Yes!

Hahaha fy fan vad Norrköping är bra! Kent kommer nämligen hit och gör en spelning den 16 februari, jag svävar som på moln :) Nu behöver jag inte tjura längre för att jag missa den i huvudstaden ;P Yeeeeeeees!

Hopp in i duschen!
Hoppas vi ses ute gott folk :)

22.28

I been dancing in the dark!
Searching for a spark, a fire still burning..

Med risk för att detta kan bli ett rätt sentimentalt inlägg, så hänvisar jag er som inte bryr sig om mig (;P) att blicka neråt. Jag har nämligen tänkt att börja med att ge Frida ohh wisst en louge! Med tanke på att hon alltid lyssnar på mig, och då menar jag verkligen ALLTID. Det kan vara flera timmar till och med och då kan jag verkligen prata om allt mellan himmel & jord. Sen ska vi ju nämna att hon är den som kommer och hämtar en mitt i natten om man ringer (vilket är sant, då det nämligen har hänt). Framför allt så är hon den som alltid skrattar åt mig, vilket gör mig väldigt glad! Hon är en riktig mysis - min rariiing
  Och Ohh wisst om du läser detta så har jag din tröja hemma hos mig nu. Moberg har äntligen lyckats få ut arslet ur målvaktsskydden ;P

Annars präglas dagarna av besvikelse! Och ensamhet..
Personer man aldrig trodde skulle svika en, som sa att dom aldrig skulle svika en har nu gjort det!
Svar på detta? Någon?


Dagens fråga

  • Vad är du världsbäst på ? att prata , varför ge någon annan en syl i vädret ? ;P (fråga bara Frida ooh wisst - www.hellstromfrida.blogg.se)

Vem är hon?

Jaa vet vi verkligen vilka personerna i vår närhet är ? Känner vi dom ordentligt , känner vi dom på riktigt ? Bröt vi oss igenom fasaden direkt när vi lärde känna personen eller är det bara som vi tror ? Har vi sett dom under deraste sämsta , bästa , sorgsnaste , gladaste , tröttaste , olyckligaste stunder ? Har vi varit där för dom när dom verkligen behövt det ? Har dom varit där när vi själva verkligen behövt den där öppna famnen ? Skulle vi lita på dom helt och hållet , skulle vi försvara dom mot precis allt ? Skulle vi stå bredvid dom när alla andra var emot dom ? Skulle vi nånsin kunna vara rädda för dom ?
  Svaret på allt detta tycks vara så självklart , men så händer det någonting och helt plötsligt är det inte alls så självklart längre .. Det som man absolut skulle ha gjort känns plötsligt tveksamt , så min fråga är : hur väl känner vi egentligen de personer som står oss närmast ? 
 
Flick/pojkvännen , bästa kompisen , mamma & pappa , laget , kompisgänget , grannen , klasskompisen , kusinen ? Vem är hon/han egentligen ?

dont..

.. waste your time trying to fix,
what i want to erase, what i need to forget
dont waste your time on me, my friend
friend, what does that even mean?
i dont want your hand, youl´ll only pull me down
so save your breathe, dont waste your song on me

dont waste my time

Cinderella

Igår var jag som Askungen! Under en liten, liten stund då modevisningen varade.. Tyckte vi klarade oss bra och applåderna öste ner över oss, BRA JOBB tjejer! This was our time to shine!

when the sun shine we´ll shine together
you´ll know i be here forever
although its not a rain outside
girl its getting late and you can stay the night
but you can dip out anytime whenever
i can call a car, i aint trying to stress ya
im looking fot the one with the glass slippa
baby girl, you can be my cinderella

(ska passa på att rekomendera lillasyster-umbrella, mycket fränare!)

    


HAHA

Skönhet klär allt & inget missklär en ful ;P

image125 image126

"Natta wannabe"

Till dig Hella som skrev det så kan jag talla om att: Nej, jag är ingen Natta wannabe. Hon är min kusin och hon är världsbäst men jag vill inte se ut som henne. Hur vore det?
By the way kan jag bara säga att det var inte ens jag själv som kom på förslaget om luggen! Och förresten lugg är en stor modegrej nu så i såfall är vi väl alla wannabe av någon, eller så tycker vi helt enkelt bara att det är snyggt med lugg!

Där har du svaret på din fråga :)

Tjejfest!

För alla Norrköpingsbor!
Måste passa på att göra lite reklam haha.. På fredag är det tjejkväll på otten. Det blir modevisning från Bikbok och norrköpings nya sexshop Oops ska också vara med på ett hörn med lite roliga saker. Det blir något lite lättare att äta + dricka. Det kommer bjudas på mycket roliga saker, så har du ingenting för dig säg till så finns det biljetter där du + en vän går in gratis!
Kul om det dyker upp mycket tjejer liksom :) Självklart är otten öppet för allmänheten sen med, så era män behöver inte sitta ensamma hemma ;P

Ps ni vill nog inte missa min kusins "strippshow" ;)

Lugg - hot or not ?

Idag fick jag ÄNTLIGEN håret fixat. + en lugg, har inte vant mig än så vet inte vad jag ska tycka.. Mycket grymt, men är det jag? I alla fall ett STORT tack till Johanna för allt detta jobb, det tog sin tid kan jag lova :)

  

Så vad tycker ni, ska jag ha lugg?
Den får la sitta över modevisningen på fredag i alla fall :)

Spanien-Sverige på internet?

Sitter hemma hos Jocke med Moberg, Cilla & Karin. Äter lite popcorn & dricker cola (tröstäter) Som den fotbollsnörd man är tycker man naturligtvis att denna match är livsviktig typ.. Dock håller hockeynördarna här inte med mig. Jag tjatar mig ändå till att vi MÅSTE se matchen, då uppstår problem nr 2. Jocke pocke har inte kanal 9. WHAT tänker jag? Efter mycket om och men lyckades vi ändå hitta en sida på internet där man kan se matchen. Kan bli så att andra halvlek ses hemma.. Herregud asså!

Fick vänta på bussen mot stockholm ute i kyla igår. Den var 45 min sen, jävla idioter säger jag bara som orsakade bombhoten i Göteborg!! Vart är världen påväg?

HEEEEJA SVERIGE !!!
/s

Attans..

Kent spelar idag i Stockholm. & jag skulle ha sett dom! Jag skulle ha fått mitt hår iordning gjort med slingor och klippning. Icke sa nicke INGET AV DEM! Grymt besviken faktiskt! Varför drabbar denna otur alltid mig?!

Jäkla skit!
/S

DÅRE

and if you think im corny, then it will not make me sorry
its your right to laugh at me and in turn,
thats my oppurtunity to feel brave
because ridicule is no shame, its just a way to eclipse hate
its just a way to put my back straight, its just a way to remain sane

cause it takes a fool to remain sane
and in this world all covered up in shame


skulle ha fått håret iordning gjort imorgon egentligen men det blev inte så :/ förhoppningsvis på måndag, så att det är bra till modevisningen nästa fredag. har ni inget för er så kom och titta :)
/s


Så sant

you either got it, or you dont!
you either stand or you fall
when your will is broken, when it slips from your hand
when theres no time for joking
theres a whole in the plan!

you dont mean nothing at all to me!
but you got what it takes to set me free
you could mean everything to me

i cant say that im not lost and at fault
i cant say that i dont love the light and the dark
i cant say that i dont know that i am alive
and all of what i feel i could show

do you really want to go?

för det första! christoffer hiding knäcker när han sjunger den här låten, så nelly furtado - du kan slänga dig i väggen!
för det andra! jag ska sluta ta till mig dina ord, bryr jag mig inte om dem så blir jag inte besviken sen! finns du inte så existerar inte orden. hör jag inte av mig så gör du ändå inte det heller. saknar jag så behöver ingen få veta det! jag klarar mig ganska bra faktiskt, bara jag ställer in mig på det. och ser ingen dina tårar, så gråter du inte!
  take a last look at the past and we´re out!


We´re not gonna take it

Tänk vad skönt det skulle vara om man kunde be en del folk att bara dra åt helvete, när de beter sig illa eller sårar en?! Jag ska nog lära mig att bara stänga av mig själv, trycka på isbergsknappen och inte bry mig! Plan A, nån som har en plan B?

Oh you´re so condescending,
you´re gall is never ending
We dont want nothing, not a thing from you!
Your life is trite and jaded,
boring and confiscated
If thats you best, your best wont do!

We´re not gonna take it,
no we´re not gonna take it!
We´re not gonna take it anymore!

Besvikelse !!!

Hur fan rent ut sagt kunde Christoffer åka ur idol? Det är för mig en omöjlighet! Såg reprisen igår och blev nästa ledsen faktiskt, enligt mig fanns det många som kunde åka ur före honom! Nu ska jag ta mig en tankeställare om det är värt att fortsätta tittapåprogrammet idol :P
  Annars då?Jaa ni, hela helgen har faktiskt varit en ren besvikelse! Personer som jag aldrig hade kunnat ana bete sig på ett visst sätt har gjort det.. Och det känns FÖRJÄVLIGT! Just nu känner jag mig faktiskt minst på denna jord & ensamast? Det endapositiva med detta är att veckan kan ju inte bli sämre i alla fall?!
  Idag har jag tröstat mig med att köpa nya stövlar och åkt runt i djuraffäreroch letat efter en ny liten vän:) Hihi får se om det blir någon.. Hjälp mig med namn?

Nu ska jag se fotbollsgalan :)

Kid Svensk

Hallå, hallå! Här är Sanna precis nyligen hemkommen från bion. Nu har jag ÄNTLIGEN (får man väl lov att säga) sett Kid Svensk. Så, vad tyckte jag då? Joo jag tyckte att den var precis så som jag hade förväntat mig. Pinsam, rolig, tragisk, härlig & precis sådär bra som jag trodde :) Freddie & jag fnissade rätt mycket där i biosalongen, där satt den! Stor louge till killen som spelar Jamppe (Jim Rautiainen) som gör ett underbart skådespeleri rent ut sagt. Här kan vi snacka om att rörelser och gester får en helt ny innebörd haha :)
Sevärd!

Tell them its me who made you sad , tell them the fairytale gone bad !

:/

Usch, fy & blää!
Jag skulle bara vilja krypa ner i min underbara säng med massa kramdjur och min mamma!
Varför ska du förstöra när allt var bra?
Jag vill dra täcket över huvudet och stanna där! Strunta i att gå upp & bara vara där tills allt är bra igen!

Tusen tack till Frida för alla turer ikväll/natt!

YES

Jaaaaaaaaaaa!
Imorgon ska jag äntligen se Kid Svensk. Ska bli väldigt trevligt! Så nu hoppas jag att den där himla filmen (rent ut sagt) är värt allt besvär. Sen ska jag även ut med kusinen & göra stan osäker! See you tomorrow darliing! www.niwe.blogg.se

Nu ska jag hjälpa Frida i garderoben på kulturkammaren.

image118

HÅR

Har precis varit på modeshow! Hår-mode-show-visning! Häftigt faktiskt, dom är duktiga frisörtreorna på Kungsgård! Man kanske skulle valt att gå den vägen? Anyway så var det mycket färger, tuperat och sköna kläder :) Kul att göra nånting annorlunda for once!
  Jag blev så inspirerad att nästa vecka är det jag som ska gå till frissan, Johanna och bli stylad :) Eller inspierard & inspirerad, jag har pratat om det ganska länge nu haha & nu har vi kommit fram till hur det ska se ut. Kanske att det till och med blir en rak & modern lugg, får se.. Men i övrigt tror jag det blir jätte bra, ska bli himla kul faktiskt!

Madelen Casta - vart tog du vägen igår? Du skulle ju ha fikat med oss, illa flicka lilla ;)

image117 Adjöken fröken!

?

Maybe you were right ..
but baby I was lonely .
I dont wanna fight ,
Im tired of being sorry !

Secound time today

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp & ta en lång promenad .
Jag skulle låta blicken möta andra ögon , i en främmande stad .
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny ..
Jag är rätt mycket med migsjälv , precis som du .
Jag skulle andas i det tomrum som blir över om du lämnade mig nu !

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va .
Jag skulle få den tiden över för migsjälv , som jag sagt att jag vill ha .
Jag skulle unna mig att drömma 100 mil genom Europa om en främling lika tillitsfull som du !
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu .

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans .
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams .
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat , som jag varit med förut nånstans ..
Jag antar att det finns nån du skulle ringa , om jag inte fanns !

Jag kanske skulle leta upp nån yngre , som en fjäder i hatten .
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten .
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd , ingen känner mig såväl som du !
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu !

Höst

Höstdepp. Kallt. Mörkt. Träligt. Mysigt. Ensamt. Folktomt. Längtan framåt.
Känner ni igen er?
  Jag har kommit in i en period där jag egentligen inte har lust med någonting. Som om det inte finns någonting roligt. Som om man har tappat all kontroll & bara står och tittar på sitt eget liv. Som om man inte lever det själv. Ibland är jag rädd att jag ska göra någonting dumt, något jag kommer att ångra för just nu bryr jag mig inte.. Svårt att hänga med? Jag gör det inte själv!
  Var ute och gick förut, det regna lite på nåt sätt såg vädret ut ungefär så som jag kände mig. Så som säkert många andra också känner sig. Jag antar att livet är så - man har inte alltid koll på allting!

   

"Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskaling, jag vet hur det känns
när broar till tryggheten bränns!
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå!"

Jaaa?

Jag vill ha en bil, jag vill åka utomlands, jag vill bli brun, jag vill ha någon som kan styla till mig, jag vill ha massa nya kläder/skor, jag vill ha en hund, jag vill kunna spela fotboll igen, jag vill ha julmys, jag vill att det ska hända nåt spännande, jag vill att mina kära ska få leva länge, jag vill ha ett lyckligt liv! Jag vill, jag vill, jag vill!
  Men vem vill inte det?

Jag älskar den här bilden! And one more thing - så nära får ingen gå!
 
image110

Lagfest & Strömavbrott

Igår var det dags för årets lagfest . Kul att det var så många som hade lyckats hitta dit :) Avtackade en tränare , det bröts ut ett gapskratt när tjejerna lite sarkastiskt sa "tack för det här året då" & räckte över den minsta lilla kruka med nån blomma i som jag någonsin sett . Krukan var nog inte större än en äggkopp . Dock kom den STORA blombuketten sen . Annars innehöll det väl det mesta - god mat , trevligt sällskap & "idiotlekar" ;P
  Men så helt plötsligt när Sara och jag står där ute slocknar precis hela smedby , STRÖMAVBROTT ! Herregud det är ju inte sant .. När jag ska gå in och berätta allt HEEELA smedby är kolsvart börjar alla gallskrika . Im really scary hihi :) Och gallskriken är inte slut här inte .. När Sara och jag är på toaletten (man var tvungen att gå två åt gången eftersom den ena var tvungen att lysa med mobilen så man skulle se något) hör vi ytterligare ett skrik . Denna gång kommer det från nästan alla tjejer , vi springer ut & hör att de har sett en gris . WHAT ? tänker vi , men sen får vi höra hela historien . Tre killar med mask (den ena GRISMASK?) har bankat på rutan utan att någon märkt att de kommit i mörkret . SCHYSST , väldigt schysst ! Hahaha ohhh my God !
  Dock var det inte strömavbrott inne i stan , så vi fortsatte med krogen :)

Vill känna det där - Men så nära får INGEN gå !

 
  

Sant

Folk säger alltid att det inte handlar om att vinna , utan att göra sitt bästa . Och så förlorar ditt lag & du ser det i deras ansikten .. Tränaren och dina föräldrar är besvikna ! De ville vinna och du gjorde dem besvikna ! Efter ett tag tröttnar du på att se deras ansikten , så du gör så att du vinner . Sen vinner du igen & igen och plötsligt blir segerruset det viktigaste .. Du glömmer varför du EGENTLIGEN älskade att vara med !

Ikväll är det lagfest , har inga förväntningar alls faktiskt .. Hoppas på det bästa !
Dags att försöka bli lite snygg ;P