Lördagkväll.

Sminkning på face.
Nylockat hår.
Nya boots.
Såhär såg jag ut inför kvällens utgång igår!


El clasico

Ingen missade väl, el clasico?!
SVENSKEN GJORDE MATCHENS ÄNDA MÅL :)





Braaaaaaaa Zlatan!
  För övrigt är Messi en klass för sig!


Lets go!



Nu drar jag och Hänna Montäna mot sherwoodskogen ;P


Idol-Erik.

UTKLASSNING!
Han är så jäkla musikalisk så det finns inte!
Shiiit vad han är bra!
Killar som kan sådär höga toner är inte vardagsmat...
Han borde vinna hela skiten!


Nytt!

Sitter och lyssna på Queen. Shiiitpomfritt vilken röst den människan har, jag får rysningar! En del låtar är helt magiska! Mannen, myten, legenden kanske? ;P
  Hittade mina favvolegginsar igår, så nu har jag köpt båda paren och jag älskar dem :)

Ena paret, stentvättade gråsvarta. Gilla tröjan med skarpt, stora plagg kan vara det skönaste som finns :) Gillar även modellen & tyget. Passar både till vardags & fest.

mama, life has just begun. but now i´ve gone and throw it all away.
mama ohh, didnt mean to make you cry,
if im not back this time tomorrow, carry on as if nothing really matters.


so you think you can stone me and spit in my eye.
so you think you can love me and leave me to die?
ohh baby, cant do this to me baby!
just gotta get out, just gotta get right out of here.


nothing really matters,
anyone can see...
nothing really matters to me...


Lill-lördag

ÄNTLIGEN är snart November slut. Usch, vilken skitmånad detta har varit! Har det varit uppehåll någon dag? Nu går vi i allafall strax över till mystiden. Såg redan hus som hade blivit pyntade med ljusstakar och stjärnor när jag var ute och gick. Och jag har också börjat förbereda mig inför julen, genom att handla julklappar idag. 5 stycken, närmare bestämt. Känns skönt att ha börjat, så man slipper panik-irra precis innan jul. Jag har även shoppat lite åt mig själv med (nån gång måste man ju) 4 "basplagg". Och imorgon blir det ytterligare 2 leggins som ska följa med hem, som jag har längtat ;P Kanske slänger in en bild här imorgon på allt...

Påtal om skitmånad och regn, snacka om att solbrännan försvinner fort! Nu är man blek och gråmig - fy & usch på det! Jag vill vara solbränd med knallbruna ben och vit rumpa! Det är helt sjuk vad mycket fräschare man är med lite solbränna!






Ge mig min färg tillbaks, tack!

Grrrrrrrr

Någon av dessa skulle jag vilja bära under lördagens utgång!



Vad ska man säga? SÅ GRYMT SNYGGA!
  Den översta är perfektion, och den understa - jag älskar bara ryggar!


Nojjjja!

Nu har jag fått riktig shoppingnojja för att jag inte handlat på länge tror jag.. Hittar massa snyggt på nätet! Trots det hitta jag inget alls som föll mig i smaken efter en runda på stan igår, kom hem med ett balsam. (lite svårt att ha på sig kanske?) Men, men det är ju snart jul - om en månad för att vara exakt. Så jag kanske ska sattsa på att handla julklapparna istället för att spendera pengarna på migsjälv. Sen är det ju alltid bra att spara, så man har något att se fram emot..

Basplagg - JA TACK!
  Är trött och seg efter jobbet så nu ska jag ut och promenera så jag fått upp ångan igen!

 


skoorgasm.

kan man ha det?
nu har jag hittat ännu mera godingar som jag absolut inte skulle tacka nej till. synd att dom kostar desto mer bara. men det är väl så va? smakar det, så kostar det!

gimmie, gimmie more..


Helgen

Denna helg har det varit full rulle.

• Fotbollscup.
• Middag efteråt med laget.
• Spontan utgång med Hanna.
• Promenix i spöregn med Hanna.
• Mysig fika med Nattis hos kusin & hans flickvän. (borde göras oftare)
• Ishockeymatch i finspång.
• Mat på skarphagens krog.



Syns det att Hanna pluggar foto? Haha hur lyckades du egentligen med denna bild? :P Ett försök till kvällens outfit kanske? Fast utan att visa helheten..? Hon är bra - min Hänna Montäna!
  Vad blir det i veckan då? Jobb & träning?


Sugen!

Idag har jag varit riktigt shoppingsugen! Har suttit och spanat runt på massa hemsidor (var evigheter sen jag var på stan) och det finns så himla mycket snyggt nu! Jag som brukade göra av med tusentalskronor, har inte shoppat på evigheter... Inte sedan jag kom hem från Turkiet, och det var ju över en månad sen. Duktig jag har varit va?! ;) Men sparar man så gör man... Och det kan ju vara värt det ;)
  Men efter missen av shoepartyt funderar jag på att trösta mig lite. Är lite basicgrejer som fattas i min gaderob tycker jag. Detta är bara saker från H&M, men absolut inget som jag skulle tacka nej till!

Dags att åka ner och kolla vad som finns på stan kanske?!


Nelly high heels party

Intar otten ikväll, dom 99 första FÅR ETT PAR SKOR! Och dom 200 första en goodiebag... Och jag kan inte gå! Jag som ÄLSKAR skor! Som mamma sa: jag vet ingen som har så mycket skor som dig! Det går typ inte en dag utan att jag tittar på skor på olika sidor på nätet.
  Men nej, jag ska upp och spela fotbollscup imorgon, så jag kan inte gå ut och festa som alla andra denna fredag. Jag älskar egentligen att spela cuper - det är hur kul som helst men inte just nu... Inte när min favvisar står emot varandra skor vs fotboll. :P (jag vet att jag beter mig som 5 år just nu, men jag kan va väldigt tjurskallig)
  Det värsta är att det inte ens skulle varit detta datum från början, utan nästa lördag & Hanna hade föranmält oss. Så hon mejlade till Nelly och dom sa att otten hade ändrat datum & att dom inte kunde göra något åt det. TACK!

Dessa skor skulle i allafall inte jag tacka nej till, givetvis från Nelly. Man kanske ska tröstköpa några? :P


Gammalt klipp!

Jag hoppas att ingen tar illa upp nu, men det här klippet är så himla roligt (och gammalt).
"Här har jag suttit i två timmar, utan streck"

 


Kanske?

Min blivande tatuering kanske..
Vad tycker ni?


Tack!

Ska slänga ut ett tack till Carro i mitt lag för hennes komentarer.
Tack för att du bryr dig, och tar dig tid att skriva saker som hjälper mig.
Jag vet att du har haft det väldigt jobbigt med..
Men jag uppskattar det!
TACK!


adidas

GAMMAL HEDELIG SAK!
Har sprungit runt som en galning och letat efter träningsväskor. Är ju en hel del som ska med såhär på måndagsträningarna när man både är ute och inne. Och som vanligt när man letar efter nåt hittar man det inte. Då drar pappa fram denna goding. En gammal hederlig adidasväska i skin, från typ..? 80-talet? mammas gamla... Och den HÅLLER! Hur många saker som man köper idag håller i flera år?

Jag är i allafall ensam om denna ;)


Tack Emelie!

Nu äntligen så!

Har lagt upp denna video på facebook, men måste lägga upp den här med. Dels för att denna låt går på replay ganska många gånger om dan hemma hos mig. Men också för att jag ÄLSKAR denna video! Den är grymt konstig, och som vanligt har hon helt obegripliga kläder, men hon är samtidigt så jäkla snygg! Ge mig den där kroppen, säger jag bara!
  Kan det bli mer Lady Gaga än såhär?




i want your love and i want your revenge,
you and me can write a bad romance!
i want your love and all your lovers revenge,
you and me can write a bad romance!


1:års kalas

Igår fyllde min lilla prinsessa hela ett år. Vart fort tiden går... Minns det som igår när jag gissade mig till att min kusin Johanna var gravid. Och det känns som det var ganska nyligen hon föddes, men det är alltså hela ett år sedan. Och guuud så söt hon är just nu! Presenter i mängder fick hon, men som vanligt när det gäller småbarn så var det papprena och snörena som var roligast. Och så tårtan förstås...
   Men snart får den lilla solstrålen konkurrans, i december kommer nämligen ytterligare ett kusinbarn. Det ska bli så spännande, undra vad det blir...


Världens sötaste Minoo, som lärt sig att gå :)

Tänk om man kunde fylla ett år igen?!


Nu ska jag åka iväg och vara barnvakt åt två andra sötnosar: Theo & Malte. Sen ska Hanna och jag ut och promenera. Känns som det kan bli en mysig söndag.
   Vad ska ni göra?

Hjälp?

Någon som vet hur man lägger in videoklipp här på bloggen?

Dålig uppdatering

DÅLIGT AV MIG! Vet inte riktigt hur det kommer sig att det blir såhär ibland... Jag menar, så fullt upp har jag ju inte!

Hanna ringde och överraskade mig igår genom att komma hem. Jag blev jätteglad när hon ringde, var ute och gick och typ skrek till så folk vände sig om efter en :P Men sånt får man bjuda på ibland! På kvällen var vi ute och gick en timme, jättemysigt framför allt när det började snöa :) Sen hem till Hanna och mysa framför tvn till Mammas pojkar och nya Glee med varsin kopp te.
  Följer ni mammas pojkar? Säger bara: Bobbys mamma? VAD ÄR FELET? Hahha hon är så himla rolig - hon gör hela programmet, utan henne hade det inte varit något att titta på! "Vad du göra, pussa henne i ansiktet?" Bobbys svar: "Men mamma, det är ju så vi araber hälsar" Haha, att han står ut?!



Jag och min bästa Hanna ♥

Curley sue

Ibland kommer jag på mig själv med att sakna mina lockar. Jag plattar ALLTID håret nu för tiden. Det har blivit som en vanesak... Plus att jag har fått för mig att jag ser mycket barnsligare ut i mina lockar? Har ni också sådana där nojjor för er?
  I måndags efter träningen gick jag och la mig med blött hår och vaknade och såg ut såhär på morgonen. Kanske dags att börja "plocka fram" sina lockar igen. Det är ju sådana alla hollywoodstjärnor kör med... Kan det vara nåt för mig?


Ta mig dit!



Hey man, look at us smiling!

Ute och cyklar..

.. precis så känner jag nu.
tusen tankar har börjat snurra i mitt huvud. det har alltid varit konstigt, som om dom levt sitt eget liv där inne. och som om jag aldrig har kunnat styra dem.
ni förstår, jag är så himla duktig på att spela - det har jag alltid varit. jag kan ta fram det där leéndet och klistra på det när jag vill. jag kan låtsas vara glad, fejka. och sen när jag kommer hem och lägger mig i sängen så tar jag av det. hur enkelt och smidigt som helst. TILLS.. man märker att man är ensam.

jag vet att det är okej att må dåligt, att det är okej att vara ledsen, att folk förstår. men det är inte okej när man heter sanna svensson - när man har som symbol att alltid vara glad, när folk tror och begär att man alltid ska vara glad. för vad händer då om man inte skulle vara det en dag? skulle dom bli besvikna? snacka skit? ignorera? skulle dom tycka om mig då om jag är som jag inte borde vara?

och jag vet att jag är svår att förstå! (jag gillar kent, vad begär ni?:P) jag har alltid varit svår att förstå, för jag har aldrig riktigt berättat hur det är. jag berättar en viss del.. är det jag som aldrig riktigt gett er chansen att försöka förstå?

men vet ni? det är när man mår som sämst, man förstår vilka ens riktiga vänner är. och det är väl egentligen bara dom man behöver? dom riktiga?! och nån gång ska jag berätta precis allt för dom, hur det känns på riktigt. för nu är det på riktigt. nu lever vi i våran mardröm, nu vet vi hur det känns aldrig få träffa någon mer, nu vet vi hur en tom stol ser ut & hur det är att ta farväl. en olycka kommer sällan ensam va?!

if there´s nothing missing in her life, then why do this tears come at night?


Gaga ulalala

i want your love
and i want your revange,
you and me can write a bad romance.
i want your love
and all your lovers revange,
you and me can write a bad romance.


Två saker!

♦ För det första: tycker det är jäkligt dåligt att man får nåt jäkla "reklam"inlägg när man skriver om en begravning. RESPEKTLÖST!

♦ För det andra: GRATTIS till min pappsi!

 


Moster ♥



Min vackra!
Gabriellas sång är och kommer alltid att vara din!


"jag är här & mitt liv är bara mitt,
och den himmel jag trodde fanns ska jag hitta där nånstans"

 

 


time to say goodbye..

jag känner mig däven, sjuk & full på samma gång. och så otroligt trött! och tömd.. tömd på allt - känslor, saknad, tårar. allt som fanns där tidigare idag, hos dig. det var så otroligt vackert, moster! allt var för dig! alla ljus, alla tusentals blommor.. och så ditt kort, från jul där du skrattade och strålade! du var alltid så vacker!
   och nu har vi sagt farväl.. nu är det på riktigt, nu är din cancersjuka kropp borta och har lämnat oss alla i stor sorg & saknad! fru, mamma, syster, moster, vän.. ♥


the story was supposed to last!
you were never supposed to be,
just somebody in the past.
somebody i used to see..

trouble crept up on us.
the warning never came in time..

just another day like any other,
nothing in the sky said run for cover.
just another reason, never thought it would end this way.

there was no parade, no flashing lights.
no song to sing along the way.
there was no parade, no waves crashing.
there was no one else around for days.
there was no parade..

 


Jag är som ett litet barn, men jag vill inte!

Jag vill INTE gå på begravning imorgon!
Jag vill INTE ta farväl!
Jag vill INTE att det ska vara sant!


jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!


♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥


Brrrrr

KUL ATT DET VAR SÅ MÅNGA SOM HITTA HIT IGÅR :) VAD GLAD JAG BLIR!
Komentera gärna lite mer bara ;)

Har ni varit ute idag? Inget jag rekomenderar, shiiit vad kallt det var! Sådär igenomträngande blåst. OCH SÅ SNÖ? Det är alltid såhär att man ser den för första gången i början av November (och ändå blir man lika förvånad?) och sen ser man inte skymten av den i December sen när man verkligen vill ha snö. Men i år hoppas jag att det blir annorlunda! Tänk om vi kunde få ha en vit jul?!

Gick förbi ett antal resebolag idag påväg mot rådhuset.. Får du verkligen ha sånna där bilder uppsatta överallt? Strålade sol och oändligt blåa hav? Är inte det lite taskigt? Som att hälla salt i såren?
   Jag kan också göra det.. Pratade med en av våra norska mammor på facebook nyss. Dom är så himla roliga, min faster skulle älska dom! Dom skulle vara ett såkallat "dreamteam". Får väl styra ihop så att dom får träffas.. I Turkiet förstås ;) Och på tal om Turkiet..


Hanna fick en ros av ägaren för att hon dansa så bra & Yalcin blev våran hjälte när vi blev avlurade massa pengar. Han hjälpte oss nämligen att få tillbaka precis ALLT - 1000 svenska kronor för att vara exakt.

Lata dagar i solen (extrem ful bild, men titta bortom mig - wonderful)

Tupplur i solen..

Hanna tupplurade på hotellet med.. Jag fick in en närbild i denna stund med, det är otroligt bra men Hanna mördar mig om jag lägger ut den ;)

Men man måste sova om man ska orka med denna uppladdning..

Sen måste man duscha också.. (man blir brun i Turkiet)

Sen är man fit-for-fight

Tjohooo ;)

 


Gratulerar!

STORT GRATTIS till världens bästa lillebror som har tagit körkort idag!
Hurra, hurra, hurra :D Payback time nu brorsan ;)
Så nu får vi väl se hur ofta jag får ha min bil då.. :P Naedå, himla kul faktiskt är jätteglad för hans skull. Och vilken lyx sen att ha både skrivningen och uppkörningen på samma dag! Under körningen var nog jag lika nervös som han haha :P

 

 


VAD ÄR DETTA?

Först är hela min bloggdesign typ förstörd och nu är min hotmail och msn blockad? VAD ÄR DETTA? Vad är det för människor som gör något sådant för att förstöra för andra? Blir så ledsen.. Alla mina kontakter liksom! Jag har haft den där mailen och msn sen jag var typ 12 år..

Vill ni ha min nya är det bara att fråga. Tydligen ska man vara himla försiktig nu!
/Besviken

Åhh paniiik!

Shiiiiiit nu har jag sån där Turkietpanik igen!
Jag vet att jag tjatar en himla massa om det, men det går inte att förstå om man inte var med.. Hanna förstår PRECIS hur jag känner. Det gör hon i för sig oftast i allafall! Hon skrev ett sånt himla fint blogginlägg, är helt rörd :)
http://hannanlange.blogg.se Ni borde faktiskt besöka hennes blogg!
   Tror att min panik har lite med begravningen att göra också. Hon dog ju faktiskt när jag var bortrest. Men där var det så svårt att ta det till sig, det kändes inte som på riktigt. Det var när man kom hem, där man har alla minnen av henne som det onda börja komma. Och jag får riktiga ångestattacker emellan åt. Varför måste det vara så här? Why does love always feel like a battlefield?

När någonting är dåligt, får man ta och titta på något bra!


En glad Hanna :)

En nöjd Sanna

Hanna gav gärnet & hade superkul :)

Mehmet skulle inte vara sämre..

Världens SKÖNASTE Norskor

Hanna & jag "råkade" rida kamel.. Ni kan ju själva se hur vi skrattade, herregud alltså!

Sanna Banänä &..

.. Hännä Montäna

Hanna, vad hände här?

Danstime!

Kärlek

Det finns några godbitar kvar - det lovar jag! Men dom får ni se en annan gång..
Sleep tight!

 


Designproblem?

Vad har hänt med min design? Den var typ förstörd när jag logga in idag.. ?
Nu måste jag ha ny insperation och hjälp med ny design för såhär kan det ju inte se ut.. Blir ju jättetråkigt! Dock gillar jag denna stil på texten mycket mer!

Nu ska jag göra i ordning mig och sen dra mig ner mot stan för att träffa min kusin Johanna och hennes underbara dotter Minoo :)


Musikberoende

Jag kan inte göra någonting utan musik!
Just nu går dessa låtar på replay hemma hos mig, kanske inte bara för att dom är bra utan för att dom sätter sig fast, man kanske blir glad eller dom påminner om nåt.. Turkiet t.ex.

Mando diao - Gloria
Eva Simons - Silly boy
Sean Kingston - Fire burning
Jordin Sparks - S.O.S (let the music play)
David Guetta ft Akon - Sexy bitch
Kristinia DeBarge - Goodbye
Queen - I want it all
Jordin Sparks - Battlefield
3 Busserulls - Öl, öl & mere öl


Eva Simons

Så himla cool tjej! Älskar när folk vågar vara lite annorlunda - såkallade orginal :P Jag menar, hur många artister har denna frilla? Skön låt med!



you´re calling me more than ever now that we´re gone.
took keys back to my place, we were having no fun.
but you´re not ok, telling me you miss my face..
i remember when you would say you hate my ways!

i said im not coming back,
is it you only want what you cant have?
that ego turning just too bad for you,
that when you had me didnt know what to do.
game over - you loose!

cause you had a good girl, good girl, girl
thats a keeper!
you had a good girl, good girl
but didnt know how to treat her!
so silly boy get out my face (my face)
why do you like the way regrets taste?
so silly boy get out my hair (get outta here)
no, i dont want you no more! (get outta here)