Sumering

Lördag:

Nattis & jag hade våran efterlängtade tjejkväll . Lagade tacos & dukade upp med tända ljus inför eurovision . En liten godispåse fanns till hands när tacosen tog slut . Dock tycker jag att det är helt jäkla otroligt att det kan gå så dåligt för Sverige . Vi skickar en bra låt med bra refräng , Charlotte sjunger bra & framträdandet var väldigt snyggt ljusmässigt ! Vad ska Sverige skicka för nåt egentligen för att komma top 5 ?
  I alla fall så lät vi inte det störa humöret utan satte på sminket , tuperade upp håret och drog på oss kläderna sedan promenerade vi ner mot otten . Där det var lång kö & kallt men väl inne fann vi dansgolven direkt & dansade oss varma . Som vanligt händer de märkliga när vi är tillsammans . Vem var killen som följde efter oss på dansgolven & vad höll egentligen killarna på bron på med ? HAHA
  MYCKET LYCKAD KVÄLL :)

Söndag:

Det var väl inte allt för full fart på mig denna söndagförmiddag , tröttheten tog överhand ! Men det gjorde inte speciellt mycket , hade ett par timmar att piggna till på . Så klockan kvart i fyra var man på plats vid dackavallen för match . Stämningen var på topp redan från början med musik , dans & oerhört vacker sång i omklädningsrummet . Det kunde väl inte sluta i annat än succé ? Skämt och sido men en rättvis vinst blev det ett jäkla bra spel periodvis . F*n så kul det är att spela fotboll ibland :)


& så nu är det dags för en ny vecka igen .. Men innan dess väntar en lång och skönsovande natt !

Qele , qele !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback