;)

image150

GOTT NYTT ÅR!!
Vi ses 2008 ;)

Julpotpurri

  
   
  

Den berömda julafton

När man var liten vaknade man tidigt denna morgon, man låg och vred & vände i väntan på klockan. När den började bli sådär 07.00-08.00 sprang man in och väckte lillebror, om han inte redan hade kommit inspringande och "väckt" mig. Vi ska inte ens tala om hur det var att FÖRSÖKA sova på kvällen den 23.
  Men nu har man blivit gammal och "tråkig". Igår hade jag inga problem alls att somna, det gick på en sådär 4 sekunder. Och inte vaknade man tidigt idag heller.. Men där tar olikheterna slut, för visst är det mysigt med jul?! Maten är väl kanske lite överskattad men annars så är det väl det mest mysiga på hela året! Den enda fråga jag har att ställa mig såhär innan kalle anka drar igång, paketpapper ska slitas av, man ska tindra med ögonen och proppa i sig så mycket man orkar är väl - var är snön?

God jul på er allihopa :)

Det är stressigt att vara på topp

Idag har jag sprungit runt som en galning på stan för att inhandla de sista julklapparna. Det är nästan så att man önskar att man vore hockeyspelare & kunna tacklas tillbaka när de som är mycket större river & sliter och inte bryr sig ett dugg om ifall där står någon bredvid.. Jag är i alla fall nöjd nu! Extra nöjd måste jag nog säga att jag är över att jag hittade lite saker till migsjälv med ;) Men det är jag väl värd?! Jag har faktiskt jobbat dubbelt hela den här veckan och ska även jobba hela helgen på New yorker. Snacka om att det kommer bli riv & slit där, puuh..

Igår fick jag i alla fall vara med på lite julmys (självklart efter jobben) där vi lekte någon paketlek & spelade med andra ord. Inte alls träligt att en del kan ALLA orden utantill, nae då (ta åt er Frida, Johanna & Lisa ;P)
 
På dagiset igår hände en ganska rolig sak. När jag kommer rusar 3:åriga Filippa fram till med heeelt lyrisk och säger att tomten varit där inatt. Under granen ligger massa paket, jag skojar och säger: Åhh är dom till mig? Ungen svarar: Nae bara det lilla röda med halsbandet i! Hahah söta unge ;P Tack för överraskningen liksom.. Anyway halsbandet var kanonfint, so i guess i´ve been good this year ;)

So long!

Its just how it is

Du är min glöd som alltid brinner! Den dagen din eld slocknar, gör min med det!

Nathalie Andersson
1988-06-03

Aldrig utan dig! ♥

Hår

Sanna i sina olika frisyrer ;P

image135 image136

image137

Vilken?

Ett år äldre/klokare

Gratulationer sänds till pappa Micke som idag fyller år!

Luciatåg

Idag hade vi luciafirande på mitt ena jobb. Hade jätte söta lucior, tärnor, tomtar, pepparkakor & en stjärngosse - alla i miniversion. Detta måste vara ett att världens härligaste jobb, jag menar hur många möts människor som skriker: Saaaannaa & slänger sig om halsen på en? Fan vad gött det är med kramar :)
 
Och påtal om luciatåg har blivit lovad ett alldeles eget av kvarnbergets egna lilla tomtenisse Joakim Pettersson. Eftersom hela hans liv består av hockey kan man ju inte förvänta sig att hans bekantskapskrets sträcker sig så mycket längre. Därför utgörs hela mitt luciatåg av vita hästen spelar. Jag har dock inte så stor koll på dessa gossar så jag får väl lita på Jockes omdöme.
Lucia: Dan Björkman - enligt Jocke ett SJÄLVKLART val, tack vare hårsvallen.
Tärna: Viktor Ringberg. Motevering: Jaa, inte en aning faktiskt han klarade inte av att bli lucia?
Stalledräng: Antton Asp - Jocke trodde han skulle vara söt i stjärngossestruten
Tomte: Patrik Lundell, SJÄLVKLART! Han är ju den enda med skägg!
  Det var inräknat en gris med, men liksom vem vill ha en gris i sitt luciatåg? Grisen struken! När jag frågade Joakim själv vad han tänkte vara så svarade han Kung. Nu duger tydligen inte ett hedligt vanligt luciatåg, vart är välrden påväg egentligen?

Är det någon annan som vill fira lucia, säg till ;)

tänk om man kunde blunda?

"jag är vaken men blundar ändå
är under ytan tills kroppen blir blå
dina löften håller sanningen varm,
i hjärtat som brann..
hur kan nåt så stor förvandlas?
hur kan man tappa orken att andas?"

jag skulle bara vilja krama om er och säga att allting blir bra, att det kommer ordna sig. men jag kan INTE det, faktum är att ingen kan det! min största fråga är: vad säger man? hur kan man trösta, när man inte ens vet vad man ska säga till sig själv? varför måste det här drabba min släkt? varför måste de drabba oss en TREDJE gång? varför måste min bästa vän behöva gå igenom detta en gång till? jag önskar att jag bara kunde krama om er alla! 
  det finns ingen rättvisa i världen! åt helvete med alla som säger att det löser sig, eller att man är stark.

snälla ♥

Samtalsämne

Gårdagens stooora samtal var 50 cent - ärligt talat så bryr jag mig inte ett dugg om honom :P Kul att höra att ni som var där gilla konserten, thats it!
Dagens stooora samtalsämne är idolfinalen. Blondinernas triumf! Hade ni frågat mig hade jag hellre valt några andra i finalen, men jag har ändå gjort min samhällsplikt och röstat. Då UTAN TVEKAN på Marie.
  Kritisk någon? ;P

Har ni inget för er lördag/söndag? Kom och hälsa på mig på New yorker.
Eller rör er mot himpahallen på söndag och se Vita hästen (varsegod till reklamen) Jag kan garantera att ni i alla fall får se en riktig hingst ;)

:(

Du glömde mig ..

Cancer

- denna helvetes sjukdom som drabbar alla som verkligen inte förtjänar den!
varför kan inte våldtäcktsmän, mördare, pedofiler ect? svar på detta någon?

hur kan du behöva drabbas av detta en tredje gång?

Never forget

Jag kommer ALDRIG glömma när du skrev den här till mig på din blogg.

and i never thought i´d feel this way
and as far as im concearned, im glad i got the chance to say
that i do believe i love you!

keep smiling, keep shining,
knowing you can always count on me for sure
thats what friends are for
for good times and bad times,
i´ll be on your side forever more
thats what friends are for

Sometimes you miss someone so much that it hurts ♥


Överlycklig eller att ta sig vatten över huvudet?

Jaa, det är faktiskt en bra fråga. I lördags ringde nämligen klockan 09.00, och jag hade ingen aning om vart jag var i princip. Trodde först att det var mitt jobb som ringde och undra vart jag var - vågade därför inte svara.. Efter lite omtänkande kom jag på att det var lördag & svarade. Det var då min kusin Nathalie, som undrade om jag kunde börja jobba på New yorker. Jag kan lova att jag genast var KLARVAKEN! Yeees, så nu jobbar man i klädaffär OCKSÅ. Men nu börjar jag fundera på om jag har tagit mig vatten över huvudet, idag har jag nämligen jobbat mellan 08.00-19.30 på två jobb. Men samtidigt, jäklar vad kul det är :)
Tack!

Nästa fråga: Är det bara jag som inte förstår Amanda i idols storhet? Ärligt talat har jag tröttnat på henne för länge sen, tycker att det börjar bli långtråkigt. Visst är hon häftig och kör sitt race, men det är bara samma sak vecka efter vecka. Halvskrik hela tiden, jag skulle vilja höra henne SJUNGA nån gång. Och juryn sen? Det är precis som om dom har bestämt sig för vilka dom gillar & då spelar det ingen roll om dom gör dåligt ifrån sig eller inte. Sjunger hon falskt gör det absolut inget men missar nån annan en textrad är det hela världen.. Hallå?

Till sist ska jag säga att jag troligen inte ska se Kent i Norrköping, jag som var såå glad över att de skulle komma hit. Jag har nämligen biljett till deras konsert i cloetta center, så det så ;P