New nails..

Har fixat & trixat nu en stund på eftermiddagen, resulterat i nya naglar.
Mina kan vara så tråkiga såhär års & går en av, kan man lika gärna klippa ner alla för det ser ändå inget roligt ut.
Så nu har jag för första gången fixat gelénaglar helt själv, ganska pilligt men tycker det blev helt okej.
Alltid fräscht med fransk manikyr när man haft alla möjliga färger på naglarna ett tag :)



Svårt att ta en bra bild på sin egen hand, men såhär blev det :)

as always.. shoes!

Har ju kommit mer & mer spetsiga skor med stilettklackar & jag som älskar skor har ju även införskaffat mig det. Är väldigt frälst i silver för tillfället å när jag såg dessa på Nellys rea slog jag till.
  Vi får väl se när de invigs :)

Vad tycks?





Älskar att de är alla möjliga modeller på skor nu :)

i remember me..

Jag får nästan panik över att helgerna går så fort. Man är så glad där på fredagmorgonen och tänker att man har hela helgen framför sig & så säger det bara svisch, så är det söndagkväll..
  Igår hade i allafall jag & kombon lite folk här hemma, mycket trevligt - som slutade i en utgång. Inget blev väl egentligen som jag hade tänkt, men det slutade i allafall bra.

Haft lite adventsmys hemma hos mamma & pappa idag, med mormor & moster. Nu börjar den här mysiga tiden på året, även om den blir lite kortare i år eftersom jag åker till Gran canaria om två veckor. Men då får det njutas på annnat sätt :)


Mina fina kombo Angelica!

Toffe trollkarl i mitten ;P


Grabbarna grus..


Nu är det dags att stoppa lite mat i magen högre upp här på albrektsvägen.
Helgens lärdom: TAG TILL VARA PÅ DE SOM VERKLIGEN ÄR DINA RIKTIGA VÄNNER!!

gimmie, gimmie more, give me more!

Efter fjaskoshoppingen i Stockholm förra helgen, har jag nu idag återhämtat mig lite. Köpt en del, men är lite osäker på vissa saker, kan bli så att de åker tillbaka.. Fast ibland måste man väl unna sig?! Jag kände dock att allt hamna i samma färgskala: svart & silver. Snyggt, men vill kanske ha in en färg med?!

Handlade även lite till hemmet. Nya fina handdukar, ett tvättställ och denna fina adventsljusstake samt lite julblommor. Ljusstaken är från Blomsterlandet och var redan färdigfixad, 249 kr. Jättefin tycker jag!
  Så nu är det lite adventsmysigt i köket. Bara de andra rummen kvar då..



think twice.


Lena på cirkus.

I lördags var vi bjudna av jobbet på en tripp till Stockholm. "Fri" förmiddag, middag på en fin resturang och sedan att se Lena PH på cirkus.
Var jättebesviken över att komma hem med tomma händer - alltså inte någon shopping alls. SJUKT! Vad hände med mig egentligen? Kommer bli en ordentlig shoppingrunda här hemma nu när lönen trillar in på kontot..

Jag har aldrig gillat Lena Ph någon speciellt, men hon kunde bjuda upp till show. Pratade mycket emellan och var faktiskt rätt rolig. Och hennes dansare.. SHIT, jag vet inte vart jag ska börja? Vilka kroppar! Så ja, i det stora hela - Gratis är gott ;)


Laundry football leuge.

Såg på sporten idag att dom har en ny damliga för fotboll i USA - nämligen Laundry football leuge.
Som det låter spelar alltså tjejerna i "underkläder" (trosor, topp & axelskydd)
Detta för att det var så svårt att locka publik till just kvinnlig idrott. Och det har blivit succé! Massor med folk som blivit grymt imponerade av dessa idrottskvinnor. Men det har även fått en hel del kritik för att kvinnorna ses som objekt.

Det var ett rätt bra klipp faktiskt :)
.. så vad tycker ni om detta?


Hokus pokus!

I söndags fick jag ett ryck att jag skulle göra om ett par skor. Gillade modellen & dom är sköna men helt fel färg, framför allt såhär års, och så har de inte kommit till användning..
  Måla dem svarta och sen har jag satt på nitar & pärlar i olika nyanser i silver. Blev nöjd och de kommer nog användas mer i denna skepnad än innan :)

Före:


Efter:



curley sue.

Jag har världens bästa frisör, så duktig & världens snällaste!
I lördags när vi hade lite folk här hemma blåste och lockade hon mitt hår. MED PLATTÅNGEN! Jag är så imponerad att man kan göra dessa lockar med en plattång. Stackars er företag som gör locktänger i framtiden ;)


Söndagsprojekt.

Hoppas alla pappor blivit ordentligt firade!

Har firat min, men nu sitter jag här själv i min lägenhet och har gjort sedan halv sju. Tycker lite synd om mig själv faktiskt, gillar inte att sitta själv söndagkvällar..
  Så drog igång ett lite projekt. Hade ett par skor i en hallonröd nyans med träklack men dom har inte riktigt kommit till användning, men det är en snygg modell så tycker det är tråkigt att de bara står. Så drog fram färg & nitar så nu ska de bli som "nya" igen!


Beverly..

Just hemkommer från inredningsparty hos min faster i Beverly (som hon kallar bjärby)
Så himla mycket saker, önskar att jag hade mer pengar att lägga på just inredning, men det får bli lite i taget. Köpte i allafall en jättefin välkommenskyllt.
  Mycket goda pajer bjöd hon på med och en hel del skratt, när man fick lyssna till "de äldres" berättelser :)

Nu ska jag krypa ner, imorgon ska Hanna & jag testa på Dans fuego på friskis, ska bli jättekul! :) Sedan ska det förberedas inför kvällen, kommer lite folk hit.. PANIIK, vad ska jag ha på mig? Hjälp?

Råkade för ovanlighetens skull snubbla över dessa skor.. VILL HA!
Men har för mig att jag sett någonstans att liknande ska komma in hos Nelly. Någon som vet?


Grrrrrrrrr!

somebody call 911...

Ingen bra dag! TRÖTT! Kan vi snabbspola veckan till sådär fredag?

Har inte riktigt fått i ordning på vardagsrummet än, hade en hylla att fylla ut så jag ställde dit lite skor. Önskar vi hade en ännu större så man fick plats med alla snygga skor men får väl byta lite vart efter. Till jul kanske man ska sattsa på rött & silver? ;)
  Min "måbra" hörna i lägenheten!



Ut och gå runt stan - rensa tankarna och få frisk luft!

this weekend..

Har haft en otroligt lugn helg, vet inte när den varit det senast?
Kört ett pass på friskis, fikat med släkten, ätit mat hos mor&far, promenerat & spenderat mycket tid framför tvn (vilket ALDRIG annars händer).
Skönt, men nu räcker det. Jag har en tendens att bli rastlös när det inte händer så mycket.
Så nästa helg kör vi ;) Ska bland annat på inredningsparty på fredag, ska bli mycket spännande. Sen ska det smidas lite planer inför lördag.
Kanske att man ska sattsa på att bli festfixare? Karlsson & jag styrde i allafall upp det där riktigt bra när vi hade lagfest ;P



Godnatt på er!

Grrrrrrr.

ALLA som känner mig vet att jag är skokåt!
Får liksom inte nog av dem.. Och det är sant, jag hinner inte använda alla!
När jag flyttade hemifrån rensade jag ut och slängde 37 par skor, varav jag aldrig hade använt några av dem..
De är som mina små bebisar!

Dessa modeller har varit uppmärksammade ett tag. Här är en kopia som jag tycker är grymt snygg och mycket mera prisvärd, från
www.vivistyle.se (som har otrolig fina saker för övrigt) men jag vet inte riktigt vilka jag vill ha.. Tror de lutar åt de i mocka.
  Vilka hade du valt?


..white light moment!

Närmare titt på blusen/tunikan jag köpte förra fredagen.
Tycker den är underbar.. Vi får se när nästa tillfälle ges att använda den.



(och nej jag matchar den INTE på detta viset) :P

UNDERBART med helg, ska göra en tidig kväll nu för att befinna mig på friskis kl 11.00 imorgon bitti för träningspass. Nu köööör vi ;)

Clutch

Väldigt lungt med shoppande denna månad, mycket som bör läggas på lägenheten och att göra klart allt, samt alla nödvändigheter som bör inhandlas.
  Men dessa unnade jag mig idag för en billig peng. Är egentligen inte jätte förtjust i ormskinstrenden som alla pratar om, men denna gillade jag. Och silver har alltid gått hem hos mig!



Nu blir det sängen för min del, ca 05.30 ringer klockan imorgon & det är dags för jobb - pigga & allerta?!