i need those

nu har jag hittat ett par nya godingar till hösten!
måste verkligen ha dessa skor ;P synd att bilderna inte gör dom rättvisa bara, mycket snyggare i verkligheten. får se om det blir nåt köp eller om det blir att önska sig inför födelsedagen..
har ju lite svårt att hålla mig sådär när det gäller skor..

 

i love my moheda

Kvällens outfit på trägårn, som blev kinabesök istället pågrund av regnet.
Bytte därför ut shortsen..

Älskar verkligen mina mohedas (skorna) Dom var värda varenda krona!
Skönare skor finns nog inte :)



Synd bara att all färg från Turkiet försvunnit :( Blir väl så när man jobbar hela sommaren och nu har det ju varit en liten regn/mulen period. Hoppas på en strålande fin augusti.
  Annars får jag ju mitt i september :)

yesterday, all my trouble seem so far away..

Tillbaka på jobbet igen.. Idag har vi även varit underbemannande då en tjej blev sjuk och vi fick skicka hem henne. Men nu är det bara att stå ut, så fort augusti kommer blir mitt schema mycket bättre!

Igår efter min och Hannas tripp till Söderköping tänker vi sätta oss på trägårn och några cider, vädret var dock emot oss regnet kom & dessa planer blev inställda. Men vi kände oss ändå sugna på att göra något. Så vi lyxade till det med att gå på kina resturang :) Förrätt & varmrätt blev & en massa prat. Så härligt! Mer vardagslyx!!

 


En dag i söderköping

Hanna är hemma igen efter en 5 veckors semester runt om i USA, Japan & Sydkoera. Eftersom jag var ledig idag och hon åker tillbaka till Borås imorgon passade vi på att ses - ÄNTLIGEN! Har inte setts på evigheter känns det som.. Först var jag i Turkiet & så nu har hon varit iväg.
  Vi bestämde oss i allafall för att ta en tur till grannstaden Söderköping för att mysa på smultronstället. Kö för att komma in och riktigt varmt väder. Sedan promenerade vi runt i denna underbara sommarstad och handlade lite på glitters outlet innan det var dags att åka vidare..

 
 

reashopping

- den bästa shoppingen!
När man faktiskt får lite saker för pengarna!

Här är mina senaste inköp;

 

  
jeans med boyfriend fit, etno-top, body, jeansklänning & tunika som jag även hade på mig idag;


Det bästa av allt är att allt detta gick på 350 kr!!! Jag är verkligen supernöjd! :)


today`s



• idag har moa & jag betalat det sista på resan. biljetterna finns i hand, som jag längtar!
• blev sedan en liten minishopping. monkis rea är svår att motstå.
• och sedan jobb..

nu är jag ledig i två dagar & det ska bli såå skönt. ska se till att göra det bästa möjliga av dessa dagar. hoppas att vädergudarna är med mig också :)

simple the best!

Ibland glömmer man bort att uppskatta saker, att verkligen ta åt sig & bli glad.
Jag säger det alldeles för sällan, men NI gör mig glada!!
Jag är ingen kändisbloggare, jag har inte 100 000 personer som besöker min blogg. Men vad gör det? När jag har runt 200-250 stycken som är hur snälla som helst?! Lämnar massor med komentarer som bara är positiva. Tror aldrig jag fått en enda negativ komentar..
  Det är NI som gör att jag fortsätter, det är NI som gör att jag tycker det är roligt. Så TACK SÅ JÄTTEMYCKET alla snälla människor där ute som gör mig så glad genom att bara skriva en enkel kommentar. Man ska aldrig glömma bort det lilla! ♥


Världens bästa byxor

köpte dessa byxor i början av sommaren på jc. var på jakt efter ett par nya svarta haremsbyxor och sprang på dessa istället. och tycker faktiskt dom är ännu snyggare än just haremsbyxor. dom funkar till allt, vardags med linne smycken & snygga converse & till fest med högklackat och en buister. helt klart ett av sommarens bästa köp! dessutom är dom precis lika sköna som ett par mjukisbyxor :)



nu ska jag nog ta mig en rask promenad, trots vädret. känner att jag behöver röra på mig trots alla träningspass (konstigt va?!) sen bär det av till jobbet..
  ha en trevlig söndag allihopa :)

put a ring on it

mina favvis ringar för tillfället. synd att man inte kan använda dem oftare när man jobbar som man gör..
väntar även på en leverans med två nya favoriter.
hur är ni? gillar ni stora ringar?


what to wear?


plans for the day

Lagt i en hårinpackningen nu på morgonen. Håret ser mycket fräschare och ljusare ut igen :) Fick en fråga om vad jag använder för färg i håret & det är dessvärre ingen.. Gjorde slingor för ett halvår sen och sedan har håret bara solblekts. Är väldigt ljus i migsjälv, så tyvärr kan jag inte hjälpa er med färger. Kan absolut ingenting om sånt!


hårinpackning + solljus!

Nu ska jag åka ner och spana efter skjortorna & skorna.
Sedan ska jag träffa min härliga kusin för en lunch ♥

på span!

Åhh jag blir nästan arg på H&M..
Varje gång man går in där eller kollar hemsidan så hittar man något. Farligt för plånboken det där ;P Och varför går man då in där undrar ni. Jaa, jag har inget bra svar på frågan.. Det är väl roligt med något nytt antar jag :P

Imorgon ska jag i allafall på span efter dessa två saker.
Skorna har jag egentligen redan beställt, men det skulle dröja till september innan man fick dem? (ibland kommer det innan) men vill ha dem nu. Har sett att de även fanns i grönt, vilket är riktigt läckert nu till bruna ben. Skjortan har jag en liknande som jag älskar, kommer användas flitigt även i höst. Nu är bara frågan i vilken färg.. Det finns ju även i vit också..




rapattack

Fick syn på detta och kunde inte låta bli att skratta.
Vart får dom allt ifrån?



Sicken tur att vi har riktig sol vi kan njuta av nu :)

sommar, sommar & sol

vilken sommar!
SVENSK sommar, när den är som bäst.

hittade dessa shorts från förra året längst in i garderoben när jag rensade härom dagen. så dom åkte på idag, perfekt med hög midja och så sliten ljus demin. blev även en gammal tröja som låg underst i lådan. det är bra när man hittar saker som man glömt bort, blit nästan som på nytt..



nu blir det sängen för mig.
imorgon är sista dagen innan två dagars ledighet, hoppas vädret håller i sig!

put your hands up for detroit

Haft finbesök på jobbet idag.
Ett visst hockeyproffs kom inknallandes, riktigt trevlig var han också :)

Vi kom under dagen fram till att nu väntar vi bara på Sergio Ramos eller någon annan snygging som var med och tog VM-guld. Hmm, jag undrar hur länge vi får vänta? ;P

Nattinatti!


Back on track

OJ, full rulle.. Vad tiden går fort när man har roligt.

Haft 2 lediga dagar - torsdag & fredag. Jag och Angie var ute i morängen och solade & badade torsdags förmiddag. Helt otroligt att det är 25 grader i vattnet i Sverige?! Sen blev det att åka till morbror i Söderköping för grillat & mys. Sov där med mor&far och bade & solade i deras pool igår, innan det var dags att åka tillbaka hem och göra sig i ordning. Lagfest stod på schemat, eller aaa lite sommarfest mellan herr och damlaget - de som kunde. Blev över all förväntan, riktigt kul med lekar och trevligt sällskap :) Måste ha världens bästa fotbollslag?! Tror klockan blev 03.30 innan det var dags för hemfärd.
  Lite tröttare idag då när det var dags att gå upp.. Så nu är jag tillbaka på jobbet igen. Varför är det alltid så att dagarna bara springer iväg när man är ledig?



Mitt i lekandet..

Nu är det sovdags för mig. Hoppas ni har en trevlig kväll/natt :)

i love shoes!!

igår var jag nere på stan, för första gången på jag vet inte hur länge?
blir inte att man vill gå inne där när det är så fint väder.

köpte mig i allafall ett par moheda. ville egentligen ha dom i brunt, lite nött läder - dom är sjukt snygga. men eftersom jag har så små fötter fanns dom naturligtvis inte kvar i min storlek. istället blev det ett par i svart lack. (översidan är lack, undersidan läder). men tycker himlans mycket om dem :) riktigt bekväma skor, bra klack som passar både till vardags & fest.
  min mamma är riktigt avundssjuk på mig, hon älskar alla sorters "träskor" :P blir att inviga dom på lagfesten på fredag tillsammans med min nya jumpsuit, samt lite lockigt hår - somrigt med andra ord :)




färgen ser lite konstig ut på bild, dom glänser mycket mer och sulan är svartare i verkligheten.

do you still remember..

oj, dagarna går så fort - jag hinner inte med!
har massor med bilder som jag inte hunnit lägga upp, blir så när man jobbar. och när man väl inte jobbar har man ingen lust att sitta inne framför datorn.

i fredags hade i allafall moa och jag en liten utekväll. hade först tänkt oss munken in the park, men det var precis överfullt där och inget roligt band som spelade just då. vi gick vidare till trägårn istället, där det också var väldigt fullt men på något sätt lyckades vi hitta ett bord. supertrevlig kväll, vi satt där & tog några cider och pratade om allt mellan himmel & jord. kvalitétstid! :)


outfiten. försökte mig på en ny frilla, utbakad fläta så allt hår hamna på en sida.

moa & sanna på trägårn

ser ut som moa är på festival

munken in the park

.. those were the best days in my life

igår blev det en hel dag ute i solen, var grymt varmt. är vi utomlands?
moa och jag började ute vid mårängen, 24 grader i vattnet - superskönt verkligen :)
hungriga efter en stund åkte vi hem till moa och fortsatte att bada i hennes pool, var ute och gick med hennes hund & åt grillade hamburgare. sommar, sommar, sommar





champions

YES YES YES DOM GJORDE DET!
SPANIEN ÄR VM-MÄSTARE FÖR FÖRSTA GÅNGEN :D

Åh så skönt det var när målet äntligen kom! Iniesta, vilken hjälte - vilken stjärna, vilken fotbollsspelare!
Och bland min fotbollstokiga släkt så var det jag som tippade rätt. Sa redan innan VM började att Spanien skulle vinna & som jag har hejjat på dem!
  Vilka grabbar, vilket lag! Kul med några som spelar riktig fotboll! Och ännu roligare att i princip alla spelar hemma i Spanien. Nae, detta var dom så värda! Och åhhh vad jag önskar att jag vore i Spanien just nu! För att vara med och fira.. Eller varför inte vara mitt bland grabbarna nu?!

EVIVA ESPANA ♥



Sorgligt att VM är över, vad ska man nu titta på?

hon har tagit studenten

Hemkommer från kusinens studentskiva, lite sent jag vet men hon sprang ut i Stockholm så firandet kom idag istället - årets varmaste dag?! Det har varit helt olidligt varmt idag!! Var avis på små kusinbarnen som fick bada i den lilla poolen. Men som alltid var det kul att träffa släkten. Och nu har vi alla kusiner tagit studenten, shiit vad gamla vi börjar bli?! Vuxna allihopa.. Usch hemska tanke! Det är bra att ha barnasinnet kvar så länge man kan :)

Ska slänga upp lite bilder från kalaset & även från Moas och min mysiga kväll på trägårn igår. Men det får bli imorgon för nu ska jag försöka sova. (hur nu det ska gå till i detta varma rum?) Märkligt på vintern klagar man på att det är för kallt & nu klagar man på att det är för varmt? För mig får det gärna vara varmt, men inte när man sover :P

Imorgon ska i allafall Moa & jag ut och bada :) Älskart!
Sov så gott mina vänner!


ledig dag

Första lediga dagen = underbart!
Planen var att åka ut till någon sjö och bada, men vädret ville något annat. Var riktigt disigt i morse.. Men hoppade i bikinin och åkte till Moa för att i allafall bada i poolen. Och medan vi satt där försvann diset och det blev ett par riktigt sköna soltimmar. Moas kusin Nathalie var också där & hon tog en massa snygga bilder på när Moa & jag hoppade. Dessvärre råkade Moas jobbarkompis radera alla bilder?! :(
  Efter ett par timmar blev vi i allafall hungriga och åkte till mysiga Söderköping för att få något i magen. Det är verkligen en jättefin stad på sommaren :) Satte oss på en uteservering och åt riktigt god pizza. Riktigt härlig dag, sommardag :)

Nu på kvällen har jag, Erik & pappa sett den senaste Wallander - ingen kanonfilm men sevärd. Blir väl att läsa lite innan jag släcker lampan, kanske på altanen - det är så mysigt.
  Imorgon blir det förhoppningsvis sol&bad vid en sjö och på kvällen ska Moa & jag till Trägårn. Sommar, sommar, sommar!


rörd

det är inte ofta, men ibland händer det..
att man blir riktigt rörd, sådär så trårarna trillar.

idag var en sån dag!
loggar in på facebook och möts av denna;
vad ska man säga? ♥

"du har gjort min sommar som ska med till turkiet. weee vad jag älskar dig"


hihihi, vart hittade du alla gamla bilder? :P

Türkiye

Bokat & klart!

Idag var Moa och jag nere på turkietresor och bokade ny resa. JIPPIE :)
Ska bli så grymt kul att få återuppleva allt igen, vi hade det ju kanon sist!
Den 2 september åker jag med min mor&far, morbror&kusin och vänner till familjen till Kemer/Turkiet, då blir det en vecka med sol&bad och kanske en liten simtur med delfinerna..
Sen den 9 september åker hela det gänget hem och då kommer Moa och flyttar in i min lägenhet på hotellet. Då ska vi fira hennes födelsedag och bara ha det så roligt som vi kan ha!

Som jag längtar..
Först är det jobb hela sommaren & då förtjänar man faktiskt en resa sen ;)




fashion against aids

h&m har bra kampanjer ibland, som denna fashion against aids.
älskar dessa shorts :)



nu ska jag dra på mig ett par sandaler & åka och träffa moa ♥
sen blir det jobb..

För hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

Vädret fortsätter!
Dock gick jag på och började jobba idag igen, lite ångest när alla andra åker och badar och man själv vet att man inte slutar förrän 22.15 och inte är hemma förrän runt 23.00 - då är det segt. 
Men det gick bra idag, men discot i slutet blev som ett träningspass :P Var skönt att mor&far var kvar hos faster så det bara var att åka dit och slänga sig i poolen! Frös faktiskt när jag kom upp, och det var länge sen nu!
Imorgon blir det att träffa Moa på förmiddagen innan det är dags för jobb igen.
Hoppas ni får njuta ordentligt av solen!

Natti natti


jag tror den här låten var skriven för dig!

du faller handlöst framför mig på din väg mot okända land.
och när din sjukdom tagit dig, ska jag ge någon gata ditt namn.
tar fram vår kamera, tar ännu en bild
där du bara ler & ligger still.

det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt.
ja, det verkar så enkelt vänner men ingenting i den här världen var väl någonsin lätt att förstå?!

jag tog en roll när du blev sjuk, en roll som kräver hårdare hud.
min kraftreserv den tar snart slut, som min tro på en ingripande Gud.
i ditt stora hjärta börjar algen bli små,
och du tar min hand så jag förstår, att det bara är timmar tills du går..

fem steg bakåt, två steg fram.
på lite liknar det dans, & i drömmen håller du i min hand!

det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt.
i värld byggd av män för männen, där ingenting har något värde utom minnet av allt som var vårt!

music makes you loose control

"do this one thing for me,
make up some stupid story, tonight
its alright, keep your truth and tell me lies"


eviva espana

Varit och badat&solat hela dagen idag med - underbart!
Sitter nu i soffan och har precis sett Argentina - Tyskland. Och det här måste vara det mest chockartade VM. Italien är ute, Frankrike är ute, Portugal är ute, England är ute, igår åkte Brasilien ut och idag nu Argentina. Det blir antagligen en liten outsider som tar medalj - kul :)
  Dock är mitt favoritlag fortfarande kvar, Spanien! Så ikväll får jag sitta och vara nervös, hoppas verkligen att dom kan leva upp till "storfavoriternas förväntan". Dom brukar ju kunna bjuda på underhållande fotboll!



Älskar de somrar med fotbolls VM/EM!
Eviva Espana!

miss my sis



allt är så mycket roligare med henne

sommarnatt, när jag svävar fram i mörkret aha

Är nyligen hemkommen från jobbet. Man blir lite seg när man bara jobbar eftermiddagar & kvällar.
Men nu är jag ledig fredag, lördag & börjar inte förrän söndag-eftermiddag så nu är det jag som ska njuta av sommarvädret :)
  Imorgon ska Angie, i mitt lag, & jag ut och bada i någon sjö. Ska bli supermysigt att bara få ligga och mysa & ha det bra. Blir första gången för i år. Har ju visserligen badat förut men inte haft nån heldag sådär med sol&bad. Åhh vad jag ska njuta :)

Måste passa på att tacka för alla kommentarer angående min header. Dom ramlar förtfarande in titt som tätt, fast det var evigheter sen jag bytte. Blir lika glad & rörd varje gång. TACK SNÄLLA NI :) Dock är jag lite sugen på en somrigare header???