Shopping när den är som värst!

Det trodde ni aldrig att ni skulle få höra mig säga va?! ;)
Men igår kom mitt efterlängtade paket från hm. En bikini, två par skor & en kjol. Dock blev det ingen vidare värst glad överraskning.. Inte ens skorna? Jag som ÄLSKAR skor, vad är detta? Dom var i helt annat material än dom skulle, kjolen var också jätte annorlunda. Bikinin är nog det enda jag ska behålla, det andra får åka tillbaka med posten igen. Fast bikinin såg inte heller ut som den gjorde på bilderna, helt andra färger? Hallå, ska det vara så? Tycker det är riktigt dåligt! Man beställer något som man tror ser ut på ett visst sätt och sen stämmer inte ens färgerna?



lalalalalalalalalalalala
love me, hate me but cant you see what i see?
all of the boys and all of the girls are begging to me if you seek amy
ohhh say what you want about me
ohhh but cant you see what i see?
lalalalalalalalalalalala

Bloggtorka?

Jag ber om ursäkt & lovar att förbättra mig.
Imorgon är en annan dag!

Hon förtjänar hela himlen.

hon är inte nåt man får.
hon är nån man ska förtjäna.
du höll aldrig henne högt,
du var aldrig nere på knäna!

hon är inte nåt man har.
inget att förfoga.
du sa att hon var så svår,
men klagar för att det är över.

löftet hon gav var aldrig att vara i ditt våld,
att stå under din kontroll.
löftet hon gav rörde något annat,
men antar att det inte längre spelar någon roll!

för hon kommer aldrig mera hit.
jag ska försvara henne om jag kan.
för hon förtjänar hela himlen!
och en mycket bättre man..

du sa att du är beredd
att va storsint, att förlåta.
vad svarar man på sånt?
ska man skratta eller gråta?

du som gjort henne så illa.
ska du kalla henne brottsling nu?
om nån nånsin ska förlåta,
är det hon, inte du.

löftet hon gav var aldrig att följa dina nycker.
att ingå i ditt spel.
löftet hon gav rörde något annat,
så nu kan hon inte klandras hon gör inget fel!

men hon kommer aldrig mera hit.
jag ska försvara henne om jag kan.
för hon förtjänar hela himlen!
och en mycket bättre man..

du sa att hon var svår,
rent omöjlig att förstå.
det kan nog tänkas du har rätt.
mellan er var det så!

men nu vill du åberopa brott.
och nu säger du i raseri:
att den förräderskan har gått.
jag säger hon har gjort sig fri!

Män i klänning & landslag.

Sitter här och känner mig sådär lagom mör i kroppen efter en träningshelg, en lång promenad i jursla & sen ytterligare en träning. Och då kom jag på att jag måste ju berätta om After dark. DET VAR SÅ SJUKT JÄVLA BRA!!! Herregud, jag är helt chockad så bra var det! Bland det bästa jag sett faktiskt, skrattade konstant i 100 min. Precis som i tidningen kan man inte göra annat än att hylla dom. Kläderna, showen, sångerna, danserna. Och på tal om danserna.. Jag får inte glömma att nämna dansarna. Deras RYGGMUSKLER, damn it jag trodde inte man kunde se ut sådär på ryggen?! Det var så att tanterna brevid satt och dreglade. Där ni grabbar, där ligger ni i lä!
  Sen måste jag ju ge mamma lite cred för platserna hon köpte. Vi kunde inte ha suttit bättre och framför allt inte med tanke på att vi satt brevid handbollslandslaget ;) Jag måste säga att jag blev lite chockad när det traskade in ett helt killgäng på balkongen. Känns inte som något grabbarna går på en lördagkväll liksom :P Men så såg dom så märkligt bekanta ut, tills mamma utbrast - där är ju Staffan Olsson. You name it - vi var i himlen haha ;P

Efter denna händelserika afton var det ju bara att ladda om batterierna och gå och titta på de nyfunna vännerna när det spelade EM-kval. Sverige-Montenegro. Mycket roligt :) Sportnörd som man är! Roligt med mycket tryck på läktaren med :D Vita hästen - släng er i väggen ;)



 

jag & min mob kommer inte överens.

dont go and break my heart.
dont tear this dream apart.
i need you now, more than you know
ive never been here before.
dont leave me on my own.
without you im lost, where would i go?

dont go and break my heart.
you cant tear this dream apart.
i feel this new, its only my truth.
ive never been here before!
i know that im on my own.
but somehow i make it, i make it back home!

För jag vill leva la Dolce vita..

".. ge mig glitter och glamour, här där verkligheten bor dolce vita mon amour"

På lördag är det ÄNTLIGEN dags att gå och se After dark + Babbsan. Som jag längtar, det ska bli så himlans kul :) Jag tycker att dom är helt underbara! Och fatta att dom syr alla kläder själva, mamma mia.. Ge mig!
Nu är det nära, min julklapp :P Bättre sent än aldrig ;) Så mamma, jag, Nattis & Sussi får göra oss fina som vi passar in bland allt glitter & glamour. Och under tiden får pappa och morbror vara hemma och laga massa god mat åt oss. Kan det bli bättre?



Dock ska lördagen mer tillbringas i grus och lera än i paljetter, jag har nämligen träning 09.00-11.00 och sedan klockan 13.00 har jag match. Men sen, då jäklar, då smäller det ;)


Love game?

Hur kommer det sig att man kan sjunga i princip vad som helst på engelska, men om låten skulle vara svensk skulle det bara bli dåligt? Liksom Katy Perrys - I kissed a girl? Jag kysste en tjej och jag gilla det lala.. Hade väl inte blivit nån jätte succé direkt?! Eller för att inte tala om Britney Spears - Oops I did it again. Oj, jag gjorde det igen liksom? Nae det funkar bara inte! Det senaste tillskottet bland konstiga texter är Lady Gagas - Love game. Lets have some fun, this beat is sick. I wanna take a ride on your discostick. Hmm jag ska nog inte ens försöka översätta det där ;P Själva grejen är att låten är bra ändå! Jag antar att vissa blir kända för sina texter och andra.. jaa, dom blir nog mer kända för själva låten, i sin helhet! :P

Diva?

Jag gillar inte facebook & Lisas alla uppfinningar med det :P Senast var ett quiz, vilken kändis är du eller något sådant. Svensk kändis kanske det var förresten?! Jag blev Carola. Jippie eller inte, fast det är klart rösten hade jag inte tackat nej till. Sedan stod det:
"Den ultimata divan i centrum & på topp i alla lägen!"


Diva? Jo, jag tackar ja.. Eller nae, jag tar åt mig av det sista! Så det så ;)

Party like a rockstar.

röjj allá hännäbanana & sännää.

 


 

 


SO WHAT, IM STILL A ROCKSTAR ;)

Ready-set-go



Jag var redo för en dag med Hanna. (som till min lycka kom hem idag istället för imorrn) Dagsplaneringen var stan, fotografering & åka i Hannas bil - eftersom hon tog KÖRKORT igår! Weiiiiiii! Ingen dåligt bil hon har heller!
  Det blev lite shopping, illa egentligen med tanke på plånboken MEN det var utförsäljning i vilas ena butik, så jag tycker att dessa två plagg var värda heeeela hundralappen jag gav för dem ;P

 

Bilder från fotograferingen kommer lite senare.
På återhörande! 

Look like

Fick ett mail från facebook, Lisa Axelsson tagged a photo on you. Nyfiken som jag är var jag ju tvungen att gå in på facebook och kolla vad det var för gammal foto (eftersom vi inte tagit några nya på ett tag). Lite smått orolig var man ju med tanke på de kort vi har tagit i våra dar. När jag väl loggat in hade lagt till en ny kategori/mapp med bilder - vänner ♥ och där hittar jag det här fotot, där de under står Sanna Svensson? Haha gumman, jag måste erkänna att jag inte minns när du tog den här bilden? ;)


Fångad av en stormvind

Lalala..
Hittade dessa gamla bilder på Nattis & mig innan vi skulle gå ut en kväll. Så sjukt snygga! Eller njaa kanske inte, men så sjukt kul vi hade när vi tog dom. Vi skulle få till Carola-blåst-i-håret från Nattis fläkt. (fråga mig inte varför). Vi lyckades väl inte allt för bra, kan väl erkännas såhär i efterhand. Inte ens minerna blev som du skulle, framför allt inte när man knappt kan hålla sig för skratt då den som höll i kameran stod och dummade sig.
  Men tänk vad bra det är med kort! Så många kvällar (och dagar med för den delen) man kan minnas bara genom att titta på en bild. Jaani kära vänner, en kamera - den är guld värd!

 

jag är fångad av en stormvind , fast för dig

JAG VILL!

  • Jag vill ha Ashley Tisdales hår.
  • Jag vill ha Velvet (Jenny Petterssons) kropp.
  • Jag vill ha Sarah Dawn Finners vackra, starka röst.
  • Jag vill ha Charlotte Perellis skogarderob.

Sen är jag nöjd ;)


!!!!

Its my life,
its now or never.
I ain´t gonna live forever.
I just wanna live while Im alive.
Its my life,
my heart its like an open highway.
Like Frankie said:
I did it my way!
I just wanna live while Im alive.
Its my life!

Better stand tall when they´re calling you out.
Dont bend, dont break, baby, dont back down!

Män som hatar kvinnor

Någon som sett den?
Jag skulle verkligen kunna tänka mig att se den. Håller faktiskt på och lyssnar på den som "ljudbok" (eller vad kallas det?) Har aldrig gjort det förut, men jag måste säga att jag tycker bättre om att läsa. Här kan man lätt bli koncentrerad på något annat. Dock verkar den bra så hittills har jag klarat av att lyssna :P Men jag har inte riktigt förstått varför den heter Män som hatar kvinnor än?

Sen måste jag skryta lite med att jag är stolt över mig själv! Har den hänt någon gång förut? Jag har nu lyckats gå ner 4 kilo på att bara sluta äta massa onyttigheter, som godis, chips, läsk, fikabröd osv. Vill man ha en förändring måste man själv göra den! Tur att man är lite tävlingsmänniska då :P Jag ska ju tillägga att jag tränar & går mycket med. Rätt kost, regelbudna tider och motion tror jag på ;)
  Bara för att jag varit så duktig belönade jag migsjälv med ett par nya skor! I för sig hade jag hittat en annan anledning till att köpa dom annars.. :P Jag & skor alltså.. Det är hopplöst!

 

Sanna gör som alla andra.

idag ska jag göra något som jag inte brukar, men som desto fler andra gör. men någon gång ska väl vara den första?! så här kommer en dagens outfit, eller dagens kalasoutfit kanske man ska säga. (min morbror fyller 55 idag) enbart för att jag fått så mycket komplimanger för mina tights som jag haft nu i ett par veckor. alltid kul att höra :)

 

rallysanna.

idag började jag på mitt nya jobb. känns konstigt & annorlunda, väldigt annorlunda och jag längtar tillbaka till mitt gamla. men det blir nog bra det här med, det gäller bara att ge det en chans. men som tony erwing skulle sagt, just nu känns det tungt! det blir ju inte bättre av resvägen heller. idag slutade jag 16.00 och var inte hemma förrän 17.30 pågrund av bussbyten och resevägen. känns inte jättekul att ägna sin lilla fritid åt att åka buss. men (jag gillar tony idag) vi har gjort någonting åt det. idag när jag kom hem stod det nämligen en bil och väntade på att bli provkörd av mig. inte varje dag det händer va? efter mycket om och men har jag i allafall bestämt mig, så jag får den under veckan. det är absolut inte något märkvärdigt, en gammal "skruttbil" som är väldigt tillfixad och nylackad, så vips var den som vilken ny bil som helst! och den går så mycket snabbare framåt än 1 och 1 halv timme! så det så!
  DOCK vill jag fortfarande ha min clio, det är bara en tidsfråga om när. skam den som ger sig!


I apologize

I used to laugh it off.
I used to look the other way.
I used to save them troubles for another day.
I kept my fingers crossed.
I used to never take the blame.
I´d pull a sunshine story in a pouring rain.
The more I had to change, I´d just stay the same.

You dont know what you got til you´re missing it a lot,
I had to go throw it away.
I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize!

Kicken

Jag måste bara säga det, Kicken i The Poodles är väl för härlig?!
Helt ärligt så var han bäst i Lets dance i fredags, om man inte räknar med Niklas Wahlgren & Laila Bagge (som vanligt) då. Så glad, positiv och otroligt sköna komentarer till allt. Bäst måste ju varit när han svarade juryn att det inte var så konstigt om Bagge gick på tå istället för häl, när man är sådär framtung! Haha :) Naeni, han är allt bra underskattad den där Kicken ;P



Förresten, melodifestivalen var inte alls bra igår.. Vad är detta?