Regn & Snörusk

vädret reflekterar hur jag känner mig .
det kändes som ett slag i ansiktet ! ingen säger så , INGEN ! inte om dom .. jag älskar dom ! jag är som dom !

men imorrn är det fredag - världens bästa dag !
då kommer det kännas bättre , jag ska göra så att det känns bättre !

ingen annan kan stoppa dig så som du kan stoppa digsjälv , låt det aldrig hända !


21.47

On and on , cant you see - this is were you belong

RosaBandet Galan

vilka människor det finns i sverige ändå !
som skänker pengar och forskar inom området cancer . och läkarna som utför behandlingar & operationer . tänk som många liv NI har räddat ! tänk vad mycket hopp NI kommer med inför framtiden .
vissa saker förstår man inte hur jobbiga dom är förrän man har varit där !
jag HATAR den där förbaskade sjukdomen ! jag HATAR vad den gjort med människor som jag älskar . besegra den nu , en gång för alla !



fick träffade madelen idag , var väldigt länge sen .. kul att se att det går så bra för dig :) det här är verkligen din grej ! men det är skönt att ha dig hemma lite då & då så vi kan snacka en massa skit över en sallad på Paus , precis som vanligt :) sen gjorde vi en inpulsgrej och piercade ovansidan av örat på mig . vilken dag ?! ;)
  & det bästa av allt , jag har ingen träningsvärk sen det hemska konditionspasset i himpahallen igår . det ni ;)

nattinuffsan !

-



har man lovat så har man ;P

IdolFredag

det är väl givet att om man en fredagkväll inte har något vettigare för sig sitter som bänkad framför tv:n och ser idol ?! jag gör det i allfall , jag måste ju se till att min älskade robin e inte åker ut . ÄNTLIGEN en med lite "rockigare" sound ! och blir man inte glad när man slår på tv:n och så har idol abba tema ?! jag blev KANONGLAD ! fy tusan så bra dom är , abba ! heeelt sjukt . tänk att leverera hitlåt efter hitlåt flera år i rad . och förstå att dom fortfarande tjänar pengar på sina låtar , aaa enligt mig är dom helt jävla otroliga (på ren svenska)
jag tror inte att någon lr några nånsin kommer bli så stora som abba var och är . och jag tror inte att nån av de låtar som spelas på radion idag fortfarande kommer spelas om 30 år . björn & benny ? jaa där har vi två genier !

nu ska jag sova . ska vara på stan imorrn prick klockan tio och köpa nya fotbollsinneskor (trodde jag hade ett par) eftersom jag har träning mellan 11-13 .
see ya !

If I Were A Boy

if i were a boy ,
i think i could understand
how it feels to love a girl
i swear i´d be a better man
i´ll listen to her , cause i know how it hurts
when you lose the one you wanted ,
cause he´s taken you forgranted
and everything you had got destroyed

if i were a boy ,
i would turn off my phone
tell everyone its broken ,
so they´d think that i was sleeping alone
i´d put myself first ,
and make the rules as i go
cause i know that she´d be faithful ,
wating for me to come home

but you´re just a boy ,
you dont understand
- how it feels to love a girl someday
you wish you were a better man
you dont listen to her
you dont care how it hurts ,
until you lose the one you wanted
cause you´ve taken her forgranted
but you´re just a boy ..

Utgång med Tony & Erwing



nu är väntan över ;)
lisa & jag planerade en utgång i fredags . jossan hänkade på :) vi spenderade kvällen hemma hos lisa till idol med locktänger , smink , cider , glasögon & skönsång . och så såklart kameran !
  jag vet inte riktigt vad som hände sen ? men på något sätt blev jag tony och lisa erwing . jag tyckte att vi klarade den engelska brytningen utmärkt ! vi både skrattade mycket själva (& då menar jag asgarv) och fick andra att skratta . cred ! sen shakade vi loss ordentligt på otten , riktigt tog ut svängarna ! "raka armar , axelbrätt i knän & in med rumpa" som tony erwing sa . vi lyckades också stöta på trollkarlen johan . mäkta imponerande ! han trollade med bollar , kort , näsdukar & jag vet inte allt vad det var . och vi fattade INGENTING ! skicklighet mina vänner , skicklighet !
  nu får vi se när vi är på´t igen ?! magrutorna är på g i allafall ;)

over and out / tony & erwing

  

ser man verkligen ut som man gör på bild ? ;)

Utgång

Så fort jag har fått bilderna som kommer en grundlig genomgång av fredagens utgång .

/Tony & Erwing ;)

.. men den artar sig

Hon fick komma hem idag !
Min moster fick komma hem från sjukhuset idag !


jag är tårögd ..

Dagens start ..

.. var väl inte den bästa !
min mobil har pajjat igen för vilken gång i ordningen vet jag inte . sjätte - sjunde ? jag förstår inte att dom inte kan ge mig en ny . det måste väl vara dyrare för dom att laga den hela tiden än vad det skulle vara att ge mig en ny ? en sak är säker i allafall : sony ericsson s500i ÄR BARA SKIT !
  på jobbet spydde sedan en unge rätt ut på matbordet ! fy tusan så äckligt , jag har fobi för spyor ! kunde inte få ner en bit till efter det . det värsta är att ungen framkallar det själv . barn är konstiga sådär , kan sluta prata eller framkalla kräkningar . när jag väl kom hem hade lillebror dragit fram pistoler & cowboyhattar . gulligt ? njaa min bror blir 18 i januari haha ;P nae han ska faktiskt på bussfest med ebersteinska och temat är just cowboys . jag skulle med vilja gå på gymnasiet !

aja , jag tror i allafall på en kanonkväll ! om man skulle försöka bli lite vacker ?! ;)
på återhörande !

Lisa & Jag

idag smäller det !

dags att börja smida planer ;)

Så var vi igång igen

Jag erkänner , jag är SÄMST på att göra om min bloggdesign !

Förövrigt så drog träningen igång igen efter en veckas uppehåll . Försäsongs träning såhär tidigt kan väl kanske kännas lite konstigt , men jag älskar det ! Det är så skönt att vara igång igen . Ta ut kroppen och träffa laget igen - nae ni jag klagar inte ! För hur bra känns det inte egentligen när man sitter här några timmar efter , fortfarande blöt i håret och lite småseg i kroppen . DET KÄNNS FÖR JÄKLA BRA ALLTSÅ !

Time to say goodbye .. ;)

Stockholmstrip

igår bar det av till stockholm med skyhöga shoppingförväntningar . uppe med tuppen och inpackade i bilen började vi med vår resa . jag visste precis vad jag skulle leta efter ! & hur gick det ? njaa inte alls så bra som jag hade räknat med . & det jag letade efter ? nae jag hittade ingenting av det .. en aning besviken men jag fick i allafall med mig en jacka (håll tummarna för att den inte kommer in i butik här) & ett par jeans hem .
  kändisar var det också snålt med , lyckades springa på carl martin-dahl , om det nu ens är någon som kommer ihåg honom ?! själv var man ju som galen i fame factory på den tiden ;)

väl hemma lyxade vi till det lite med kinamat och så blev det premiärtittande för min del på stjärnor på is , samtidigt som vi då & då gläppte över för att kolla fotbollen . var lite imponerad av en del av stjärnorna . jespers lilla skutt var väl snyggast ?! haha ;P
  idag blev det lite lugnare , ont i fötterna efter allt springande i huvudstaden . träffade hanna över en fika innan hon åkte hem till borås . var inne och pratade lite med lisa , börjar ju bli som en tradition :) vi planerar & planerar .. sen såg jag mamma mia för typ tredje gången den här veckan ?! varför frågade dom inte mig om jag ville vara med när dom spelade in den där filmen ? jag hade gjort mig bra på en ö i grekland med sång & dans ! mamma mia vilken underbar film ;)


i used to rule the world
seas would rise when i gave the word
now in the morning i sleep alone
sweep the streets i used to own

for some reasons i cant explain
i know saint peter wont call my name
never an honest word
but that was when i ruled the world

krav ?

var inte för tjock !
var inte för smal !
var inte för ljus !
var inte för mörk !
var inte för kort !
var inte för lång !
var inte för smart !
var inte för dum !
va dig själv & se till att du passar in !


yeah right va ?!

Beautiful disaster

oh cause i dont know , i dont what he´s after
but he´s so beautiful ,
such a beautiful disaster
and if i could hold on to the tears and the laughter
would it be beautiful ?
or just a beautiful disaster ?

Mitt livs chock !

var & fikade med emme idag efter jobbet . satt och snackade lite skit & diskuterade hennes (och nattas) 20:års fest som ägde rum i lördags . (se bilder på www.sannaevelyne.bilddagboken.se)
  av någon anledning tittar jag bort mot kassan och där står hon , en människa som är otäckt lik frida . jag tittar bort och tänker - det kan inte vara hon , hon bor ju inte i sverige längre ! men jag tittar igen och då ler hon & vinkar . kan ni tänka er det var frida ohh wisst , min rariiing ! ohh herregud så glad jag blev av att se henne , har inte träffat henne sen maj i princip . jag krama henne säkert i 10 minuter och sen kunde jag inte sluta le !

blev lite shopping för både emme & mig efter fikan :) inte bra för min del , jag som ska spara mina pengar till stockholm på lördag ;P no big deal ;)
  sen in till lisa på jc och prata . & vilka planer vi har , jag säger bara ojojojoj - stackars människor som hamnar runt omkring oss .. haha naerå , vi är bara så himla bäst ! thats the way it is !

nattinatti

I Wanna Dance With Somebody


Kärlek

det här är det jobbigaste som hänt dig . det blir så jobbigt för mig med då .. jag oroar mig för henne & jag oroar mig för dig , samtidigt som jag är så imponerad av dig . jag är stolt ! jag är stolt över hur stark du är ! jag önskar jag vore hälften så stark .. & jag önskar att jag kunde rädda din värld ! & jag önskar att jag kunde säga något som kunde få alla att förstå ! jag vet att mina tårar inte kan rädda någon , men jag kan finnas där och gråta med dig !



you´re still a part of everything i do
you´re on my heart just like a tattoo
just like a tattoo
i´ll always have you ! ♥