My, my, my telephone.

I fredags kom den, min nya (förhoppningsvis) darliing.
Det blev en Sony xperia go. Tyckte den passade mig då jag är mycket ute & tränar och lyssnar på musik. Denna ska vara både vattentät och stöttålig.
Gillar den mycket än så länge, tycker den är fin & väger ingenting. Inte så jätte klumpig heller. Så hoppas jag kommer trivas med denna, då jag hade sådan ångest för vad jag skulle införskaffa mig innan :)


Tager du..?

Idag är det möhippa för min kusin som ska gifta sig nästa lördag. Tyvärr jobbade jag och missade alla dagens ROLIGA händelser :/ Tanken var att jag skulle möta upp nu efter, men som vanligt strular min mage. Är så in i bomben trött på den... Nya tabletter hit & dit, kostdieter & allt möjligt för att sedan vara bra en kort period innan det kraschar igen - USCH!

Igår var jag i allafall och fixade naglarna inför bröllopet - riktiga bröllopsnaglar :) Är som vanligt lika nöjd med Carro och det kommer bli jättebra till klänningen och skorna.
  Nu ser jag enormt mycket fram till bröllopet :) Åhhh vad kul det ska bli!


another summer rain has come and gone away...

Idag började jag jobba igen efter två veckors ledighet, VILKEN ÅNGEST jag hade igår.
Jag trivs egentligen med mitt jobb men man kommer lätt in i den där semesterlunken & då blir det tungt att avbryta den. Dessutom har inte vädret varit på min sida...
  Men som pappa sa: det är bara att börja räkna ner till semestern. Och JAAA den 6 september åker jag till värmen & då kommer jag deffinitvt inte ångra att jaga bara tog två veckor (även om jag gör det nu)

Hoppas ni som har semester njuter av er ledighet!Mobilproblem...

Dessa tekniska prylar! Som det alltid ska vara nåt mer.. Och ändå klarar man sig inte utan dem.
  Nu är det i allafall dags för mig att införskaffa mig en ny, då min nuvarande lever sitt egna liv. Men jag har sådan beslutångest. Vet inte vad jag vill ha? Och jag måste vara enda människan på jorden som inte är så imponerad av iphone & inte vill ha någon sådan...

Dessa har jag spanat in lite. Någon som har någon av dem? Eller något annats tips?
Baby, baby where did our love go?

En vecka av semestern har gått & än så länge har det regnat någon gång varje dag.
JIPPIE! Fast jag orkar faktiskt inte bli besviken längre, jag har ju två veckor i solen i september att se fram emot :)
  Men jag hoppas att solen kan vara med mig imorgon så man får en dag att njuta av sol & bad :)Älskar min nya jumpsuit jag köpte på Gina tricots rea. Tror jag betalade 74 kr för detta sköna plagg :)

April, april, april...

Jag lyckades lura ganska många med hjälp av den här peruken :P
Men aaa såhär skulle jag alltså se ut i riktigt mörkt hår... Det kommer nog aldrig hända att jag färgar riktigt såhär mörkt då jag antagligen aldrig skulle få tillbaka min naturliga ljusa färg, men vem vet... Någon förändring någon gång kanske det blir & det var framför allt kul att se.
  Nästan så jag inte kände igen migsjälv... ;P


Bröllopsfeber.

I lördags fixade jag bästis med hår och smink som skulle på bröllop :)
Hon blev så fin och hennes klänning är helt underbar. Fick mig att börja längta till bröllopet & bröllopsfesten jag ska på i Augusti. Det är något speciellt med bröllop (även om jag själv inte vill gifta mig)
  Och bilen sen ska vi inte ens prata om, finns inte ord för hur den såg ut inuti GRRRRR!

girls dont like boys, girls like cars and money lalala...

I onsdags besökte vi Carro (som gör mina naglar) i hennes nya lya.
6 tjejer och det blev precis så hysteriskt som det kan bli när det bara är tjejer. Skrattade så jag hade ont i magen!!
  Tyvärr fick jag vika av när de andra begav sig mot krogen då jag skulle upp och jobba kl 07.00 på torsdags morgonen. Men nu är det slut med sådant för nu är det SEMESTER i två veckor. Så nu gör jag vad jag vill, när jag vill ;)Nails, nails, nails...

Var och gjorde nya naglar förra veckan hemma hos Carro.
Precis lika nöjd som förra gången :) Blev lite mer neutralt nu.
Nästa gång det ska fixas blir det bröllopsnaglar. Får se om vi kanske fixar något extra "lullull" då ;P