Confessions of a shopaholic!

i am, im too fabolous!
im so fierce that its nuts.
i live to be model thin,
dress me - im your mannequin.

J´adore, Vivienne i really want.
Gucci, Fendi and Cardin, Valentino, Armani too
Madame love them Jimmy Choo!

fashion put it all on me,
dont you want to see this clothes on me?
fashion put it all on me,
i am anyone you want me to be!

ohh lalala
we love designer!

i need some new stilettos,
cant walk down the street in those!
you are, who you wear its true!
a girl´s just as hot as the shoes she choose!

J´adore, Weitzman i really want!
Louis, Dolce Gabbana, Alexander McQueen ah oh
Madame love those Minolo!

fashion put it all on me,
dont you want to see those clothes on me?
fashion put it all on me,
i am anyone you want me to be!


Gimmie

GE MIG SOL, BAD & LEDIGA DAGAR!
som dom här..

  


Nu ska jag sova och drömma mig bort..
Puss/ S


Huvudstaden

Åhhh vad jag längtar till Stockholm just nu!
Få gå där på stan och strosa och handla i affärer som inte finns här.
Topshop & Zaras skor.. Mmm som jag längtar! Få komma iväg lite..
Imorrn ska jag jobba igen, ännu längre pass än idag - 10.00-19.15 suck!
Sedan ska jag åka och hämta ut mitt paket som kommit med lite smått&gott :)
Kommer knappt ihåg vad jag beställt så ska bli spännande!
Nattinatti
/S

Fighter

cause it makes me that much stronger,
makes me work a little bit harder.
it makes me that much wiser.
so thanks for making me a fighter!
made me learn a little bit faster,
made my skin a litte bit thicker.
makes me that much stronger,
so thanks for making me a fighter!

HÄR ÄR VI

GÄRNGÄNGET!
Uppklädda och fina ;P Framför allt Moas skor, ohhh my :)Jag och underbara MoaVackra Helena

Full fart på´t

Sitter här nyduschad, äntligen fräsch igen. Shiit så varmt det var igår..

Tror jag ska backa bandet lite. Jobbade mellan 10-17.15, det var sådär om jag ska vara ärligt. Segt & dant, och när man äntligen hade rast så var det ingen annan som hade det osv. Men måste säga att en del kunder verkligen är fantastiska! Jättetrevliga & pratar. En som handla av mig gav mig t.ex komplimangen: vilken himla fin brun färg du har, verkligen superfin! Hur glad blir man inte då? Det gör verkligen ens dag när man jobbar & är trött och så kommer någon och säger en sådan sak. Beundrar verkligen folk som kan ge en vilt främmande människa en komplimang sådär. Det ÄR modigt!
  När jag hade lunchrast fick jag i allafall sms från Moa. Hon & Helena ville ut och sällskap, jätteroligt att dom hörde av sig :)

Efter jobbet hade Nattis och jag köpt biljetter till Harry Potter - Halvblodsprinsen. Jättebra faktiskt, men vilket slut.. Åhh jag hatar när dom gör så att man måste vänta ända till nästa film.. Däremot var den här ROLIG, komisk faktiskt. Vi skrattade högt flera gånger. Haha andra med, som t.ex pappan som satt framför oss och skrattade när ingen annan skrattade? Eller ja, alla skrattade ju åt honom då. ;)
  Hem en snabbis - byta om, förbättra make-upen och sen iväg till Emme. Vi hade supermysigt på hennes balkong verkligen. Det är så synd att vi inte ses oftare alla vi tjejer, men vi får passa på nu under sommaren. Natten avslutades på Palace (väldigt kul med spontanutgångar faktiskt), där vi dansade oss svettiga bokstavligt talat. (Duschen nu var verkligen välbehövligt haha)

Ska äta lite frukost nu, lägger upp lite bilder sen :)
PUSS PÅ ER GODINGAR!

Kategorier

Har lagt till lite nya kategorier här på bloggen, så det blir lite lättare att sortera inläggen och för er att hitta. Dock la jag bara in inlägg från i år i kategorierna, annars skulle jag få hålla på i en oändlighet.. Har jag missat någon kategori ?

Skratt&Tårar

ÅHHH VARFÖR GÅR DET INTE ATT BYTA PROFILBILD HÄR PÅ BLOGGEN FÖR?
JAG BLIR GALEN!

Det hände en ganska rolig sak idag när jag stod i mac-driven på Mc Donalds. Ni vet i Vi hade i allafall tur med vädret igen så ska ju Gösta backa tillbaka för att han glömde beställa kaffe. Det var i princip vad som hände mig. När jag var framme vid luckan för att få min mat öppnas bildörren på bilen som varit framför mig och en kille springer ut. Ursäkta säger han till mig, men glömde säga en sak och så tränger han in sig mellan min bil och luckan. Hur han egentligen lyckades med det är för mig ett mysterium för det fanns liksom inget utrymme. Hans ända var i princip inne i min bil, eftersom fönstret var nedvevat & hela tiden ber han mig om ursäkt. Herregud, jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Hade det varit någon mer i min bil hade vi brutit ihop men nu var jag duktig och lyckades hålla mig. Innan han springer iväg klappar han min bil och säger tack så mycket!

Hahaha lite cred ska han ändå ha, grabben. Han sprang ju trots allt tillbaka på en mac-drive ;P


Mys i sörping.

Avundssjuk på mor&far som är och myser i skärgården! Vaknade upp och kände att jag bara MÅSTE göra något. Så trött på detta skitväder (är väl bortskämd nu :P), man bara går och väntar på nästa dag liksom. Så jag chansade och skicka ett sms till Nattis, eftersom jag visste att det var enda dan hon var ledig denna vecka, och fråga om vi skulle ta en tur till smultronstället. Och till min lycka hade hon inget för sig :D Så underbart att träffa henne, min bästa!
  Och när hon kliver in i bilen räcker hon över mig ett paket, jag blev helt chockad.. På står det: Bara för att du är den du är, älskar dig! Och i låg det en jättefin liten väska. Åhh blev helt rörd, jag är verkligen världens lyckligaste som har dig!

När vi väl kom fram till söderköping var det såå lång kö in till smultronstället att vi bestämde oss för att gå en sväng. Gick längs bort hela kanalen (har aldrig gått så lång förut) & var tillbaka vid smultronstället lite mer än en timme senare. Men kön var fortfarande på tok för lång så vi struntade i det. Gick bort till källaren istället där dom gör hemgjord glass. Och deras blodapelsinsorbet - ohh my så god den var!

Nu ska jag sätta mig en stund på altan och mysläsa lite med jordgubbar, sen får vi se..
Puss på er!(gammal bild)

Citerat

: veckorevyn.

Vad det gäller killar.. De är de mest lättlurade varelserna som vandrar på denna jord. Beter man sig som att de borde tycka att man är megasvinsexig - ja, då tycker det de!

;P


Jag skrattar!

Så tolkar du hans sms!
Åhh som jag skrattade när jag läste denna artikel på veckorevyns hemsida. Och ja killar, det ÄR en kille som skrivit den, så ni kan ju passa på att titta om det stämmer.
Den var nämligen så rolig så jag tänkte dela med den med er :)

1. Han skriver jätte korta sms.
Betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan faktiskt en tröja vara bara "fin". Om ni messar med oss medan vi äter skriker inte hela vår själ att vi omedelbart måste berätta om konsistensen på köttbullarna och att "Min polare Johan är så jävla pantad för vet du vad han sa idag?" Vi skriver "Käkar. Ringen sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

2. Han använder smileys.
Betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han förgivet att du inte fattar det. Därför sätter han en blinkande smileys när han flirtar, en ledsen efter något tråkigt och en glad efter varje skämt.

3. Han kommer med bortförklaringar.
Betyder: Killen lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom. Men säger han att hans pappa hamnat på sjukhus efter en mystisk grävmaskinsolycka i Zimbabwe ska du nog räkna till tio innan du skriker "Om du inte vill träffa mig kan du bara säga det!"

4. Han ställer frågor.
Betyder: Det här är väldigt enkelt: ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Allvarligt? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste sms. Skickar han ett till? Intresserad!

5. Han ger dig gulliga smeknamn.
Betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är en viss relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar: "Jag vill ligga, men inget mer." Smeknamn efter ligga betyder "Jag vill ligga på regelbunden basis, som om vi typ var, du vet, ihop typ." En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi, och en kille som kallar dig "Sötbjörn" är inte speciellt rädd att förlora dig. Alltså: han vill bara ligga. (Dessutom, om han kallar dig för "Sötbjörn" är han förmodligen lite lätt efterbliven, och då ska du nog inte ligga med honom av den anledningen.) Efter ligga däremot, kastar vi inte ur oss smeknamn om vi inte vill ta det ett steg längre. Ja, ni vet. Till den där "förhållandegrejen". 

Aly & Aj

you make me feel out of my element,
like im walking on broken glass.
like my world spinning in slow motion,
and you´re moving to fast.

were you right, was i wrong
were you weak, was i strong?
both of us broken,
caught in a moment.
we lived and we loved
and we hurt and we jumped.
but the planets all aligned
when you looked into my eyes,
and just like that
the chemical reacts, the chemical reacts.

you make me feel out my element,
like im drifting out to the sea.
like the tides pulling me deeper,
making it harder to breathe.

we lived.
we loved.
we hurt.
we jumped.
we´re right.
we´re wrong.
we´re weak.
we´re strong.
we lived to love.

and just like that:
the chemical reacts, the chemical reacts.Hur har jag kunnat missa detta?

Regnet, det bara öser ner

Det gör fortfarande lika ont.
Jag är fortfarande lika rädd, varje dag. Någon gång.
Nu vill jag bort.
Som jag önskar att jag kunde rädda dig.
Rädda oss alla, det här är för jobbigt.
blod, slangar, vätska, mera blod, operationer, negativa besked


detfinnsingenrubrikförsådant!

idag är det jobbig.
varje dag är en ständig kamp.
att hålla fokus, att vara positiv.

ingen får se det, hur jobbigt det är!
jag är för stark. eller för svag - jag kan inte låta någon se.
jag vill skrika, jag vill visa hur ont det gör!

jag orkar inte. jag klarar det inte. jag kan inte!
7 år!
jag är för dålig. jag är inget bra stöd.
jag vet inte vad jag ska säga..
hur ska man kunna trösta någon annan för nåt man själv mår dåligt över?
det är för nära. hon är för nära.
jag vill ha någon som kan va till hjälp för dig!
det är ett för stor lass.
jag kan inte, jag är för dålig, jag är inte tillräcklig.
åhh som jag älskar dig! varför kan jag inte hjälpa dig?
dåligt, dåligt, dåligt, dåligt

det går inte att förstå.
det är så många tankar & känslor.
men dom kommer aldrig fram som ord..
jag kan inte bryta ihop. jag får inte!

En bild säger mer än tusen ord

En helt vanlig kväll, som kanske spårade ur en aning..

  
  
  

Sådetså!

i cant figure you out, but a heart must be the one thing you were born without.
i´ve been wasting my time, i dont know were i sleep tonight.
you say that you cant do without me,
go ahead - try and live without me!

baby save up all your tears, you might need them someday.
when the tears start to fall, i wont wipe the away.
when you cry in the night for the love that you need,
baby save up your tears cause you´ve been crying over me!

you got used to my touch, i got used to not feeling much.
winter set in your eyes, time will melt your castle of ice.
you think that you wont feel the pain now,
but your eyes will be crying like the rain now!

Boran.

Roadtripen till "Boran" Borås blev en trevlig upplevelse. Shopping (gissa vad jag har handlat?), grillning, borås djurpark - aa you name it! Vi hann med mycket på denna helg ;) Och Newton har vi ju fått med oss hem också ;) Inte att glömma honom! Jaadu Hanna, när åker vi nästa gång? ;P

  
   
  
  
  
  
   
  

Jag förstår inte att jag alltid blir så bra på kort?Hjälp någon? :P
Hoppas att ni har haft en lika bra helg som vi!

Im back!

Hemma igen från Borås! JAG HAR SÅ MYCKE JÄKLA SNYGGA KORT!
Men dom får ni se imorrn, så det så ;)


Bejamin Buttons otroliga liv.

Denna film har Ewe & jag sett ikväll. Åhh herregud så bra den var! Får rysningar, vilken underbar film! Det här är verkligen något ni MÅSTE se. Har aldrig sett något liknande. Ewe och jag satt som fastklistrade - helt fashinerade! Denna ska jag se igen.. & igen!Och det är helt sjuuukt att Brad Pitt som är 47? (nåt sånt) kan se så ung ut. Herregud, hur gör karln? Snacka om att vara snygg för sin ålder ;)

Nu måste jag försöka få några timmars sömn, för snart bär det av mot Borås.
Ska bli en spännande upplevelse..
Hörs där, eller när jag kommer hem igen på söndag!
Baby goodbye ;)

WHAT IF

just imagine how you feel,
if you would be the one they´re picking on.
would you, would you be the who´s gonna stand up strong?
honestly,
would you let us lie, break down and cry?
would you, would you
never let nobody step on your right?

what if it was your brother, sister, mother, father, child
then would it be so cool?
why cant you see your words are hurting?
everybody deserve to be themselves and no one else.
so think before you move!

what about if that was you
that would be the victim,
of the critisism and they treated you that cruel.
what about if that was you
that would be bullied.
how would you feel if they were doing it to you?

just imagine how you would feel,
if everybody always laughed at you.
would you, would you, would you?
they think its okey with me and you.
if you were me,
and the people round you were having you down now.
would you, would you, would you
like if they did that to you?

Uppe tidigt

Fast jag har semester, men man måste ta vara på soltimmarna ;) (eller så är det för att det blir glödhett i mitt rum som man vaknar) Helena ville se bilder från trädgårn i tisdags, så tänkte att jag slänger upp dom nu. Vi hade en underbart trevlig kväll ♥

 
Nyinköpt klänning kvällen till ära ;)

  
  


Kom på att jag blev ju utmanad av Emelie att skriva 5 saker jag är beroende av, så nu utmanar jag alla som läser min blogg att göra likadant.

♥ Min familj/släkt
♥ Vänner
♥ Min mobil (illa egentligen)
♥ Musik
♥ Att ha naglarna målade

Se så mycket man hinner med såhär på morgonkvisten. Nu ska jag göra i ordning mig för att åka och bada med Nattis. Ikväll blir det att äta mat med jobbet hos faster. Ha en bra dag, babes!
(& tack för så många besökare igår) :)

Rysningar.

best thing about tonight´s that we´re not fighting.
could it be that we have been this way before?
i know you dont think that i am trying.
i know you´re wearing things down to the core.

but hold your breath,
because tonight would be the night that i will fall for you
over again.
dont make me change my mind,
or i wont live to see another day.
i swear its true!
because a person like you is impossible to find.
you´re impossible to find!

this is not what i intended..
i always swore to you i´d never fall apart.
you always thought that i was stronger.
i may have failed, but i have loved you from the start!

so breath in so deep, breathe me in!
im yours to keep!
and hold on to your words, because talk is cheap.
and remember me tonight when you´re asleep!

VAKNA!

Åhh snälla vakna & må bra!
För allas skull!

Lisa, tänker på dig! ♥