Oh My God ;P

grillkvällen igår hos faster blev mer än lyckad ! OH MY GOD VILKEN SLÄKT JAG ÄR FÖDD I ! haha hjälp , jag förstår inte hur det ska gå för oss ungdomar här i livet .. men fy tusan vad kul det är :D pappa & faster visade oss i alla fall alla senaste "dancemoves" & jag lovar om det finns någon människa där ute i världen som kan hänga med i samma dans är dom värda miljoner !
  min faster drog som vanligt en massa skämt som dimper ner i hennes mobil titt som tätt , gårdagens nya löd : busschaffören som inte kunde säga S öppnade dörrarna och släppte in passagerarna . det blev ett väldans tryck ! busschafören sade : flappna av flappna av , alla får fitta .
 
& som vanligt med min fasters inlevelse och dialekt slutade det hela i asgarv :) "halleljua , halleluja i just love them so !" ♥

nu börjar det bli dags att ladda inför match :D tyvärr den sista men absolut den roligaste ! HEJA SPANIEN !

Sex & the City .. Och så restenmåste säga att filmen överträffade mina förväntningar . jag har aldrig varit någon "följare" av serien så när förslaget kom upp tänkte jag , javisst varför inte ?! & som jag skrattade när jag väl satt där i biosalongen och mumsade på popcorn ! och så måste jag ju erkänna att samantha kommit och blivit lite av en favorit , herregud vilken klockren människa :) som jag skrattade ..
  besöket på trädgårn efter med moa , helena , emme & emma blev också mycket lyckat ! gamla minnen dök upp , vad som komma skall och så förstås en massa skratt & nötter på det . tyvärr kom regnet sedan (ovanligt för denna svenska sommar) och avbröt oss men vi fortsätter en annan gång :)

nu ska jag snart ta cykeln eller om det blir till att gå till kusinerna och nova för att grilla , mysa och kanske bada .. när det gäller mig är det ju ingen ovanlighet , jag bara älskar att bada ! så mina kära vänner , på återseende :) & förresten ta nu och gå och se Sex and the City ;)

Burr-burr

vart är sommarvädret ?
det var nattis och min fundering när vi knallade omkring igårkväll . det var så kallt att mitt smarthuvud till kusin kom på en hel låt ! tro nu inte att det här är nåt ovanligt för jag har faktiskt en hel väska full av hennes låtar . det kan komma som en överraskning men hon är faktiskt rena rama geniet ;P
  vi var i alla fall vikingar och köpte oss en varsin slush (vad annars ?) det finns faktiskt ingen som är bättre än hon ! ♥

så vad gör man en fredagkväll när vädret inte är det bästa ? jo , man går på bio :) ikväll ska jag , som faktiskt inte följt serien , se sex and the city . det ska bli riktigt mysigt faktiskt , hoppas & tror att jag kommer gilla den .
  sen ska jag faktiskt träffa mina gamla tjejor över en drink på trädgårn . det ser ut som det blir en bra helg även denna gång ;)


Shalalalalala

there you see her , sitting there across the way
she dont got a lot to say but there´s something about her
and you dont know why , but you´re dying to try - you wanna kiss the girl

yes , you want her look at her , you know you do
its possible she wants you too , there is one way to ask her
it dont take a word , not a single word
go on and kiss the girl !

shalalalala my oh my
look like the boy´s to shy aint gonna kiss the girl
shalalalala aint that sad
its such a shame , to bad you´re gonna miss the girl

Så var det avklarat..

Midsommarafton , det blir inte mer svensk sommar än så !
& så svischar det bara till och sen är det över .. Som nu ! Och jag måste säga att jag längtar tillbaka till St:annas skärgård & hulevik . Till vattnet , människorna & känslan att vara långt borta från allt och bara koppla av på landet .
  Well , well back in town .. Midsommar bjöd i alla fall på ALLT den bör innehålla : ALLA väder , trevliga människor och roliga lekar :)

      

Cause its us against the world ,
you and med against them all
If you listen to these words , know that we are standing tall
I dont ever wanna see the day that
i wont catch you when you fall
Cause its us against the world ! ♥

SVERIGES PLATTMATCH

Jag undrar hur många miljoner svenskar som är besvikna idag ?
JAG ÄR DET !
EM som man har sett fram emot , längtat till . Det har varit storbildskärmar överallt i stan . Tröjor , halsdukar , flaggor , mössor/kepsar till höger & vänster . Hela landet har haft EM - feber . Och Sverige börjar turneringen på BÄSTA sätt .
  Men vad hände igår ? Hur fasiken kan plattmatchen komma i ett så viktigt avgörande ? Det såg ju ut som dom inte ens ville gå vidare ? Vi hade alla möjligheter i världen , det räckte med oavgjort och så var det klart . Men det svenska landslaget gick in med en inställningen som om det redan var det . Zlatan gick mest på plan .. Den enda som sprang och kämpade var Fredrik Ljungberg (som tyvärr inte verkar kunna göra mål) ! & Lagerbäck , varför kommer inte bytena när det inte händer nåt och folk är trötta ?
  Nae ni , jag är grymt besviken ! Visst kan man göra en dålig match , men här var det inställningen det var fel på ! I ett sådant bra läge som Sverige ändå hade ska man väl inte vilja nåt annat än att gå vidare ?

Tack & lov att vi vann våran match i alla fall !
Nu är det bara att ladda om för VM (och fortsätta & se de andra EM - matcherna)
;)

Mästerfotografen

idag var det dags , kolmårdens djurpark med jobbet . vi lyckades ha alla väder , sol & stekhett , blåsigt & kallt och så spöregn & åska - mysigt ! det var trötta ben och det mest spännande var när man skulle få äta sin matsäck , vi hann faktiskt inte ens hinna in i djurparken innan det började tjatas om den . delfinerna blev (självklart) favoriterna , även de tuffaste , spralligaste killarna satt helt stilla med öppen mun .
  en mycket trevlig dag , men jag är helt slut ! det dröjer nog ett tag innan jag åker med tio barn till kolmårdens djurpark igen :P dock är ju vissa av dessa bilder värt det :D

        

tigern som ligger och sover är ju helt underbar :D
aja , ett stort tack till mina modeller ;P
  tack för idag !


att vara stark

att vara stark är inte:
att aldrig falla , att alltid veta , att alltid kunna

att vara stark är inte:
att alltid orka skratta , att hoppa högst eller vilja mest

att vara stark är inte:
att lyfta tyngst , att alltid komma längst eller lyckas

att vara stark är:
att leva livet som det är , gå igenom svåra perioder , acceptera det , falla till botten , slå sig hårt och alltid komma upp igen !

 ♥

FY FAN

det finns ju INTE ! en jäkla fjuttig minut ifrån ett poäng , det är ju helt sanslöst !
det är bara sverige som kan ha en sån jäkla otur ! och nu är hela avgörandet i sista matchen i alla fall . & tar sig sverige vidare då får dom antagligen möta holland - jippie !

naedå , jag är inte bitter ;P

jag vet

tiden krossar mjukt ditt motstånd ,
det kommer smälta bort som snö
tills du slår din käpp mot muren ,
som du byggde kring din ö !

the past is not a good idea

its something about this city its got me in its hold
when everythings too pretty , i just feel used and old
you say: there is something special about the days to come , and one day you will get there
but i live in denial as time is marching on ...

please , let yourself back in my arms are still open
make me feel again , this heart is still broken
but you say: the past is not a good idea , the past is not a good idea

there were something in the silence , something in the air
now i am stuck here with me , while your life goes on elsewhere
i say: there were something special about the days gone by
but now im left alone here ,
so i turn to denial - then you´re still by my side

please , let yourself back in my arms are still open
make it beat again , my heart is still broken
Lord knows - the past is not a good idea

HEJA SVERIGE

finns det nånting roligare än stora mästerskap ?
och idag , ÄNTLIGEN är det sveriges tur ! så ikväll ska man sitta bänkad framför tv:n , nervös som bara f*n .
men först .. spanien - ryssland
åhhhhh vad jag älskar fotbolls em !
HEJA SVERIGE !


Helgen

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD !

    
   
 

20 år

Idag fyller hon 20 ÅR min prinsessa ! Hoppas du får allt du önskar dig och lite där till !
Vi ses snart , hjärtat ♥

image242 image243

Ont, det gör ont

Att sparka på någon som redan ligger ner är fult !
Jag har glömt hur man reser sig igen ..

Det fungerar inte ens att gråta längre , det gör för ont

Utgång med världens snyggaste tjej!

när hon går förbi då stannar trafiken , skapar värsta kalabaliken !

jaa det är faktiskt sant ! när lisa axelsson går förbi vänder sig killarna om . och då pratar vi om killar i alla åldrar ;)
hursomhelst hann vi nog med precis allt . vi var på öltältet utanför bacchus (både inne i det och utanför) , dansade till musiken som spelades på scenen där , sedan styrde vi kosan in på trädgårn . vi var väl inte där nån längre stund men ändå hann vi med att bli skjutna av någon slags såpbubblorpistol - som då & då stänkte ut ganska mycket vatten så lisa & jag blev dygnsura ..
  det blev i alla fall otten till slut , där vi dansade dansade dansade och dansade :) & det blev precis lika mycket skratt som det brukar när vi slår våra kloka huvuden ihop !

gårdagens/kvällens vinnande koncept var i alla fall godispåsen vi köpte påvägen (trots att vi fick betala fem kronor extra för att vi betalade med kort ?) dock fick vi inte smaka jätte mycket själva , men den drog folk ;P

   
  
   

my cool ;P