Min helg

Shiiiiiitpomfritt vad dålig jag har varit på att blogga! Ibland tappar jag bara stinget.. DÅLIGT!

I helgen har det varit fullt upp!
♥ Jobbat
♥ Smultronstället
♥ Grillat med Robinson final
♥ Varit hos mormor
♥ Shoppat
♥ Firat Nattis

Tyvärr har jag inte hunnit sola nåt speciellt :( och ännu värre är det att jag slutar 16.00 imorrn och 16.30 på tisdag när det ska bli kanonväder.. Tur att vi är ute hela tiden på mitt jobb, dessvärre kan jag inte gå omkring i bikini. Bondbränna - here i come ;P

Hur har eran helg varit?

16.26

Nervös .. HOPPAS , HOPPAS , HOPPAS

Helpless.

Ena sekunden var jag på kalas - nästa satt jag vid en fotbollsplan efter att ha sett de andra åka till akuten..
Alla andra hörde hur han skrek, jag hörde ingenting..
Jag bara såg hur han rörde sig, hur ont det gjorde, hur något gick sönder..

Telefonen har gått varm här, jag vet inte vad jag ska säga?
Du är lyckligt lottat, alla bryr sig!

Jag vill bara att ni ska komma hem nu ♥

Söndagskväll.

Inget är väl som en söndagskväll.. Det är nu man längtar till sommaren och ledigheten för att slippa känna just såhär en söndagskväll! Det känns nästan värre för att man har varit långledig? Känns som om det var evigheter sen jag var på jobbet..
  Eftersom vi "sågade" saker igår och för att jag inte har något att göra tänkte jag fortsätta i samma spår: hissa & dissa helt enkelt. Så får vi väl se om det blir någon hit. Bästa att börja med det sämsta först :P

Dissa:

Folk som är dåliga på att uppdatera sina bloggar!
Hur tråkigt är det inte när man går in för att läsa om alla trevligheter & så har det inte hänt nåt på en vecka? Nae, inte roligt alls, SKÄRPNING! (även jag ska nog ta åt mig lite av detta)

FÖR fulla människor!
Usch, usch, usch inte alls roligt när folk blir sådär äckligt, dräggit fulla. Slåss & bråka på fyllan, nae då håller jag mig gärna långt borta.

Kroppsideal! 2009 och vi är fortfarande inte förbi det där? DET ÄR HEMSKT! När ska alla få se ut precis som dom vill? När ska "alla" behöva slippa banta för att det är mycket snyggare att vara smal? När ska vi slippa sjukdomar som bullemi och anorexi pågrund av detta? STOR DISS!

Hissa:

Isglass! Så sjuuuukt gott, så det tamejfan inte sant! Borde absolut få mer uppmärksamhet när det gäller glass!

Spakvällar! Sådana som vi hade med laget i torsdags. God dricka, bra tilltugg & kanon sällskap. Få bli lite ompysslad och hjälpa till att pyssla om andra. Så bra man mår!

FOTBOLL! Den var lite oväntad va?! Världens största och bästa sport. En sak ska ni ha klart för er: det kan aldrig bli för mycket fotboll. Ge mig mitten av säsongen och ett EM eller VM att titta på så är sommaren räddad ;)

Sedär, jag klarade ju det där med..
  Nu ska jag strax göra mig i ordning, det är mycket som händer denna veckan. Framför allt i början av den. Möte med laget, träningar, födelsedagskalas, sommarfest på jobbet, frisören, MATCHER.. Ja och sen är det ju helg igen!

Sleep thight!



So what.. lalala

Man blir GLAD av shopping, Hanna & jag är braaa på att shoppa! Idag inhandlades guldsandaler (jag ÄLSKAR sandaler), två linnen/tunikor, ett par cykelbyxor (aaa ni hörde rätt, astufft) ;) och en mini tup-topp (som man kan ha under väldigt uringade saker eller något som är öppet på ryggen. Jag är grymt nöjd måste jag säga. Kom hem och kände mig jätteglad!
  Måste även slänga ett tack till min snällaste mammi som kom hem med en jättefin t-shirt till mig igår och ett par örhängen som var gitarrer. Som komentar sa hon bara: Det var så himla du, så jag var tvungen att köpa det! Åhh så glad jag blev :)

Nu är jag proppmätt och ska hoppa ner i sängen strax. Har ätit på TOK för mycket & druckit på tok för mycket så jag kommer bli kissnödig hela tiden. (NEJ, jag är inte full, jag har inte druckit alkohol). Under kvällen har Mo gjort "sågar" av min pizzakartong, så vi har sågat och hissat saker. Haha vilken idé & så kul det blev! Jag måste säga att jag lite sågar folk som går med minishorts och linne nu, det är ju kallt? Och sedan solbrillor inne.. Vad är poängen med det? Ni skulle ha hört argumenten.. Hahah :D

Sup&svälj - trevlig helg ;P

Tjejlyx!

Går kvällen blev helt underbart lyckad!!!
Vi hade det så trevligt med dricka & tilltugg, en fin vårkväll och EN MASSA LYX! Det var ansiktsmasker, hårslingning, klippningar, ögonbrynsplockning + färgning, toppkur, nagelfilning + målning, massage och gud vet allt.
  Mina toppar känns som silke efter den där toppkuren så bra!! Naglarna har blivit läckert målade och för första gången har jag fått mina ögonbryn färgade, vilket blev kalas! Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Mina vader blev även masserade så nu är alla knutar borta, men FY FAN VAD ONT det gjorde.. Går inte att beskriva, vaderna är helt möra idag. Undra om jag behövde det ;P
  Men vilken lyx att vi har så många skickliga frisörer & manikyr människor i laget. (massören var naturligtvis inte en i laget). Det blev en så grymt trevlig kväll! Och det blir absolut flera sådana! Jag säger bara en sak: Vilka tjejer ;)


   
   

Here we go again.

Hanna & jag hade en trevlig kväll igår, as usual ;) (När har vi inte kul liksom?)
  Nu har jag varit ute med mor och mormor i skärkind för att sköta om graven. Otroligt vackert där ute såhär års måste jag medge, även att det är något otroligt sorgligt över kyrkogårdar..

Nu är det i allafall dags att försöka piffa upp sig lite för att sedan åka ut till Ljunga och träffa laget. Ska bli otroligt roligt och mysigt! BÄSTA DACKA, som vi brukar säga ;)
  Ha en jättetrevlig kväll allihopa!

Och som jag lärde Hanna igår: Hadé gott granskott!

(Congratulations skänker vi även till Dookie)

Time to go..



Dags att röra på sig! Mooooot sherwood skogen, eller Lindö & Hännäbanääna!
Ses i vimlet ;)

Its alright, its okey im so much better without you lalala

Bästa Frida!

HON ÄR FÖR ROLIG FRIDA! Eller så är det jag som är för rolig för att jag kommer på så bra lurisar.. Eller Frida som är så rolig för att hon går på dem ;)

Efter träningen går Frida en bit bakom mig, jag säger något som hon inte hör. VA? Jag säger samma sak igen, varpå Frida mumlar: alltså det är något fel på min hörsel ibland - den blir bara sämre & sämre.. IBLAND. Jag svarar helt lungt: Det kan bli så om man dricker för mycket redbull-vodka! VA skriker Frida. Ja, hörseln kan bli lite sämre om man dricker för mycket redbull-vodka svarar jag, fortfarande lungt (men inom mig bubblar skrattet opp, ska hon gå på den liksom). Jag ser att paniken börjar komma i Fridas ansikte och säger för sig själv: Nae, nae, nae det kan inte vara sant, det får inte vara sant! Snälla, säg att du driver med mig?! Då kan jag inte hålla mig längre utan börjar gapskratta: DET ÄR KLART ATT JAG DRIVER MED DIG! Och jag kan lova att jag har nog aldrig sett en människa bli så lättat i hela mitt liv!

Hahaha BÄSTA Frida!

 


Glädje.

ettan kom, tvåan kom, trean kom, fyra kom, femma kommer så småningom!

Ännu en seger idag, känns så himla härligt! Det bara bubblar i hela kroppen. FY FAN VAD KUL DET ÄR MED FOTBOLL, rent ut sagt :) Sann glädje! Framför allt när man även har världens underbaraste lag! Kanske är man konstigt, men ge mig en boll, grönt gräs så är jag mer än nöjd!

Nu ska jag äta lite, sen kommer Frida hit och vi ska åka och kolla på en fotbollsmatch, för en gångs skull :P Men är vädret såhär så ska man banne mig se fotboll ;) Kanske att det blir en liten glass också ;)

Manchester united, släng er i väggen!

skräll..

IM IN LOVE WITH A FAIRYTALE..

Sjörövarfabbe..

HELG, HELG, HELG, HELG, HELG, HELG, HELG, HELG igen!
Fredag kan vara veckans bästa dag? Hur skönt är det inte när solen skiner och man vet att man ska vara ledig i två dar? Till råga på allt slutade jag tidigt idag (började i för sig tidigt med), så jag har varit ute och power-walkat och sedan suttit på en stol i solen och läst Flickan som lekte med elden. Uppföljaren till Män som hatar kvinnor. Så sjukt bra böcker!
  Solen ska visst hålla i sig hela helgen, så håller tummarna för det! Imorgon ska jag träffa Emme som är hemma :) så förhoppningsvis kan det bli en utefika! Sen är det ju match i helgen igen! Åhh bästa söndagar! Sussie fyller år imorgon med så hoppas hon mår bättre så vi kan fira med blommor & med blad..
GLÖM INTE EUROVISION HELLER ;)

Förresten när vädret är såhär har jag världens bästa jobb. Vi är ju ute hela tiden! Igår hade vi maskerad och var på fest, hur många har det på sina jobb liksom? Jag tror jag ska bli sjörövare på heltid ;)


Jaaarååå

Vad tycker ni om min nya ford ka?






























LUUUURIIIIIIIING! Haha men visste hade jag passat att ha en rosa bil?! ;)
Förhoppningsvis har jag en riktig på G

Semifinal.

TACK OCH LOV ATT SVERIGE ÄR VIDARE I EUROVISION!
Det är verkligen inte en av mina favoriter i år, men det hade ju varit en katastrof om hon inte gått vidare?! Fast jag är fortfarande chockad över att hon vann.. Tyckte det var rätt många bra bidrag i år och så går hon och vinner? Jag var mäkta förvånad! Fast å andra sidan, när man se vad de är för låtar i semifinalen då kan man ju börja undra? HALLÅ BULGARIEN, VAD ÄR FELET? Det är det sämsta jag nånsin hört tror jag? Man kan ju inte annat än att undra hur de andra bidragen var om den där låten vann? Och värdarna? Var dom fulla eller?
  Efter allt klagande (ber om ursäkt, men hallå?) så måste man ju lyfta fram island! Herregud vad fint hon sjöng! Klart den bästa låten hittills! Men, men.. Heja Malena!!

Nu sitter jag och ser nån gammal repris av Big brother som går på tv 400, i källaren. Tror faktiskt att det här är ett av de enstaka inlägg som jag skriver i källaren. Jag sitter alltid i mitt rum! Alltid! Nödvändigt att ha tre våningar när man bara utnyttjar ett enda rum :P

Naeni, nu ska jag leta Ford ka och sen sussa ;)


Viljan är stark!

Jag är knäpp.. JAG VILL HA EN FORD KA!

I dont wanna win this game if i cant do it my way!

Tredje raka segern kom idag, så otroligt skönt! Vore kul om det kunde vara vårat år i år :)

Hanna chockad mig precis genom att säga grattis? Vad, tänkte jag? Då visa det sig att jag hade vunnit ett nagelack-kit på Beatas blogg. (
http://beatas.se) Herregud!! Jag som aldrig vunnit nåt i hela mitt liv.. Jag vinner knappt när det är vinst varje gång ju?! Jag brukar inte ens bry mig om att vara med i tävlingar för att jag aldrig vinner, men här skulle man bara skriva en liten komentar så var man med. Så jag tänkte, vad fasen jag är ju ändå inne här.. OCH SÅ VANN JAG :D Åhhh vad jag är glad!! Tusen tack!

Nitar.

Får jag inte nitar & läder... Lalalala
Hur snyggt är det inte med nitar? Jag har fått det på hjärnan :P

Eftersom vissa klagar på att jag sällan visar upp vad jag köper eller har på mig så får jag väl göra det nu :P
Mitt nya nitbälte & nitskor. (Linnet är i för sig med nytt, men där är det inga nitar) :P



Skorna syns inte sådär jätte bra, men men.. Jag gillar dom :)
  Funderar förresten på att sälja lite skor på blocket?! Har nämligen några som jag inte använt och några som jag använt 1-2 gånger.. Är det en bra idé? Någon som sålt något på blocket? Emme?

Utmaning.

Jag har blivit utmanad av mina kära vän Hanna, så det är väl bara att ta tag i den & stilla er nyfikenhet ;P Haha

OM MIG:

1. Hur lång är du?
166-168 där nånstans.
2. Vad vill du bli när du blir stor? Jag är väl stor?! :P Nae men en bra människa, som finns där för andra!
3. Vad jobbar du med? Med barn på ett personalkoperativ. (& i en klädaffär)
4. Har du långt hår? Ja, skapligt.
5. Vilken hårfärg har du? Ljust.
6. Sminkar du dig? Oftast, det är ju så kul med smink!
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Nödvändigt & veta, men cerise & ljusrosa.
8. Har du kysst någon idag? Nix. Det skulle väl vara om pussarna på mina dagisbarn räknas.

MIN FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop?
Jajamensan.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Båda - på olika sätt!
3. Hur många syskon har du? Ett - världens bästa lillebror!
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Vi ses sen.
5. Hur många ställen har du bott på? Två här i Norrköping.
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Går inte att störa sig på någon!
7. Vilken familjemedlem är snällast? Jag va?! :P Dom är så snälla så. Har världens bästa familj & släkt :)
8. När hitta du tillsammans på nåt med ett syskon? Det var nog fotbollsmatchen i söndags.

KOMPISAR:

1. När var du senast med någon kompis?
Igår och snart ska jag träffa Madde :)
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Inte den blekaste faktiskt..
3. Har du kysst någon kompis? Vänskapskyssar.
4. Har du varit tillsammans med någon som du nu är kompis med? Vi är väl inte bästisar direkt, men vi hörs av lite då och då.
5. Vem har du varit kompis med längst? Nattis, min älskade kusin!
6. Vem känner dig bäst? Antagligen Nattis.
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja? Nae, vad skulle jag få ut av det?
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nix.

VÅGAR DU..?

1. Skrika åt dina förädrar?
Ja, men det är inget jag brukar göra.
2. Klä dig annorlunda? Till viss del klär jag mig nog lite annorlunda..
3. Vara dig själv? Jaadå, det brukar vara bäst så!
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Jo, men det är inget jag tjoar av glädje åt att göra.
5. Pierca dig? Ja, det tror jag. Gillar piercingar & tattueringar i lagom mängd.
6. Ha sex på offentlig plats? Ser ingen anledning till att ha det.
7. Vara omogen? SJÄLVKLART!
8. Äta småkryp? Nej fy vad äckligt, varför ska man göra det?

DIVERSE FRÅGOR:

1. Vem ringde du senast?
Min faster Eva.
2. När tuggade du tuggummi senast? Idag - det gör jag ofta.
3. När var du på semester senast? Måste vara Spanien i somras.
4. Vilken färg är det på din tandborste? Lila & vit.
5. Är ditt hår tråkigt? Det tycker jag inte..
6. Vem såg dig naken senast? Mitt fotbollslag antagligen.
7. Hur ofta duschar du? När jag känner mig ofräsch.
8. När ska du gå och lägga dig ikväll? Jaani.. Det är ju fredag ;)

Shitpomfritt, det tog sin lilla tid.. Vem ska jag utmana nu då? Lisa, Madde & Nattis kanske?

HAN har så rätt - Magnus Uggla!

SKA VI GÅ UT OCH MÖTA LIVET, DU & JAG?
UNDER DEN TID SOM VI ÄR HÄR.
GÅ UT OCH SE OM DET HAR HÄNT NÅT NYTT IDAG
NU NÄR, ALLA BLICKAR BAKÅT:
ÄGNA ER ÅT GÅRDAGEN NI, MEN JAG ÄR INTE ROAD UT AV NOSTALGI!
SÅ VI GÅR UT OCH MÖTER LIVET, DU & JAG
NU, HÄR, IDAG!


Kalla mig för barnslig och dum,
men jag befinner mig i mitt decenium!

SCARRRRRY!

När man är hemma och är sjuk och försöker sitta och titta på lite bra musikvideor vill man inte bli störd av att hela huset vibrera och det dånar titt som tätt. Nyfiken drar jag upp persienerna för att kolla vad det är som låter. Då se jag en polishelikopter som cirkulerar runt smedby. Märkligt tänker jag eftersom den håller på i en timme. Visserligen bor vi precis vid en flygplats så att dom håller på i luften är inget ovantligt, men polisen?!
  När mamma och pappa kommer hem får jag vet att det har varit ett rån mitt på ljusa dagen på hageby centrum och att det är rånarna polisen söker. Skott hade avlossas..
 
MEN VAD ÄR DET SOM HÄNDER MED VÄRLDEN? Är det bara jag som är livrädd när man tänker på det?! Våldtäckter, misshandel, rån, mord - det ena efter det andra. När det till och med händer mitt på ljusa dagen, hur ska man då våga sig ut? Nae, jag tycker att det är skämmande.. Väldigt obehagligt! Vi ska ju ta hand om varandra!

Ingen ska behöva förlora någon man älskar! INGEN!


Kurrera

Min rock-röst är borta, i allafall imellanåt. Nu låter det som om jag är i målbrottet. Det ni ;)
Så idag blev jag faktiskt hemskickad från jobbet och ska vara hemma imorgon med. Vad ska jag då göra? Jag är ju inte sängliggandes direkt. Vad har vi lärt oss av detta? Spela inte match när du redan är sjuk! Dock drog vi till med storvinst!

Men mitt i sjukstugan så kom mina skor. Herregud tog bara två arbetsdagar, det kallar jag service. Och dom är sååå sjukt fina, älskar dom! My new babies! Så nu är det bara att invänta ett tillfälle att använda dom ;)




MACTH!

MATCH, MATCH, MATCH, MATCH, MATCH, MATCH, MATCH, MATCH!
Och jag är dygnförkyld, fy fan vad träligt det är rent ut sagt!
Min rockröst vill inte försvinna.. (Är det ett tecken på att jag borde byta karriär?)
Är väl bara att bita ihop.. Jag får väl stå stadigt runt min mittcirkel!

Åhhhh jag som är så sugen :(

Bläääääääääääää! MEN HEJA HEJA HEJA OSS!


Män som hatar kvinnor.

NÅGON SOM SETT DEN?
Har precis läst ut boken, tog väl knappt nån vecka, den var sååå bra!
Spännande & otäck, svår att lägga ifrån sig med andra ord.
SÅ SOM DET SKA VARA!
Nu måste jag se filmen också!
Får se om det blir ett biobesök snart eller om jag ska vänta tills den kommer på film.
Jag är ju så fjantig och mesig av mig sådär.
Kanske skulle behöva en kudde för att se den ;P
Ska bli spännande att läsa det två uppföljarna nu, någon som läst dem?

Ska också bli spännande att se Peter Haber som Martin Vanger.
Inte riktigt den rollsättningen han brukar ha.
Undra om han blir trovärdig?
På tal om Peter Haber, ni vet väl att de kommer två BECK-FILMER på bio i år va?!

• Beck - I stormens öga
• Beck - Levande begravd

Som jag längtar :)
Nu ska jag strax åka och grilla! Ha en super lördagskväll!


Enrique iglesias ft Ciara - Taking back my love.

Kan vara bästa introt på länge?! Kan höra på det om och om igen.
Hur härligt är det inte när dom sjunger varandras namn? Och lite småkul att låten handlar om ett bråk dom emellan :P


go ahead just leave, cant hold you, you´re free!
you take all these things, if they mean so much to you.
i gave you your dreams cause you meant the world to me,
so did i deserve to be left here hurt?

you think i dont know, you´re out of control!
i ending up finding all of these from my boys.
girl, you´re stonecold, you say it aint so..
you already know - im not attached to material.

what did i do, but give love to you?
im just confused as i stand here and look at you.
from heat to feet, all thats not me..
go ahead, keep the keys, thats not what i need from you!

you think that you know,
you´ve made yourself cold.
how could you believe them over me, im your girl!
you´re out of control!
how could you let go?
dont you know - im not attached to material!

so all this love i give you, take it away!
you think material is the reason i came..
if i had nothing, would you want me the same?
you keep your money, take it all away!

i´d give it all up, but im taking back my love, im taking back my love.
i´ve given you too much, but im taking back my love,
my love, my love, my love!

KLOCKRENT!

1:a maj

STEEEEELFRUUUUSEN!!!!!!!!!!!!!

Varför måste valborg alltid vara så jäkla kall för? KÖLDSKADOR!
Klockan har hunnit bli 04.24 - valborgsmässoafton är över och nu helt plötsligt är jag pigg?
Hur kommer det sig? Runt 12-01 tiden var jag precis stendöd!

Klänningen fick inte vara på länge heller, som sagt iskallt, så den byttes snabbt ut mot trasiga jeans, svart stor tröja och skinnjacka. Hårbandet åkte av nånstans där med, sååå åhh vad fin och vårig man var *not*
MEN, dom hann ju se mig finklädd i någon timme :P Haha jag är för mycket pojkflicka :P

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få upp temperaturen i kroppen!
Lite sömn ska jag försöka få med eftersom jag ska träffa Malin & Emelie (Magnus?) på en fika imorgon. Var längesen så det kan bli spännande :)

Förresten jag har värsta rock-rösten, igentäppt och hes. Det ni ;)
Sov så gott och ut och demostrera nu på 1 maj!