With or without you

Homesexparty igår det. Inget nytt för mig, men resten av tjejerna förlorade oskulden som Emelie från lustboden utröck det. Dock fanns det lite nya grejer för mig med i resväskan. Mycket skön tjej som kom och pratade om leksakerna, vi skrattade väldigt mycket. Men det blir väl så när åtta tjejer ska klämma på en dildo som "instruktören" säger skiiiiiiiiitbra åt, för det sa hon nämligen åt det mesta. Fast måste ju hålla med en del saker verkade faktiskt skiiiiiitbra ;P (nu pratar vi dock inte dildos utan en del andra finurliga saker).
  Hade även lite mys med mat, efterrätt och en massa skrattretande kort, som säkert (tyvärr) lär synas på Nathalies blogg haha :P Men vad fan man ska la inte skämmas över sig själv jämt utan bjuda till lite. Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet och det fick vi ju gott om igår :) Tack tjejor!

Måste säga att lilla kusinen Elin var mycket duktig i "talang 2007" i fredags,
du borde gått vidare!

Ska även säga att det känns lite som att åka berg & dalbana, jag som avskyr karuseller.. Ena minuten är man uppe på toppen för att i nästa sitta där längst ner i groppen. Studenten närmar sig med stormsteg och även om det känns skönt så är skolan även en trygghet. Vad ska man göra sen liksom? Och så försvinner många iväg åt olika håll, så står man där själv och har ingen aning om vad man ska göra.. I för sig så finns det fler situationer där jag inte vet hur man ska göra, stanna kvar & se lr inte? Hur ska man kunna bestämma sig när folk runt omkring inte gör det? På nåt sätt är vi så beroende av varandra!

Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And Im waiting for you

With or without you?
I cant live with or without you!

//SannaEvelyne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback