new jeans

Brukar aldrig skicka efter jeans, just för att det är så svårt med storlekar. Hatar att pröva jeans, ena gången har man den storleken - nästa en annan. Visst är det smickrande när man få gå ner i storlekar, men inte lika kul när det är små & man får gå upp flera storlekar.
  Gjorde en chansning på nelly.com med dessa. Tyckte de var så snygga & så kostade det nästan ingenting, tack vare rean. Perfekta till hösten! Och vad som var ännu mer perfekt var att de satt som ett smeck! Lyckan är total! Skickade även efter en jeansblus, som även den var bra! Kul när man slipper skicka tillbaka saker :)


Tre randiga

Svart + vitt funkar alltid :)



Tre randiga favoriter!

jag får liksom ingen ordning..

jag får liksom ingen ordning på mitt liv. det kan va så förfärligt, det kan va så bra.

Ekar ur mina högtalare just nu, bra musik en lördagkväll/natt?
Känner mig lite smådeppig.. Skulle varit i Stockholm nu, gått på stan & valt ut vad jag velat från mor&far i födelsedagspresent & sen sett en show i globen. Och så sitter jag här..
Problemet är båtar. Jag kan inte med dem - blir sjösjuk. & självklart skulle vi ha sovit på en båt. (som är ett vandrarhem) och där hade jag ångest. Gick och funderade hit & dit om jag skulle med eller inte. Men valde alltså att vara hemma, ville inte riskera att må dåligt hela natten. Vad jobbigt det är när det är sådana här saker som gör att man stannar hemma :( Det går inte ens att beskriva..

Ska lämna tillbaka skorna imorgon. Funderar på att tröstshoppa ett par andra. Sån är jag! Handlar en massa när jag är nere. Det får mig att må lite bättre för en liten stund! Hur gör ni?


Synd att inte dessa hinner komma innan Turkiet. 99kr från H&M

Tattoo


Friday, im in love

Fredag, fredag underbara fredag. Kan nog vara veckans bästa dag?!
Nu jobbar jag bara två dagar till (måndag & tisdag) sen är det semester :D Ska bli så otroligt skönt och ÄNTLIGEN är det min tur. Bättre sent än aldrig. Och så är det ju mindre än en vecka kvar tills jag åker till Turkiet :) Sol, bad & värme! Ska se till att detta blir världens bästa semester nu, bara njuta & må bra.

Men nu strax ska jag fara in mot stan och träffa min kära kusin ♥, för lite födelsedagsfirande! Bra att fylla år många dagar ;)


Grown ups

Moa & jag var och såg Gronw ups med Adam Sandler i söndags, för att fira mig. Brukar alltid gilla Sandlers filmer, så detta kändes som det perfekta valet. Lättsamt & roligt!
Och roligt var bara förnamnet - vi skrattade, skrattade & skrattade. Det var verkligen en riktigt rolig film! Som jag absolut tycker att ni ska gå och se!! Blev därför väldigt chockade när jag läste recensionen i tidningen dagen efter. Den fick jättedålig kritik och beskrev som larvig & pinsam. Snacka om att man aldrig tycker likadant som kritikerna. Den människan kan inte haft någon humor över huvudtaget.. ;)

Bion till ära körde jag på min nya "halvlånga" kjol. Perfekt plagg när det är lite sådär-väder & den var riktigt bekväm. 180 kr på Monki (bra köp) :D


That is the question

Luktar läder i hela mitt rum nu, gillar doften!
När jag köpt nya skor ställer jag alltid upp dem i rummet så jag kan kika på dem.
Men dessa har jag inte riktigt bestämt mig för om jag ska behålla eller inte än.. Tycker kedjan är grymt snygg, men funderar på om jag tycker skaftet är för lågt?! Eller funderar & funderar - jag tycker det!
Dock så är i princip alla andra höstskor med högre skaft, boots & kängor. Så kanske kan vara kul med något annat också att byta med.

Hur skulle ni har gjort? Keep or not keep?



(för bättre bild, kolla monkis hemsida)

Nytt inför badet i Turkiet

Har ju letat bikinis, men inte haft någon större lycka..
Men nu har jag två nya skönheter inför Turkiet. En turkos-grön, som Moa var så snäll och gav mig för att hon inte kunde ha den. Har jag nämnt att hon är världens bästa? Och sen idag sprang jag på denna underbara mintgröna med volang på Kaphal. Har sett den förut, men då har den inte funnits i min storlek. Och så idag fanns den :) Och inte nog med det - det var halva reapriset! Så den kostade endats 89 kr!! Nu kan jag åka ;)


Happy birthday

Vill tacka alla för en riktigt mysig födelsedag igår!!
22 år har man hunnit blivit :)

Men än är det inte färdig firat.. ;P
Snart kommer Moa och hämtar upp mig så ska vi åka & käka lite och sedan blir det bio och presentöppning. Så mysigt :) Världens finaste vän!


Augustifest

Nu är "karnevals festen" igång här i Norrköping. Full liv och rörelse i stan :)
Marknad, tivoli, artistuppträdande, SM i fyrverkerier - hela stan vaknar helt plötsligt.
Utomlandskänsla :) Tänk om det kunde vara såhär jämt.. ;)

Perfekt att tajma in födelsedagen imorgon när det är "grand finale"


something wakes up inside me, when i hear that song..

until everything burns, while everyone screams
burning their lies, burning my dreams
all of this hate, and all of this pain
burn it all down!
cause my anger reigns,
until everything burns..




Har ni någon speciell sång? Någon som får er att vakna upp, tänka.. Någon ni känner/känt igen er i?


a girl´s just as hot as the shoes she chose

En ny höstgarderob? Varför inte?!

Funderar på att beställa hem ett par av dessa från nelly. Det värsta med nelly är att dom fyller på sortimentet så ofta, så lagom till att man får hem dem har det väl kommit in ett par ännu snyggare..
Men vill ha ett par snygga höstskor till de tillfällen man ska vara fin eller gå ut. Och kilklack är ju det allra bästa, enligt mig & kanske det snyggaste också..
Vilken av dessa skulle ni valt?


Det lutar nog åt de i mocka. (till höger)
Någon som har något av dessa paren och kan tipsa om hur de är?

Fyndat :)

Sprang på dessa på H&M för ganska länge sen och tyckte så mycket om dem.
Men blev aldrig något köp, då jag har en kjol med lite snarlikt mönster.
Nu, HÖR&HÄPNA kostade dom ynka 50 kr & då kunde jag inte låta bli.
Det är alltså en shorts/kjol. Ser lite ut som en kjol på men har två ben - perfekt. De som är ännu bättre är att det funkar lika bra nu (i turkiet) till brunbrända ben, någon söt topp & converse som i höst med stumpbyxor och boots. Jag är nöjd!
  Och när jag kom hem låg den en check i brevlådan från H&M. Slutsatts; H&M är himlans bra ;)


Barn, barn, underbara barn

En sak har jag lärt mig av att jobba med barn; Man slutar aldrig förvånas!
Vart får de små liven allt ifrån?

Kommentar ifrån jobbet i somras. (på skånsk dialekt)

- Vet ni, en gång när min mamma stekte pannkakor till mig. Då tog jag en och snöt mig i och gav den till hunden. Han åt upp den!!

Sådär påtal om ingenting liksom..
Vi höll på att bryta ihop, vi som jobbade. Medan mamman utbrast; NEJ MEN VAD SÄGER DU?




Grrrrrrr

Igår blev det en heldag i vår fina djurpark.
Moa & lilla Moses kom och hämtade upp mig och sen bar det av. Höjdpunkten var givetvis delfinshowen, den var riktigt fin! Jag är så imponerad av dessa djur! Dom är helt otroliga, vilket drömyrke att få mysa med dom hela tiden. 
  Vi passade även på att åka safarin, då de ska göra om den till nästa år. Så konstigt det är där inne, djuren är så vana vid alla bilar som åker hela tiden att dom inte reagera utan bara kan gå rätt ut i gatan. Vi fick stanna för både en björn & en antilop.

Vi var helnöjda med dagen helt enkelt :)



Nästa gång får det bli tropikariet, med alla läskiga ormar, spindlar, hajar & krokodiler. Och allt annat märkligt som finns där.. Nu ska jag förbereda mig för träning - om nu vädret tillåter det..


självporträtt

Den här fina teckningen ritade en arbetskamrat till mig.
Det är jag som en älva.. Var lite svårt att fotografera den, den är helt underbar i verkligheten.
Hoppas att det syns hur duktig hon är!

Så kul med ett lite annorlunda porträtt!


vilda djur på riktigt.

idag har vi fixat, donat och plockat ner allt på jobbet för denna gång.
ska bli såå otroligt skönt att komma in i ordentliga rutiner & tider nu, gå tillbaka till mitt vanliga jobb.

men imorgon är jag ledig, innan det är dags för vardagen igen..
då ska jag, moa & lilla moses besöka kolmårdens djurpark. har ju fribiljetter & allt in dit eftersom jag jobbat i sammarbete med dem, så imorgon smäller det! ska bli jättemysigt :)
ser mest fram emot delfinerna som alltid. ryser jämt när jag sitter där & tittar på dem. tror att det blir att ta en simtur med delfiner när vi besöker turkiet. :)


in the middle of the night

Mitt i natten.
Är riktigt trött nu faktiskt, så ska försöka sova..
Spelat match i denna värme och det var näst intill olidligt vill jag lova! Men vi vann med hela 14-3 :) I fotboll liksom, finns dom siffrorna?! Känns bra!

Längtar efter lönen nu, har verkligen fått snåla denna månad.
Är inte alls sugen på höst men när man ser alla kläder som börja komma in i butikerna & på hemsidor nu spritter det i shoppingfingrarna. Men, men min tid kommer också..
  Detta skulle jag i allafall mer än gärna utöka min garderob med!





Underbara plagg från Monki, se och njut ;)
Godnatt!


tattoos

Jag är så GRYMT sugen på att tattuera mig!
Kommer sådär i perioder.. Har två alternativ jag väljer mellan. Vet inte riktigt varför det aldrig blir av? Har god lust att gå in och boka en tid imorgon, men just nu kan jag ju inte eftersom den inte hinner läka tills resan. Kanske blir att tattuera sig där?
  Eller en piercing kanske? Någon som har något bra förslag på något snyggt man kan göra? Och nej, jag vill inte ha i naveln.. Har aldrig varit min melodi :P

Hjälp mig nu! Inspirera mig!


BH?

Beställde denna "top" eller vad ska man kalla det? från H&M förra veckan. Var jättespänd på den och hade skyhöga förväntningar. Tänkte att den skulle bli super att ha i Turkiet. Hämtade ut mitt lilla paket i tisdags.. OCH JAG ÄR SÅ BESVIKEN :(
  Matrialet var inte alls som jag hade tänkt mig och värst av allt var att det mer var som en BH än en topp. Visst förstod man ju att den var kort, tänkte att det kunde bli snyggt till höga byxor/shorts/kjol och så kunde det glipa lite lagom sådär. Men den här slutar ju precis under bysten.. Vet inte när jag skulle få användning av den i höst? Men vad tråkigt det är när man förväntat sig något och så blir det något helt annat.

Hoppas ni andra som beställt den blir nöjda :) Annars skulle jag råda att inte göra det..
Men, men det finns annat snyggt ;)


same, same but different

hade svårt för att sova igår och kollade runt lite på hemsidor (ovanligt) :P
och hittade dessa läckerbitar på REA?!
tycker dom är jättesnygga! nu är bara frågan om man ska slå till eller om det är bättre på att sattsa på en höstigare variant. och i såfall om man ska slå till, vilken färg?!


vilka hade ni valt?

isn´t obvious

att det ska vara så svårt att hitta en bikini?
beställde hem denna från h&ms hemsida idag, hoppas den blir bra.. lite svårt att se på bilden (överdelen fanns inte kvar så kan inte visa den) men å andra sidan kostade sen 29 respektive 49 kr/del så det är väl inte så mycket att bråka om?!
  hämtade även ut ett litet paket från h&m idag, har inte hunnit kika så noga än eller pröva, så det blir det första jag gör imorgon bitti när jag vaknar. har nämligen varit och sagt hejdå till mina kusinbarn (& kusin) som varit här och hälsat på från england. nu ser jag dem inte förrän till jul igen.. :/ har även hunnit med en promenix med hanna som är hemma i sran :)


vad tror ni? tyckte mönstret var rätt tufft.. :)

en dag som cirkusartist

Underbart med ledig dag. Besökte kusinen & kusinbarnet :)
Var ute på promenix, åt hemlagad god köttfärssås & spagetti, fler kusiner kom, fika, sett tecknad film och bara myst en massa. Vilken underbar heldag :)

Såg att det kommit ut massa bilder från nt:s (norrköpings tidning) hemsida från cirkusjobbet i lördags på Lotorps marknad så tänkte att jag visar några.
  Det är faktiskt riktigt kul att bli inblandad i cirkuslivet :)


Minsta cirkusprinsessan, mitt kusinbarn Minoo :)


Det krävs lite träning ;)

Ansiktsmålning

she´s got it, oh baby she´s got it

Skulle vilja ha en ny bikini tills vi åker iväg.
Men i alla affärer har det varit rea, så hittar man en underfel finns det ingen överdel & tvärtom.
Är inte det märklig egentligen? Vem köper bara en överdel?
Likadant på hemsidorna, hittar absolut inget..
Är det någon som har något förslag på vart man kan hitta en snygg bikini nu?


Bild; victoria secret

Det är nog enda gången jag skulle kunna tänka mig att "vika ut" mig. Om någon ringde och frågade om jag ville vara med i Victoria Secret fashion show. Jag är helt fascinerad när det sends.. Vilka färger, designer, kroppar! DET ÄR VERKLIGEN SHOW! Utan att vara billigt på något sätt..

Nu mina damer & herrar väntar sängen!

game on

Idag har varit en betydligt bättre dag!
Började serien igen efter sommaruppehållet, börja den på bästa tänkbara sätt med tre poäng & en ganska stor vinst :) Otroligt skön! Ska bli så kul att allt drar igång igen.
  Efter matchen var jag väldigt trött & seg, är nåt som inte riktigt stämmer - börjar få ont i halsen och hade väldigt ont i huvudet. Har absolut ingen lust att bli sjuk nu.. Men, vad tusan, hellre nu än och en månad..

Seg och trött blev det att åka hem till Byl, se nån svensk komedi (Hans & hennes, som var sådär) äta lite godis och bara slumra till. Sen har jag pratat en massa med världens bästa Moa! Mys-söndag helt enkelt :)
  Nu är jag även ledig måndag-tisdag, so it can only get better ;)


Inte min dag idag

Känner mig sliten, krasslig, hängig, ledsen.. Eller jaa, allt beror nog egentligen på att jag är väldigt, väldigt trött. Har jobbat i princip mellan 11.15-22.15 men enda pausen för bilkörningen.
  Är det inte märkligt att när man känner sig så blir man ledsen? I allafall jag.. Då börja jag älta och tänka på massa annat. Nae, just nu är det inte min dag..

Hoppas ni har en betydligare bättre lördag kväll/natt.
Återkommer de närmaste dagarna då jag är ledig. Och kanske vaknar upp och är mitt bättre jag!



Nu ser jag bara felen..

show must go on

nu drar jag och 15 andra glada från släkten för att titta på min kära kusin. vi blir serverade mat ute i det gröna en timme innan showen ska börja. min förväntningar är på topp, älskar sånt här & nu blir det ännu roligare när man känner någon.
  åhh vad jag också skulle vilja vara duktig och showa :)

nej nu måste jag rusa - dags för massa skratt, hålla andan, vara stolt, applådera och bara stormtrivas!
  har ni någon dold talang?


doesnt matter if you´re black or white

Hittade två randiga favoriter på H&M:s hemsida som jag var tvungen att klicka hem.. Varför går jag in där för?
Är svag för randigt, tycker det är himla fint :) Tror att både dessa kommer användas väldigt mycket. Hoppas de sitter bra nu bara.. Då åker i allafall buistern med till Turkiet!

Gillar ni randigt?



Shine on!

ÄNTLIGEN ÄR SOLEN TILLBAKA!!
Så glad man blir, har legat en stund i solstolen och läst. Hade egentligen gärna åkt och badat, men nu är det jobbdags :/ Förhoppningsvis är det fint imorgon med och då är jag ledig.
  På kvällen då blir det att kika på min extremt duktiga kusin när hon ska uppträda. Ska bli spännande att se både akrobatik, komik, sång & dans - allt på samma gång. Så stolt man blir :)

Nej nu; jobb..


Te Amo

Jag är inget Rihanna fan direkt. Visst kan hon ha bra hits och en tuff stil, men inte så att hon är min största idol. Men denna låt föll jag pladask för!!! Sån härlig rytm i låten, den har gått om och om ett tag på min spotifylista. 
 
Dock tycker jag inte riktigt videon stämmer med texten?



then she said; "te amo"
then she put her hand around my waist
i told her no, she cried "te amo"
i told her im not gonna run away, but let me go
my soul is awry, without askit why
i said "te amo" wish somebody tell me what she said
dont it mean i love you?
think it means i love you..

Nytt i garderoben.

Igår blev en heldag med Moa :)
Filmen var kanon, super-rolig och lättsam som det ska vara. Skrattade högt några gånger, rekomenderar den! Efteråt tog vi en sväng till mitt gamla jobb; New Yorker. Meningen var att vi skulle kolla underkläder och efter någon bikini till Turkiet. Inget av det blev det, däremot blev det hela 7 andra plagg.
  Visst det finns mycket skit där, men när dom har rea har dom verkligen REA och då finns det ett antal guldkorn :) Är supernöjd & allt detta åker nog med till Turket.


Föll pladask för mönstret och de stora fickorna. Är även en dragkedja där bak.
  
Två underbara magtoppar, klänning & två lite längre linnen med en liten vollang

Och så denna buister, som kommer användas flitigt :)

augusti 2

Idag är det exakt en månad kvar tills jag åker till Turkiet :)
Och tiden går ju så fort så snart är vi väl där..
Längtar massa, massa, massa. Tror detta kan bli en av det bästa resor!
Jag längtar verkligen efter att få bada & sola hela dagarna eftersom jag inte fått ut nåt av den fina sommaren här, då jag jobbar hela tiden. Då är man värd lite ledighet!





Lata dagar i solen, äta gott, gå och strosa på gatorna, trevliga människor - åhh som jag längtar!

.. det mesta regnar bort

Nu drar världens bästa Moa och jag in mot stan för att äta en god lunch, shoppa lite och se Bröderna Karlsson. Hoppas på ett och annat skratt :)

"sol i sinne, brun inne /rudolf"


maxidresses

Jag är faktiskt en av få som inte hakat på den här trenden med långklänningar. Har inte känt någon inspiration för det förut.. Men så började lite idéer formas i mitt huvud, så idag var jag och provade en & vips 5 minuter senare var den inhandlad. Verkar vara ett riktigt skönt och bekvämt plagg?!
  Valde en svart eftersom jag vill kunna ha mycket olika smycken, jeansvästar, jackor, skor till och inte känna att det inte passar. Den är lite lätt genomskinlig i tyget (inte så att man ser underkläderna) och har en liten ficka över ena bröstet som faktiskt gör mycket. Ska sy upp den lite imorgon bara, sen är den färdig att användas..


Varför gör bilder på hemsidor aldrig plaggen rättvisa?


Har fått in ganska så många frågor nu på senaste tiden, så min fråga till er är; borde jag ha en frågestund? Finns det intresse för det eller är det bara frågor som ploppar upp till specifika inlägg??