När man talar om trollen..

Hur sjukt är inte detta?
Åkte ner en snabbis till Hageby cantrum för att titta på ett armband och ta ut pengar. När jag kommer in hör jag att det är något tjo & tjim och sedan ropar någon; OCH NU KOMMER HAN... Erik Saade. Hur stor är chansen att man skriver ett blogginlägg och vips en timme senare står karln där?


Det ska vara show!

Är det bara jag som tycker det ska vara lite show i melodifestivalen? Fart & fläkt? Tycker det är väldigt mycket ballader just nu.. Jag gillade Jöbacks (syndigt att en så snygg karl ska vara bög, han måste ha jordens finaste ögon) men den känns som hämtad ur en disneyfilm. Ska man ha en chans i eurovision ska det vara en låt man kommer ihåg i mängden - en lätt refräng. Och så ett snyggt framträdande!
  En så länge tycker jag bara det är en som uppfyller det kravet. Mini-Måns = Erik Saade. Där var det show och flashiga specialeffekter - good work! Och så är han ju ett litet charmtroll..




manboy, manboy you can call me manboy
i dont care, i show you have to love
there´s no halo round my head no, there´s no angels here
manboy, manboy you can call me manboy


Haha jag undrar vad grabbarna som skrev texten tänkte att en "manboy" var? Det låter väl kanske inte riktigt som en svärmorsdröm? Vad tycker ni om melodifestivalen?

Dont go wasting your emotions..

Tittade på Mamma mia igår (var länge sen sist nu). Jag bara ÄLSKAR den - det är en riktigt må bra film. Och om det nu mot förmodan finns någon i denna värld som missat att se den bör den göra det snarast!
  Mitt absoluta favoritnummer i hela filmen är; Lay your love on me. Det är så grymt snyggt gjort & vilken miljö sen?! Jag kan inte sluta le när jag ser det numret. Det är sådär lite på gränsen.. Och vilka snygga skådespelare sen! Se och njut ;)





Det ser ganska härligt ut va? Och magen.. Jaa, den är väl ungefär som min ;P

Maybe its getting better

Nu så, nu får jag sola i år igen.
I hela två veckor, allt är klappart & klart!
I maj bär det av mot solen!


Lååång dag.

Känns faktiskt som denna dag har varit hur lång som helst, kanske just för att man var uppe med tuppen för att kunna se Sverige-Slovakien. Och det var ju verkligen inte Sveriges dag idag när det gäller ishockey - men är fortfarande GRYMT besviken över båda matcherna. Trodde verkligen stenhårt på att Sverige skulle ta medaljer där :(
  Men det har inte bara varit hockey en dag som denna. Har besökt mormor med kusinerna Daniel, Andreas & Nattis och ätit våfflor. Min mormor är våffelmästare - GRYMT gott! Sen var det en rask promenad hem för att sedan åka och hämta Hanna för lite sallad och kvällsmys och såklart en massa kackel. Lite avis på henne som åker till London imorgon och ska shoppa och ha det bra. Och så självklart för att hon ska se Lady Gaga på lördag. Det blir nog en grym show! Själv ska jag se melodifestivalen vid ungefär samma tidpunkt, det är nog nästan likadant ;P

Nu blir det sängen för min del, imorgon ska Moa och jag ner till Turkietresor. Spännande, spännade... Me LOVE Turkey!


Stop

Var inne och tjuvlyssnade lite på melodifestivalens åtta sista bidrag. Jag är ju en såndär som oftast blir irriterad över det men endå måste titta på det :P Och ibland kommer det ju faktiskt en och annan godbit.
  Den största överraskningen för mig var endå Sibel. Jag har aldrig gillat henne speciellt, och tyckte hon var jättedålig på idol och tyckte det var nästan pinsamt att juryn favoritiserade henne. Men hennes bidrag Stop på lördag var nog det vassaste av dessa åtta. I allafall av den lilla minuten man fick höra. Ska bli spännande att se framträdandet - för det är ju nästan lika viktigt som låten ;P

Gå in på svt:s hemsida och lyssna ni med ;P



Vad tycker ni om Sibel?

Neeeeeeeeeeeeej

TRE KRONOR ÄR UTSLAGNA UR OS!

Det är ju inte sant, detta fick ju bara inte hända :( Hur kan man göra 4 mål på 13 skott? Varför kan aldrig Sverige ha lite tur och flyt med sig? Jag är så besviken att det inte finns ord för det! Regerande OS-mästarna utslagna i kvarten? Och Finland är vidare? Som Sverige spelade ut totalt - nae ni det är allt annat än rättvist!


Och som Wikegård sa om Slovakien; Dom platsar ju för fan inte ens i Rögle!


Nae Sverige, den här matchen skulle ni haft! :(



Nu får damkronorna rädda vår svenska hockeyheder och se till att ta bromspengen mot Finland ikväll... Hejja Sverige!


TreKronor

Dåligt med bloggande idag. Slutade jobba klockan 17, sen var det hem en snabbis och så vidare för pass med fotbollsteori & träning. Imorgon blir det förhoppningsvis bättre. Då är jag ledig :)

Nu ska jag nog krypa ner, funderar starkt på att ställa klockan för att gå upp och se Tre kronor. Det är ju liksom nu allvaret börjar, måtte dom vinna imorgon :)
  Hur är ni när det gäller att följa OS?


Me like

För det första: Kul att det har tillkommit läsare :) Blir jätteglad när jag ser sådant ♥

Och nu har jag varit och hämtat ut mitt paket, som jag har väntat på dessa grejer. Tror jag beställde dom i början av januari. Bilden är riktigt dålig, men ni kan ju inte få se alla detaljer än ;P Det är i allafall två bikinis, en transparant svart klänning (vilket inte alls syns) och mina älskade skor. Det enda tråkiga är att jag inte kan börja använda det än... Snälla vår kom fort!


Iyi geceler

Dags att krypa ner under täcket nu för min del. Imorgon bär det av ut mot svärtinge för jobb mellan 08.30-15.15 kan man få en bättre jobbtid? ;P Får se om jag kikar förbi hos farmor & farfar och lilla Elsa med. MEN sen ska jag hämta ut mitt paket som äntligen kommit från H&M. Är så spänd ;P Det ni!

Dröm sött mina vänner!


Världens mest kända dektetiv

Har precis sett nya biofilmen Sherlock Holmes.
Det är precis en film i min smak; spännande, rolig, lite romantisk, småläskig på sina håll & jag hade ingen aning om vad som skulle komma härnäst. Och framför allt, vilken lirare han är den där Holmes. Halvtokig och världens uträkningar och såklart självklart Watson i släptåget.
  Nae av mig får filmen riktigt bra kritik. Så ska ni gå på bio någon gång framöver skippa Snabba cash och gå och se den här istället. Den var mycket mer underhållande.

Någon annan som sett Sherlock Holmes?



Nu blir det lite mat, OS & sedan träning!
By the way, ingen missade väl Sveriges totala utklassning (spelmässigt) i morse mot Finland? Dom hade ju inte en suck! Way to go :)

shake your body like a bellydancer



Fick just syn på detta, hur sjukt är det egentligen?
Visst tjejerna är jätteduktiga dansare & väldigt viga, men hur gamla är dom? 10? Hur kan man tillåta barn att dansa och klä sig sådär? För det känns ju som det måste vara en vuxen med i spelet?! Jag tycker barn ska få vara barn, dom ska vara vuxna i resten av sitt liv sen!
  Vad tycker ni? Som sagt; duktiga dansare, men lite väl låg ålder...

Girl´s night.

Här kommer de lovade bilderna ifrån Ewes 21:års firande. Mycket trevliga damer & en rolig kväll, framför allt hemma hos Ewe. GRATTIS än en gång gumman :) Hoppas du fick ännu fler fina presenter av släkten igår sen.


Födelsedagsbarnet i färd med att locka sitt löshår ;P

Ohh girls just wanna have fun..

Söta Maria & Nicki

Dancingqueen

Nicki&Sanna

Slutligen Nickis kanonidé att ta en bild genom spegeln. Jaa, ni ser ju hur bra det gick ;P

Nu ska jag klä mig varmt, få lite luft och rensa tankarna.
Laaaater

Inte nu

Kommer inga fler bilder, får visa dem imorgon.
Då kanske jag är lite mer på topp...


"tell me im broken.."

Outwear

Firade Ewe igår. Blev tjejfest & krogen.



Orkade inte göra något speciellt, så detta blev det. En rosa STOR tröjklänning, mönstrade strumpbyxor och en massa smycken. Väldigt bekvämt faktiskt och rörligt ;P

Nu ska jag hoppa i kläder, äta frukost och åka och vara barnvakt åt mina sötnosar. Slänger upp lite mer bilder från kvällen senare. Ha en bra lördag i snöovädret!

Förfrusen.

Någon mer än jag som tycker att det får räcka med snö nu?
Tittar ut genom fönstret och det vräker ner rent ut sagt + att det blåser en massa. Tur att man inte behöver ge sig ut i detta ikväll.
  Det är helt sjukt detta egentligen. Jag minns när man gick där i början av december och hoppades så in i norden och tittade upp mot himlen stup i kvarten för att man så gärna ville ha snö. Och nu längtar man bara till att den ska försvinna... Men visst är det musigt & den lyser upp - men februari ut (som jag brukar säga) sen ska den väck!

Blir träligt på jobbet med, med denna snö. På och avklädningen tar sådan tid, man hinner svettas ihjäl själv innan man kommer ut och väl ute så tar det en kvart och sedan fryser man. SOM IDAG! Det var förskräckligt rent ut sagt! Mina tår värkte, och då menar jag värkte. Jag mådde illa så ont gjorde det av kyla i tårna när jag rörde dem. Jag försökte då tänka och minnas hur det känns att gå på en stekhet sandstrand och känslan av att komma fram till strandkanten och doppa tårna i vattnet. Det var inte lätt vill jag lova...


Men drömma ska man ju!




Kemer känns ganska lockande just nu va?!
Nu är det i allafall dags att krypa ner i en varm säng, och försöka tänka på hur det känns att inte ständigt frysa ;P Sov gott mina vänner!

Never know what to wear



Här är beviset!
Många har sagt att jag har så fina blå ögon, varpå jag alltid svarar att jag inte alls har fina ögon, utan nån dassig blandfärg. Här är anledningen till varför folk tror så; Jag har långa ögonfransar & jag skuggar ibland med en blå ögonskugga, ALLTSÅ - luring!


Visdomsord


Pluffsig?

Finns det ens ett ord som heter pluffsig?
För mig finns det de just nu! För just nu känner jag mig pluffsig! Sådär när man gärna undviker speglar och om man råkar gå förbi någon så vänder & vrider man sig och kollar minsta lilla vinkel ifall man ser tjock ut. Känner ni igen vad jag menar?

Jag är inne i en riktigt sådan period nu! Jag tror till och med att jag är mer fixerad vid snygga bikinikroppar än vad killar är? Jämför och funderar... Samtidigt som jag vet att det är STÖRT! Jag tränar 4 gångar i veckan, både kondition, fys och fotboll och de dagar jag inte tränar är jag ute och går en massa. Jag äter inte en massa skit, MEN jag tycker att jag är tjock - pluffsig, ful helt enkelt. Och det spelar egentligen ingen roll vad andra säger för man är så inne i sin egen period att man inte lyssnar.
 Jag vill vara nöjd med mig själv. Jag vill tycka att jag ser bra ut, jag vill gå på stranden och inte skämmas över hur jag ser ut i nya bikinin. Sen vad andra tycker är en annan sak - det är ändå sig själv man ska må bra med!

Jag är inte så speciellt stor i profil, magen har försvunnit lite. Men så fort jag står rakt upp och ner, fram i från är det enda ord som kommer upp i mitt huvud pluffsig!
  Finns det något som heter pluffsig?


Där satt den!

SVERIGES FÖRSTA OS-MEDALJ ÄR HÄR! Och det blev ett GULD!
Charlott Kalla är helt otrolig, vilket lopp hon gör! Och vilken gren sen... Jag förstår inte hur dom orkar! Men vår första medalj är ett guld, hur bra känns inte det?


Det mest spännande ska bli att se om någon domare vågar dömma emot Kanada nu när ishockeyn drar igång snart. Det är ytterst tveksamt, men hoppas kan man ju alltid!


NU: Fotbollsträning

Byxor, byxor

Det kommer mer och mer snygga byxor! Vilket jag tycker är otroligt roligt då man kan variera sig lite från de traditionella legginsen och blåjeansen. Köpte mig ett par militärgröna igår - älskar dem! Och militärinspirerat verkar ploppa upp både här & där i butikerna.

Ett par "boyfriend" jeans kommer jag sattsa på när lönen kommer. Tycker det är riktigt snyggt när det sitter lite halvlöst och med är upprullade nertill. Dessa sitter jag och suktar på:



Och så är det ju (snart) vår & sommar och då kommer det blommiga. Dessa kan bli riktigt coola om man matchar dom rätt. Det är också nåt att tänka på till lönen kommer...



Vad tycker ni?
Annars kanske det är dags att börja spara till en massa solresor nu?!

Alla ♥ dag

För mig: VÄRLDENS MEST ÖVERSKATTADE DAG! Ett sätt för affärerna att tjäna lite extra pengar. (tro mig, jag har jobbat i affär) Det är ett sätt för dom ensamma att känna sig ännu mera ensam. Jag läste att hela 68% av alla tjejer har känt ångest inför denna dag & kännt sig utanför under den. Bland killarna var det 55%. Jag tycker detta är hemskt!
  Minns ni när man var yngre i skolan och dom kom in i klassrum med rosor till vissa personer? Dom stackarna som inte fick någon då... Till dom vill jag skänka en liten extra tanke och kram! Och till alla nära och kära, man ska väl visa att man bryr sig om dom och älskar dom VARJE dag och inte bara en?

Nae ni, ät någonting gott och krama om dina nära - där räcker det :)
Vad tycker ni om alla hjärtans dag?


Nya Måns?

Manboy, manboy you can call me manboy..


Tycker nya flickidolen Erik Saade hade utklassning idag på melodifestivalen. Det var inte ens någon som var i närheten av honom. Allt förutom att han och Andreas Johnsson gick till final hade varit katastrof!! Hade faktiskt inte hört talas om honom förut.. Men blev riktigt imponerad, grymt snyggt framträdande. Och ska man ha en chans i eurovision måste man ha ett bra framträdande med - det räcker inte bara med en bra sångerska/sångare. Har Sverige en potenial vinnare av melodifestivalen här?
  Och visst är han en liten ny Måns Zelmerlöw?! Både till utseéndet, musikgenren och dansen? Och visst måste man erkänna att Måns är ett litet underbarn, han klarar allt gallant som han tar till sig. Kul om Sverige kunde få ytterligare en liten stjärna ;P


Glee

Tycker denna serie är otroligt underskattad! Jag absolut ÄLSKAR den! En komisk serie med massor, massor av musik. Både ny & gammal i deras egen version. Har ni missat den är det absolut dags att börja titta nu!

Kan inte sluta lyssna på den här låten (självklart från Glee-serien) den är så jädrans, rent ut sagt, vacker!


something has changed within me, something is not the same.
im through with playing by the rules of someone else game.
too late for second guessing,
too late to go back to sleep.
its time to trust my instincts, close my eyes and leap!


its time to try
defying gravity
i think i´ll try
defying gravity
kiss me goodbye
i am defying gravity
and you wont bring me down!


im through accepting limits, cause someone says they´re so!
somethings i cannot change, but til i try - i never know
too long i´ve been afraid of
losing love i guess i´ve lost.
well, if thats love, it comes at much too high a cost.


i´d sooner buy
defying gravity
kiss me goodbye
i am defying gravity
i think i´ll try
defying gravity
and you wont bring me down!


Andra låtar från Glee finns på spotify (på skiva). Check it out now ;)


INeedThisOne

Åhh vad jag vill ha denna!

Jag ser den liksom framför mig. Vad man skulle kunna ha till, vilka acessoarer som skulle passa, vilka skor som skulle vara snyggast & firsyrer som skulle lyfta outfiten. DEN ÄR SÅ GRYMT SNYGG! Blommigt fast med mörk bakgrund - inte för barnsligt och inte för hårt!



Förresten, vad roligt att ni var så många som komenterade inlägget här under! Vad glad jag blir :) Det blir så mycket roligare att skriva när det är fler som läser och komenterar! Tack söta ni!

Nya brills

Inte för att det har varit så jättesoligt väder den senaste tiden - utan för att dom kommer hinna ta slut innan annars! Im in love..



Nu ska jag snart på gruppintervju, håll tummarna för mig!

Nypiercad.

Träffade Emme igår, blir tyvärr lite för sällan mellan tillfällena men nu var det dags. Tog en mysig fika beståenda av scones & nypressad juice för att sedan strosa runt i nästan varenda affär :P
  Har länge velat göra en till piercing brevid min (högst upp på örat) men det blir aldrig av. Och så mitt i stanrunda kom jag på det, så då gjorde jag det. Lite impuls sådär men det är kul :)



Det är inte världens snyggaste (och det ser ut som den står ut lite, fast den inte gör det) men om ca 6 veckor får jag ju ändå byta till precis vad jag vill ha :) Sen får vi se vart nästa blir ;)

Last day of the week

Denna söndag har bestått av ännu mera fotboll, fick ställa klockan även denna helg :/ Och sedan ner till stan för att äta en sallad ihop med Madde & Hanna - SUPERTREVLIGT! Blev massa skratt och kackel. Så roligt att ses sådär när det inte blir så ofta!

Såhär blev "dresscoden" för stans bravader :P Inte shortssäsong än kanske, men drömma går ju ;P


Update

Som vanligt blir man besviken på melodifestivalen eller på hur svenska folket röstar! (jag sa ju att jag skulle vara besviken efteråt) Hur kunde Salem al fakir få flest röster? Det förstår jag verkligen inte! Fanns 4 låtar som var bättra än den! Dock får jag äta upp lite att jag sa att Ola inte tillhörde en av mina favoriter för jag tyckte den låten var bra, så att han gick vidare var helt okej :P Den andra platsen borde enligt mig gått till Linda Pritchard eller Anders Ekborg. Jessicas ballad var fin, men annars tycker jag öppningsnumret med Charlotte Perelli, Nanne Grönwall & Sonja Aldén var bäst :P

Vad tyckte ni? Blev det någon skräll i inledningen av "musikfesten"?


Dags att tävla!

i musik...
Idag startar melodifestivalen (tyckte inte det var länge sen sist?) deltävling 1. Jag är en sån som MÅSTE se det fast jag oftast blir besviken :P Men en och annan gobit brukar det ju vara med. Måns Zelmerlöw är ju t.ex. programledare ;P
  Såhär på papret känns väl Ola & Jessica som lite favoriter men oftast brukar det vara överraskningar så jag hoppas på det i år med. Framför allt idag, då jag inte är ett fan av dom två förstnämda. Jag tycker inte dom är dåliga på något sätt, men dom är inga stjärnartister för mig. Men, men snart är det dags...

Ser ni melodifestivalen?


NT-cupen

Dags för Norrköpings årliga damcup.
Sitter här och försöker tagga inför min samling 11.30 (skönt att det inte är lika tidigt som förra lördagen).
Vi fick chansen att ha med två lag i år, för det var något som drog sig ur, så hoppas det gått bra för mina lagkamrater som lirat nu på morgonen.
Ni kan väl se till att hålla en tumme eller två för mig!
Puss&Kram


Sommarnatt..

...när jag svävar fram i mörkret aha

Naefyusch&blä, jag är en sommarmänniska och nu var det alldeles för länge sen det var sommar. Vintern är vacker i sig, framför allt när den är såhär men nu har det släpats tillräcklig med tjocka jackor, halsdukar, mössor, vantar, varma skor & byxor. NU VILL JAG SOLA & BADA! Känna solen riktigt bränna på skinnet, duscha och ta på sig endast en klänning innan man ger sig ut på kvällens/nattens bestyr!

Jag är så sugen på att resa iväg, en riktigt härlig utomlandsresa, både 1,2 & 3 gånger i år. Jag vill se saker, ha roligt medan man är ung. Åren går så fort ändå och jag börjar undra vad jag gör med mitt liv... Får jag ut det jag vill? Kommer jag tänka tillbaka på den här tiden och säga att det var en rolig tid? Kommer jag ångra saker jag aldrig gjorde & chanser jag aldrig tog?
  Men plånboken hänger inte riktigt med i mina drömmar. Jag har inga 100 000 udangömda nånstans. MEN JAG SKA IVÄG, så det så! Jag har mina små jobbplaner... Jag vill inte vara besviken & ledsen mer. Jag vill vara glad! Jag vill ha sommar!



Februari.

Snälla, låt februari gå fort. Och mars med så vi kan få påsk och vårkänslor istället för detta snökaos! Man mår så mycket bättre när våren står för dörren..

Idag har jag jobbat 07.30-13.00 riktigt behgalig tid, dock är tid pengar.
Nu blir det att ta en snabbis förbi monki för att kolla om mina godbitar kommit in.
Sen ska jag vara barnvakt åt mina gullungar Theo & Malte.

Vad står på erat schema idag?

vinter10.



Jag vet inte varför detta känns så lockande?


stackars kusin som kommer hem idag efter två och en halv vecka i solen. känns det som ett hån? du har i allafall varit där din lyckos ;P

neverdemin.

Idag har jag och Ewe varit i grannkomun och spanat in Ikea. Alltid lika roligt att gå där och strosa, dom bygger ju upp sina små rum så fint. Ewe storhandla till nya lya & visst blir man sugen på att inreda en egen lägenhet när man ser allt snyggt.
  Sen blev det förstås Ikanohuset med. Hittade dessa urläckra shorts på bikbok där, precis nyinkomna. Experditen sa även att dom bara kommer komma in i ett fåtal (antagligen bara en gång) så det är ju lite roligt att man lyckades snappa åt sig ett par. Blev även ett par spetscykelbyxor från carlings (dom kommer vara superläckra under shortsen) och ett par nya leopardstrumpbyxor. JAG ÄR SÅÅÅ NÖJD :)



Nu är det slutshoppat för mig..

Dom är här



Mina leoskor kom idag! Känns lite ovant än, man är ju mest van vid svarta skor och kängor denna årstid på året, men det ska nog gå och vänja sig.. ;P Nyinköpt tröj-klänning med, hela 49 kr gick den på. Kan väl vara rätt okej va?!


Jobb, jobb, jobb..

Jag SPYR på detta ord snart!
Jag önskar att det vore som när mamma & pappa var unga, att man i princip kunde välja och vraka bland jobben. Man kunde hoppa av skolan för att få en fast anställning.
  Jag ska egentligen inte klaga, jag har jobbat hela tiden i princip sen jag tog studenten. Men det är alltid detsamma - vikariat, jobb för ett tag. man förstår nog inte riktigt hur jobbigt det är om man inte varit där.. När man börjar känna sig hemma på ett ställe, trivas, är omtyckt då är det dags att rycka upp de rötterna för att sluta. Känslan av att man sviker... Barnen som frågar efter en och undrar varför man inte längre kommer dit. Den där känslan av att aldrig riktigt veta... Att inte kunna planera in något för man vet inte om man har pengar eller jobb...

Det är ännu svårare när man inte vet själv vad man vill. Jag har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden, vad jag vill jobba med. Hur tar man reda på sånt? Jag vet fortfarande lika lite som när jag skulle söka en gymnasie utbildning. Hur ska man kunna veta vad man vill göra i framtiden när man är 15 år? Jag vet fortfarande lika lite fast jag är 21...

Jag behöver hjälp! Jag är trött på det här! Trött på hur mycket det styr över mitt liv! Trött på att det ska vara det enda jag tänker på! Trött på att aldrig kunna göra något roligt...