5 saker du inte visste

• Jag gråter i pricip aldrig till filmer, men kan bli jätteberörd av en sångtext.
• Jag läser väldigt mycket böcker.
• Jag har varit kär i Turkiet, sen första gången jag var där 2003.
• Jag har aldrig färgat hela mitt hår. (bara gjort slingor 2 gånger, senaste gången var maj 2009)
• Jag är väldigt oromantisk


Kommentarer
Postat av: EmelieCatrine

Tack gumman - och tack så mycket för den mysiga fikastunden! =) Ja, självklart kan jag hjälpa dig med headern. Skicka en bild/bilder du vill ha och lite tankar till min mejl; [email protected]. Vill du ändra själva designen i övrigt också? Puss och kram

2010-11-15 @ 23:41:33
URL: http://emeliecatrine.blogg.se/
Postat av: anna

fortfarande bra med dig ? :)

2010-11-16 @ 11:21:32
URL: http://annnabostrom.blogg.se/
Postat av: Em

fett fin chey :D

kram

2010-11-16 @ 20:48:18
URL: http://emlovethailand.blogg.se/
Postat av: Anonym

Förklara oromantisk? Är du dålig på att hitta på romantiska saker, uppskattar inte att käka en romantisk middag, lr hur menas ?

2010-11-16 @ 21:52:37
Postat av: en som inte går på din skit

sluta ljug om din hårfärg. Hur dum tror du att människor är, det syns för fan!! kollar man dina gammla bilder på facebook är du jätte mörkhårig i botten och nej det finns inte en jävel på denna jord som blir ljusare med åren, utan man blir bara mörkare tills man blir 50-60-70 då man blir grå/vit hårig. Du kan inte ens färga håret, fläckar över allt som syns!!!! du är 22 år och ljuger om ngt sånt? det är fan inte klokt. Och sen så kan du gärna svara på detta, för jag bryr mig inte. För vet att du ljuger och skulle sätta mitt liv på det. Men svara gärna vf du ljuger om ngt sånt? helt jävla sjukt iaf, sjuka människa. Kär i turkiet också? det var ju de roligaste jag hört på länge, du är ju kär i ngn äcklig turk jävel!

2010-11-17 @ 02:14:06
Postat av: sanna

Det är ju synd att man inte vågar stå för sina åsikter!

Och om du läser så står det att jag har gjort slingor, annars har jag aldrig färgat mitt hår. Och precis varför skulle jag ljuga om något sådant? Jag vet inte vilka bilder på min facebook som mitt hår är mörkt? Och enligt min frisör kan man bli både mörkare & ljusare med åldern. Om du tycker det är fläckigt kanske det beror på att det är väldigt solblekt efter utomlandsresorna.

Och framför allt, varför läser du min blogg om du stör dig så mycket på mig?

2010-11-17 @ 16:48:18
Postat av: Nathalie

JAG BLIR SÅ JÄÄÄVLA FITT FÖRBANNAD RENT UT SAGT! Att sådana idioter som "en som inte går på din skit" slänger så jävla mycket skit på Sanna & sen skrivit sin jävla kommentar & väljer vara anonym. Hur dum får man bli?! Antagligen är ju den här tjejen så jävla osääker på sig själv & mår bättre av att slänga sån skit hon inte har en aning om för att hon är så jävla avis.varför i helvete är man anonym annars? & varför är du inne på Sannas blogg & varför i helvete kollar du hennes bilder på facebook om du nu stör dig så in i helvete?

En sak ska du ha jävligt klart för dig!

Sanna har ALLTID varit ljushårig & om inte du fatta de så blir håret ALLTID ljusare på sommaren & när man badar i saltvatten & är i solen.

Det vet vilken korkskalle som helst!

Jag kan intyga att Sannas hår är så äkta som det bara kan bli. Hon är min kusin & jag VET att hon bara slingat håret 2-3 gånger under 5 års tid så ditt jävla skitsnack kan du ta & stoppa upp i arslet för du känner henne inte.



Du kan fan ta & släppa hörnflaggan & skriva vem du är nästa gång för annars har du inget på sannas blogg & göra. & inte på någon annans heller för den delen om du nu ska vara den fega typen som ska gå under namn som "en som inte går på din skit"

FYYY FAAN VA PINSAM MÄNNISKA DU ÄR!!!



2010-11-18 @ 14:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback