Can only go up from here

Fråga Olle . Kanske världens skönaste program ? Sköna programledare , söna tittarfrågor & oftast väldigt sköna gäster med . Måste vara något med just den där studion som gör att allt bara kommer fram sisådär !

Har varit lite julafton här idag , mamma har besökt ullared :) Så gulligt av henne att tänka på alla andra och leta saker till alla andra i första hand . Hon är faktiskt världsgullig mammi ♥

Träffat Freddie en sväng idag med , trevligt :) Så jag ska följa med på "fjortisfest" nån gång nu haha (som han lovat det senaste året ungefär , men vem räknar ?!)

Nattis - You go girl !

"We can pack up our old dreams and our old lives , we´ll find a place were the sun still shines !"

image103

Keisha Cole - I should´ve cheated

First of all , let me say :
you cant accuse me of all the things you know that you are guilty of !
And I see that it is easy for you to blame everything on me .
If thats the case , I should go have my fun
and do all the things you say i do !
Boy , I cant continue to take this from you ..

Dont you know I wish I knew that you would treat me this way ?!
If you dont promise me that you change your ways Im leaving today !
And I aint coming back , and you made it like that !
Wasnt fair to me all this jealousy !
If im your everything , what will you do without me ?
Why you tripping , ohh baby ..

I should have lied !
I should have cheated !
Baby , I should have went out to the club !
Oh baby I , I should have done it !
I should have given away all my love , or maybe I should have played you ?!
Because you dont appreciate me !
And I tried to stay down with you , but you´re making it hard for me !

???

Sinserious (freddies band första citering) ;p

image102

Dont be sad my little angel , save your tears !

Hey there

Du har ett sätt att gömma mig för stormen , när du vill & när du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet som om lilla jag försvann ..








Du har så lätt att stampa sönder , när du väl fått in en fot !

Haha

Varför händer det alltid oss ? Thats the question ! För varje gång jag planerar in ett möte med min kusin & bästa vän Nathalie "Nattis" Andersson händer något märkligt . & vet ni vad ? Det är riktigt jäkla spännande , man vet aldrig vad som komma skall bara att man kommer få ett gott skratt :)
  Detta märkliga äventyr började vid affären Picadoll som ligger i ett vanligt hus , ja man måste faktiskt ringa på porten för att ens komma in i affären . Väl inne där , ja vad hade då hänt ? Deras hyllor med kläder på väggarna hade ramlat ner och det var stora hål i dem . Påväg tillbaka till "stan" får vi syn på en KANIN . Inte en lite söt kanin eller något kramdjur utan en stooor människa i KANINDRÄKT . Vit , lurvig kanindräkt med stooora öron som stod rätt upp . Snacka om att det blev svårt att hålla masken . Gapskrattet kom när en liten kille frågar kaninen om han vill ha en morot . Hahaha .

Förutom alla skratt blev det en hel del shopping för både mig & Nattis . Förhoppningsvis är vi snyggast imorrn när vi ska ut med våra jobb . I alla fall kanske snyggast klädda ;P
  Det är ju så att Nattis har lite att brås på när det gäller sina goda humor , både en pappa & två bröder som får till det lite då & då . Allra smartast måste mellanbroder Andy vara som sagt dessa sköööna citat . Han är i världsbäst på att komma ihåg låtar ;P
"Kompis det går bra , pengar rullar in"
"Im on tonight , my hips dont lie and i wanna be with you"

"Ni ska kalla mig HERR gris"
"Fan vad jag är snygg , fan vad jag är snygg . Ingen kan motstå dessa läppar"
"Älskliiiiing kör bara , kör bara"

Ohh God knows , I love that girl !


Såja

Tandsmycke ditsatt igen !
Nu är det bara att le ;P


JÄVLA DÅLIGT!

Ilska kan också få en till tårar . Jag är faktiskt så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen , synd att man inte var en sådär 3-4 år så man kunde slänga sig ner på golvet och sparka, skrika & gråta ..
  Var och satte dit mitt tandsmycke igår , en stjärna av guld med en ÄKTA diamant i . Var hur glad som helst , har väntat fyra månader på att göra det & det blev så jäkla fint (rent ut sagt) . Och så idag har jag TAPPAT det , det gick inte ens ett dygn . Så jag ringer till folktandvården och säger detta & får en tid inte idag utan imorgonen eftermiddag och måste till råga på allt köpa ett nytt smycket . Ska jag verkligen behöva betala 900 kr för att hon slarvade och inte satte fast det ordentligt ? Jag har haft tandsmycke förut och det satt i hela 6 år ! Det är så jävla dåligt!
  Tandsmycket fick jag i STUDENTPRESENT (studenten som man tar en gång i sitt liv) av min moster som har varit sjuk i cancer i två år . Det betydde mycket för mig , hur ska de nånsin kunna ersätta det ? Det betydde mycket för mig! Är så arg , hade det varit USA hade jag stämt dem och fått massa pengar !
  Usch vad illa !

Take a good look at the past , and we´re out !


NO ONE

You and me together through the days and nights
I don worry cause everythings gonna be alright
People keep talking ,
they can say what they like
But all I know is everythings gonna be alright

No one , no one , no one
can get in the way of what im feeling
No one , no one , no one
can get in the way of what im feel for you !

image97
 
Vissa har inte alla spelare på isen , vi är 2 av dem ;P


Fredagkväll

image96 Måste säga att det är FÅ killar som är vackra, men denna Christoffer är ta mej fan det :P Mycket fina ögon & fin utstrålning. Aaa, inte snygg eller söt utan vacker helt enkelt.

Kent är ÄNTLIGEN (enligt mig) tillbaka. Tillbaka till samtiden. Har inte hunnit lyssna så jätte ordentligt än så vet inte vad jag ska tycka. Vissa låtar är jäkligt bra, men om det låter som Kent? Njaa faktiskt, men man måste ju ändå ge Jocke Berg beröm! Skriva låt efter låt efter låt efter låt.. Det är inte många som klarar det! Grabben är ett livs levande geni!

En annan tid i samma land
Samma gamla rädsla, andra namn
Från kalla krig till varma vintrar, svarta hål
Du står vid frontlinjen igen
Allt, allt, allt, allt kommer till den som vågar vara rädd

Vågar du vara rädd?

Lillebror

Lillebror , bli inte som jag när du blir stor
Du stod i dörren & sa: är det här allt så dör jag
Lillebror bli aldrig som jag..

image95

VÄRLDSBÄST !
And nothing else matters

Hmm

Min vilja står i skogen och växer . FORTFARANDE !








But when we leave this year, we wont be coming back
No more hanging out cause we´re on a different track

Förkartong

Mycket vill ha MER ;)

  
    

För mer bilder besök: www.sannaevelyne.bilddagboken.se

What?

Nae, nu blir jag nästan lite arg här..
Hade pratat med Madde & såg fram emot att se Kid Svensk imorgon på bio. Mysigt att gå på bio eftersom man inte gör det så ofta, Madde var också alldeles för länge sen man såg.. Men vad händer då? Jo när man går in på sf.se för att titta vilka tider den går, boka biljetter osv då går den inte ens? WHAT, tänkte jag. Igår när jag var inne och kollade på Norrköping fanns trailern där och det stod klart & tydligt premiär 12/10.
  Så vad gör Sanna då? Jo hon MAILAR till sf! Och faktiskt så fick jag var också, där stod:

Hej Sanna När eller om filmen Kid Svensk kommer till Norrköping finns ännu ingen information om. Det kan komma att ändras i efterhand. Mitt tips till dig är att hålla utkik på vår hemsida www.sf.se för eventuella ändringar.


Måste säga att jag tycker detta är väldigt dåligt, är det stora filmpremiärer ska de väl visas överallt i landet?! Jag mailade i alla fall tillbaka igen så förhoppningsvis kan jag väl tjata till mig den :P
  & så klagar de på att folk tankar hem filmer direkt, hmm konstigt? *not*

Nae nu är jag väldigt hungrig, ska äta massa gott framför idol. Förresten Frida ohh wisst ett plus i kanten till dig för att du har tagit ditt sunda förnuft till fånga och skaffat en blogg ;)


Kid Svensk

Satt & tittade på the voice förut
, där hade de lite film tips. Fastnade för en, Kid Svensk. Såg trailern och den verkar lite halv rolig faktiskt, så nu vill jag VERKLIGEN gå och se den på bio. Är jätte sugen. Den har premiär imorgonen, tror det kan vara en film för mig :P
  Tyckte delen på trailern när Kid & hennes "flamma" sitter på bryggan och hon säger att hon inte har några trosor på sig. Killens skådespel är SÅÅÅÅ bra där, haha vad jag skrattade :) VILL SE, VILL SE, VILL SE! Nån som vill hänka på?




It seems you cant hear me,
when i open my mouth you never listen.
You say stay, but what does that mean?
Do you think I honestly want to be reminded forever?

Dont waste your time trying to fix
What I want to erase
What I need to forget
Dont waste your time on me my friend
Friend, what does that even mean?
I dont want your hand,
you´ll only pull me down!
So save your breath
Dont waste your song on me, on me
Dont waste your time ♣

Nån slags verklighet

Ta våra minnen , gör om dom till nåt fint
nån slags verklighet
Allt , alla minnen sorterar rättar till ,
gör allt fint igen & spara !




Jag såg en stjärna falla , det var i natt när alla sov . Jag tror jag önskade att du var nära !

HAHAHA

Mamma ringde precis och berättade något väldigt roligt. Vi håller på att göra om i vårat kök hemma, lite ny färg på väggarna & luckorna osv. Mamma vaknade tidigt idag och tänkte att hon skulle passa på att måla en lucka innan hon skulle till jobbet, där hon började halv sju. Så hon går ner i våran källare och in i pannrummet (där målandet hålls till) och smäller igen dörren. Men VAD händer då? Jo dörrhandtaget lossnar så mamma blir alltså inlåst i pannrummet. Så där sitter hon och väntar på att höra pappas väckarklocka två våningar upp och börjar skrika och banka att hon är inlåst i pannrummet. Snacka om att det var tur att det var just idag annars hade ingen annan varit hemma. Sen fick hon ringa till sitt jobb och säga att hon blivit försenad pågrund av att ha varit inlåst i pannrummet men att hon nu var påväg. HAHAHAHA, bra mammsi ♥

Veckans bästa

Sitter ensam i en lägenhet i nyköping, inte allt för roligt eftersom jag inte känner nån här i närheten. Alltså är mina bästa vänner för tillfället datorn & tvn. Jag tröstar mig med att det är söndag & seeegdag :P Ska snart börja laga lite tacos i think..

Veckans bästa:

3:a Besöket hos mormor igår, hon måste vara Sveriges SKÖNASTE 80:årin utan tvekan!
2:a Nattis & min "middag" på chicken kebab i onsdags. Varför möter alltid just vi allt cp-folk? Hahahaha
1:a ... ;) Heeeeemlis :P

Jag vet i alla fall vad som har varit sämst denna vecka.. Dock är detta inget inlägg där allt ska handla om hur synd det är om mig så booort med det.
  Nu ska jag försöka hitta till konsum, vilket kan gå hur som helst. Om jag inte kommer hem imorrnkväll så vet ni varför. Jag har nämlig gått vilse i Nyköping!

Puss & Kram

Idol-freak?

Är mycket, jaa faktiskt MYCKET imponerad av idol idag. Har egentligen bara haft ca tre stycken som jag tyckt om tidigare & som jag har tyckt gjort bra ifrån sig rakt igenom och är värdiga att gå heeeela vägen. MEN idag, jaaa vad hände egentligen? Det var som att bli träffad av blixten där man satt i tv-soffan. Eller som i mitt fall, sängen.
  Så nu är det bara att hålla med Peter Jihde: Gå in i omklädningsrummet & slåss lite och sen komma ut och göra ett jäkla bra power-play ;)

Nu väntar vi på resultatet

Tack och hej får vi säga till Anastacia som fick sitt "matchstraff" och där med är ute ur tävlingen. Tuff tjej faktiskt! Ibland undrar man hur det skulle vara om folk röstade efter dagsformen. För det mesta i tävlingar & idrott har man redan sin favorit person/lag och då röstar/hejar man på dem även om de har en dålig dag..
  Men hur skulle livet se ut utan våra förebilder? :P

image81

HAHA

Chef som haver jobbet kär,
se till mig som anställd är.
vart jag än mig på jobbet vänder,
förstår jag aldrig vad som händer..
vegan hit & bisexuell dit,
jag börjar fanimej tro att jag är en normal skit!

(Jag har inga fördomar, tyckte bara det var lite kul)

Lets go

The moments died, i hear no screaming.
The visions left inside me are slowly fading, would he hear me
if i called his name, would he hold me if he knew my shame?

Theres always something different going on, the path i walked is the wrong direction
Theres always someone f**king hanging on,
can anybody help me make things better?

My tears dont fall, they crash around me
His conscience calls the guilty to come home