Line on Fire

you know your diamoundrings , they never inpress me
and all the best i got in life - i got for free
i¢¥d rather be myself than play someone else now
my heart will never let me down , im on my way

image208

JAG VILL HA EN AV DESSA VALPAR ! ¢¾

Model för en dag ?

Det är inte varje dag man blir uppringd av en modelagent . Är man chockad eller är man chockad ?

www.modelhouse.se

Seriepremiären SMALL

Igår var det seriepremiär . Och inte bara det utan även premiären i DIF & premiären som innermittfältare . Nervöst och förväntansfullt ! & vinsten kom - 4-1 :)
  Dock blev inte mina premiärer långvariga .. Jag tror det hann gå 10 minuter .. En tjej står en meter ifrån mig och ska rensa bort bollen , mer hinner jag inte reagera över frörrän det SMÄLLER till i huvudet och i nästan sekund ligger jag på gräset och undrar lite förvånad vad det är som egentligen hänt . Lite smågroggig blir man utledd av tränaren och under resten av matchen låg jag under ett paraply (varav det inte fanns någon skugga) med en ispåse mot huvudet & tränare och lagledare som ständigt frågar om jag är yr , mår illa eller ser dubbelt .
LYCKAD PREMIÄR !

Men nu är det nya dagar och nya tag , ikväll är det fotbollsplanen igen - bättre lycka denna gång !

Man tackar

Igår var jag inne på DIF:s hemasida & helt plötsligt stod det om mig . Tänk vad lite uppmuntran kan göra en glad :) 
 
Nya spelare som är klara för Damlaget:
Sanna Svensson   Smedby:
En löpvillig tjej..tar för sig mycket , en mycket bra spelförmåga..

Man tackar ;P
  En annan sak som också gjorde mig väldigt glad igår var att jag såg att Frida ohh wisst kommer hem på tisdag ! Jag log resten av kvällen tack vare det , jag som trodde att jag inte skulle få se henne förrän tidigast i sommar . Welcome home rariiing !

Och igår blev det utgång . Var lite skeptisk från början måste jag erkänna , men det visade sig att det blev mycket bättre än jag trodde :) Jag hoppas att allt löste sig sen , Runken ( ;) ) ! Tack i alla fall för kvällen ! (det enda som kunde blivit bättre var väl att linköping borde ha vunnit ! )

Imorgon är det seriepremiär ;)

DIF

Enligt tidningen är det redan klart ..
Provträningarna är över & papprena ligger här bredvid .
Känns lite konstigt allt detta , alla samtal från tränaren (allt tjat rent ut sagt :P) , alla papper , diskussioner hit & dit . Nu får vi se vad som händer och hur det går , svårt beslut ?
Det är i alla fall underbart att vara tillbaka på GRÄSET :)


I decided long ago , never to walk in anyone´s shadows
If I fail , if I succed at least I live as I believe
No matter what they take from me , they cant take away my dignity

Fy fan

Nu har han erkänt.
Lilla Engla är död - mördad


Vilken jäkla idiot! Mår illa av att tänka på det..

"Skrivhäfta"

Lördagkväll - partykväll.
Nae inte för min del, det var ett tag sen jag var en såndär riktig partyprinsessa.. Inte för att jag inte tycker det är kul men det tycks alltid vara så mycket annat, vare sig det är viktigt eller ej. Precis som nu egentligen, jag har absolut inget viktigt alls att säga.. Skrivhäfta?

Jag önskar att allt vore som innan alla problem dök upp!
Jag önskar att jag slapp ta massa dumma mediciner & att allt jag ska göra på en dag kretsar kring mat. Vad jag ska äta, vad jag inte får äta, när jag ska äta, hur mycket jag ska äta. Det är så tröttsamt!Imorgon ska jag i alla fall träffa Nattis! ♥
Som det ska skrattas :)

Lilla Engla

Alla vet om det .
Alla undrar .
Vad har hänt den lilla 10:åriga flickan ?
Vad är Engla ?
Lever hon fortfarande ?

Det är helt sjukt att en sådan här sak kan hända i "verkliga livet" . Det känns som hämtat från en Beck film och jag bara väntar på att Martin & Gunvald ska hitta både gärningsmannen och flickan . I dessa filmer åker ALLTID skurken dit . Det är bara att hoppas att det händer nu med !
  Jag lider med den stackars mamman ! Att inte ens veta vad som har hänt ens lilla flicka . Vart kan hon vara ? Jag hoppas , hoppas , hoppas att dom hittar Engla snart ! Jag hoppas också att hon inte heter Engla för inget - hon MÅSTE vara vid liv !

image207

Den fjärde dagen

och jag har fortfarande problem med att äta , magen är stor som en ballong och gör ont till och från - väldigt ont ! såhär många dar i rad har det aldrig varit förut .. det går faktiskt inte att beskriva hur jobbigt det är ! jag hoppas att det är över imorgon ?!

linköping vann över hv 71 igår . ganska lätt vinst faktiskt :P jag är mycket , mycket nöjd trots att många andra här i trakterna tycks känna ett visst hat till "slaka" .. egentligen håller man ju på djurgården (vem gör inte det ?) men i denna finalmatch - jadå får linköping mer än gärna ta hem hela skiten !

frida oohh wisst är framme i caribbean nu :) turligt nog verkar resan ha gått bra och hon verkar trivas hos la famillia . härligt att höra :) dock får vi väl hoppas att hon inte trivs för bra så hon kommer hem snart ;P

thats it !

Ballongmage

jaa , det heter faktiskt så . någon slags katarr - fy tusan säger jag !
i helgen när kusinens 18:årsdag (STORT grattis till dig Linnsan) skulle firas fick jag avbryta tidigt pågrund av denna mage . dåligt samvete fick man också för att oroa sig för mig istället för att ha rolig :/ usch !
min mage ser faktiskt ut som en ballong när jag får ont - den sväller , blir stor & hård . jippie !

"tell them its me who made you sad , tell them the fairytale gone bad !"

Härligt!

image206

Jag ÄLSKAR solen !

Så ni vet

even if i could i would not leave you crying
even if i should , and there is no use denying
that you and i belong together , we share a hidden past
and nothing short of my forever , an yours is what i ask

i dont have much to give you
i dont have much to share
i reach as far as i dare go , and pray i´ll find you there

image205

tänk vad skönt att det finns människor som inte lyssnar och tror på allt dom hör . som vet hur man egentligen är och skrattar med en när skitsnacket når en . om ändå fler kunde vara som du ! om alla skulle vara som du skulle världen vara perfekt ! ♥

"cause even the impossible is easy when we got each other!"

Citerat

Det är knapp man minns det.
Fem långa år av väntan och besvikelser har gjort att den där dagen närmast försvunnit ur minnet. Den där dagen då det senast spelades allsvensk fotboll på Parken.

En titt i en gammal årsberättelse ger dock svaret. Det var den 28 oktober 2002 och strax över 11 000 åskådare fanns på plats för att följa IFKs möte med örebro. IFK inledde starkast med två mål av Antti Sumiala innan ridån gick ner och ÖSK kunde vända och kvittera.
  Den allsvenska platsen försvann fem dagar senare, långt uppe i Sundsvall, och IFK Norrköping har sedan under fem långa år försökt ta föreningen, staden och alla med vit-blått hjärta tillbaka till den serie där vi hör hemma.

Vi är där nu.

Vi är tillbaka i Allsvenskan och nu är det de gångna fem årens möten med Falkenberg, Boden osv som skall försvinna ur minnet. Försvinna och ersättas av publikfester, riksuppmärksamhet och Patrick Ekwall. Försvinna och ersättas av förköp flera veckor innan matchen, tv-sändningar från varje match och mer än några hastigt ihopskrivna rader i kvällspressen.

Vi är värda det.

Både du och jag och laget och hela staden är värda det. Vi har intresset, vi har historien och vi har under fem långa år lärt oss läxan. Tack för kaffet, Superettan, men det räcker nu!

Nu vill vi vara där vi hör hemma.
Visa att vi klarar av kraven, bygga på någonting riktigt stort och fajtas med de stora pojkarna. Första steget tog vi i söndags. Du och jag och laget och alla andra. En säsong av hårt arbete väntar, tillsammans och för Norrköping.

Vi är tillbaka för att stanna!