Ny lägenhet

Idag har jag hjälpt Nattis att flytta hela långa dagen. Som tur var behövdes alla grejer bara flyttas en port bort - s långt har hon flyttat. Men nu till en tvåa på 64 kvadrat. OCH DEN ÄR SÅ HIMLA FIN! Herregud! Och hon har en walk-in closet med hur mycket utrymme som helst och en stor skohylla. Snacka om att jag är avundssjuk! Sådär ska jag också ha det när jag flyttar!
   Och så vill jag ha en såndär snäll granne också.. Dom bytte nämligen lägenhet och eftersom han inte fick plats med sitt stora, fina vitrinskåp så FICK Nattis det! Så hennes vardagsrum är så snyggt nu när vi fixat med allt :)

Blir så glad och otroligt stolt över hur hon kämpar på & skrattar och skojar emellan åt. Hon går igenom en sån otroligt svår period just nu! Ibland kan jag bara börja gråta för hennes skull.. För att det gör mig så ont att hon ska behöva gå igenom det här. Dom stod varandra så nära! Och på torsdag ska alla sår rivas upp igen, då ska vi alla på begravning. Jag har sån ångestpanik för det här - det är på begravningar allt blir verklighet.
   Tänk att hon inte finns mer..

Och det spelar ingen roll att folk säger att hon har det bättre nu, att hon slipper lida. Dom har så himla fel! Hon VILLE leva, hon var till och med beredd på att sitta i en rullstol för att få leva. Hon kämpade när läkarna sa att hon skulle ge upp! Hon är allas vår hjälte och förebild!
    Vi saknar dig så Susanna Andersson! ♥

You´ll be in my heart,
yes you´ll be in my heart!
From this day on, now and forever more!
You´ll be in my heart,
no matter what they say..
You´ll be here in my heart - ALWAYS!

 


Rosa bandet.

47 miljoner kronor!
Rädda liv nu, spara tårarna!

Varför kunde dom inte rädda dig?


Hon <3

Idag har jag äntligen träffat Hanna ♥ Första gången sen vi lämnade Turkiet.. Känns som evigheter sen & shiiit VAD JAG SAKNAR DET!
   Vi har haft riktig mysdag. Varit ute och gått i det fina höstvädret, druckit turkiskt äppelté, pratat massor, kollat igenom alla bilder från Turkiet, ätit god sallad & gått på bio och sett Fame. Sånna här dagar behövs verkligen i höstmörkret!

i never had someone who knows me like you do, the way you do.
i never had someone as good as you, no one like you!



♥ ♥ ♥



 


...

& då kommer känslan, den smygande känslan
den enda jag inte rår på..
då stänger jag själen, klämmer ihjäl den
hittar en himelsk drog.
& då kommer känslan, är jag den enda som aldrig förstår?


Det kommer mera..

Har så himla mycket bilder från Turkiet. Och eftersom jag gillar att titta på bilder, så antar jag att ni också gör det? Och som alltid - lika skönt att drömma sig bort till värmen!

Och jag kan lova att jag har tillbaka längtan! Jag har till och med börjat drömma om Turkiet.. Är det nåt som är fel då? Hanna & jag prata om det igår, där finns inga bekymmer, man är så långt ifrån den "riktiga" världen. Det är bara att va, må bra och göra vad man känner för.
    Varför var vi tvugna att komma hem till ett sånt här elände? Nästa vecka är begravningen.. Vaddå begravning, du har ju alltid varit så levande! Är det meningen att du inte ska finnas mer?


Från flyget - äntligen TURKIET!

Säger som Norrmännen: Öl, öl & mere öl

Disco: Inferono. Herregud, jag har aldrig sett nåt liknande!

Där dansade det halvnakna tjejer..

Delar av partygänget - Ali, Hanna, Jag & Thomas

Just dance! (lägg märke till gubben i bakrunden, vad gör han?)

Ali & Hanna svängde sina lurviga!

Gladaste vi! ♥


Turkiet.

Jag har ju inte berättat nåt om Turkiet med Hanna i princip. Och inte visat några bilder..
Så jag tänkte att ikväll får det bli, nu när vi ställt om till vintertid.

Idag har jag haft en sån fruktansvärd tillbaka längtan. Stått ute i detta skitväder och tänkt att för mindre än två veckor sedan låg jag på stranden under en stekande sol. Det känns rätt konstigt för det känns så himla långt bort just nu. Det känns faktiskt som vi har varit hemma en evighet. Och tomt är det med.. Hanna&jag som bodde så tätt inpå varandra och nu är vi inte ens i samma stad..
   Men vilket liv man lever där nere?! Slapp med sol&bad vid havet, hem & duscha - mysa i handdukarna, dricka nåt gott och äta lite chips. Göra sig i ordning i lugn & ro, gå ut och äta på resturang varenda dag, ta några drinkar & dansa en massa. Det finns liksom inga problem där.. Det finns ingen verklighet på samma sätt som här. Här hemma är det lite för tungt just nu..

Jag drömmer mig tillbaka!


2 glada och förväntansfulla tjejer på flygplatsen.

"Familjen", som det skulle sagt i Sunes sommar.

Paradise!

Sverigestöd under Sverige-Danmark, fick låna en tröja & på resturangen hade dom pyntat med flaggan åt oss. Tyvärr var det även folk från Danmark där..

Jag fick tröstpris - en ros (och fick byta tröja)

Vi träffa våra norska mammor denna kväll.

Resturang nr 2 - pirates..

Där jobbade kapten: Jack Sparrow (såklart)

Medan Hanna fick pussar..

... trollade Mehmet för mig. Shitpomfritt säger jag bara, jag var helt borta..


Nu är jag för trött och ska sova. Får visa lite mer härliga bilder en annan dag!
Hoppas ni haft en underbar helg!
Sov så gott sen! ♥

I WANT IT ALL

adventure seeker on a empty street,
just an alley creeper light on his feet.
a young fighter screaming with no time for doubt,
with the pain and anger cant see a way out.
it aint much im asking, i heard him say.
gotta find me a future - move out of my way!
i want it all, i want it all, i want it all and i want it now!

listen all you people, come gather round
i gotta get me a game plan, gotta shake you to the ground!
just give me what i know is mine.
people do you hear me? just give me the sign!
it aint much im asking if you want the truth.
here´s to the future for the dreams of youth.
i want it all, i want it all, i want it all and i want it now!


Queen dags!

Dags för Peter Johansson - Champions of rock!
Och innan det lite resturantmys!

Åhh vad vi saknar dig! Det var du som styrde upp hela den här föreställningen. Det var din grej! Hoppas du sitter på första parkett och njuter nu! ♥


UPPDATE: Shiiit vad bra det var! Jag hoppas för eran egen skull att ni har biljetter till imorgon?! Och vilka röster, jag är så avundssjuk! Helt sjukt att man kan sjunga sådär! Blev lite jobbigt där en period under Save me, hoppas hon var med oss och såg det från sin alldeles egna plats. Jag saknar henne massor! Och TACK för att du såg till så att vi gick och tittade på det här! The show must go on.. 


Downperiod.

just nu är en såndär jobbig period igen. det tycks så konstigt att man kan skratta och vara glad ena sekunden, sen är det precis som om man kommer på det & får dåligt samvete för att man nyss log. allvaret i det hela - det oundvikliga. det faktum att hon aldrig mer kommer komma tillbaka. att jag aldrig ska få krama om henne eller höra henne skratta igen..

och med det kommer också den där känslan av att känna sig dålig. att jag inte finns där tillräckligt mycket för henne. jag menar, hon är ju mitt allt! varför hjälper jag henne inte? varför är jag dum och sitter och är ledsen i min ensamhet? hon har det tusen gånger värre än mig & jag är tyst? jag som alltid pratar en massa, varför kommer det inga ord nu? varför vet jag helt plötsligt inte vad jag ska säga? varför kan jag inte prata? det sitter fast någonting i halsen som gör att orden försvinner.. en klump! och den gör så himla ont!
   jag älskar henne ju! mest av allt! varför hjälper jag inte henne mer? tycker hon att jag har svikit henne?

i can see your halo - pray it wont fade away! ♥


Meet her up!

Dags att möta upp denna tjeja för att fara in till stan, kolla in en sak, äta och sedan kanske gå på modevisning. Imorgon står barnvakt och konsert på schemat. Hoppas på att min förkylning ska försvinna nu - en vecka är jobbigt och min näsa börjar bli sårig nu!



Kan ni förstå att vi har kul? :P

Outfits.

KAN NI FÖRSTÅ ATT DET SKILJEN EN VECKA MELLAN DESSA OUTFITS?



Jag kan då inte förstå det..
Saknar ♥

Fashion.



"fashion, put it all on me - dont you wanna see this clothes on me.
fashion, put it all on me - i am anyone you want me to be."


Hanna & Jag.

Det har varit dålig uppdatering om Turkiet, jag vet.. Jag ska ta tag i det där snart! Visa massa härliga bilder och berätta om våran underbara resa.
  Det är bara det att inget blev som vi hade tänkt oss när vi kom hem.. Vi båda kom hem till hemska saker - saker som man inte borde få uppleva i våran låga ålder. Saker som har fått höstmörkret att kännas ännu mera deppigare & solen i Turkiet att kännas ännu mera som ett paradis. Egentligen kan vi inte ens förstå varandra, för det är så skilda saker MEN vi mår båda dåligt! Och ångest ska vi inte prata om.. Den har suttit i ända sedan flygplatsen i Turkiet. Det känns faktiskt som vi varit hemma en evighet, fast det inte ens har gått en vecka än. Men där var det så annorlunda.. Allt där var så bra och precis allt nu påminner om det! Och det värsta är att vi inte ens har varandra att trösta oss med, förstå den tomheten efter att ha levt så tätt inpå någon.
  Men det är såhär livet ser ut nu - ORÄTTVIST! Vi som redan har kämpat, vi får kämpa ännu mer. Ångesten får vi ta med varandra (och det lovar jag att vi gör), hjärtat får göra ont nu, tårarna får trilla och humöret får svika. Vi är så olika på precis allt, hon & jag, tittar man på oss finns det inte en likhet. Men vi har roligt!


På bilden var vi två glada tjejer. Faktiskt är det så att vi är glada på alla bilder, vi skrattar & skrattar. Varför känns det där leéndet så långt bort nu? Det där skrattet som så ofta bubblade upp?

Det kommer alltid vara du&jag - du i Borås, & jag här hemma i Norrköping. Ett telefonsamtal bort, en bilresa. Det kommer alltid vara vi! Var vi än är i världen, kommer vi alltid att ha varandra. Och någon gång, någon dag kommer vi skratta igen - någon gång kommer vi vara sådär glada igen!

A week ago

För en vecka sen visste jag fortfarande inte om det..
För en vecka sen levde jag i paradiset..

Du har varit borta en vecka nu! 
Idag fanns dödsannonsen med i tidningen.. FELSTAVAD! Hur kunde dom?
Det känns inte som du där på pappret, du var alltid så levande.

DET SKA INTE VARA SÅHÄR!

 


It pains me to say

i dont wanna be without you babe,
i dont wanna a broken heart.
dont wanna take a breath without you babe,
i dont wanna play that part!

då ville jag inte åka, nu ville jag inte komma hem..
allt är så påtagligt här, du finns överallt, alla minnen är här. och jag kommer ihåg allt - ditt skratt, din doft, din röst, din värme, din livsglädje, din kämparglöd, din utstrålning. men hur blir det när tiden går? när minnena bleknar? gör dom det?
  jag kan inte riktigt förstå att jag aldrig mer kommer få se dig! att det kommer finnas en plats som är tom så fort vi alla ses. att jag aldrig mer kommer få krama om dig! och värst av allt, att jag aldrig fick chansen att säga allt som jag hade velat säga till dig! det finns så mycket kvar.. jag hoppas att du visste hur mycket vi alla älskade dig & hur stolta vi var över att få känns dig!

nu kommer den tuffa tiden, jag har varit här förut. tiden då man ska fortsätta att leva, när allting känns fel. när man ska lära sig att leva med sorgen, när man ska bearbeta den. men den här gången finns det någon som jag älskar som har förlorat allt! hur ska jag någonsin kunna bli så stark att jag kan hjälpa henne? när jag själv känner såhär.. jag är så rädd och känner mig så dålig som inte räcker till!

dom sa att du kämpa in i det sista, till & med när läkaren sa att du skulle ge upp! du har kämpat i sju år, utan att klaga utan att säga något. ingen av oss har nog någonsin förstått hur du mått.. OCH DET ÄR SÅ JÄKLA ORÄTTVIST! jag saknar dig, moster!

i can see your halo, pray it wont fade away!


Hemma igen

Jag vill inte vara här!

 


Shiiiiiiiiiiiiiit

♥ Jobbat.
♥ Stan med Emme & Hanna + fikat.
♥ Tacomys med nya Johan Falk. Så himla bra filmer!



Imorgon sticker vi.. Jag & Hanna mot varmare breddgrader, dvs 30 grader och strålande sol. Vi hörs och syns om en vecka (dvs om vi inte hittar något mysigt internet café) bruna & utvilade!



Klara det här nu! Snälla, snälla låt oss träffas när jag kommer hem. Snälla du, lova att du finns där då! Jag har fortfarande inte gett upp hoppet.. ♥



 

 

 


Vuxenpoäng.

Just nu samlar min bror mer vuxenpoäng än mig. (fast vem vill vara "vuxen" när man kan ha så kul som "barn"?) Eftersom han pluggar till rörmokare, sista året på gymnasiet nu, fick han byta handfat på vår lilla toalett. Och det gick ju fint.. vattnet funkar än i allafall :P



Fast när jag smygfota honom, ser du ut som han kliar sig i huvudet och inte riktigt vet vad som ska göras :P Så slumpen kan arta sig ibland ;)


Kändisbesök.

Idag när jag satt i personalrummet på jobbet och hade rast, rullar det in en bil på framsidan (personalutgången). Och ut hoppar en kille som jag tänker direkt att - honom känner jag igen! Men jag tittade inte så noga.. Sen när han går mot dörren utropar min arbetskamrat, men det är ju han! Hon är ganska mycket äldre än jag, så det kändes lite märkligt att vi skulle känna igen samma person?! Tills hon utbrister igen, det är ju han från ensam mamma söker! Då var det Thomas, den ljusa unga killen som träffar Helena. Haha lite kul sådär :P Undra om han inte gick så långt eftersom han bor kvar här? :P Who knows? Min arbetskamrat var i allafall eld & lågor, han var ju sååå trevlig ;)

förbaskadejäklasjukdom!

is it over yet?
can i open my eyes?
is this as hard as it gets?
is this what it feels to really cry?



when people all stare, i´ll pretend i dont hear them talk..


Leopard.

DJURMÖNSTER, DJURMÖNSTER, DJURMÖNSTER, DJURMÖNSTER!
Höstens hetaste trend?
Men hur snyggt är det inte?

Denna leomössa inhandlades igår, höstkylan börjar komma nu och den är supermysig :)


Cancer.

så fort någon nämner det ordet tror jag att jag ska bryta ihop!

och varje gång jag hör det ordet vet jag inte vad jag ska säga..
jag har levt med det ordet i sju år. jag har aldrig förstått det så mycket som nu! jag tog allt så lätt då. jag trodde det bara va "att ta bort". idag är två av mina släktingar drabbade, en av dem kommer jag mista.. kanske blundar man för sanningen, när det är något man inte vill höra? men man kommer alltid till den dagen då det inte går att blunda längre! då det syns allt för tydligt!
  idag börjar den rosa månaden. folk skänker pengar, folk köper rosa band - det enda som gör det möjligt att kunna besegra denna sjukdom, forskning. men för många är det också över när oktober slutar, när galan har varit. för mig varar det varenda dag, varje månad, flera år. jag får stå brevid och titta på när drömmar krossas & hopp släcks. samtidigt är jag så oerhört tacksam för att det finns folk som bryr sig, folk som skänker pengar & folk som vill förbättra detta. förhoppningsvis kommer vi en dag kunna bota alla cancerdrabbade människor! kvinnor, män & barn. jag hoppas att alla ni där ute slipper att hamna i min situation!

jag är så otroligt rädd! rädd för den dagen då min & min familjs värld rasar. rädd för tomheten, saknaden & orken att kunna leva vidare. var är Du? du som skulle göra allt bra? Läkaren som skulle ge ett positiv besked? hur förbereder man sig på en katastrof?


i dont wanna be without my baby
i dont wanna a broken heart.
dont wanna take a breath without my baby,
dont wanna play that part!

i dont wanna a broken heart
and i dont wanna to play the broken hearted girl!

 


Stada.

Nu ska jag bege mig ner mot stan och träffa Moa för att gå en runda och kanske äta någon god middag med?! Skönt att vädret spruckit upp med sol, istället för det konstanta spöregnet som var när jag CYKLADE till och från jobbet. Ska försöka att inte göra av med några pengar nu - försöka går ju alltid!

Kan ni se vem som är Moa & vem som är jag på denna bild? ;P