Schizofreni

Latjat lite fotboll nu i två dar - underbaraste sporten
Fick även svar på mammas fråga - Nej hockeykillar kan inte spela fotboll!

Sen såg Frida & jag filmen: A beautiful mind, som vi ska skriva ett arbete om på psykologin - så jäkla svårt! Hon sa åt oss att vara kritiska också, för är verkligen schizofreni en sjukdom? Och efter denna film är jag riktigt jävla osäker och fan så äckligt det är..
  En teori är att det "börjar" som en sjukdom men sedan går över till något psykiskt, att man framkallar det själv. För en sjukdom klassas väl något som är fysiskt?! Men sen då när det kommer upp i huvudet? Hjälp någon?

Valborg nu - myspys

Lång helg

Shiiit så himla skönt med långhelg, känns som den här veckan har gått i ett.
Ska även be Freddie om ursäkt, att det tog sån tid. Vi ses la på tisdag ;P

Måste säga att jag har varit duktig denna vecka, tränat varenda dag och spelat lite match. Fotboll måste vara världens roligaste asså! Har även varit ute och promenerat idag (måste ju komma i bikinin till sommaren) och satte mig sedan en timme i solen, så himla underbart! Tänk om det kunde vara sånt här väder oftare.. Vad bra man skulle må :)
  Ikväll ska jag hem till "Frida ohh wisst", hoppas hon inte glömt det.. Vi ska ju se A beautiful mind, sett den någon? Är den värd att se? Det spelar i för sig inte så stor roll för vi måste se den, ska nämligen göra världens reflektion och en rapport om den & schizofreni på psykologin. Ganska läskig "sjukdom" det där, blev ärligt talat lite rädd när jag läste om det.. Fatta vad frustrerande att se saker som ingen annan kan se och alla bara tittar på en som man vore dum i huvudet.. Shiiit asså!

Trots att jag är väldigt glad för tillfället så har jag lyckats blivit irriterad med. En del diskussioner är så jäkla onödiga. Önskar ibland att vi kunde tänka efter lite mer innan vi säger saker. Varför ska svartsjuka få styra så mycket i våra liv? SKÄRPNING!

Valborg på måndag då, ännu en överskattad "festdag" men man ska la lyckats ha lite kul i alla fall. Man behöver ju inte ta det dygnseriöst. Ska faktiskt hem till släkten lite först och vara med på lite födelsedagsfirande. Jag lovar - jag har trots allt världens skönaste släkt! (På bägge sidor, även om den ena utskiljer sig lite mer) Hahaha..
  Ska träffa Nattis nån dag med så vi får alla våra roliga saker som vi beställt. Ska bli intressant att höra hur det går med era kulor flickor ;P

If birds flying south is a sign of changes
At least you can predict this every year
Love, you never know the minute it ends suddenly
I cant get it to speak
Maybe if I knew all the things it took to save us
I could fix the pain that bleeds inside me
Look in your eyes to see something about me
Im standing on the edge and I dont know what else to give

Do you know what it feels like loving someone thats in a rush to through you away
Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on your door has changed 

Romeo

Enter the slowly crying game
Enter the fear is all taken away
Its a pity finding someone,
wont be the way for you right now

All alone you seak and wonder

Shady name, shady night
Hide the sunlight in your eyes
Lonely life´s crying road
Shade name, shady night
Hide the sunlight in your eyes
Only for the hiding Romeo

Sitter och funderar på om "Romeo" är ett bra ord eller inte.. Om det är en kille som är ungefär som "Casanova", eller om det verkligen är en bra kille - en sådan man vill hitta. Vad säger ni? Tittar man på filmen Romeo & Julia är han la det?! Jag tror i alla fall att alla vill ha sin egen lille Romeo! 
 
Tänker även på en annan sak.. Jag tar åt mig och kan bli ledsen över saker som du säger! Då slog det mig plötsligt att tänk om du tar åt dig av saker som jag säger? Oroar inte du dig nån gång? Alla måste väl göra det ibland. För visst är det så att vi alla är grymt rädda för att bli lämnade ensamma & för att förlora?! Jag menar alla har väl varit svartsjuka någon gång.. Även om det bara varit en såndär töntig grej som när man var lite och var jätte ledsen för att bästa kompisen fick en hundvalp och inte man själv (även om jag som hundälskare fortfarande blir det :P) Men för att hålla sig till ämnet: Visst är det så att vi oftast inte förstår vad vi har förrän vi förlorar det?! Sån är i alla fall jag & så ligger man där sen och är ledsen och självklart tycker synd om sig själv istället för att göra något åt det. Det enda man tänker då är: Vad kan jag göra?

Min tredje tanke denna kväll är att jag skulle vilja vinna en miljon på lotto, köpa massa nya kläder och skor, bli stylad i håret och även make-upen, bli brun och vara superlycklig - men vem vill inte det liksom?

Nu ska jag i alla fall hoppa i säng & tycka lite synd om mig själv (ibland är det faktiskt synd om en själv :P ), för imorgon är det nationellt prov hela förmiddagen och sen ska jag spela MATCH!
Sov så gott!

Aldrig ensam!

theres a time you feel like you are lost
fell the night will never end through the daybreak
its hard to hold on
but there is tomorrow, brings you to your senses
as the sun will make its way

you´ll make it there
to the place where reality and dreams
and love will be together
i´ll keep the light from fading
if the clouds blind your way and the wind sways your faith

i´ll be your love, i´ll be your light
i´ll never make you feel, feel alone
if yesterday blindfolds your eyes
i´ll bring you tomorrow
let me see you smile                                   
Jag älskar dig kusin, Nathalie Andersson


With or without you

Homesexparty igår det. Inget nytt för mig, men resten av tjejerna förlorade oskulden som Emelie från lustboden utröck det. Dock fanns det lite nya grejer för mig med i resväskan. Mycket skön tjej som kom och pratade om leksakerna, vi skrattade väldigt mycket. Men det blir väl så när åtta tjejer ska klämma på en dildo som "instruktören" säger skiiiiiiiiitbra åt, för det sa hon nämligen åt det mesta. Fast måste ju hålla med en del saker verkade faktiskt skiiiiiitbra ;P (nu pratar vi dock inte dildos utan en del andra finurliga saker).
  Hade även lite mys med mat, efterrätt och en massa skrattretande kort, som säkert (tyvärr) lär synas på Nathalies blogg haha :P Men vad fan man ska la inte skämmas över sig själv jämt utan bjuda till lite. Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet och det fick vi ju gott om igår :) Tack tjejor!

Måste säga att lilla kusinen Elin var mycket duktig i "talang 2007" i fredags,
du borde gått vidare!

Ska även säga att det känns lite som att åka berg & dalbana, jag som avskyr karuseller.. Ena minuten är man uppe på toppen för att i nästa sitta där längst ner i groppen. Studenten närmar sig med stormsteg och även om det känns skönt så är skolan även en trygghet. Vad ska man göra sen liksom? Och så försvinner många iväg åt olika håll, så står man där själv och har ingen aning om vad man ska göra.. I för sig så finns det fler situationer där jag inte vet hur man ska göra, stanna kvar & se lr inte? Hur ska man kunna bestämma sig när folk runt omkring inte gör det? På nåt sätt är vi så beroende av varandra!

Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And Im waiting for you

With or without you?
I cant live with or without you!

//SannaEvelyne

Frös till

Precis just nu känns det sådär igen - som om jag måste hålla koll på dig. Palla det då, du är ju inget litet barn längre men en röst inuti huvudet säger att det vore bäst om ögonen var på dig. Jag orkar inte mer, vill inte mer!
  Ibland önskar jag att det vore jag som var det där lilla barnet så man bara kunde lägga sig ner och skrika, sparka och slå nävarna i golvet och bara gråta. Det går till en gräns, sen blir det bara jobbigt! Vem ska man prata med då när det blir sådär jobbigt, vad ska man säga? Hur förklarar man för någon när man inte själv kan sätta fingret på just precis vad det är? När du sa det där frös jag till trots att jag inte visste riktigt varför..
  Läste Lisas blogg förut, det är så läskigt för jag känner igen mig så mycket - jobbiga jag!

"Mer lär det bli,
vilket lågtryck man har hamnat i
För enda sen den dag du for,
har jag bara regn hos mig"

Skiiiiitväder

Hallå vart tog sommaren vägen? Vem tycker om regn liksom? & Kyla..
Trots detta mycket lockande väder ska jag ut och TRÄNA fotboll snart, det är trots allt kul ;P
Serie på G snart ju! "Man föds SAIS:are, allt annat är förlossningsskador".
  Nu har jag en liten fråga. Om man vill gå in och kommentera någons blogg, varför gör man det då anonymt? Vågar man inte stå för det man skrivit lr? Aja, tack då!

Är ju ishockey VM snart (börjar den 28/4 om jag inte minns fel). Igår när "Frida oohh wisst" och jag satt & kollade på det populära lustgården, blev det som vanligt reklam. En reklam för ishockey VM.. Antingen är Frida & jag väldigt osmarta (vilket jag tvivlar på starkt ;P) eller så hade reklamen inget alls med hockey att göra. Eller man skulle i alla fall inte ha tänkt på hockey det första man gjorde när det började med en u-båt.. Frida hade dock sett den innan och frågade väldigt STOLT - Gissa vad det här är reklam för? IIIIIISHOOOCKEY! (Bra att säga svaret själv by the way) ;P Man skrattar i alla fall alltid där på lindövägen!
  På tal om tv osv så såg vi även en film som hette Dagboken. Måste rekomenderas, det var väldigt väldigt bra! Dock väldigt sorglig, kan förstå att Madde & Emy grät då de såg den på bio även om inte Frida & jag gjorde det igår.. haha.. Men som sagt var, det var en väldigt söt film!

Nathalie - Jag kommer på lördag ;)

image7

Beautiful lier

Lets not kill the karma
Lets not start a fight
Its not worth the drama
For a beautiful lier
Did he laugh about it?
Its not worth our time
We can live
without them
Just a beautiful lier

Små, små, små verkligen pyttesmå saker kan få oss att ta illa upp. Ibland är vi mer känsliga än andra tillfällen och tar åt oss lättare. Som idag t.ex. jag fattar inte varför jag ens tog åt mig, det bara blev en knagande känsla. Men "lets not start a fight" liksom..
  Däremot startade Johanna en liten fight mot mig idag. Eller rättare sagt hon kaxade sig lite.. Hon tror hon vinner, den lilla skitungen men vänta du bara en dag bara smäller det haha ;P
  By the way så hade vi exotisk kväll hos Frida idag (där hennes syster Johanna karta sig, fast vi bjöd på massa godsaker) med den ena läckra frukten och drickan efter den andra. MUMS säger jag bara! Fick ett lite skrattretande sms på det temat med, fast när det gäller killar så förstår ju alla att exotiskt var utbytt mot erotiskt.. Men vem är förvånad liksom? Kareokemaskinen funka inte lika bra, såvitt jag vet kanske Johanna sitter där än och försöker få igång den :P

Cause Im looking at you through the glass
Dont know how much time has passed
All I know is that it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head


Sommarvärme

Do you have the time to listen to me whine,
about nothing and everything all at once?

14 april och det har varit 23 grader varmt idag, helt otroligt och helt underbart.
Vad passar bättre en dag som denna än att träffa Nattis?
Vi spenderade dagen i solen (som man ska göra) och åt massa gott,
som faktiskt inte var helt onyttigt.
  Måste säga att jag är väldigt trött idag. Blev en utekväll igår trots allt.
Och sova gör man väl inte sådär jätte mycket sådana kvällar.
Blir så trött på folk som ska börja bråka mitt på dansgolvet och inte ägnar en tanke åt att det finns andra det. Sanna hade som vanligt tur och råkade stå precis där det hände.
En snyting rätt på örat - jag lovar er att det gjorde mycket ont.
Jävla idioter!
Orka gå ut för att bråka säger jag..

Höll en väldig koll på dig igår. Ganska jobbigt men det bara blir så..
Måste säga att jag är förvånad - men glad, du klarade dig!

"Vi var oslagbara
Vi sköt från höften, vi hade svaret på allt
Alla flickor log och vi bara tog
Vi gick ut
Och natten skulle aldrig ta slut"
      Hahaha vad jag skratta när du sjöng med där!

Sist vill jag bara säga att det var synd att det inte blev någon sjunde SM final i hockeyn. Och att det var synd att Linköping inte tog guldet!

Sjuuuuukt

Satt och tittade i sommarkatalogerna igårkväll eftersom jag hade lite svårt att somna.
Fick panik rent ut sagt & var nära på att börja gråta.
Varför är alla modeller så snygga, bruna & smala?
Det är första gången på länge som jag kände mig riktigt tjock
(så som alla tjejer säkert gör ibland)
Och det var en hemsk känsla, som inte ville släppa & gjorde så jag inte kunde somna.
Jag är 1.66 cm lång och väger 55 kg.
Jag tränar 5 gånger i veckan + en match (så lite av den vikten ska förhoppningsvis vara muskler)
Det är SJUKT att man ska känna sådär.
Vart är samhället påväg egentligen och alla idealkrav?

Nu ska jag ringa min älskade kusin Nathalie och höra hur det är med henne.
Sen ska jag åka och TRÄNA!

Lyrics

För jag är knappast den enda som bär
på ett sår från en kärleksaffär
Och även jag kommer stolt att gå hel ur det här

För den som älskar lever hoppet alltid kvar
Trots huggen i mitt hjärtat, ska det läka där du skar
För den som älskar kommer kärleken på nytt
En längtan kommer växa när bitterheten flytt

Stämmer inte riktigt kanske, men rätt bra låt.
Man ska nog tänka sådär tror jag ;P

Använde ordet ibland väldigt mycket i det förra inlägget, så varför sluta?
Ibland går inte allt som man har tänkt sig, men det behöver inte betyda att det blir värre..
Ibland kan någonting bra komma ut det som är jobbigt.
Och tänker man efter så gör det nog oftast det också.
Det gäller bara att hålla ut och kämpa, för vem har sagt att inte alla kan kämpa?
Såg outsiders igår.. Den ena tjejen var drygt en meter lång. Hon hade blivit mobbad sen lite och fått möta glåpord på vägen under hela sin uppväxt. Men idag hade hon lyckats vända det och är en jätte bra och eftertraktad stand-up komiker. Hon drev till och med me sig själv!
Hon kämpade! Jäkligt fränt tycker jag!

Idag är det match nummer 4 i SM-slutspelet i ishockey. (Ifall någon lyckats missa det)
Modo - Linköping. Och bara för att alla jag känner (nästan) hatar Linköping så ska jag heja på dom!
Så.. HEJA LINKÖPING!!


Ibland så..

Jaa IBLAND har man faktiskt tur, jag tror nästan att det har lite med vädret att göra.
Folk tycks bli gladare av solen ;P
Som i torsdags när det var rena rama julafton för mig. Fick en skjorta och ett par hängsleshorts av min moster (snällt va?!) och till min stora lycka lyckades vi även hitta min studentklänning (fick av mamma) & jag vill lova att den var kanon snygg :)
  IBLAND är man bra nyttig också.. Som jag & Nattis. Igår gick vi upp ganska skapligt och gick runt hela strömmen, världens lång promenad vill jag lova. Den tog hela en timme och 20 min i ett ganska raskt tempo. Det ska även tilläggas att vi inte hade ätit någon frukost innan för att förbränna så mycket som möjligt.
När vi kom tillbaka till Nathalie blev det däremot en mysig frukost - te och knäckemackor med ost MUMS :)
  En tråkig sak var dock att vi aldrig hann träffa varandra på otten igår :( Turen är inte alltid med en.
  Men däremot träffade man en hel del andra på otten. Kändes som hela Norrköping var ute och det hade kunnat bli jäklans kul om man inte blivit hemsläpad vid typ halv två.
Måste säga att syskonen Runnman röjde väl allra mest, så himla kul. Fast det är klart Frida är ju alltid en sötnos.. Däremot förstod jag inte riktigt vad storebror Runnman menade när han sa till mig: Glöm amundson, glöm amundson! Okeeej?

Nu är det påsk och man ska äta massa godis och sånt, fast det bästa är allt MUSTEN :) weii :P
Hahaha.. Dags att åka till morbror snart och äta lite mat, men vad gör det jag tränade ju hela gårdagskvällen och natten med dans & shiit :P Och på måndag är det match :D
IBLAND får man slarva ;P
Glad påsk!

PS är det någon som vill hjälpa mig äta upp allt godis? Hjääääälp ;P DS

Roadtrip

Frida ohh wisst & jag gav oss ut på lite roadtrip igår.. Stockholm, Västerås & Söderköping haha
Men kul var det i alla fall. "Tarzan Boy" var självklart också med och även om det blev lite sent så lever vi i alla fall idag :P
Såg på Lustgården med. Skönaste repliken därifrån var ju utan tvekan: "Vilka perfekta tuttar"
Hahaha shiiit killar kan man ju skratta åt i alla fall. Bra att kläcka ur sig det när tjejen sitter med en push-up bh på sig. Meningen med den är ju liksom att den ska forma brösten haha.. 
Sen ska det även tilläggas att Frida faktiskt har 100 "mega-bitt" på sin dator haha ;P

Idag blir det lite lugnare, ska försöka träna med min förkylning som man inte kunnat gjort nu på två veckor. Det vill säga om mina päron tillåter det. Har ju match imorgon och på annan dan..

Sen på fredag blir det partyyyy.. Det skulle bara vara "Runken" & jag, men det verkar som vi får släpa på ett jäkla gäng också. Lite skrämmande kanske när man tänker efter på vad det är för personer.. Haha.. Bäst att hålla sig lite lugn för man vet ju aldrig vad man kan råka ut för annars när det där gänget är med :P Nää rå..
Nathalie Andersson - jag saknar dig, du får gärna vara med mig om du inte hade nåt att göra ;)

Nu ska jag åka och köpa lite godis till mina påskägg :)
Freddie, fortfarande har du nåt att komma ihåg - dont forget ;)
Ha en bra dag :)
Puss & Kram

Huvudvääärk

Det känns lite som att ha ett disco inne i mitt huvud just nu.. Men har tagit en tablett och vilat lite så det är väl påväg åt rätt håll. Det som gav mig denna huvudvärk var stan idag. Varför har dom aldrig någonting för när man behöver något? Tror Madde och jag sprang runt i varenda affär eller nåt..
  Måste faktiskt bli bra nu för Frida & jag ska "Phantom of the opera" :) Ska säga att jag tyckte den var grymt bra första gången när vi såg den efter att ha sprungit runt i 3 video affärer i söndags. Dock var det två andra som tyckte den var usel, men vem har sagt att dom har nåt att säga till om?!

Lilla Freddie undrade när han skulle bli omnämd.. Tänkte passa på att påminna dig om vad du är skyldig mig ;) Jag väntar med spänning både på den där festen och min överraskning ;P

Why cant I breathe whenever I think about you?
Why cant I speak whenever I talk about you?
Its inevitable
Its the fact and we´re gonna get down to it
So tell me why cant I breathe,
whenever I think about you?

image3
Ska avsluta med att säga att Frida är hemma nu, hoppas du skött dig och inte gjort nåt dumt nu,
för det får du vänta med att göra till på fredag - då jäklar ;P


Kärlek


Får jag gömma några drömmar hos dig? Några naiva och vackra,
som andra kanske skrattar åt?
Jag vill låta dem bo längst inne i dig!
Får jag dansa klumpigt?
Får jag sjunga falskt för dig en solig dag?
när hjärtat spränger i bröstet
Får jag vara i din värme & långsamt mjukna,
när själen blivit lite frostbiten?
Håll om mig tills jag ler igen!
Får jag slösa min kärlek på dig?
Får jag skratta, krama, sjunga, gråta & dansa av kärlek
utan att bli rädd?

För mig är ni det bästa och mest värdefulla!

N a t h a l i e  &  M a d e l e n  <3

Gumman, finns här för dig hela tiden!
Tveka inte att höra av dig när du är ledsen..
Jag vet hur jobbigt det är,
och hur orättvist det kan vara!
Och hur många gånger man har frågat varför..
Jag älskar dig!

- Där borta, där är ljuset!