Slipping through my fingers

schoolbag in hand , she leaves home in the early morning
waving goodbye with an absent-minded smile
i watch her go with a surge of that well-known sadness
and i have to sit down for a while
the feeling that im losing her forever
and without really entering her world ,
im glad whenever i can share her laughter
that funny little girl

slipping through my fingers all the time
i try to capture every minute
the feeling in it
slipping through my fingers all the time
do i really see whats in her mind ,
each time i think im close to know
she keeps on growing
slipping through my fingers all the time

what happened to the wonderful adventures ?
the places i had planed for us to go ?
well , some of that we did but most we didnt
and why i just dont know ..

sometimes i wish that i could freeze the picture
and save it from the funny tricks of time
slipping through my fingers


Im back

Yeeeeah !
hemma igen efter en vecka i espana . eller har ju varit hemma några dar , tog faktiskt med mig spanienvädret hit dock är det lite för "kallt" på kvällarna :P tyvärr hinns det inte med att njutas så mycket eftersom man jobbar :/ ac:n fungerar bra på new yorker , det är nästan för kallt där . man får liksom en chock när man sedan kommer ut . 
  hur har jag haft det i spanien då ? jaani , gissa ?! ;P KANON såklart :) (linn när åker vi till turkiet ?)

jag har faktiskt hunnit med ännu en bio , narnia prins caspian . mycket sevärd , jag bara älskar sagor ! spännande , söt , underhållande , rolig & så kan man ju hålla ett gott öga på prins caspian med !

nae ni , nu svamlar jag för mycket - skyller på trötthet & att det kommer bli bättre !


Bye bye Sweden ..

Nae nu styr jag kosan mot Iker Casillas , Sergio Ramos , Carles Puyol , Carlos Marchena , Joan Capdevilla , Marcos Senna , Andres Iniesta , Cesc Fabregas , Xavi , David Silva & Fernando Torres hemland , NÄMLIGEN SPANIEN !Eviva Espana

Mamma Mia

nu har det blivit mycket bio den senaste tiden .
& den nysedda filmen är ingen mindre än succé musikalen mamma mia . och vad kan man säga ? JAG ÄR KÄR ! vilken underbart härlig film - musiken , skådespelarna , miljön ALLT funkar !
tipset för veckan : gå och se mamma mia på bio !och när vi ändå är inne på film så är faktiskt alvin & gänget / alvin and the chipmunks ett MÅSTE med !
natti natti !

Flopp ?

Alla vet att skönhet klär allt ! ... och inget missbedömer en ful .
Och visst är han väl för söt , men Fernando Torres vart hittade du den där tröjan egentligen ?Njaa jag vet inte om den var så snygg va ?! ;P

Nathalie

Bussen här utanför går ingenstans , det är ingen som vill nån vart
Jag har åkt såå många varv men det är alltid lika svart !
Är det tiden på året som skrämmer ? Är vi trygga bakom väggarna här ?
Nej jag vill inte få in den där världen , den är så tom & tyst & tvär
Och min tunna karaktär bara vrider & vänder sig
och vill vara bättre för dig !
Ett smartare drag - en lösning , en lanterna på din båt
Ja , jag vet att jag sluter igen
Men det känns som det är mig dom vill åt , det känns så än !

Jag ska värma dig !
Jag ska lyssna och förstå !
För trots all tomhet , trots det timglas som sliter i oss
så ska vi hitta en väg ändå !
Vi ska hitta en plats ändå , hitta ett hem vi två !


När du skriker står jag där brevid dig och skriker lika högt !
När du ramlar ligger jag redan där nere och tar emot dig !
När din eld brinner ut , slocknar min låga ! ♥


Vad hände ?

1) vad hände med sommarvärmen och värmeböljan som skulle komma ? sommarvärme är inte vad jag kallar detta väder , 14 grader & regn ? man hann med att åka till en sjö en dag och sen tog det slut .. nae ni tacka vet jag utomlandsvärme :)

2) vad hände med junimånad och framförallt fotbolls-em ? det bara svischade till och så var det över .. skrämmande vad tiden går ! jag vet fortfarande inte vad jag ska titta på om kvällarna när man vant sig vid att se två matcher om dan . framför allt nu när det är så "underbart" väder vill jag krypa ner under filten och titta på bra matcher ! naeni spola tillbaka tiden , tack !

dock blir det nog en londonresa i höst och titta på PL :D förhoppningsvis arsenal - liverpool :D


woooow det är sommar ..

fiiiiiiiiiiii fan rent ut sagt vad underbart detta väder är ! tänk att varenda gång det är sådana här dagar förstår man varför vi människor mår bättre på sommaren . man får bara inte nog !
  & visst utnyttjar man vädret till max , idag skulle nattis och jag åka & göra våran årliga utflykt till gransjönäs . men den blev ju inte riktigt som vanligt för det fanns ju andra nissar som också ville följa med , och vem vill inte det ? ;P
  igår låg man vid poolen med kusinen linnsan nästan hela dagen :) snacka om ett eget lite paradis där hemma med soldäck , musik , jordgubbar & så poolen . och eftersom det förra inlägget handlade om torres-feber , så måste jag nämna det igen . mitt i solen när vi satt och pratade kom vi ju på att man fattar ju inte vad karln säger ! naeni dom där spanjorerna är inga höjdare på engelska nån av dom .. intervjuaren fråga om nåt armband , det ända linn och jag hörde var tatto ? aja , nu ska man inte såga en vinnare lr till och med en em-avgörare ;)

påtal om sommar ja , kände att jag tappa ämnet lite där .. om man skulle ta och hoppa in i duschen lr är det bara ännu mer sommarkänsla att lukta sjö ? på återseende !

 

Torres-feber

jag skulle faktiskt kunna tänka mig att vara i spanien nu , mitt bland allt firande :) även att jag blir lite ledsen över att tänka på att detta em är slut för denna gång (vad ska man nu titta på om kvällarna ?) så var det absolut rätt vinnare ! för en gång skull ! vilket lag ! och mitt i detta rödgula jubel så kan man väl inte undgå att missa honom - mannen som alla talar om , han som avgjorde hela em . fernando torres . & även att han i vanliga fall spelar i helt fel lag och jag inte alls blir ledsen när han missar , skjuter utanför eller målvakten räddar (arsenalfan som man är) så kan jag inte låta bli att dra på munnen när jag ser denne man och målet som han så snyggt gör . nae , för en liten liten stund håller jag med resten av världen och hyllar spanjoren . i allafall så länge han har den rödgulblå dressen på sig :P vad ska man säga ? el nino har blivit el grande ;)såhär ni , låter min musik eviva espana
det här ni , det är romtantik eviva espana
vi tar dom orden om igen eviva espana
min serenad är muy bein , espana porfavor !