:O

det blir inte alltid som man har tänkt sig ...

image226

jaani ...

.. det är värst vad man kommer ihåg såhär dagarna efter !

nathalie , drive kastler drive ;)




idag är det match igen ! vi ska rätt ut i .. ja vad ska man säga , skogen ? gusum/valdermasvik ligger på schemat idag . och för att citera putte , det ska göra ont att möta dif ! game on !

image223 image224

Sumering

Lördag:

Nattis & jag hade våran efterlängtade tjejkväll . Lagade tacos & dukade upp med tända ljus inför eurovision . En liten godispåse fanns till hands när tacosen tog slut . Dock tycker jag att det är helt jäkla otroligt att det kan gå så dåligt för Sverige . Vi skickar en bra låt med bra refräng , Charlotte sjunger bra & framträdandet var väldigt snyggt ljusmässigt ! Vad ska Sverige skicka för nåt egentligen för att komma top 5 ?
  I alla fall så lät vi inte det störa humöret utan satte på sminket , tuperade upp håret och drog på oss kläderna sedan promenerade vi ner mot otten . Där det var lång kö & kallt men väl inne fann vi dansgolven direkt & dansade oss varma . Som vanligt händer de märkliga när vi är tillsammans . Vem var killen som följde efter oss på dansgolven & vad höll egentligen killarna på bron på med ? HAHA
  MYCKET LYCKAD KVÄLL :)

Söndag:

Det var väl inte allt för full fart på mig denna söndagförmiddag , tröttheten tog överhand ! Men det gjorde inte speciellt mycket , hade ett par timmar att piggna till på . Så klockan kvart i fyra var man på plats vid dackavallen för match . Stämningen var på topp redan från början med musik , dans & oerhört vacker sång i omklädningsrummet . Det kunde väl inte sluta i annat än succé ? Skämt och sido men en rättvis vinst blev det ett jäkla bra spel periodvis . F*n så kul det är att spela fotboll ibland :)


& så nu är det dags för en ny vecka igen .. Men innan dess väntar en lång och skönsovande natt !

Qele , qele !


Like a star, like a hero

det pratas mycket om eurovision . folk skrattar åt det för att det är så dåligt , folk tittar på det för att klanka ner på artisterna & folk tittar på det för att dom ÄLSKAR DET ! vare sig det är för att klaga på det eller hylla det . man tittar i alla fall .. & visst måste man det ?! jag sitter i alla fall som bänkad varje år , både under de svenska uttagningarna , kvalet till eurovision och så finalen . och visst måste vi erkänna att det är lite status att programledaren sjunger charlottes låt (& bara charlottes låt) när han berättar att sverige är vidare !

out of the line like a star , like a hero !

och så har lönen kommit med , & självklart har man hunnit med shopping efter jobbet . 3 par skor , en svart lackväska , en gul body , ett par spetsleggins , 2 par frank dandy trosor , morsdag present ... finns det något som gör en gladare ? :D
  imorrn ska även en del av dessa saker invigas på dansgolvet då jag & nattis ska ut och svänga våra lurviga . det var alldeles för länge sen nu ! längtar verkligen efter att få spendera en kväll enbart hon & jag (ja , förutom på krogen då) . & självklart ska vi se eurovision song contest innan ;)

No air

för alla som man älskat men som sårat en , alla som man älskar , dom man kommer älska & alla som älskat dig tillbaka

how do you expect me
to live alone with just me ?
cause my world revolves around you
its so hard for me to breathe

tell me how im supposed to breathe with no air ?
cant live , cant breathe with no air
its how i feel whenever you aint there
its no air , no air
got me out there in the water so deep
tell me how you gonna be without me ?
if you aint there , i cant breathe
its no air , no air

fundera på det ni ;) under tiden ska jag bege mig till folkparken och få reda på vad det är för träning idag !

Besvikelse

idag är det match igen ! i alla fall för resten av mitt lag .. själv vaknade men med halsont & en massa snor och får nu därför inte vara med . jag är så jäkla besviken ! det finns inget värre än att stå på sidan och titta på ! hoppas ni gör en sjuhelvetes match tjejer !
  & ett annat lycka till skänker jag till lisa . hoppas du gör en kanonmatch , även om du spelar i motståndarlaget ;)
game on !





nathalie , jag vet inte hur det känns , det du går igenom . jag förstår inte hur en & samma person ska behöva gå igenom en massa saker . men jag oroar mig - det är väl det som kallas kärlek ?!

"ta våra minnen , gör om dom till nåt fint , nån slags verklighet !"

 

Ellie

image220 
Kan man bli sötare ?

Mitt gamla lag VS mitt nya lag

ikväll smäller det !
match på bortaplan som för mig egentligen känns väldigt hemma .
alla gamla lagkamrater , alla gamla minnen

men med en jävla kämparglöd !

What happens i Vegas

ja ibland måste man "piffa" upp måndagskvällarna lite (lr måndagarna överhuvud taget) & framför allt när det har varit en sån här underbar helg , då man bara önskar att det vore sommar & semester . & vad passar inte bättre då att gå på bio och sen en riktigt rolig film ? tjaaa , i läget kommer i alla fall inte jag på nåt bättre . what happens in vegas fick det bli denna gång . vad ska man säga ? det kan väl knappast misslyckas när det handlar om cameron diaz och ashton kutcher ? & gissa vad , det gjorde det inte heller :) den levde upp till alla förväntningar och man fick sig många goda skratt !

image219

my secret combination is a mistery for you
use your imagination , im not easy but im true
my secret combination - boy you have to try it hard
to win a destination in the center of my heart !

:D

Sol , sol , sol , sol , sol , sol , sol , sol ! Underbaaaaart !
Sen att det är måndag imorgon vardag & jobb det behöver man ju inte tänka på ..
Det är ju trots allt låååångt tills dess ;P


Lisa , lycka till på matchen ikväll :) Snart möts vi , men tills dess hejar jag på dig :D


I wont let the sun go down on me , I wont let the sun go down .. :D

Rastlös

jag är ingen "hemma-människa" !
jag rent ut sagt avskyr att inte ha något att göra , jag nästan får panik av det .. det är så mycket annat konstigt som smyger sig på då . jag längtar tillbaka till fotbollsplanen jag var på tidigare ikväll ! matchen & dif :)

igår satt jag & lisa och glassade i solen hela eftermiddagen , så underbart skönt ! bara inte allt sommarväder kommer nu så det inte blir nåt sen i sommar . som jag längtar till sommaren , sol & bad och sköna kvällar . det kändes i alla fall lite så igår med solglasögonen och en kall juice . magmusklerna kan inte bli bättre i alla fall , fortsätter lisa & jag att ses såhär kommer vi ha strandens bästa magrutor ;)

image218 sötare kan man inte vara :)

Its all about us

image216

its all about us , all about us .
theres a theme that they cant touch
cause you know - its all about us !

Så var man fotbollsproffs då ..

jaa , det är inte alla damlag som får sina matcher filmade och visade på tv . och har man missat det på tv:n går det att se på internet . oj oj oj det är arsenal nästa bara ;P
  snart dags att åka ner och göra ännu en träning i dif-tröjan . eftersom det är tisdag blir det väl mycket löpning , jippe ;P har varit nere & pratat lite med lisa & vi konstaterade att vi snart möts (nästa helg) . & inte bara som motståndarlag utan det är vi som ska slåss på innermittfältet (usch) :P
  tiderna förändras .. :P


i dont wanna win this game if i cant play it my way


:/

now i know what pain is


Stockholms trip

idag bar det av mot huvudstaden . jag , frida ooh wisst , johanna & lisa packade in oss i bilen och drog igång stereon på högsta volym . stämsången var underbar ! ;) bäst på vägen var "killen" på motorcykeln som vinkade & kasta slängkyssar , samt lisas replik - now wave ! & självklart mina nya skor :)

 
 
   

did you ever - lose yourself to get what you want ?
did you ever - get on a ride and wanna get off ?
did you ever - push away the ones you should´ve held close ?
did you ever let go ? did you ever not know ?

im not gonna stop , thats who i am
i´ll give it all i got - that is my plan
will i find what i lost ? you know you can ,
bet on it , bet on it , bet on it !
i wanna make it right , that is the way
to turn my life around . today is the day !
am i the type of girl who means what i say ?
you can bet on it , bet on it , bet on it !

image215