HAHA

Pratat med min underbara Nattis i tel precis & hon sa det skööönaste
uttryck jag nånsin hört tror jag .

"Alla känner apan , men apan känner ingen !"

Och vet ni vad ? Det är sååå jävla SANT !

Det blir bättre..

Gått hemma nu i snart två veckor medan brorsan börjat skolan & mamma och pappa är igång och arbetar igen. Sjuuukt vad tiden går fort , var det inte studenten nyss ? Åhh om man ändå kunde spola tillbaka tiden till det ! Men nae rå nu går det mot höst och nya tider .
Och kan ni tänka er , idag ringde dom :) Så nu har jag ett vick i alla fall två veckor ! Känns faktiskt kanonskönt att äntligen få göra något och komma in lite i en vardag . För det är faktiskt rutiner som gör att man mår som bäst ! Inte kul att bara gå hemma när alla andra jobbar eller går i skolan . Men nu är det ljust i alla fall en liten tid :)
Och som man brukar säga : It can only get better !

Nu snart kommer Madelen till mig , hade värsta turen att hon inte börjar jobba förrän klockan fyra . Så vi ska promenixa & sen mysa framför en film - ashääärliiigt !
Så nu ska jag knyta på mig promenadskorna & så ska jag bli sund , frisk , smal & lycklig hahaha ;P Man kan ju alltid låtsas i alla fall ;)

Cia bella/bello ;P

Usch

Regn . Kallt . Mörkt . Folktomt . Ensamt . Ruggigt . HÖST !

You have a credulous mind , its not a halo
showing in front of your eyes
I have a devil inside , he cant say no .
Put me to sleep and no more lies , its over !

There is no halo , there is no halo my friends !

Upp & ner

Nu är det konstaterat , mitt blodtryck är cp . Och framförallt så är det lågt - därföt mina plötsliga yrselanfall och magont . Så jävla jobbigt ! Det värsta är att man blir lite rädd när det händer med . Ajajaja , inte alls roligt . Så nu är mat & sömn och att röra på sig viktigt ! Ungefär som vanligt då ;P

Har varit och träffat lilla Theo idag , guuud vilket litet charmtroll asså :) Kommer nog bli hur bra som helst det där tror jag . Mycket trevlig familj överhuvudtaget så det ska bli spännande att vara där lite då & då när det behövs . Allt tas emot vänligen när det gäller sånt där . Vill ha något att göra om dagarna , inte bara gå hemma får panik på det . Skönt att sluta skolan ? Joovisst men då hade man i alla fall en vardag , rutiner & något att göra . I guess det finns för & nackdelar med allt ;)

Grattis på födelsedagen Erik :)

?

Ibland undrar jag om det var det dummaste jag kunde gjort ?

Eller om det bara är jag som är vek ? Ibland kan man BARA skylla på sig själv .


Tiden krossar mjukt ditt motstånd , det kommer smällta ner som snö
tills du slår din käpp mot muren som du byggde kring din ö .
Om man hatar den man blivit , om man föraktar den man var
då finns det ingen gud i världen som kan ge en något svar ..

19 år

21/8 (igår med andra ord) fyllde jag 19 . Underbart att ha släkten här , underbart att de fortfarande vill träffa & fira mig ;P

Jag älskar fortfarande att fylla år :)

Bachelor Rome

Inte gått så länge sen sedan jag sist skrev .. MEN
Har precis sett säsongsavslutningen av the bachelor rome . För att korta ner hela historian så är det en kille & från början 25 tjejer & bland dessa ska kille hitta sin blivande brud (ungefär) . Varje vecka åker det ut en osv .. Idag var det bara två kvar - Sadie & Jen . Sadie har varit min favorit under hela serien , dock har inte det någonting med det här att göra .. Anyway , när jag satt där och tittade på när han "dumpade" en av tjejerna för sista gången kom jag underfund med något . Fatta vad hemskt det måste vara att va den där tjejen , tyvärr i det här fallet var det Sadie . Liksom vara helt förälskad i killen och så när man kommit sådär långt blir man bara dumpad . Han har sagt & gjort saker och sen är det bara helt borta . Man åker dit ihopp om en förlovning & åker därifrån själv . Man har gett sig själv helt till någon annan och så väljer den personen någon annan . Hur klarar man av en sådan sak ?
Javisst tänker ni - har man gett sig in i leken får man leken tåla . Joo så tänkte jag med , men sen när man får höra dem prata efter är det något helt annat . Man tänker sig nog inte att man ska falla bladask eller ens att man ska vara kvar bland de sista .
Vad hemskt det är att se folk sårade . Varför måste vi alltid bli sårad ?
Jag säger bara: Gör mig lycklig nu , gör mig lycklig igen !

Listen little child , there will come a day when you be able to say
Never mind the pain or the aggravation
You know theres a bette way , for you and me to be
Look for the rainbow in every storm
Find out for certain , love´s gonna be there for you
You´ll always be someones baby

Goodbye my friends - I know you´re gone but I can still feel you here
Its not the end -
i gotta keep it strong before it turns into fear

H a n n a  ,  N a t h a l i e  &  F r i d a

Bye bye

Var på avskedsfest för Hanna igår. Fatta AVSKEDSFEST ! Hur sorgligt känns inte det på en skala ? Som tur var blev det inga tårar utan en härligt stämning och det var verkligen hur kul som helst att träffa alla . Har ju inte sett många av er sen studenten .. Herregud , vart tar tiden vägen ? I dont get it ..
Inte bara Hanna som ska åka .. Frida ohh wisst åker snart till USA , Nattis till Norge osv . Det kommer bli så fruktansvärt tomt här hemma i höst , jag blir ledsen bara jag tänker på det . Kommer sakna er otroligt mycket ! <3
"And as our lifes change , come whatever we will still be - friends forever"

Sen fick jag veta en helt otrolig sak idag . Min morbror har gått och gift sig 17/8 . Herregud , bara sådär utan att säga något till släkten haha .. Måste säga att jag är lite arg , jag har velat gått på bröllop i hela mitt liv och så gör ni såhär mot mig ? FYYY SKÄMS !! Hahhaa GRATTIS !!!

Tyvärr är man ju dygnförkyld , men men då går man till stan och tycker synd om sigsjälv . Har shoppat idag weiiii :D En jacka , en scarf & en lååång t-shirt ASBRAA !! Det ni ;)

Hanna Sanna

Hos dig ?

Jag undrar om du - hade kraft att ge dig av ?
Eller mod att stanna kvar ? Våga bygga på nåy nytt .
Jag undrar om du - har kunnat ge & kunnat ta ,
att kunna öppna dig som jag ?
Vågat vara här och nu ,
för allt jag kräver är ett svar !

Hos dig är jag stark , hos dig är jag underbar ?

Hon

Hon har ett sätt att flytta höfterna försiktigt när hon går . Hon har ett sätt att le som bara du , som bara du förstår .
Hon har ett sätt att gå förbi ibland som om man inte fanns ..

Att fråga efter henne tror jag inte att jag ska , jag är lite rädd att få veta nåt som inte låter bra .
Jag skulle gärna gå och hålla & ha sönder hennes hand . Jag skulle ännu hellre göra någonting jag kan !

Molitva !

Is-hock-ej

Igår var man på säsongens första ishockeymatch . Dock var det bara träningsmatch , men men .. Folk tittade faktiskt lite lustigt på mig när jag åkte spårvagnen dit . Jag var nämligen den ENDA som bar på både tröja & jacka trots att det var hela 25 grader ute haha . Men ska man till stallet så ska man . Lite märkligt känsla det där faktiskt - när man satt där inne frös man som bara den & sen när man gick ut emellan perioderna så var det som att gå emot en vägg , helt ljummet !
Annars var det en kul match , lite svårt dock när man känner folk i båda lagen men är väl rätt nöjd med resultatet ändå ;P Alltid kul när folk som är helsäkra & kartiga innan får sig en liten knäpp på näsan ;P Men jag ska väl erkänna att det kunde ha smällt lite mera haha , var la ett stort bråk men sånt är ju kul att se . Lite hela känslor sådär ;P
Efteråt var det hungrigt kan jag lova , så det blev lite picknick i vasaparken med tzatsiki & bröd , väldigt smarrigt :) Vasaparken var i för sig helt folktom (förutom fladdermössen & vi) eftersom alla var och tittade på fyrverkerierna nere vid vattnet . Dom är väldigt fina faktisk & tyvärr såg inte jag som är kort någonting mellan träden . Men men det är ju faktiskt både idag och imorgon med . Vill gärna ner ikväll så jag hoppas att vädret kan vara med en för en gångs skull , spöregnat hela morgonen ju :/
Aja , annars får det väl bli utgång & ruffsa till någon i håret hahaha ;)


En sak till: det är skönt att inte bry sig något mer , ditt misstag !

"I came to catch up with you
I see you out there acting like a fool
Your all upon some other chick
I aint even gonna stress you

And its crazy , you want me to be your baby
But that shit there wont phase me
Am telling you boy you´re crazy , you´re shady

Im keep moving now , keep moving on !"


Jag vill !!

Jag vill vara som du ,
lika fri som vinden .
Känna värmen från någon ,
som en hand mot kinden .

Jag vill vara som hon ,
lika vacker som de skratten .
Så lugn & stilla ,
när de andra beundrar skatten .

Jag vill vara som han ,
kunna klara sig själv .
Även när ensamheten smyger
och förvandlar dag till kväll .

Jag vill vara som dom ,
ha alla bra egenskaper på ett streck .
Men jag kan bara vara jag ,
varför finns ordet perfekt ?

jag vill!!!

image54  image55
Shiiiiiit , JAG VILL HA JAG VILL HA JAG VILL HA !! Pitbull .

Hjäääälp :(

"Smärtan" ifrån igår är borta. Den ersattes av en ny. Som en bomb slog ned märkte jag hur mycket jag har saknat dig! Du fick mig alltid så glad! Du är den galnaste, tokigaste, roligaste människa jag känner och du skulle göra precis vad som helst för de människor du älskar. Det beundrar jag, för väldigt få ställer upp när det verkligen gäller... Att något smärtar dig såhär mycket gör ont innom mig. Jag har läst dina texter & jag känner allt för väl igen den där känslan av att vara ensam, att vilja komma bort, att undra när allt ska vända. Jag trodde det var det värsta som man kunde känna, men jag hade fel! Det värsta är när någon man tycker om känner så, när man känner sig så maktlös och inte vet hur man ska kunna hjälpa.
Vad lätt livet vore om man bara kunde blåsa bort den där smärtan! Men tyvärr kan inte jag det... Jag kan bara låta dig veta att jag finns här för dig när som helst du behöver det. Och att när du är glad gör du mig till världens lyckligaste! Tänk om alla kunde få må så bra?!