Anton Hysén.

Har varit hemma från jobbet nu några dagar pågrund av min mage. Läkaren sa att jag ska gå på "diet" 2-3 veckor, vilket innebär att jag bara får äta kokt mat (snällt mat för magen). Kokt fisk, kokt kyckling, ris, gröt. Jag får absolut inte äta frukt, grönsaker, stekt mat, fibrer, sötsaker & ska undvika alla mjölkprodukter. Vilket innebär att jag inte får äta något som jag tycker om & bara saker jag inte tycker om, jippie..
  Om det inte blir bättre ska jag söka för det. Går inte att beskriva hur grymt jobbigt det är att få sådana kramper så fort man äter..

Idag kollade jag i allafall på Livet blir bättre på tv3play med Anton Hysén. VILKEN KILLE! Så himla trevlig, ödmjuk & mysig. Förstå att han är den enda öppet homosexuella fotbollsspelaren i hela världen, så starkt att gå ut och hålla ett tal på ett fullsatt ullevi. Jag får gåshud bara jag tänker på programmet.
  Men är även lite ledsen för MIN egen del.. detta betyder ju att jag inte ha en chans, nästan skamligt att så snygga och härliga killar får vara bögar.. ;P Nae, GE MIG EN ANTON HYSÉN ;)


Kommentarer
Postat av: Inna

usch..nu låter det som vi har varenda sjukdom som finns i vår släkt :S eeh stalkervarning....meen...iallafall när jag blir sugen på mjölk( jag har vetat längre) så köper Alpro choklad sojamjölk supergod så det kanske kan vara ngt? o det kokta, jaa...det e tyvärr ngt man får stå ut med...

Postat av: karolinajonsson

Var med och tävla om ett valfritt iphoneskal!

http://jonssonsfoton.blogg.se/2011/december/utkast-dec-12-2011.html#commentVar med och tävla om ett sminkkit!

http://jonssonsfoton.blogg.se/2012/february/vinn-sminkkit.html#commentEller kika in på min bloppis!

http://jonssonsfoton.blogg.se/2011/december/bloppis.html#comment

2012-02-24 @ 10:26:46
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

då får du i alla fall lära dig att vara kreativ med att komma på ny mat =)

2012-02-24 @ 10:58:34
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: Kelly Svensson

han är sjukt snygg!

2012-02-29 @ 23:13:07
URL: http://kellzans.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback