Den sista januari.

Varit på kalas hos moster, då åkte nyshoppade tröjan på. Inte jätte festligt, men superskönt denna kalla vinterdag. Ätit god pastasallad med diverse småplock & glass med jordgubbar och maränger. Riktigt somrigt! Och sommar har vi pratat massor om... Gamla semester-resor vi gjort. Vi skratta så tårarna spruta, sicka saker vi varit med om :) Tur att man har så härliga släktingar :)



Nu ska jag se Arsenal spöa skiter ur Manchester United! ;)

Fotbollscup.

ÄNTLIGEN HEMMA!
Kan man säga så? Naedå, det har varit riktigt roligt, men nu är man trött trött TRÖTT. Mör i benen & det pulserar i fötterna. Och så alla dessa brännsår - dom är förskräckliga! Men det var det värt för en tredje plats :) Vi hade en kanonsvår grupp med div 2 lag bland annat. Var nog ingen som trodde att vi skulle gå vidare från den (inte ens vi själv) men det gjorde vi och klarade oss alltså till en bronsplats! Och jag fick även pris för matchens lirare i en match så det känns som en bra cup prestationsmässigt.
  Men å andra sidan har vi slitit... Samling 05.30 och bussen till Nyköping som gick 06.15 och första matchen 08.00 sen har det rullat på och vi spelade vår sista match runt 19.00 snåret.. Sen var vår buss försenad å det ena med det andra. Tror jag var hemma 22.00
  Har tagit en varmt bad precis och snart blir det sängen! Imorgon är första gången på 3 veckor som jag slipper ställa någon klocka. Då ska jag bara sova tills jag vaknar och ligga & dra mig - wonderful!

Förresten vi fick utrymma rosvalla en gång för brandlarmet gick igång mitt under en match. Fy fan för att springa ut i så tunna kläder i -20 grader. Sommar nästa någon? Anyway... Det var tydligen mackgrill som hade fattat eld & så fick brandkåren komma och hela köret... haha :P

Sov så gott när ni dansat klart sen, mina vänner ;)



Förresten... Imorgon är det Arsenal ;P

do some shopping.



Detta ombloggade linne har jag införskaffat mig idag när Hanna & jag besökte stan. Det är faktiskt ännu finare i verkligheten än på bild. Det blev även en lång svart&vit randig kofta i tunt tyg (kommer användas flitigt), ett knallrosa läppglans och ett par stora örhängen. Känner mig nöjd med köpen :) Hanna & jag smaskade även på en "Greken", världens absolut godaste baguette och pratade en massa :) Mysfredag!

Och mysfredan får nog fortsätta... Skulle gå på partaj egentligen, hade varit jättekul med har samling med laget 05.30 imorgon, så känns inte å jättelyckat med fest då :P Vi ska nämligen till Nyköping och spela fotbollscup på hockeyrink - det ni ;) Det är annorlunda, men roligt!
  Hoppas ni får en mysig fredagskväll!

Dyrast är snyggast?

Snyggt eller inte?

  

Jag har aldrig varit någon märkessnobb. Utan snarare tänkt "billigare" kläder - mer kläder! Denna outfit har jag knappt råd att titta på ens, men en utekväll skulle den vara rätt cool :)

Snökaos

dålig respons på förra inlägget, hjälp till lite nu då ;)


Nu får det väl ändå räcka med snö? Finns det någon som vill ha mer? För mig får det gärna vara snö ett tag till, så man slipper den där jäkla blasket, men det behöver inte komma mer! Det blir ju bara kaos ändå!
  I morse fick jag börja med att skotta fram min bil i princip - det var inget mot vad komma skall, och slirade iväg till jobbet. Började ju 07.00 så plogbilarna hade inte gjort ett dugg! Jag överdriver inte om jag körde i runt 30. Problemet kom när jag sedan var på parkeringen på jobbet. Det var så mycket snö att jag inte kom in i min ruta, utan fick ta satts kom en bit, fick backa för att ta ny satts tills bilen helt enkelt FASTNAR! Då är klockan 07.10 och jag fick ringa in till jobbet och säga att jag var där men hade lite problem med parkeringen. Sedan in på gårn och i förrådet för att hämta en spade, försöka gräva under bilen men den satt fortfarande fast. Då var klockan 07.30 och en av mina arbetskamrater kommer, hon hämtar då 2 stora rejäla metallspadar och vi börjar gräva på gårn för att få fram lite sand att lägga bakom hjulen för att få loss bilen. Sen fortsätta försöka gräva fram snö under. Efter lite puttande lyckas vi backa bilen, sen ut igen för att skotta rutan och sen fram & tillbaka lite för att jag ska kunna komma ut sen när jag slutar. 07.55 var väl klockan när jag kom in på jobbet för att äta frukost - dygnsur efter all snö & helt utmattad. Mysig start på dagen!

Nu ska jag ta och baka något till jobbet imorgon, ska ta och leta fram något nytt recept tror jag. FÖRRESTEN, ni missade väl inte oss i tidningen idag ;P



(gick tyvärr inte att spara bilden större) :/

they´re mine!

Jag bestämde mig, behövde egentligen inte så mycket betänketid. Jag har en svaghet - och det är skor! Dom här är perfektion för det priset. Jag har suktat och nu är det halva priset på dem, vad har jag att förlora? Det enda är att sen jag klickade hem dom går jag bara och längtar efter att dom ska komma. Så att jag får se dom "in real life" så att säga. Är ni också sådär konstiga? :P
  Jag går även och längtar efter mitt H&M paket som inte kommer förrän v 9 eller nåt sånt där?! Men just nu är jag så grymt shopping sugen! Fast mitt köpande är verkligen begränsat denna månad & det är ju alltid då man hittar saker.


Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om... Har fått lite bloggtorka så att säga. Att skriva om mitt "vardagliga" liv känns inte sådär jätteroligt eftersom det enda jag gör just nu är att jobba och träna. Så vad vill ni se/höra? Har ni något förslag om vad jag ska blogga om? För jag vet att ni har varit extra många denna vecka :) så några åsikter måste ni väl ha! :)
  Och tack till alla som slänger in fina komentarer! ♥


Leo

Mina älsklingar är nu på rea + att man inte behöver betala någon frakt.
Vad säger ni, ska jag slå till?


Want your bad romance

Kanske denna outfit en utesommarkväll att dansa loss i?

  
 

Är det bara jag som tänker på sol, värme & brunbrända kroppar hela tiden?

Skottlossning?

Igår när jag öppnade på jobbet, upptäckte jag två små lustiga hål i fönstret till vårat dockrum. Dom såg märkligt runda ut för att ha blivit krossade av en sten. (vi har dubbla fönster så det hade bara gått igenom det ena). Så när närsta personal kommer visar jag detta och hon upptäcker två små runda saker som ligger på fönsterbrädet. Det visar sig att någon har skjutit på fönstret i helgen. Varför kan man ju undra? Till och med barnen tyckte det var lite läskigt... Otäckt också med tanke på att det hade varit skottlossning i närheten under lördagkvällen...


LÖN!



djurmönster & stickat.

Trött, tröttare, tröttast.

Jag är så EXTREMT trött, det är helt otroligt att man kan vara såhär trött! Både fysiskt och psykiskt... Det känns som om jag aldrig är ledig - aldrig får en lugn stund. På veckodagarna är det jobb och träningar direkt efter vissa dagar och på helgerna är det ännu mera träningar.
  Jag vet inte när jag var ute senast? Eller hittade på något med en tjejkompis? Jag vet faktiskt inte ens när jag var nere på stan och tittade senast? (och det är verkligen inte likt mig). Och svaret på allt detta är att jag aldrig har tid. Och när det väl blir någon timme över här & där eller någon ledig veckokväll är jag så trött att jag inte orkar göra något. FY VAD LESS JAG ÄR PÅ DETTA! När ska det hända något riktigt roligt?

Men det är bara nu.. Idag. Imorgon är en annan dag & en ny vecka. Då är det bara att samla nu energi & nya krafter. Tids nog blir det ljusare och vår - värme & sol. Tids nog kommer det något roligt att se fram emot...
  Tills dess kanske jag ska gräva ner mig så jag inte förpestar min omgivning?!


papa paparazzi.

Nu är jag helt slut. Efter en match på en timme mot juniorerna och brottarfys efter det, får man vara det va?! Skulle vara skönt att mölja ner sig i soffan med massa filtar, nån bra film och massa snask. Men så blir inte läget... Istället blir det middag hemma hos faster (kanske behövs för att jag inte ska decka ihop totalt). Och så en väntan på att träningsvärken ska infinna sig... Ikväll kommer jag få ont i nacken, armarna, rumpan & benen - som vanligt med andra ord ;P Men imorgon är det träning igen och kanske försvinner lite av stelheten och träningsvärken då? Förhoppningsvis gör det under med min kropp ;P Och förhoppningsvis ska jag även träffa Madde imorgon efter träningen :)

Förresten, får ni hålla utkik efter mig i tidningen i veckan! Vilka idoler va?! ;P


Vårfint från Monki



Allt detta skulle jag gladerligen ta emot! Tur att man har lite kvar på presentkortet sen jul, för så mycke annan shopping lär det väl inte bli nu när man fick en hög bilräkning. Varför måste det alltid vara nåt? Jag förstår inte... Money, money, money must be funny!

Nu ska jag byta om för att sedan invänta gästerna som kommer och firar Robin, sen ska jag se Sverige spöa skiten ur Tyskland och där med ta sig vidare till slutspel i handbolls EM. Sen blir det att försöka sova några timmar, innan det är dags att vara i Haga 08.20 för att sedan spela match mot juniorerna (killarna) 09.00-10.00 för att sedan åka till brottarhallen och köra brottarfys mellan 11.00-12.30. Sedan snabbdusch för att träffa tidningen, ordförande och bli fotograferad. Och sen är det träning igen på söndag... Våra tränare tror visst att vi inte vill göra något annat nån gång?! ;P

Ha en trevlig kväll!

21 Januari 1991

Föddes min lillebror.
Han har alltid varit så liten och smal...

Idag är han 19 år.
Snart ingen tonåring längre...
Herregud, hur gammal är jag egentligen? :P



STORT GRATTIS på DIN dag!
Snart är du ifatt mig ;) ♥

Lindex imponerar

Var inne på Lindex på ingelsta igår och blev nästan chockad! Shiiitpomfritt vad mycket snyggt dom hade fått in! Kul att det kommer lite annat som kan konkurera med H&M, Monki och Gina. Tyvärr fanns inte alla godbitar med på hemsida, men här är lite av det som föll mig i smaken:



Den första gråa blir det verkligen till att pröva när lönen kommer. Riktigt bra och skönt pasplagg som passar till allt; leggins, jeans eller barbent.
Faaaan för Polen rent ut sagt! 
Nu blir det en MÅSTE match på fredag...

Handbolls EM

Följs slaviskt här hemma när det gäller Sverige. Vi skriker och tjoar & är nervösa och lever oss in i det. (Det gör vi i för sig när det gäller ishockey & fotboll också). Och jag är så grymt besviken över att Sverige inte lyckades få med sig en vinst igår. Man ledde ju med hela sex mål efter första halvleken. Tycker det är dags att det går Sveriges väg nu! Men sånt där får man inte tappa... Vi får hoppas och skylla på att det var "premiärnerverna" och så fick dom ju, vad var det? Sju straffar emot sig i andra halvlek.
  Nae idag är det ny match och nya tag och jag hoppas verkligen dom kan komma upp i lite fin klass idag! Och självklart få med sig en vinst, nu är det bara slutspel som gäller! Men innan det ska jag åka och ha fysträning ute. Brrrrr!



Hoppas Kim Andersson kan göra lite nytta idag :)


sötnosar.

Ewe har världens sötaste små kattungar hemma. Jag är egentligen ingen kattmänniska (tycker dom är lömska), men sånna där godingar kan jag inte stå emot. Så små och helt lurviga! Framför allt Greta som är världens kelgris. Hon låg som en liten bebis i min famn & hade nog kunnat ligga där hur länge son helst!
Fast hon ser faktiskt mycket större ut på bild än i verkligheten...




Nu väntar jag på handbolls EM. OCH SOM JAG HAR VÄNTAT, ÄNTLIGEN :)
HEJJA SVERIGE!

Hiss eller diss?

Var faktiskt lite besviken på filmen igår. Trodde den skulle vara mycket bättre! Och framför allt så trodde jag inte att den skulle vara sådär... Men det blir väl så när man hört så mycket bra om något och förväntningarna är skyhöga. Den är absolut inte dålig, men inte riktigt min smak. Sevärd helt klart - men på bio? Njaaa man kan lika gärna se den hemma när den kommit ut sen. Såhär i efterhand tror jag faktiskt att jag ska ta och läsa boken. Framför allt för att få klarhet i vissa saker som jag inte riktigt förstod. Och så brukar alltid böckerna vara bättre än filmerna. Men det blir väl svårt att göra om dem, man kan ju inte ta med precis allt...
  Skådisarna: Joel Kinnaman, Matias Padin Varela och Dragomir Mrsic är dock riktigt bra! Var kul att se Matias som spelade Mischa i Nya tider i en sån här roll. Såg knappt att det var han först. Och i den såpan var han ju världens snällaste med!

Det är egentligen konstigt vilken medkänsla man kan få för dessa personer. Det är tre riktigt kriminella otäckingar som man nästan sitter och hoppas att dom inte ska åka dit och att det på nåt sätt ska sluta bra och alla tre ska bli vänner :P Tur att det inte är på riktigt kanske...



En 3 av 5 skulle jag väl kunna ge den i betyg. Den var okej/bra, men inte mer!

Snabba cash

Dagen har bestått av träning idag med, ute på konstgräs. Så himla härligt, längtar verkligen till grässäsongen nu! 
 
Ikväll är det dags för bio - Snabba cash. Jag måste vara nästan den enda som inte läst boken? Aja, jag får hoppas på filmen.. Och på Frank Vagner, eller JW som han heter i denna film. (Joel Kinnaman) Håller tummarna för att han är lika bra som i Falk filmerna - för där slår han allt ;P


Today´s

Börjar redan få träningsvärk efter den tuffa träningen i morse. Gillar ni råstyrka & kondition i nya roliga övningar borde ni verkligen pröva på brottarfys. Det är nog helt ärligt det värsta jag varit med om :P
  Nu blir det trevlig inflyttningsmiddag :)


Outfit?!

Detta skulle jag kunna tänka mig att bära en sommarutekväll!
Skorna är så sjuuuukt grymt snygga!


  
Till det en smal & brunbränd kropp! Shiiit så läckert!
Jaja, drömma går ju ;)

.."jag vill ha fredag idag"

Fredagsmys.
Älskar fredagkvällar när man kan krypa upp i soffan med myskläder och titta på något underhållningsprogram. Visst att det är kul att hitta på saker, men ibland när man har jobbat och tränat en hel vecka är det skönt att bara va.
  Har alltid gillat Lets dance. Dans&musik - kan det bli bättre? Och alla shower och sitta och titta på vad dom ska ha på sig.. Lite väl många par kanske och två timmar såhär i början av säsongen känns rätt långt men ändå :) Och jag måste säga att den som imponera mest på mig idag var Mattias Andreasson. Jag har alltid tyckt att han varit lite mesig. Söt MEN mesig. Sjungit lite halvmesigt och sett lite halv mesig ut. Väldigt snäll men inte som nån entertainer direkt. Men så idag var han precis allt det där som jag tyckt att han inte varit innan. Självsäker, snygg, attityd, blick inlevelse. Och han var mjuk och såg naturlig ut i kroppen, inte alls sådär mesig, stel eller fjollig som en del killar kan se ut när dom ska försöka dansa. Nae riktigt bra gjort - jag är knocked down!



Update: Tycker det är tråkigt att Vickan åkte ut, tyckte hon utvecklades sen förra veckan och hade varit roligt att följa en fotbollstjej ;) För mig hade Peter gärna fått åka ur. Förstår inte hur han kan vara komiker? Tycker han är jättetråkig och jobbig att lyssna på.. Men, men sånna är reglerna!

Up, up, up can only go up from here

DET ÄR INTE SANT!
Skulle fått min bil den här veckan - äntligen! Den har varit trasig sedan dagarna mellan jul och nyår där nångång. Och eftersom det var så mycket ledighet och röda dagar blev det lite svårt att få den lagad. Men nu precis när jag skulle få den var det tydligen något mer fel när det gällde koppling, så våran mekaniker hade skickat efter en sådan del men visste inte när den skulle komma... Så nu blir min räkning ännu dyrare och det tar ännu längre tid innan jag får tillbaka den :( Det är tydligt det, att inget kan få gå enkelt och smidigt..


Nae usch - ta mig härifrån!


Just My Luck!

Januari är INTE min månad.
Det har det aldrig varit...
Inte nog med att min bil har pajjat, koppling 4500 jippie! Jättekul när man jobbat dubbelt i december för att få ihop en ordentlig lön så ryker så mycket på bilen + att det är trist att vara utan den. Allt blir så mycket mer komplicerat med träningar osv.. MEN (som Tony Erwing skulle sagt) nu verkar det även som min dator har börjat strejka. Inte för att jag sitter i sjön på så sätt, vi har en dator till och så min pappas nya "leksak" - hans bärbara, så datorer finns det gott on MEN (igen) alla mina bilder, musik och dokument finns på min dator. OCH JAG VILL HA DEM :( Illa egentligen vilket behov man har skapat sig...
  Tur att farbror Krydda är haj på datorer, han kanske kan hjälpa mig... Nu är det väl bara mobilen som ska pajja med så har vi ju gått igenom allt sedan!


Back to reality

Då var vardagen här igen då, efter alla helgdagar - nu är dom slut! Tillbaka till jobbet och alla träningar. Skönt på ett sätt att man blir lite sundare igen, lite ordentligare, det är ju ändå snart dags för beach 10 ;P
  Men vart tog julen vägen egentligen? Känns som det var evigheter sen... Blir så tomt efter man "städat" ut julen. Fönster och allt, mysighets faktorn försvinner. Januari & februari, vad händer då liksom?

Nae nu inväntas Paradise hotel, sen blir det att hoppa i säng. 07.00-16.00 är det jobb igen. (känns som jag nyss kom hem med tanke på att jag sluta 17.30 idag och sedan hade träning 18.30)


14 år till salu.

Heter en av mina julklappsböcker som jag börjat läsa. Det är en sann historia som handlar om en 14:årig flicka som säljer sin kropp för pengar. DEN ÄR SÅ HEMSK! Man både vill gråta, mår illa & det gör ont inom en och ändå kan man inte sluta. Förstå att sånt här händer på riktigt?!

Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
  Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon vad som har hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.
  När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostituation i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon flyttar för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer.
  Finns det ingen väg ut ur helvetet?


Idag är hon 23 år, bor ihop med sin pojkvän och deras två hundar & är lycklig. Det är såå otroligt skönt att höra att hon mår bra idag & har hittat en väg tillbaka!
  LÄS DEN HÄR BOKEN säger jag bara & fy fan rent ut sagt vilka svin det finns! Nu ska jag fortsätta läsa en stund innan jag går och lägger mig. Hoppas ni har en trevlig lördagkväll/natt!

 


money, money, money must be funny

Uttråkad, halvdåsig och ont i armen. Lördagkvällen kunde börjat bättre?
Har därför tittat runt bland massa nätbutiker och hittat en del godingar. Tänk om man hade lite mer pengar?! Men, men lite inspiration är ju aldrig helt fel :)
  Dessa godbitar hade inte jag tackat nej till!





gimmie, gimmie more..
Funderar på att springa bort till coop och köpa mig lite lördagsmys och sen krypa ner och titta på någon bra film?! Eller ta en tripp till min morbror? Jaja, vi får se vad det blir..
  Annars kan ni ju alltid höra av er ;P

 


dont call my name, dont call my name

 



THE FAME MONSTER

Swininflue

Idag har jag faktiskt varit och vaccinerat mig mot svininfluensan. Jag har väl inte tyckt så jätte mycket om det där egentligen, men tänkte att det var lika bra. Så hämta mammsi klockan fyra åkte upp till sjukhuset och var hemma igen vid halv fem. Gick hur snabbt som helst, var ingen kö eller någonting - supersmidigt verkligen!
  Och vilken underbar människa det var som gjorde det.. Hon hade sån utstrålning, det lyste om henne när vi kom in. Trots att hon säkert tagit 1 000 sprutor innan. Och det första hon utbrister är: Åhh vilket fint hår du har! Den människan gjorde min dag :)

Today



Sköna kläder på och sen ner på stan och träffa min bästa, Nattis ♥ Vi har ätit gott och pratat en massa om allt mellan himmel & jord. Det går inte med ord att förklara allt som hon gör för mig! Och vi ska ta oss igenom den här tiden tillsammans!
  Vi har även varit nere på House of pain och Magnus, hennes tattuerare och pratat och han ska skissa lite. Sen den 26 ska vi dit för att fortsätta med hennes gaddning och även prata och boka tid för min :) Ska bli spännande..

Hoppas ni haft en lika bra dag!

Socker.

spelar det längre någon roll?
jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll.
du lämnade mig ensam,
och självklart blev jag rädd.
min sista gnista hopp, var att synas - att bli sedd.
och jag glömmer bort att andas
för sex, musik & våld var det vackraste som hänt mig,
sen själen min blev såld.
att synas utan att verka ser enkelt ut på håll,
men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll.
jag sa alltid nej...


ingen, ingen, ingen hör.. ingen, ingen, ingen hör..

i love these shoes


Jag älskar dessa skor! Dom är så jag :P
Men eftersom dom redan är så omtalade och halva Sverige i princip har beställt dom så ska jag INTE göra det. (kan ni tänka er, jag säger nej till ett par skor?) Dom är ju trots allt rätt lika dem jag redan har! Och det kommer nog hem andra gobitar.
  Däremot klickade jag hem två bikinisar från H&M igår, dom kostade nämligen bara 49 kr/del så jag tänkte att där var det bäst att passa på om man ville ha någon av dem.



Nu kan jag nog nästan ha en bikini per dag i sommar, men vad gör väl det?
  Nae ni, dags att klä på sig ta en promenad bort till Hageby centrum och hämta ut mitt paket som kommit. Alltid lika roligt, hoppas att sakerna passar nu bara :P

 


2009

Ut med det gamla, in med det nya!
2009 har verkligen inte varit mitt bästa år.. Men här kommer en sumering i bilder, så ni bara få se det roligaste. För några ljusglimtar har det allt varit. Men som sagt: it can only go up from here!

Januari:
  
 

Februari:
  

Mars:
 

April:
   

Maj:
  

Juni:
  
  

Juli:
  
  

Augusti:
   
   

September:
   
   

Oktober:
   
  
   

November:
  


December:
 


GOTT NYTT ÅR!


Happy new year

2010.
Det kan bara bli bättre..






Resten törs jag inte visa ;)