Valborg till ära.

CONGRATS FASTER!

 

♥ Fodralklänning - Bikbok
Strumpbyxor - Åhlens
Hårband - H&M



Vintern rasat ut bland våra fjällar , drivans blommor smälta ner och dö ..


Jakten på de perfekta skorna..

.. har börjat!
Nitar i all sin heder, men jag har aldrig beställt från gojane.com förut så därför tvekar jag lite.
Är det någon som gjort det?

Istället har jag klickat hem ett par andra läckerbitar :)
Ska bli extremt spännande att se hur det är när de kommer. Åhh jag längtar!
Ska inte visa dom här riktigt än ;P
Men jag kan säga att dom ser lite ut som monkiskorna (sandaletter med remmar & kilklack).
HÅLL TUMMARNA!

Puss&Godnatt

sicken chääääf.

Min chef tar priset i precis alla kategorier - no doubt!
I söndags hade hon beställt pizza, åkt dit & hämtat den, samt köpt cola & sallad.
Sen går hon ut och sätter sig i bilen (inget konstigt med det), då upptäcker hon att: hjälp, det här är ju inte min bil?!
Haha herregud, hur lyckas man gå och sätta sig i någon annans bil?
Hon hade då blivit så skärrad att hon sprungit ut ur bilen och in i sin egen och kört iväg illa kvickt.
MEN hon glömde både colan och salladen i den andra bilen.
Ägaren av den måste blivit nöjd i allafall ;P


HUR F'N LYCKAS MAN? :P

Gimmie, gimmie, gimmie more

Åååååhhhhhh GE MIG!











Vad tycker ni? Dom sista va?! SHITPOMFRITT säger jag bara! Det är kärlek!
;)

Sicken helg!

I fredags träffades jag & Hanna inne i stan för att ta en vända - det var ju ändå löningshelg. Shoppade och åt en trevlig och god middag för att sedan gå ner till Trädgårn. PREMIÄREN! Då är det verkligen påväg åt rätt håll när uteserveringarna börjar. Trots att vi tyckte att vi var ute i god tid var det smockat där och vi fick börja med att stå-dricka. Sedan stötte vi på min rariing Fridas lillasyster Johanna. Och som vi skrattade, det var det ena skämtet värre än det andra. Men det bästa av allt var att dom hade ju ett BORD - vi fick sitta ;) Tjaaa, som vi säger : det var så 24 april!
 
Faktum var att det kändes som en riktig sommarkväll, med mycket trevligt folk. Nöjda & glada begav vi oss hem.

På lördagen sken solen om möjligt ännu mer och jag njöt av att sitta på altanen och sola med en bra bok, nämligen Män som hatar kvinnor. (den börjar för övrigt bli riktigt spännande nu). Men som Magnus Uggla sa - underbart är kort! Naevars jag var mer än glad när Nattis och jag bestämde oss för att ta en sväng till Halvars. Även det blev en premiär. Åhh det var så underbart, var alldeles för länge sen jag träffade min älskade Nattis. Vi skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord i timmar. Det var så behövligt!
  Sen var det bara att skynda hem en snabbis innan Hanna skulle hämta mig för att åka in till stan igen. Denna gång för att se musikalen Ludwig - en klassisk rockmusikal. Vi var faktiskt en aning besvikna även om de medverkande var GRYMT duktiga. Värmen där inne går inte att beskriva, DET VAR FRUKTANSVÄRT! Tack gode gud för att vi slapp och stå för då hade vi svimmat. Efter var det bara att köra drive-in på max för att inte svälta ihjäl. Sen satt vi hemma hos mig och pratade & dampade, tror jag faktiskt :P

Idag har jag inte gjort många knop. Var en sväng på maxi med "bylan" där jag inhandlade mina älskade gladiatorsandaler mit nitar. Sen har jag bara suttit på altanen och läst, läst, läst och läst. Solen svek för det mesta bakom molnen men vad gör väl det när man läser och spänningen är olidlig? :P
  Sen klockan sex tittade jag på Robins fotbollsmatch, väldigt tråkigt att mitt lag står över denna helg, man blir grymt sugen på att spela. Nej nu måste jag gå in och kolla hur de andra lagen spelade idag..

Hoppas vädret håller i sig, det är ju trots allt snart dags för valborg!
Over and out ;)


MAN BLIR GLAD AV SHOPPING.



♥ Randiga tröjor - Gina tricot
Mönstrat fodral - Bikbok
Gul bh - H&M
Svart klänning med volang - Monki
Mascara - Lindex
Gröna örhängen - Glitter
Gladiatorsandaler med nitar - Din sko (dom är sååå sjukt snygga, syns dåligt på bilden)
♥ Vit tröja med volang - Gina tricot

FY FAN vad jag är bra på att shoppa ;)
Ska berätta om helgen senare, den har varit lika bra som vädret :D


Audition.

Ikväll, för ca 15 minuter sen fick jag ett mail av Hanna om en audition på en brodway-musikal som ska sättas upp här i Norrköping till hösten. Blev chockad, men väldigt glad så snällt att du tänkte på mig. (Hannas föräldrar jobbar för arbisteatern). Jag är ju en liten showmänniska sådär :P Men blev jätte rörd, tack så mycket! Var ju väldigt länge sen jag gjorde något sådant nu, men bara omtanken värmde något otroligt.
  Nu får vi se om jag vågar mig dit bara.. Vad tycker ni?


Lycka.

SERIEPREMIÄR, SERIEPREMIÄR, SERIEPREMIÄR, SERIEPREMIÄR SHALALALA!

Äntligen, äntligen, äntligen är vi igång. Det här som man har väntat på under hela långa försäsongsträningen. Bara det riktiga gräset som fattas. Och det kunde inte börjat bättre heller, 2-0 mot Kuddby som är tippade serievinnare. Vilken känsla, vilken lycka! Det går bara inte att beskriva, kan man börja bättre? NEJ TA MIG FAN INTE!

Igår hade Hanna och jag myskväll och var ute och käkade. Inte varje dag man gör det. Verkligen supermysigt och tiden bara flög iväg. Sen åkte vi hem till Hännäbananää för att titta på Robinson och Jag vet vad du gjorde förra lördan. Där väntade också Sveriges största godispåse. Fast ärligt talat - det smakade inte alls! Vi var alladeles för mätta, så istället hinkade vi i oss vatten :P Sicka festprissar ;P Och by the way, jag vill inte se godis på år nu haha.
  Men som vi skrattade åt, Jag vet vad du gjorde förra lördan. Har aldrig sett det förra, men det var väldigt underhållande. Hur kommer man liksom på idén att man ska göra tvprogram som går ut på att hypnotisera folk som sedan ska få gissa vad dom gjorde här näst. Och att man kan göra så sjuka grejer?! Dra bort själva blomman som blomsterförsäljare, gå fram och ta en tavla när man inte vann budgivningen och kasta grejer på golvet för att leda bort uppmärksamheten för att sedan sno pappret som intervjuaren skrivit, som statsminister. Jag skratta så jag låg på golvet, herregud! Eller vad säger du Hanna?!

Som sagt, helgen kunde väl knappast varit bättre? Och så är det vardag och måndag imorrn, det känns lite eländigt måste jag erkänna.. Men vaddå, det är ju snart helg igen ;)


Vart hittar dom alla domare?

Var och tittade på Robins seriepremiär, som för övrigt gick väldigt bra.
OCH NU SKA JAG BERÄTTA FÖR ALLA SOM INTE VET (eftersom jag själv fick lära mig detta)

"Man dömmer straff efter vart man ramlar" . Så om man blir fälld utanför straffområdet och sedan ramlar in då är det straff.

Men hallå, VART HITTAR DOM ALLT FOLK?

Gamla godingar.

Here you come again
just when im about to make it work without you.
You waltz right in the door, just like you done before
andr wrap my heart round your little finger.
Here you come again
just when im aboy to make it work without you.
You look into my eyes and pretty soon i wondering
how i came to doubt you?

All you gotta do is smile that smile,
and there go all my defenses.
Just leave it up to you and in a little while
you´re messing up my mind, and filling up my senses.

Here you come again
looking better than a body has a right to!
And shaking me up so that all i really know is:
here you come again and here i go.



Wake me up before you go girl

Är det inte märkligt hur en stad bara kan vakna till liv sådär?
Så fort solen kommer fram och graderna blir varmare är det som om alla människor vaknar.
Helt plötsligt ser man folk ute igen. På tomterna, barn som är ute och cyklar, människor som börjar grilla.
Och jag är en av dem! Det känns helt sinnessjukt att vara inne. Jag har turen att vara ute hela dagarna på mitt jobb också. Det är det inte många som har.
Men egentligen, att lite solljus kan göra så mycket?!
Vem vill liksom ha November, grått, mörkt och kallt nu? Det är inte underligt att man blir deprimerad!
MEN NU är det härliga tider, och det som är ännu bättre är att vi går mot ännu bättre tider :)
Vem gillar inte sommaren?


För jag är vuxen!

Eller NEJ, inte ett dugg! Jag känner mig inte en dag äldre än vad jag gjorde när jag började gymnasiet. Och ändå är det snart fem år sedan (?) Ja ni förstår ju själva vilken rolig morsa, farmor/mormor jag kommer att bli ;)
  Idag har jag i allafall samlat vuxenpoäng. Jag har tvättat min bil! Det ni, mina damer & herrar ;) Så nu glänser den riktigt! Ändas det bästa är gott nog va?!

Förresten, man slutar inte leka för att man blir vuxen. man blir vuxen för att man slutar leka!

Nu måste jag springa till tvn och se på fråga Olle, sedan ska jag fortsätta läsa min otroligt spännande deckare. Tjaa, jag kanske inte är vuxen, men jag är en baddare på att vara tonåring ;P

Sommarnatt..

.. när jag svävar genom mörkret

Världens sötaste Alfa!

  

Och förresten Mauritz (eller ska jag säga Freddie?) Tack för komentaren! :P
Im forever young! ;)

Sov gott! ♥

i wont let the sun go down on me.

Jag minns inte när det senast var sånt här väder i påsk? Så underbart! Det känns helt overkligt att man ska tillbaka och jobba på tisdag. Men vaddå, det är ju långt tills dess?!

I morse var Olivia & jag ute och promenerade. Börjar bli en liten vana det där :) 1 timme och 45 minuter trampa vi runt idag. Älskar promenade, man mår så bra! Och så lagom när man kom hem sprack himlen upp och solen kom fram med klarblå himmel. Har legat på altanen och solat, herregud det är rena rama sommaren där. Äntligen börjar säsongen med solning på altanen och en spännande bok. På tal och det, jag måste fortsätta läsa nu, ett mord har precis begåtts. Några sidor hinner jag allt läsa innan det blir grillning :) Kan bli en kanonkväll. Ska nog ta en liten promenix med vovven också :)

Njut, njut, njut, njut nu!


Tralala

Jag har KONSTIGASTE låten på huvudet sen jag såg singing bee igår. Nu har jag sprungit runt och nynnat & sjungit den hela morgonen, så nu trallar hela la familla med :P

"han har öppnat pärleporten
så att jag kan komma in (komma in).
genom blodet har han frälst mig,
och bevarat mig som sin!"

Hahaha bra va?! Men den har verkligen fastnat, så ny vrålar den ut från min högtalare med black ingvars. Det är väl då man märker att man är glad, när man till och med diggar till detta ;P Men vad tusan, det är ju påsk och sol :D

GLAD PÅSK PÅ ER! Ät nu en massa godis!

 

Ut, ut, ut & skaka rumpa.

I guess this means you´re sorry,
you´re standing at my door.
guess this means you take back all you said before,
like how much you wanted anyone but me!
you said you never come back,
but here you are again.

maybe i was stupid for telling you gou goodbye.
maybe i was wrong for always trying to pick a fight.
i know that i´ve got issues,
but you pretty messed up too!
either way, i found out
im nothing without you!

Sommarnytt.

Jag vill ha mer nya vår & sommarkläder. Påskfräscht sådär! Fast med tanke på hur vädret har sett ut idag kanske man ska fortsätta med det svarta & gråa? Fast nae, varför skulle jag göra det? När jag aldrig gör det annars!
  Dags att äta & sedan åka och träna. Glidtacklingar idag? ;)


Orättvist!

Jag tror ingen förstår hur det är att ständigt vara rädd, att ständigt behöva oroa sig för något. Jag tror ingen förstår hur det är att vara du och det du går igenom. Eller hur det är att se sin bästa vän må så dåligt. Att bli arg över att folk visar så lite sympati och respekt! Det gör så ont i mig, ibland känns det som om jag skulle gå sönder.. Jag kan inte ens prata om det för att det bildas en klump i halsen och inga ord kommer ut. MEN jag är så himla stolt över dig, hur bra du tar det, mycket bättre än mig fast du har det tusen gånger värre!

Kan någon berätta för mig hur man gör när det handlar om ens moster och bästa kompis?

Det har pågått så länge nu.. första gången jag fick höra det tror jag att jag var 14 år. Jag förstod ingenting då, jag trodde att dom bara skulle ta bort det och sen skulle allt vara bra igen! Allt skulle vara som vanligt, precis som det var förr! Nu har det gått 7 år, 7 ÅR! Och fortfarande är du kvar i det. Jag trodde ingen människa kunde vara så stark!! Men MIN moster är det! Hon är starkare än vad Pippi Långstrump, Bamse & Magnus Samuelsson är tillsammans! Och jag kunde inte ha en bättre förebild!
  Och jag kunde inte vara mera hjälplös.. Jag vill inte se dig må dåligt längre, jag vill inte se min mamma ledsen, jag vill inte behöva oroa mig mer för dig & för henne. Jag vill sitta där ute på landet och se alla glada och att alla ska må bra. Jag vill att alla ska veta hur mycket jag älskar er & att jag skulle gå igenom eld för eran skull, jag skulle skrika ut det på stan för att alla skulle förstå hur stolt jag är över att känna er och att till och med få vara släkt med er! Ni är mitt allt!

Och Nathalie, jag önskar jag kunde rädda din värld!



Cause we´re belong together now,
forever united here somehow.
You got a piece of me,
and honestly
MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU! ♥

Frida Runnman, du är så jäkla bra!



SOL, SOL, SOL, SOL, SOL! ♥

Här kommer hon med sommaren.



KOM INTE OCH SÄG NÅT ANNAT, ÄN ATT DET ÄR FÖRJ*VLA GÖTT MED VÅR!





Frida & jag firade hennes "20:års dag" med en lång promenad i det fina vädret. Har så mycket fina bilder, Sverige är verkligen fint när vädret är såhär. Förstå att solen kan göra en så glad?! Nu är det snart påsk & sedan börjar nedräkningen SOMMAR!
Visst ser det inbjudande ut?!

Miss Gaga

Hon har gjort det igen, Lady Gaga. Bara att ställa sig upp!
Hur glad blir man inte av hennes låtar och hur gärna vill man inte bara ställa sig upp, höja volymen och dansa när man hör henne? Det är väl då man har lyckas som artist?
  Nya låten du måste ha: Paparazzi. Taskigt att från och med idag är det olagligt att ladda ner film och musik. Tydligen ska dom börja kolla upp det där ordentligt, det ska bli hårdare & folk ska sättas dit. Den som lever får se!

we are the crowd.
we´re c-coming out.
got my flash on its true,
need that picture of you.
its so magical!
we´d be so fantastical!
leather and jeans,
your watch glamorous.
not sure what it means..
but this photo of us,
it dont have a price!
ready for those flashing lights,
cause you know baby..

im your biggest fan
ill follow you until you love me!
papa-paparazzi.
baby, theres no other superstar.
you know that ill be your
papa-paparazzi.

promise ill be kind,
but i wont stop until that boy is mine.
baby, you´ll be famous!
chase you down until you love me.
papa-paparazzi.