New

Hämtade ut min paket igår och i låg min efterlängtade jeansväst :) Har letat överallt på stan men inte hittat någon bra och så dök denna bara upp helt plötsligt till ynka 149 kr - LYCKA! Skulle kunna tänka mig en ljus lite längre också.. 

Nu ska jag äta lite räkmacka och kolla in Arsenal-Barcelona!


Önsketänkande

Tänk om man skulle kunna gå ut såhär nu? I bara shorts & linne, dra på sig ett par sandaler, slänga ner en kofta eller jeansjacka och så var det klart sen. Jag längtar, längtar, längtar efter den tiden. Nu ser ju påskhelgen lovande ut med sol & tempertur med ca 10 grader. Hoppas det går fort nu så man kan sitta och njuta ute i solen & få lite färg. Börja äta glass & jordgubbar osv..
  Vår/sommar - du är efterlängtad!

 

Modevisning

Nu är det dags för mig igen att gå modevisning. Den 28 april blir det på Strand hotell. Ska bli jättekul faktiskt :) Så imorgon ska jag pröva lite kläder osv. Vet inte riktigt alla detaljer än, så ni får vänta tills imorgon för all inside information ;P Hoppas på att det blir en rolig smikning med :)

 

HAHA snygga gamla bilder från min första modevisning för bikbok :P

Det går bara inte

HERREGUD SÄGER JAG BARA!
Det fortsätter skita sig med telefonen. Hade beställt den från netonnet men helt plötsligt hade dom fått en försening (skulle fått den v 13, denna vecka) men nu helt plötsligt skulle den inte komma förrän veckan 17. Och det har jag inte tid att vänta på, behöver en telefon nu.. Så ringde och avbeställde den, men killen lät väldigt förstålig så hoppas bara dom sätter tillbaka pengarna på mitt konto snart :P
  Börja fundera på om jag snöat in mig på denna modell så mycket att jag inte kan se andra modeller? Är det någon som har något förslag på en telefon? Någon bra, i rolig färg och med i allafall 5 megapixel kamera? Keep in touch ;)

Nu ska jag ut i vårsolen och gå med Hanna :)

Vad har hänt?

Jag som avskyr att handla bh:ar, eller jaa underkläder överhuvudtaget. Och så bara på nån månad har jag handlat hela fyra stycken. VAD HAR HÄNT? Faktiskt så är det så att jag har varit i stort behov av det.. Det är nog absolut det enda jag kan säga i klädväg att jag faktiskt behöver, eller behövde för nu har jag ju avklarat den shopping för ett år framöver :P H&M är bra ibland ;)


Sommartider hej hej

Japp, då har vi förlorat en timme på dygnet & intagit den såkallade sommartiden. Har aldrig egentligen riktigt förstått varför man ska hålla på och byta.. Men Sverige är ju inte det enda landet som gör det. Men nu får gärna sommarvärmen komma också, eller i allafall vårvärmen! För idag har det mera känns som höst & dit får vi hoppas att det är långt kvar :P

Har spelat match idag, vi är fortfarande obesegrade - tjohoo :) Känns himla skönt, alltid lite bra med självförtroende såhär precis innan serien drar igång med. Nästa vecka spelar vi även andra omgången av östgötacupen, då med lite svårare motstånd än sist ;P Blev även utsedd till matchens lirare, vilket är lika smickrande varje gång! Jag blir faktiskt så otroligt glad & allt slit och smällar från plan är som bortblåsta..

Nu är det dags för en ny vecka, nya tag. Det börjar på bästa sätt imorgon med Hanna :) Sen är det ju även påskveckan och mer vår än påsk kan det väl knappast bli?! Hoppas solen är med oss nu med!


Veckans blogg

Har blivit nominerad för veckans blogg hos: http://kuromilove.blogg.se vilket faktiskt är jättesmickrande! Jag är nästan lite rörd faktiskt.. Bloggar ju egentligen mest för min egen skull, det är kul att gå tillbaka och kolla vad jag skrev om för två år osv. Och så för mina vänner såklart, men det är alltid kul att få uppskattning från annat håll med. Och att det faktiskt finns människor som går in på just MIN blogg & vill läsa. Jo, jag blir faktiskt lite rörd. Tack snälla ni! Så gå in och rösta nu, det är många bra bloggar nominerade. Bland annat min vän Emelie :)

Nu ska jag avsluta med en bild som jag formligen ÄLSKAR! Vet inte vart jag hitta den, men hur snygg är den inte? Nu är det sängen, för imorgon ska jag upp och spela match. Sov så gott! ♥


Suck!

Det är inte mycket med det tekniska som går bra... Varken när det gäller design eller mobiltelefon.

En liten fundering som slog mig; Tycker ni att jag har för krångligt bloggnamn? Är det svårt att komma ihåg?


Beeeebis

Kolla min lilla goding som är här just nu. Förstår ni att jag bara sitter och gosar & pussar på henne hela tiden. Hon är som en liten bebis min Elsa. Åhh vad jag också skulle vilja ha en liten vovve att komma hem till!


Nails

Hemma igen. Grattat mammsi och snart kommer gästerna - min underbara släkt!

Som alltid JÄTTEnöjd med naglarna, dom är glansigt svarta med två olika nyanser av rosa stenar på lillfingrarna och tummarna. Gick inte att ta någon jättebra bild tyvärr, men här ser ni ju lite i allafall :)



Förresten, du som tipsade om telefonen - TACK, vad glad jag blir!

Varning på stan!

Ledig dag idag, dock vaknade jag 07.30 och var hur pigg som helst. Hur kommer det sig att när man väl kan sova lite då gör man aldrig det utan vaknar tidigt?! Konstigt..
  Ska i allafall ner på stan en sväng nu, köpa lite födelsedagspresent till mamma och titta lite. Sen ska jag till härliga Jossan i mitt lag och fixa mina naglar. Hon förstärker mina egna naglar med gelé så dom inte ska gå av lika lätt och lackar med snygga färger och dekerationer. Inga förlängningar för min de, utan bara kul att få sina egna fräscha! Visar resultatet sen ;P



Som sagt, hjälp mig gärna med mitt designproblem! ;)

Bloggdesign?

Är det någon där ute som är bra på bloggdesign?
Som ni säkert märker är min ny :) Det är bara en liten sak som inte är som det ska.. Jag vill nämligen ha en bakgrund. Och en "ruta" som man skriver i, så allt inte blir så stort & brett. Så som jag hade förut och så som det är på alla orginal bloggdesigner på blogg.se

Är det någon som kan hjälpa mig med detta får ni JÄTTEGÄRNA säga till!
Tack på förhand ;)

Det går inget bra

DET ÄR JU HELT SANSLÖST!
Varför är det alltid så att när man ska ha något så finns det inte? Har fart runt lite överallt och letat efter ny mobiltelefon idag. Sett fram emot att ha en ny att sitta och pilla med hela kvällen. Men nae icke... Annars har jag hittat minst en telefon som jag velat ha varenda gång jag varit på ex Media marked. Men inte idag, hur är det möjligt? Jag är besviken!

Tyvärr, Helena blir det inget mobilparty ikväll. Hoppas det har gått betydligt bättre för dig!

Var lite sugen på att kolla in denna. (kan ju typ inget om mobiler) Gillade designen och så var det en rätt bra kamera i också. Plus hyffsat pris. Men den fanns inte ens någonstans?


Hjälp någon?

Rolig enkät

Den 10 april ska vi ha lagfest, eller "klubbfest" eller vad man nu ska kalla det eftersom det är herrlaget som ordnar med det. Idag fick vi en enkät om festen.. Haha jaani, man kan inte annat än att skratta. Här är några exempel på vad denna enkät innehöll.

ÄRADE NYA MEDLEMMAR I DEN HÄRLIGA FAMILJEN SOM KALLAS HAGAHÖJDENS BK

Om du någon gång skulle klä ut dig - klär du ut dig till:
Dinosaurie
Björn Borg
Jigglypuff
Dopplereffekten
Ett fluffigt litet marsvin (hahaha WHAT?)
Tarzan

Gillar du att tävla i fartfyllda och konstiga idrottsgrenar?
Lite
Nää
Konstig är mitt mellannamn
Inte för att skryta, men har VM-silver i trestegsbackhoppning

Kan du spela något?
Allan
Tuff
Schack
Fotboll, hallå?
Nyckelharpa

Detta är bara några exempel. Bör man vara orolig tror ni? Vi skrattade i allafall gott åt detta fulla A4-papper med frågor och information. Han sa dock att det skulle bli värst för killarna, vilket kan kännas lite betryggande! ;P Tror det kan blir riktigt roligt i allafall!


ÄNTLIGEN

Vårat internet slutade att fungera igår, och kom inte igång förrän precis nu. ÄNTLIGEN, säger jag! Helt sjukt hur beroende man kan bli... Dock har ju jag lite anledning, med tanke på att mitt jobb & schema sköts av ett internetprogram. Men nu är jag BackOnTrack, så att säga ;P

Sitter här och väntar på träning, så slänger upp en outfit :P



En FOTBOLLSOUTFIT! Det måste jag vara ensam om i bloggvärlden va?! ;P Och självklart med mitt Arsenal, dock blir min tränare gaaalen varje gång jag kommer med det. Dels för att vi har stränga regler om vad vi ska ha på oss (klubbens kläder) och dels för att han håller på Tottenham (stackarn) :P
  Men lite busig får man lov att vara!

Monki-shorts

Funderar på att sälja dessa jeansshorts från Monki för en blygsam peng... Just de svarta är slut (här i Norrköping) och jag har ett par i storlek M som jag aldrig använt. Tycker dom är jättesnygga, men skulle nog behövt en storlek mindre så dom lär nog aldrig användas. Syndigt på sådana snyggingar om de bara ska ligga i garderoben! Så är det någon som är intresserad är det bara att hojta till!


Dom är lite mer stentvättade i verkligheten..

?

Dont you wish you had a time machine?
That way you could change history!


It maybe be sunshine outside..

Idag ska jag hälsa på er... Mina fina!
  Morfar det var många, många år sedan sist. Jag trodde aldrig att det skulle sluta såhär illa. Det som alltid var du & jag mot världen! Vi som gjorde samma saker, skrattade...
  Moster, jag kan fortfarande höra ditt skratt. Blundar jag tror jag nästan att du sitter här precis bredvid. Hur du alltid pussade mig på kinden & sa att jag var så fin.


Idag skiner solen utomhus. Här känns det bara grått, kallt & mörkt!
Alla som sa att dom visste hur det känns. Dom vet inte att tiden inte läker alla sår! En del lämnar ärr. Ärr som varje gång man tittar på dom gör lite extra ont, som påminner om det som varit. Stolarna är fortfarande lika tomma, tystnaden blir ibland lite större. Födelsedagar, julafton, midsommar allt fortsätter att passera... Så kommer helt plötsligt de där dagarna när man firade födelsedagar, men som det helt plötsligt inte finns någon att fira...


Idag ska jag hälsa på er! På en plats som är så långt ifrån er. På en plats där allt blir mer påtagligt. På en plats där ni faktiskt är döda!





Have you ever try to sleeping with a broken heart? Well, you could try sleeping in my bed

Buy them!

Dags att springa och köpa jeans alla där hemma!
Nu har jag till och med en egen kollektion (utan att egentligen veta om det)



Kom och köp ;)

Hollywood fruarna

Har precis tittat på de två senaste avsnitten av Svenska Hollywood fruar på datorn eftersom jag alltid missar det på måndagar då jag tränar. Älskade de sist det gick. Och det är samma nu! Dom är så otroligt underhållande! Haha.. Och framför allt Maria Montazami, hon är min absoluta favorit! Hahha vilken härlig människa! Det kan ju inte finnas något ont i henne?!
  Dock undrar jag hur dom skulle klara sig om dom fick byta liv med en annan :P Jag skulle i allafall testa på deras liv för en dag, eller en vecka kanske ;)



Himla vackert hår har hon!
  Nu blir det Gossip och popcorn!

Sunlight

Det är väl tur att solen skiner, när inget annat blir som man har tänkt sig..

Solljuset gör under med håret. Jag har länge varit lite halvtrött på mitt hår, det växer mycket saktare såhär på vintern & jag vill ha det mycket längre. Jag har inte gjort slingor eller något sen i maj förra året!! Det har kännts tråkigt, dassigt & trist helt enkelt!
  Men så fort solljuset visar sig är det som om det händer något. Då blir det skiftningar, mina egna slingor kommer fram & det solblekta från höstens utomlandsvistelse är som tillbaka. Mitt hår är absolut inte det finaste, det gör aldrig som jag vill och ibland känns det så tråkigt att jag aldrig gör något nytt med det. MEN det är i allafall naturligt...


JÄVLA SKIT!

Nu pajjade min mob ihop totalt, det går inte att få liv i den! Jag skulle inte sagt nåt i morse... Hur ska jag göra nu? Jag behöver liksom den i mitt jobb?! Sanna har alltså ingen mobil för tillfället JIPPIE!

Fasiken så less jag blir, mobiler är jäkla färskvaror! Ska dom inte hålla mer än ett år när man köper dom för dyra pengar?
/Ledsen

"mymymy telephone"

Jag behöver en ny mobiltelefon!
Min sjunger på sista refrängen nu och lever lite sitt eget liv. Tex så låter den inte fast man har ljudet på, den bara vibrerar vilket leder till att jag inte alltid svarar eftersom jag inte hör när det ringer eller jag får sms. Ibland när jag skickar sms kommer de inte fram.. Smågrejer, men tröttsamma!

Nu är ju bara frågan vad jag ska sattsa på för telefon? Jag har absolut ingen aning eller koll på telefoner & jag brukar oftast gå på hur de ser ut :P Jag vill i allafall inte ha en iphone! (kanske är enda människan i hela världen som inte vill ha det, men så är det)

HJÄLP!

Answer

Svar till Josefine;

Jag tycker utvik är upp till var och en. Jag själv har inte riktigt förstått grejen med det? Jag är nog mera "lämna lite åt fantasin" tjejen ;P

Jag har aldrig funderat på att bli modell och framför allt så uppfyller jag inte kraven, men tack så jättemycket för fina komplimanger! Jag är faktiskt helt chockad...

Till våren kommer jag sattsa på mycket olika, härliga & starka färger. Samt mönster - blommigt och djurmönster. (är svag för zebramönstret). Ett par snygga jeansshorts och så en jeansväst är något som garanterat kommer finnas i min garderob.


Jättekul med frågor, fortsätt gärna att ställa det :)


Ännu en..

Har varit på möte med mitt jobb idag, det känns himla kul och det är nog verkligen något för mig. Träffa massor med människor och göra olika aktiviteter och bara busa & leka :)
  Har även ÄNTLIGEN fått träffa min Hanna idag, tycker det känns som du är hemma jättesällan. Vi har haft en heldag på stan - blivit suktade av allt snyggt som kommer in i butikerna, ätit världens godaste sallad och stannat förbi och pratat med Hannas mamma och hennes härliga vänninor. Fick med mig ännu en sommarklänning hem, längtar, längtar, längtar.. Och jag är GRYMT svag för öppna ryggar!



Nu väntar träning...

Inspirationsbrist..

Tråkigt nog!
Men jag har absolut inget vettig alls att skriva här idag..
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!
Ni får gärna komma med förslag om det är något ni vill höra/se mer utav!


Ze-bra

Bloggens första & kanske sista utvik? Hahaha vem vet ;P
Har fått lite frågor om bikinin så.. Men om ni ska beställa den, ta en storlek större (eller två) i övderdelen för den är verkligen mini, mini. Väldigt typiskt H&M!



Åhh vad jag är brun! ;0

Flätor

Grymt snyggt i olika modeller, slarvigt som välarbetat - parktiskt som snyggt!
Till mössa, i luggen, på stranden, på fest. Det finns liksom inget som inte passar..

Har märkt att "fiskbensflätan" är ett bra alternativ. Den sitter mycket bättre än en vanlig fläta och så är den lite ovanligare. Plus att den är grymt snygg också ;)
  Nu ska jag bara dra på en mössa över och sedan promenera bort till HC för att hämta ut min nya bikini. Håll tummarna för att den är lika snygg i verkligheten som på bild!


Barn, barn underbara barn

Lucas 6 år sitter och gör hela pappret fullt med krumilurer, rad efter rad och ser väldigt koncentrerad ut, varpå jag frågar;

Sanna; Vad gör du för något?
Lucas; Jag skriver heeela det här dagiset, vilka som är tjuvar och vilka som är poliser.
Sanna; Jaha.. Vad är jag då?

Han tittar upp på mig, ler och säger;

Lucas; Prinsessa!

GULLUNGEN! Han kommer bli farlig när han blir stor ;)


Vill ha!

Snygga vår/sommar plagg :)

  
  

Summer, summer, summer

Efter en lång dag på jobbet, hela 9,5 timmar är det skönt att vara hemma. Dock blir det inte så långvarit eftersom det är träningsdags nu. Känns som det inte finns något kvar av dagarna?! Men man håller ju igång i allafall ;)

Har lust att bara köpa en helt ny sommargarderob, tycker helt plötsligt det känns som jag inte har några sommarkläder överhuvud taget? Vad hade jag på mig förra sommaren? Och i Turkiet?
  Hittade dessa sandaler på Skopunkten i fredags. Dom hade något öppningserbjudande så det var 20%, gav 159 kr för dem. Kanonpris! Dom är jättesköna, funderar faktiskt på att köpa dom i svart med inför resan. Man sliter ju sådant på sandaler utomlands och dom blir förstörda, känns träligt om man köpt några jättefina och betalat dyrt för dem då. Dessa blir perfekta! Turkost är ju så snyggt med när man blir brun sen!




Gold.



Nu har jag bytt ut läkörhänget, två veckor för tidigt egentligen - men jag orkade inte vänta :P Hålet såg ut som det hade läkt så fint med så.. Än så länge känns det inte i allafall och det har inte blivit infekterat. Detta är alltså resultatet, är nöjd :) Men nu får dessa nog sitta ett tag för vågra inte byta för ofta, utifall att..

Vilken donna!

everybody´s looking for love, aint that the reason you´re at this club?
in my head - i can see you all over me..
lalalala


Vill man inte bara dansa när man hör sådana här låtar?
  Men för att hålla mig till ämnet av rubriken måste jag ju slänga in en liten "kärleksförklaring" till Helena. (
http://helenafrykholm.blogg.se) Som antagligen är den flitigaste att komentera min blogg & jag blir alltid lika full i skratt när hon gör det! Och vet ni vad? Hon har faktiskt kommit underfund med att jag ska gifta mig med Eric Saade, pågrund av sammanträffandet på HC. Precis innan hans uppträdande igår får jag ett sms; Nu kommer din man på melodifestivalen. Hon var även lika besviken som jag över att Anna vann, jag skrev; sverige kommer sist shalala, sverige kommer sist shalalala. Varpå jag får som svar; Hahaha du är så jävla klockren! I love you! Puss

Hahaha hur glad blir man inte?



Vackra Helena. Visst är det kul när människor som man egentligen inte riktigt känner kan få en att skratta och bli glad. Tur att det finns några vettiga kvar ;)
  Förresten, vem vill komma på mitt kändisbröllop? ;P


Storseger

Skönt att vi fortfarande är obesegrade inför seriepremiären som sakta kommer krypande. Också skönt att vi är vidare i östgötacupen, alltid skönt att slippa åka ut precis i början. Men idag var det inga problem, 15-1 stod det på domarens papper när slutsignalen ljöd. Kul att få göra mål med, skönt om det lossnar nu inför seriepremiären :)

Uppladdningen!

Slänger upp en skön låt såhär efter melodifestival(fiaskot) eftersom det inte fungerade igår!



in my head - i can see you all over me
in my head - you fulfil my fantasy lalalala

Sverige, hur tänkte ni?

Rösterna räknade - vinnare; Anna Bergendahl. (jag hade i allafall rätt i min gissning)
Jag förstår det inte, hur tänker vi? Tror vi verkligen att den här kommer slå i eurovision? Det tror inte jag, tyvärr! Det är en väldigt fin låt, men där lär den inte bli ihågkommen.. Ledsen Anna!
  Och bland den internationella juryn så fick Saade, Darin & Ola mycket poäng men inte av den svenska? Är det inte den internationella vi ska lyssna på? Och hur kan det komma sig att det är röstfel när man ska ringa och rösta? Det gick ju inte att komma fram!

Man kanske får hejja på Norge? Det är ju ingen mindre än Fredrik Kempe som står bakom vinnarlåten där. En låt som blev ratad i svenska melodifestivalen? Och så går den och vinner i Norge?

Moa & jag har i allafall skrattat mycket :) Och jag har fått massa roliga, härliga sms från Helena :) När vill du ha din hemmafest med Saade? ;)
  Nu ska jag vänta på att mor&far vill ha "fylletaxi" hem från Sörping, sedan blir det sängen för att gå upp och spela match imorgon, i östgötacupen. HEJJA OSS :D

Hoppas ni har en bra lördagkväll!
Sup & svälj, trevlig helg! ♥


Ikväll ska en vinnare koras

Sitter och inväntar Moa för att åka och handla lite god mat. Sen ska det laddas, laddas, laddas inför finalen av melodifestivalen. Det är nästan så jag själv går och blir lite nervös, jag har nämligen några bidrag som det enligt mig är KATASTROF om dom vinner!

Helst ser jag att toppen ser ut såhär:

1. Eric Saade - Manboy
2. Darin - You´re out of my life (grymt fin låt, dessvärre håller inte artisten)
3. Anna Bergendahl - This is my life eller möjligtvis Ola - Unstoppable

Desvärre tror jag att toppen kommer se ut såhär:

1. Anna Bergendahl eller Salem Al Fakir (hemska tanke)
2. Den andra av de två
3. Eric Saade/Pernilla Wahlgren/Andreas Johnson

Låt oss hoppas att jag har fel! Vad tycker/tror ni?

    
   
  


Just idag är jag glad

Jag fick jobbet på aktivgruppen! :)
Så nu är det jag som extrajobbar med event och företagskick-offer. Och i sommar ska jag jobba ute på vildmarkshotellet som instruktör för vissa grejer ;P Pengar rullar in som det ska ;) Nae men det känns jättekul, kändes inte alls bra efter gruppintervjun, men nu som sagt :)

Har varit en sväng ute hos farmor & farfar och lilla Elsa med och hälsat på. Så mysigt, älskar att sitta i köket och prata med farmor och ha lilla vovven i knät! Sen blev det en sväng förbi maxi där jag hittade denna underbara klänning och ett par sandaler för ett bra pris. Dags att börja ladda upp med lite sommargrejer nu, är ju bara två månader kvar. Sen funderar jag även på att ha denna klänning på Robins student?


Im in looooove

I min nya bikini, OH MY!
Älskar djurmönster! Hur läcker är den inte? Och tänk sen när man blir brun?
Denna kommer användas flitigt :)



Besöksrekord



Tack! ♥


Be proud of your country



Är denna bikini något Moa och jag borde sattsa på inför Turkiet kanske? För vi ser ju inte redan ut som två nordbor ;P Lite roligt är det faktiskt...

Imorgon åker Moa till ullared, är lite avis faktiskt - har ju aldrig varit där. Men hon skulle kolla på lite smågrejer i allafall :) Hoppas hon hittar något bra!
  På lördag ska vi se melodifestivalen (hejja på Eric Saade) och vara hundvakt åt deras hundvalpar. Åhh förstår ni att jag är i sjunde himlen eller? Små mjuka, lurviga, gosiga hundvalpar tjohooooo :D

Nu väntar sängen. Sleep thight! ♥

Rekomenderas!

Svarade på en undersökning angående film och fick därför välja en film för 29 kr (frakten). Tjejen jag pratade med rabblade upp en massa filmer och jag hade väl egentligen varken lust eller tid att lyssna, så tog en lite halft på måfå bara för att hon sa att Cameron Diaz var med och hennes filmer brukar jag gilla.
  Hem i brevlådan idag kom Allt för min syster. (my sister´s keeper) Efter en dag på jobbet och en mysig promenad i solen bestämde jag mig för att se den, lite underhållning sådär. Underhållning var väl egentligen fel ord... VILKEN FILM! Dock var det väl för min del lite för tidigt att se den... Men man får verkligen en inblick i hur det är att leva med någon med cancer; paniken, rädslan, kärleken, orättvisan.
 
Denna film är underbar men hemsk!


New!

Mina nya underbara tröja! Den kommer bli flitigt använd i vår & sommar när färgen börjar infinna sig, vilket blir ganska tidigt i år ;P 
  Till den militär gröna tights/byxor med sömmar på.



Tycker den lilla detaljen på axlarna gör i princip hela tröjan :)

Kompis, det går bra nu..

.. i allafall med fotbollen!

Två träningsmatcher i helgen. (Vi är fortfarande obesegrade). Mot saltängen i lördags. Efteråt kom min tränare fram till mig och ville prata lite. Shiit tänkte jag, vad är det nu? Varpå han säger; det här var en av dina bästa matcher någonsin. Helt ärligt så blev jag väldigt chockad. Våran tränare är inte direkt den som öser på med beröm - snarare tvärtom. Men klart man blir ännu gladare då!
  Sen spelade vi mot Bråvalla igår. Och det kändes rätt bra & konditionen är med, känner att jag orkar nu utan problem. Så den där h*lvetes försäsongsträningen har tydligen gjort susen ;P Efter matchen går jag in på hemsidan för att läsa våran matchrapport, och vad står det där? Planens bästa var Jonna Hellberg och Sanna Svensson! Känns så otroligt skönt om det skulle börja lossna nu inför serien. Pappa sa till och med att jag dominerade haha det ni ;P

Känns otroligt bra med fotbollen i allafall, nu fasiken ska jag hålla detta uppe!


Släktdrag

Jag är faktiskt lite smålik alla mina tjejkusiner, både på mammas & pappas sida. Det går liksom lite upp & ner. Ena gången är jag mer lik någon och nästa någon annan. Lite småroligt ändå, med tanke på att dragen på mamma & pappas sida är väldigt olika.
  En sak som är lite smårolig i allafall är att min kusin Linn (pappas sida) och jag har exakt likadana tänder i nederkäken, hur nu det kan komma sig? Och så är vi väldigt lika i profil. På vissa sådana bilder där det är jag, kunde det lika gärna varit Linn och så tvärtom.



Inte så jättebra bilder, men vad säger ni? Är vi lika? Är ni lika era kusiner?

Fotbollshelg.

Drömde i natt att jag låg på en strand & solade och badade, trodde nästan att det var sant när jag halv vaken såg solen lysa in i rummet. Men lycka var kort när snön skymtades. Herregud, vad man längtar efter varmare tider nu alltså!

Träningsläger då hela helgen. Eller träning & träning för mig blir det mest teoripass och två träningsmatcher. En idag och en imorgon. Hoppas att tårna slipper förfrusa som igår på träning. Fotbollsskor är precis värdelösa såhär års, inget som skyddar och det kyler mer än det värmer. Å andra sidan är det väl inte många som räknar med att det ska vara hur mycket snö som helst och många, många minusgrader i mars.


Human frontier



Still, its a thrill to walk in the unknown without fear.
Tonight im being at the edge of the human frontier.


Finally

Äntligen har jag hittat en bustier. (i jeansimiterat tyg) Dock återstår det ju att se hur mycket jag kommer att använda den.. Tycker det känns lite bart, men förhoppningsvis går vi ju mot ljusare & varmare tider. Det andra problemet är ju att jag inte direkt är van vid att ha urringat och känner mig lite obekväm i det. Men å andra sidan kan man ju ha den under en blazer eller en transparant tröja :)
  Såg mycket vårinspirerad shopping idag, synd att inte plånboken är med på samma noter bara. Å andra sidan får jag ju åka och bli brun istället ;)


Jeans.

Det som alltid håller!
Och som är så grymt snyggt.. Jeans, jeanskjolar, jeansshorts, jeansskjortor, jeansjackor, jeansleggins i alla färger och former. Jag är GRYMT sugen på en ny jeansväst! Har ju redan en, men vill ha en liten "tuffare". Lite som en vanlig jeansjacka fast utan armar. Denna från bikbok har jag spanat in ett antal gånger (har ju shortsen som är till). Får se lite här efter vart månaden lider om denna skönhet får komma hem till garderoben, eller om jag ska leta efter ett billigare alternativ?! Har ju en tendens till att tröttna på saker väldigt fort..


Nu väntar sängen, börjar jobba 07.00 imorgon. Sov gott sen mina vänner!

Träna, träna

Dags att få sig lite mat i magen, innan det är dags för fysträning - ute :/
Skönt att brottarträningen var den sista i lördags i allafall ;P




Nya favoriter

Det är såå LÄCKERT med rött, riktigt sådär knallrött. Men det finns väldigt dåligt utbud på just röda plagg, varför? Sån tur att Monki finns som alltid har någonting som faller en i smaken. Detta är mina nya älsklingar! Dom är så sjukt läckra, så det finns inte! Och så med mönstret på (som inte syns så bra på bilden) - perfektion!



250 kr - på just Monki!

Nails

Verkar som många gillar Erik Saade? Det var i allafall besöksrekord igår ;P

Har varit och fått mina naglar fixade av snälla Jossan i laget nu. Är supernöjd verkligen, känns jätteläckert och fräscht. Vill få lite lyx på era naglar rekomenderar jag verkligen henne :) Ville ha något annat än det gamla vanliga - fransk manekyr, så detta blev det :)



Inte världens bästa bild, men ni får stå ut ;) Jossan tyckte mina egna naglar var rätt långa, så gjorde ingen förlängning eftersom jag inte skulle kunna röra mig då, utan förstärkte mina egna me gelé. Sedan en blåglittrig kant (som också är blått gelé - inte nagellack) och så en vit blomma på tummarna. Sedan avslutade hon med att smörja in mina nagelband med nagelbandsolja. Det känns kanon :)
TACK SNÄLLA!