Ja, vad säger man?


Jag som kändis

Hanna är så otroligt duktig på det här med bilder!
Så nu har jag gått och blivit kändis,
ja ni ser ju själva ;)





Bilder: Hanna Hemera Nilsson Lange

Converse

Min älskade converseväska som jag haft ett år snart, får fortfarande massa beröm.
Jättekul att gå på stan och folk kommer fram & undrar var jag köpt den och ger massa komplimanger.
Jag blir så glad! Tänk vad små ord kan göra en glad?!
Att bara gå fram till en främmande människa och säga något snällt.
TACK SÅ JÄTTEMYCKET! Och tack till Erik som köpte den i present åt mig från Barcelona.
Jag älskar den!


It takes a fool

And if you think Im corny, then it will not make me sorry
Its your right to laugh at me,
and in turn its my opportunity to feel brave


TIPS!

Måste tipsa om dessa supersöta armband, som några unga tjejer har som sitt projektarbete.
Enkla, unika och perfekta att piffa upp vardagen med eller som söta accesoarer till festen.
Beställde tre stycken idag, så väntar med spänning på att få se dem i verkligheten :)
Perfekt som en liten vardagspresent såhär medan vi väntar på sommaren och ljusare tider.
Bra priser med, så klicka in och beställ eran favorit nu :)

http://braceletsforyou.se





<3

I´ll sing it one last time for you
then we really have to go.
You´ve been the only thing thats right,
in all I´ve done!
And I can barely look at you..
But every single time I do,
I know we´ll make it anywhere!
Away from here!

Light up, light up
as if you have a choice!
Even if you cannot hear my voice
I´ll be right beside you, dear!
Louder, louder
and we´ll run for our lives.
I can hardly speak, I understand.
Why you cant raise your voice to say..

  

Det är först när någon du bryr dig om mår riktigt dåligt, som du förstår. Varför du själv mår dåligt, varför man skulle ge vad som helst för att få det att försvinna, varför man vill höra dom skratta, varför man tror sig själv när man säger att allt kommer bli okej. Och varför det känns så orättvist.
  Det är kärlek!

Det går inget bra nu

Jag vill inte byta jobb, inte som det känns nu! Jag vill vara kvar!
Det känns som jag sviker, kan barnen känna så?

Pappa hade hittat min bil idag. Den var perfekt, precis en sådan jag ville ha! Vi skulle titta på den imorgon och så blir den såld ikväll. Är det tredje gången eller nåt detta händer? Hur kan man ha sådan otur? Blir less på det här!
  Never count on anything!

H.E.A.T

I can walk a 1000 miles to be with you.
I catch your falling star!
I can walk a 1000 miles whenever,
no matter where you are..
Cause I know you can make it!
Why you gonna break it, baby?
Cause I´ll walk a 1000 miles!

80-talet, här är du

Så har 80-talet passerat på bara en kväll ;P Det går fort när man har roligt.
Och även alla hjärtans dag har passerat. Årets mest överskattade dag! Men oj, vad affärerna tjänar på det ;P
  Jag fick faktiskt ett gulligt sms av min moster & morbror (som för övrigt borde vara här när som helst?) "Kram bästa tjejen på alla hjärtans dag. Monica & bästa morbrorn." Hahaha :P Jag har ju hela fyra morbroder, men nu har jag tydligen fått en bästa :P

Lisas 80-tals fest blev lyckad, hon var supernöjd & glad vilket var huvudsaken :) Hon sprang omkring som ett glatt lite yrväder och hoppade, skuttade, dansade och skrattade. Det var guld värt att se :) Tårögd blev hon med när hon öppnade presenter. Så nu återstår det väl bara att visa lite bilder!

   
 

80-talet, vart tog du vägen?

På lördag ska jag på 80-tals fest så igår gick mamma & jag igenom garderober och så vinden. Det tog sin lilla tid kan jag lova, var mycket skit att gå igenom ;P Men som vi skrattade! Lisa, varför valde du 80-talet egentligen? Det måste vara det gräsligaste modet någonsin! Det var inte alls som jag trodde att det skulle vara! Knappt i närheten ens faktiskt! Men jag har i allafall två outfiter som jag väljer mellan. Vilken det blir får vi se, får väl försöka lägga in nån bild på det här sen. Säger bara en sak: HUR SNYGGT ÄR DET MED AXELVADDAR EGENTLIGEN? Som var det absolut största under 80-talet.. Aja jag kommer ju se stor och stark ut i allafall ;)

  

Eller vad sägs om den här snygga klänningen? :P

 
Riktigt läcker va? Speciellt längden! Ser ut som ett nattlinne!

You´re a star!

You´re gonna be a shining star,
fancy clothes - fancy cars.
And than you´ll see you´re gonna go far,
cause everyone knows just who you are!

Got everybody watching what i do,
come walk in my shoes
and see the way im living if you really want to!
Got my mind and my money and im not going away.
So keep on getting your paper
and keep on climbing.
Look in the mirror and keep on shining!
Til the game ends,
til the clock stops.
We gonna post up on the top spot!

Living the life, the life. In a brand new city, got my whole team with me. The life, my life I DO IT HOW I WANNA DO! Im living my life, my life. I will never lose! Im living my life, my life. And im not stopping!


Men herregud?

När vi var på vita hästen idag satt det faktiskt en riktig idiot bakom oss! Man ska egentligen inte säga det om folk man inte känner, men han visade inte upp sig från sin bästa sida. För det första så klaga han på precis allt. En del spelare hade inget att göra på isen & i nästa sekund var dom bäst. Dom kunde inte göra mål, dom kunde inte försvara, dom kunde inte tackla, dom var värdelösa. Varför betalar man pengar för att gå och se det då?
  Men det värsta var ändå att han hade sina två barn med sig och satt och skrek ord som: grisknullare, jävla pulla & jävla slynor. För det första sitter man inte och skriker sådana saker bland massa folk, MEN HUR KAN MAN GÖRA DET NÄR ENS SMÅ BARN SITTER BREVID? Det är förskräckligt! Usch för sådana människor, snacka om förebilder..

Hann och se lite av landskampen med när jag kom. (hade missat att den var, hur kunde jag göra det?) Och jäklar vilka mål Sverige gjorde! Det här är fotboll när den är som bäst! :D

Köpte en sån söt tröja på Monki idag. Det måste väl ändå vara Norrköpings bästa affär?! Den är vit tunnstickad & stor med upprullade armar. Den kommer vara perfekt i sommar med slitna jeansshorts & gladiatorsandaler. Den kommer i för sig bli perfekt nu med :P Men nu längtar jag till varmare, ljusare tider och vårgarderoben :)
  Nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg på jobbet och när jag ska träffa Ewe :) Puss&Kram

Sleeeten

Är sjukt sliten just nu! Spelat med förkylning & halvskadad fot, och nu såhär på kvällskvisten när man stelnat till känns det i kroppen. Men den är ju lungt, vi är faktiskt lite träningslediga nu! I allafall i några dagar. Det värsta är att det inte känns som det varit helg ens.. Har bara varit fotboll, fotboll & så lite mera fotboll. Inget sova ut & vila på helgerna, inte. Imorgon är det ny vecka så då är det ju bara att ställa klockan och så upp och jobba imorgon igen.

Förresten nu har jag äntligen ny mobil :D Det tog sin lilla tid & blev inte alls som det skulle, men nu är jag jätteglad! Hoppas bara på att denna håller lite bättre. Min tur har väl inte riktigt legat i det där med moboltelefoner.
Här är i allafall min nya skönhet!



Någon som har den?

tick-tock

tick tock klockan börjar rusa iväg & imorgon ska man vakna av klockan ännu en dag. skulle vara skönt att slippa det på helgen i allafall, men icke sa nicke!
  ni såg melodifestivalen va?! vad tyckte ni då? jag tycker att det är helt SANSLÖST att inte nina söderquist gick vidare! (hon som inledde tävlingen). jag tycker att den låten var helt klart bäst! mer rock-brudar i sverige! men jag tror på den låten ändå, det blir nog en hit :) sitter och lyssnar på den & den blir bara bättre och bättre. sjukt duktig tjej, vilken röst!!

this moment keep tick tock ticking away
the race is on, i am exploding (put out this fire)
surrender now, dont make me wait
this moment keep tick tock ticking away.. lalala


Out of the line like a star, like a hero.

Var riktig sjukstuga på cupen idag. Två som var helt friska bara och så endast en avbytare. Det blir jobbigt så inne, riktigt jobbigt! & inte hade vi speciellt mycket tur när det gällde lottningen. Men fasiken vad vi kämpar :) Och nu tog vi oss uppåt och spelar två avgörande matcher imorgon. Bara att ladda om med honung, té, halstabletter och allt vad det heter så vi inte förlorar mer folk. Det är så kul sånt här, jag älskar fotboll! Hoppas min fot håller nu bara.. Sen får det vara slut med inomhusandet, jag längtar till gräs och en stor elvamannaplan. Åhh, dumma februari se till att gå fort ;P

& så börjar melodifestivalen idag. Vare sig man älskar den, hånar den, hatar den så måste man titta. Jag måste säga det att startfälltet såg intressant ut, kändisar är ju alltid kul. Hur pass bra det låter får jag väl återkomma med. Och så måste jag ju se om jag kan lyckas tippa rätt detta år med, sa ju hela tiden att Charlotte skulle vinna förra året!

Hmm, jag måste nog göra någonting åt mitt shoppande.. Framför allt mitt skoberoende! (finns det nåt bättre än skor?) Igår var Hanna och jag & gjorde stan osäker, jag kom hem med: självklart ett par skor, en t-shirt, ett linne, örhängen, plånbok & en lång tröja. Då ska det ju även tilläggas att jag beställt en bikini och ett par skor från hm & en jacka, ett par shorts & ett par skor från ellos.
  Hjälp någon?

Nae nu är jag hungrig, dags att börja ladda om batterierna!
See you later, aligater!

2009´s snille, del 4

Ibland känns det som om man är ensam i världen om att kämpa, vara frustrerad
eller knappt orka med.
Men den känslans är en lögn!
Om man bara håller fast och hittar modet att möta ännu en dag,
så hittar någon eller något dig & gör allt bra igen.
För vi behöver alla hjälp ibland!
Någon som påminner oss om att det kommer att bli bättre.
Den personen finns där någonstans,
och den personen kommer att hitta dig!


björn borg.



Varenda gång jag sätter på mig ett pannband, säger min pappa: tjena björnta!
Å andra sidan har han ju alltid sina roliga komentarer till mina kläder. Men hur kul är det att se ut precis som alla andra jämt? Visst, är det många som går omkring med "hippieband" nu, men det finns ju så många olika. Och så många olika sätt att bära det på.
Detta kommer från H&M och säljs i tvåpack, för 29 kr. Perfekt!
Me love

För kung & fosterland.

en dag kan hela världen stå i brand
så kör för kung & fosterland.
köp mera, spendera så mycket som du kan
för kung & fosterlad!


La liga

Idag var jag uppe med tuppen igen för att spela ännu mer fotboll. Min klubb, DIF, har tydligen något som heter La liga en söndag i månaden. Det går ut på att man tar alla ungdomslag, både tjejer & killar, mixar ihop dem och så får de spela emot varandra som de spanska storlagen. Denna söndag ville dom ha en höjdpunkt, så de bjöd in oss från damlaget att spela en uppvisningsmatch mot ledarna. Riktigt roligt faktiskt, och visst klarade vi att spela ut dom ;) De var mäkta trötta efter 2x10 min hihi! Men cred ska de ha, dom gick in för det stenhårt! (Ska passa på att säga med, att bara för att de var ledare var det inga gamla gubbar.) Så nu är vi idoler inom klubben. Och vilka idoler sen ;)

Idag fyller världens bästa Lisa år. STORT grattis till henne!
Min lilla pärla ♥