra?!
  Dock kommer han hem på fredag, ångesten lär nog komma en sådär imorgon, hallå skadeglädje!

Ska jag vara ärlig? Jag saknar min lillebror!

image160

J-VM

Okeeeej nu har vi dom, nu har vi dom. Okeeeej nu tar vi dom, nu tar vi dom... Den glider in, den glider in imål igen..

Om någon har lyckats missa det så spelade Sverige final i junior VM mot Kanada igår. Sveriges första final sen 1996. Första perioden var Sverige usla, riktigt skitdåliga faktiskt. Nerverna tog överhand. Andra perioden präglas av utvisningar för Sveriges del. Även om en del var onödiga förstår ju vem som helst att det tar på krafterna att spela en man kort i stort sett hela perioden. Tredje perioden och Sverige är helt jävla skitbra på ren svenska! Tar igen underläget och kör över kanadickerna totalt. Här skreks det hejvilt kan jag lova!
  Och så kommer förlägningen och Kanada gör ett jävla skitmål. Frågan vi alla ställde oss hemma i tvsoffan var: Vad hände egentligen?

Kvällens lärdom: Sport är INTE alltid rättvist! Tyvärr :(

image159

creepy

Måste berätta om ett rätt märklig grej som hände mig tidigare i veckan. Ja, jag har en liten märklig vana att prata med min morfar när jag är ledsen. Märkligt, tänker ni va?! Men aaa det är det faktiskt eftersom min älskade morfar är död.. Kanske är det jättekonstigt, men tro det eller ej - det känns faktiskt bättre efteråt! Anyway, när jag satt där inne på toaletten sa jag något i stil med: Jag hoppas & tror att du kan höra mig. Precis efteråt fladdrar duschdrapperiet till. Det här händer inne i en stängd och låst toalett som inte har några fönster. Kommentar till detta någon? 

Jag saknar dig väldigt mycket, morfar! ♥ 

2008´s here

   
   

Kvällens roligaste: Snoppen till kondomen - täck mig, jag går in!