The weekend..

Som vanligt går helgen alldeles för fort..

I lördags spelade jag min första fotbollsmatch på ett och ett halvt år, visserligen träningsmatch men ändå. Sedan jag pajjade främre korsbandet förra året har det varit ett ständigt kamp att komma tillbaka, med i princip någon form av träning varje dag. Håll alla tummar i världen nu!
  På kvällen hade vi sedan "kick-off" med bowling & mat för att sedan gå hem till Vickan och förfesta. Hade så otroligt kul där, vilka tjejer jag har i mitt lag. Kvällen avslutades med utgång & en massa dansande!

Igår blev det fika hemma hos min morbror & hans fru och sedan såg jag och Erik melodifestivalen på svtplay. Och jag har ju som alla andra åsikter.. Helt ärligt, VAR SVERIGE FULLA NÄR DE RÖSTADE FRAM BJÖRN RANELID? Så otroligt dåligt! Tråkigt att duktiga musiker som Andreas Johnson & Love generation åker ut/går till andra chansen istället. Dock var jag imponerad av unga duktiga Molly :)(dålig/mörk bild på min klänning jag hade i lördags)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Galet snygg :)

2012-02-20 @ 21:20:18
Postat av: sanna

tack :)

Postat av: Daniella Book

Jättefin blogg! Allt bra?:D

Ställ jättegärna några frågor till min frågestund! Skulle bli superglad om du gjorde det!:D Direktlänk: http://daniellabooks.blogg.se/2012/february/fragestund.html#comment

Kram på dig sötnos!:D

2012-02-21 @ 14:07:16
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: Naaaan

Hej!:)

Är du intresserad av att bli medlem på Members? Dom erbjuder märkes kläder/skor/smycken osv till rabat pris! Du får dessutom 50kr att handla för när jag invitar dig! :DDe ända du behöver göra är att kommentera din email adress i de här inlägget:

http://naaaan.blogg.se/2012/february/memberscom.html#commentUrsäka om du inte gillar denna sorts kommentarer! :)

2012-02-22 @ 19:12:47
URL: http://naaaan.blogg.se/
Postat av: Inna

ååh, aj..min kusin har oxå problem med det,hon läser till idrottslärare och spelar fotboll så du kan förstå att det inte är så kul med den skadan..hoppas du blir bättre och att du inte får for fortsatta problem! :)

2012-02-23 @ 11:43:36
URL: http://yousayhollywoodisaywhynot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback